évszázados átverés

Gondolatok az emberiség, és a magyarság helyzetéről, lehetséges megoldások, a válságok megelőzéséről, felszámolásáról, az Isteni igazságosság fontosságáról. Amit a médiák elhallgatnak, tájékoztatás a körülöttünk történő dolgokról... Az ellentétek, és igazságtalanságok felszámolásáért dolgozom, együtt, minden jó szándékú emberrel. Végkifejletben győzni fogunk, győznünk kell, mint a pozsonyi csatában, mert nin cs más alternatívánk.

Friss topikok

  • Hungarica: " A mélybe csak a tested merült el,csak ő tűnt el a föld alatt ,de lényed lényege ezer felé szóró... (2014.02.16. 18:01) Sok legyet egy csapásra…
  • katolnai: Ha mindennel nem is értek egyet írásodban, de sok igazságot megfogalmaztál: kár, h pont azok nem o... (2013.11.08. 06:46) Mi bajuk a zsidóknak Horthy-val?
  • Vállalkozz: Tibi Atya mindenképpen tudja, hiszen nemrég futott el mellett nagyon meggyőző tempó fölénnyel: www... (2013.08.01. 00:53) Orbán a legnépszerűbb politikus…
  • nemhívő: ....a "jobbik" soha nem fog kormányra kerülni.... Legfőképpen azért, ...mert eszük ágában sincsen... (2012.12.01. 20:02) A be(nyalós)hódoló egységfront…
  • cgitar: Az kiabál akinek a háza ég! Kár volt magyarázkodni ! (2012.11.27. 23:15) Visít a kisebbség.

Ésszel kell élni, nem ösztönből

2011.01.23. 00:13 | béla lászló | Szólj hozzá!

Nem gyűlölettel, szavazattal!

   Sokan érzik úgy, ma Magyarországon, hogy ismét sikeresen becsapták őket.

Nem sorolom a be nem tartott ígéreteket, mert azzal csak az elkeseredést mélyíteném, a reménytelenséget erősíteném, de ennél távolabb, semmi nem áll tőlem. Részben azért, mert az elnyomattatásban eltörő reménytelenség, az elnyomókkal szemben ébredő gyűlölet és harag, leg bőségesebb forrása.

Sokan nem érthetik, miért az elnyomók legfőbb célja, a gyűlölet felszítása és életben tartása. Mert ez a hatalmuk egyik alapja. A gyűlölet, a kirekesztés, az ármány, orvgyilkosság, és az ebből ébredő gyűlölet. A másik pillér, a félelem.

A megdönthetetlen hatalom híresztelése, a pusztító világerő elmaradhatatlan stratégiája. Egyetlen lehetőséget sem mulaszt el, hogy ezt megtegye. Minden módon és minden fórumon hirdeti, övé a világ pénze, és fegyveres ereje.

Ez ugyanolyan csúsztatás, mint bármelyik más állítása. A hatalom elsősorban Istené. Az után az embereké, az emberiségé, a kirabolt tömegeké.

   Hiába veri valaki fél téglával a mellét, - ő a hatalom birtokosa – ez csak addig hirdethető, amíg tömegeket tud engedelmes akarat nélküli bábokként szolgaságban tartani. Ez az idő, a végéhez közeledik, Látni a megalkuvást Koreában, a kudarcot Vietnamban, az értelmetlen és eredménytelen öldöklést Afganisztánban vagy Irakban. De ott van Cuba, Panama, Venezuela ellenpéldának. Ahol a nép, megfelelő kormányt választ, és egységesen áll mögötte, ott a kiválasztottság is csak erőtlen kérkedés, a pusztító „világerő” tehetetlen.

Értelmetlen gyűlölni, még haragudni is. Kényszer hatására cselekszenek, és csak mi adjuk az erejüket. A nagy kiválasztó, nem a teremtő Isten, csak egy másodrangú kozmikus hatalom, akinek egyetlen célja a pusztítás. Csak a gyűlölet, és félelem tartja életben. Az emberiségnek nincs miért gyűlölködni, és nincs mitől félni. Ha a katonának, kezébe nyomnak egy fegyvert, és elindítják egy irányba gyilkolni, nincs választása. Szemben az ellenség (aki szintén egy kivezényelt ember), hátul a GPU, vagy más terrorkülönítmény. Épp ilyen a kiválasztottság is. Szemben az emberiség, hátul a kiválasztó emberfeletti hatalom.

Kire kell hát haragudni. Az egyszerű bakára, aki aljas, könyörtelen, hazug, mert erre kényszerítik, vagy az irányító erőre, aki ilyenné kényszeríti. (akit tud)

Nyilván az irányító a felelős. Arra lehetne haragudni, de minek? Az ember akarata, ma még, nem alkalmas arra, hogy felülírjon bármit, amit emberfeletti hatalmak tesznek. Most, két hatalom eszközei vagyunk. A teremtő, és pusztító hatalmak vívják a harcukat. Ne erősítsük a pusztítókat gyűlölködéssel.

