évszázados átverés

Gondolatok az emberiség, és a magyarság helyzetéről, lehetséges megoldások, a válságok megelőzéséről, felszámolásáról, az Isteni igazságosság fontosságáról. Amit a médiák elhallgatnak, tájékoztatás a körülöttünk történő dolgokról... Az ellentétek, és igazságtalanságok felszámolásáért dolgozom, együtt, minden jó szándékú emberrel. Végkifejletben győzni fogunk, győznünk kell, mint a pozsonyi csatában, mert nin cs más alternatívánk.

Friss topikok

  • Hungarica: " A mélybe csak a tested merült el,csak ő tűnt el a föld alatt ,de lényed lényege ezer felé szóró... (2014.02.16. 18:01) Sok legyet egy csapásra…
  • katolnai: Ha mindennel nem is értek egyet írásodban, de sok igazságot megfogalmaztál: kár, h pont azok nem o... (2013.11.08. 06:46) Mi bajuk a zsidóknak Horthy-val?
  • Vállalkozz: Tibi Atya mindenképpen tudja, hiszen nemrég futott el mellett nagyon meggyőző tempó fölénnyel: www... (2013.08.01. 00:53) Orbán a legnépszerűbb politikus…
  • nemhívő: ....a "jobbik" soha nem fog kormányra kerülni.... Legfőképpen azért, ...mert eszük ágában sincsen... (2012.12.01. 20:02) A be(nyalós)hódoló egységfront…
  • cgitar: Az kiabál akinek a háza ég! Kár volt magyarázkodni ! (2012.11.27. 23:15) Visít a kisebbség.

Nem megy a kiirtás.

2011.01.25. 00:42 | béla lászló | 1 komment

Ez a komment valahogy eltűnt. Később megkerült,

 

Valóban úgy néz ki,hogy egy hajóban evezünk, de szerintem inkább két hajó van vagy másképpen pillanatnyilag két Magyarország létezik. Van a valóságos , ahol az őslakosság nyomorog akiket lassan mindenéből kiforgatnak és lassan kezd kiüresedni és elveszteni a nemzettudatát mert a túlélésért küzd nap mint nap! A másikban minden olajozottan működik ott senki sem munkanélküli, sőt álláshalmozók ,zsíros állami hivatalok töltenek be, olyan cégek tulajdonosai, akik folyamatos állami megrendeléseket kapnak. Itt az sem gond ha nincs meg a megfelelő végzettség sem a lényeg,hogy a klub tagja legyen az illető. Vannak akik "sport állásokban" szívják az állam pénzét, tulajdonképpen minden improduktív állást, ami létezik, ők töltenek be és közben folyamatosan az őslakosokat gyalázzák,hogy azok milyen gyűlölködő antiszemita népség akik állandóan sanyargatják őket.
Akkor volna esély elmozdulni egy jobb élet felé, ha végre az emberek (őslakosok)felismernék,hogy kilátástalan helyzetükön csak úgy tudnának segíteni ha igazi magyar embereket küldenének a parlamentbe és nem ezeket a kettős állampolgár kaméleonokat akik magyarnak hazudják magukat mert a személyi igazolványukba az van írva. Sajnos ezek alkotják a mostani képviselőink több mint kétharmadát.
Ahogy Bolíviában is vagy akár most Tunéziában az őslakosok felismerték,hogy igazi közülük való embert kell választani, akit nem lehet megvenni, mert nem a pénz fontos neki hanem a népe boldogulása. Szóval ameddig ezt az egyszerű kézenfekvő tényt, nem ismeri fel a többség, addig esélytelenek vagyunk.

 De jó ez tartalomnak is, így hát kiraktam .

  Egyben szeretném átsugározni nyugalmamat, kedves kommentező honfitársamra, és minden aggódó magyarra.

  Először is le kell szögeznem, hogy ez a nyugalom, nem az esélytelenek nyugalma. Magyarország, és ez alatt a teljes Kárpát-medencét értem, soha nem fog kiüresedni, sem megszűnni. Ameddig egyetlen magyar szívű magyar él, az ország létezni fog, de ilyen soha nem lesz. Bennünket sem lehet kiirtani, ahogyan az élősködőket sem. A történelem során, mindkettőt komoly erővel kísérelték meg, de senkinek sem sikerült. A bajkeverőket, miután kikergették Egyiptomból, először Vespasianus próbálta kiirtani. Lágyszívű követője jóvoltából, polgárjogot nyerve beszivárogtak Rómába. Később is, többször, többen, mindig nagy hatalom birtokában, próbálták meg kiirtani, sikertelenül, de nyomuló aknamunkájuk mindenhol eredményes volt. Az Imperum Románum nem bírt ki ötszáz évet, a beszivárgást követően, pedig ott senki nem bántotta őket. Az ármány, a politikai gyilkosság, a leigázottak megalázása, megakadályozta a birodalom egységét. Mindemellett az „elitben” dúló erkölcstelenség, homoszexualitás, pedofília, gyűlöletessé tették ezt a birodalmat, a leigázottak számára, így szükségszerűen összeomlott. Fennmaradására tett utolsó próbálkozás, a Német-Római császárság létrehozása volt, de ez is alig száz év alatt felbomlott, és ebben a bajkeverők, nem kaptak lényeges szerepet. (ld: Jud szüsz c. filmben) A hatalomból kirekesztettek számára érdektelenné vált a Német-Római birodalom. Áttették tevékenységi területüket francia földre. Áldásos tevékenységüket 1307. október 13-án  Szép Fülöp francia király bosszúja követte, de kiirtási kísérlet, ott is sikertelen maradt.

Túlélők ha csekély számban is, de maradtak, főleg más országokban. Portugáliában új név alatt újraszerveződtek: ők lettek a Krisztus Lovagrendje. Skóciában is befogadták a menekülteket, és majd mint látni fogjuk, Magyarországon is el tudtak vegyülni más szerzetekben. (vikipédia) (Itt kezdődtek a magyarság gondjai is)

Az Ibériai félszigetről való kiűzetésükkor, az „elitjük” a Török Porta szárnya alá menekült, és onnan szervezték a háttérből Európa, elsődlegesen Magyarország megtámadását. Mátyás halála után, sajnos eredményesen. A magyarság ellenállt.

150 év sem volt elég a megtöréséhez. Akkor az ausztriai fajtársaik segítségével

űztük ki a török megszállókat, cserébe bele kellett mennünk a monarchiába, amit ugyanők tartottak kézben. Rossz nyelvek szerint, a törökök, kiűzetéssel szembeni ellenállása is csak színjáték volt, mert a háttérben, az ausztriai, és a portabeli bajkeverők, megegyeztek a magyar területek átadásáról. 1848-ban ill. 67-ben. Valamilyen mértékben sikerült visszaszerezni függetlenségünket. Ezt el nem viselhették. Belehajszoltak bennünket osztrák hatalmasságaik, egy világháborúba. Miután ezt, a német tengeralattjárók megnyerték, ugyanők akadályozták meg, beszélték le az angolokat, a béke megkötéséről, és ugyanők ugratták be a háborúba Amerikát. Ezzel sikerült megalapozniuk saját államuk megalapítását, és elérniük Magyarország megcsonkítását. Mindezt a történelmi hátteret, és a világméretű németellenes embargót látva, Hitler akarta megszabadítani tőlük a világot. Egyesek szerint az elpusztításukkal, más források szerint, a Madagaszkárra deportálásukkal. Az egész történelmi visszatekintés egyetlen tanulsága, ennek a fajtának az emberiség történetében,

nélkülözhetetlen szerepe van, tehát kiirthatatlan. Isteni védelem alatt áll.

  Mi a helyzet, a magyarsággal?

Ugyanez. Megkerülhetetlen, nélkülözhetetlen szerepünk van a történelemben.

  Míg féktelenül gyűlölködő ellenfeleinknek, a világban a gonoszság elterjesztése, nekünk magyaroknak, a gonoszság megállítása, és felszámolása adatott feladatul. Ezért, és csak ezért próbálnak meg bennünket, minden eszközzel kiirtani. Már a Hun Birodalom idején bepróbálkoztak, de súlyos leckét kaptak. Róma ostromát is, csak üggyel-bajjal, és Leó pápa közbenjárásával kerülték el. 907-ben a magyarok kiirtásáról szóló nyílt parancsról számolnak be a krónikák. A több mint kétszeres túlerőben felvonuló német-római haderőt, Árpád vezér a pozsonyi csatában, csúfosan megsemmisítette. Ez a két eset nyilvánvalóvá tette a bajkeverők számára, hogy a magyarságot, katonai erővel, képtelenek legyőzni. Akkor következett, a rájuk jellemző ármány. Rávették Vajkot (később Szent Istvánt) a magyarság lefejezésére, ősi kultúrájának betiltására, a zsidó-keresztény vallás felvételére. Túléltük. 1051-ben, Szent Istvánnak tett ígéretük ellenére megtámadtak. A vértesben súlyos vereséget szenvedtek. Túléltük. A tatárok támadásakor magunkra hagytak bennünket.

Túléltük. Túléltük még a törököket, 48-at, 1914-et, Trianont, a II. háborút, 56-ot, és túl fogjuk élni 2012-t is A magyarság is Isteni védelem alatt áll. Nem lehet kiirtani, bármennyire szeretnék is.

Ezért hát, szeretett honfitársaim, senkinek, egyetlen magyarnak sem kell aggódnia. Magyarország, és benne a magyarság élt, él, és élni fog.

 

Béla László

This comment is somehow missing.

Indeed, it looks to be in the same boat, but I think that ship has two or more differently at the moment there are two Hungary. The real-world, where the indigenous people who are destitute mindenéből kiforgatnak slowly and slowly begins to lose and would be meaningless because the nemzettudatát struggling to survive day by day!
In the other, all working smoothly, there were no unemployment, and even álláshalmozók, greasy state agencies to play, so owners of companies who receive orders in a continuous state. Here is no problem if you do not have the appropriate qualifications or the point is that the person be a member of the club. Who are "sports jobs" absorb the state's money, virtually all non-productive job that exists, and while they play constantly defile the indigenous people to their hateful anti-Semitic folks who are constantly afflicted them.
You would have a chance to move toward a better life, if people out (aboriginal) recognize that their situation can only be hopeless if they could help people address from the real Hungarian parliament and not those of dual nationality kaméleonokat who lie to themselves because of the Hungarian identity card is written . Unfortunately, these are the current representatives in more than two-thirds.
As Bolivia is now in Tunisia, or even the indigenous people have realized that real people have to choose one of them, who can not buy because the money is not important to him but to the prosperity of the people. So long as this simple obvious fact is not recognized by the majority, we had no chance.
So I landed in content.
  I also want to átsugározni nyugalmamat, uncomment honfitársamra dear, all anxious and Hungarian.
  First I should say that this is the calm, peace is not the underdog. Hungary, and throughout this entire Carpathian Basin for me, never would be meaningless, does not vanish. As long as one lives in Hungarian Hungarian-hearted, the country will exist, but these will never be. We can not be eradicated, not as parasites. Throughout history, both major forces tried but none succeeded. The troublemakers, having hounded out of Egypt, the first Vespasian tried to exterminate. Soft-hearted follower of courtesy, citizenship obtained by infiltrating Rome. Later, several times more, and still holds great power, tried to exterminate, without success, but advancing aknamunkájuk everywhere successful. The Roman Imperum not had a hundred years after the infiltration, there was no one hurt them. The intrigue, political murder, humiliation leigázottak prevented the unity of the empire. However, the "elite" campaign waged immorality, homosexuality, pedophilia, this empire was hated, the leigázottak, thus inevitably collapsed. Survival of their last attempt, the German-Roman empire was the establishment, but this is only a hundred years, was disbanded, and in the trouble-makers, and never got a key role. (See also: blow film Jud), excluded from power has become irrelevant for the German-Roman Empire. Activity transferred to French territory in the ground. Beneficial activities 1307th on October 13 followed by a nice French king, Philip's Revenge, but eradication attempts, there are also unsuccessful.
If a small number of survivors, but they remained mostly in other countries. Portugal újraszerveződtek under its new name: they became the Knights of Christ. Scotland also received the refugees, and then as we shall see, in Hungary they could mingle with other szerzetekben. (Vikipédia) (We started with the problems of Hungarians as well)
The Iberian Peninsula to kiűzetésükkor, the "elite" in Turkey under the wing of the Porta fled, leaving the public in the background and Europe, primarily Hungary assault. After the death of Matthias, unfortunately successfully. The Hungarians resisted.
150 years was not enough to break. Austria can be intraspecific
űztük off the Turkish invaders, in return, we had to go into the Monarchy, which were adopted by the same hand. Bad language by the Turks, kiűzetéssel resistance can only play was because of the background, the Austrian and the portabeli troublemakers, have agreed on the transfer of Hungarian territories. 1848, respectively. 67-in. To some extent managed to regain independence. Not to bear this out. Belehajszoltak Austrian rulers of us, a World War II. After that, they won the German submarines, they have prevented, it was said the British, the conclusion of peace, the war and adopted by the same teased America. Thus managed to establish itself in its own establishment, and reach Hungary mutilation. All this historical background, and the worldwide anti-German embargo, seeing Hitler wanted to rid the world of them. According to some elpusztításukkal, according to other sources, the deportálásukkal Madagascar. One lesson from the whole historical retrospect, this breed in human history,
essential role, and therefore ineradicable. Is under divine protection.
  What about the Hungarians?
The same. Inevitable and indispensable role in history.
  While wildly hateful opponents spread of evil in the world, for us Hungarians to stop the evil, and eliminate the task given. Therefore, and for that reason alone, we will try every means to exterminate. Already a bepróbálkoztak Hun Empire, but received a serious lesson. Siege of Rome, just matter-trouble, and the mediation of Pope Leo escaped. 907 inWith more than twice outnumbered by the German-Roman armies marching, Arpad leader in Bratislava