   A gyűlölet = bosszú. A becsületes ember, nem bosszúálló. Ha megtámadják, kitér a támadás elöl, de nem kezd mindenképpen ellentámadásba. Ha a támadás erőszak, nem válaszol erőszakkal. Ezt már megtanulhattuk. Hiába volt történelemalkotó emberek minden törekvése, a jogosnak ítélt bosszúra, a kiválasztottak mindig jól jöttek ki belőle, és az emberiség viseli méltatlanul, meggondolatlan önvédelméért, a gonoszság bélyegét.

  Békével és szeretettel kell kirekeszteni minden döntésünkből az alkalmatlanokat, és megtörik a varázsuk. A gyűlölet az ő fegyverük, és ellene fel vannak vértezve. A szeretettel szemben tehetetlenek, mert nem ismerik.ű

Ezzel lehet ellenük harcolni.

   Minden gyűlölködéstől mentesen, felelősen, és racionálisan szavazni.

Ez, és csak ez lehet a kiút a „válságból”. Mi magyarok, egyenlőre nem jeleskedtünk ebben. Mindenki féltette, amije volt, és nem mert, vagy nem akart racionálisan szavazni. Alapvetően megváltozott a helyzet. Nincs már mit veszíteni, nincs mit félteni. A totális elnyomásban, kifosztásban, az életnek magának is csekély értéke van. nincs mit veszíteni annak, aki hajléktalan, csak az a kérdés, ki nem lesz az, ha így folytatódik. Nincs mit veszíteni annak, aki a gyermekét nem tudja megetetni, bár ő maga, már csak gyűjtöget, de nem fogyaszt, hogy jusson a gyermeknek, de nem jut.

    A súlyos fosztogatást, csak a szeretet, és az ebből következő egységes emberiség képes megállítani, de annak még csak nem is nehéz.

 

Béla László

 Not hate, vote!
   Many people feel that today in Hungary, that have successfully cheated again.
Not listed on the promises not kept, because doing so would only deepen the despair, hopelessness strengthen, but it goes away, nothing is added. Partly because of the hopelessness elnyomattatásban broken, awakening the hatred and anger against the oppressors, the most abundant source.
Many people do not understand why the main aim of oppression, hatred and felszítása alive.
Because it is one of the foundations of their power. The hatred, exclusion, intrigue, orvgyilkosság, and the awakening of this hatred. The second pillar, the fear.
The irrefutable power of rumors, the inevitable devastating world strategy. Did not miss a single opportunity to do so. In every way and every board advertises his own money in the world, and the armed forces.
This is just as disingenuous as any other claim.
The first power of God. After the humans, the human race, robbed the masses.
   Despite half a brick at someone beats his chest - he is the holder of power - it is only to advertise, as long as the masses will know without bábokként obedient servitude. This time, coming to an end, to see a compromise in Korea, Vietnam, the failure of the fruitless and pointless killing in Iraq or Afghanistan. But there is Cuba, Panama, Venezuela ellenpéldának. Where the people, appropriate government response, and united behind it, there is only weak ostentation of the Chosen, the destroyer "world" helpless.
Pointless to hate, is still angry. Act under pressure and only add to our strength. A great selection, not God the creator, only a secondary cosmic power, whose sole purpose is destruction. Only hatred, and fear keeps alive. Humanity has no gyűlölködni why, and there's nothing to fear. If the soldier is pressed into the hands of a gun and start killing one direction, there is no choice. Against the enemy (who is also a man called out), the back of the GPU, or other terrorkülönítmény. This is just the Chosen. Against humanity, at the back of the superhuman power of selection.
Who should I be angry. The simple soldier, who is vile, ruthless, lying, because they are forced to do so, or the governing power, who is one simply forces. (Who knows)
Obviously the management in charge. He could be angry, but why? The will of the people, even today, is not capable of anything to replace details that superhuman powers, they do. Now we are two power tools. The creative and destructive powers fought the struggle. Hatred does not build the destroyers.
   Hatred = revenge. The honest man, not vindictive. If attacked, the front covers of the attack, but not getting any counterattack. If an attack of violence, violence is not answered. This has already been learned. All efforts were in vain történelemalkotó people, deemed to be legitimate revenge, the chosen ones were always well out of it, and humanity to bear unfairly, önvédelméért reckless, evil mark.
  Peace and love be to exclude all the döntésünkből alkalmatlanokat and break the spell. The hatred in his arms, and they are armed against it. Powerless against the love, because I do not ismerik.ű
You can use this to fight against them.
   Gyűlölködéstől all free, responsibly and rationally to vote.
This, and this may be the only way out of the "crisis". We Hungarians are not equal one excelled in this. Everyone is worried about what he was, and he dared not, or did not want to vote rationally. Basically, the situation changed. There is no longer what you lose, nothing to worry about. The totalitarian oppression, plunder, life itself has little value. have nothing to lose, who is homeless, the question is, who will not, if it goes on. There's nothing to lose to someone who can not feed their children, although he himself, if only collects, but does not consume to reach the child, but did not play.
    Serious looting, only love, and the resulting single human can stop it, but it is not even difficult.

Laszlo Bela

A bejegyzés trackback címe:

https://magyaratveres.blog.hu/api/trackback/id/tr282606091

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása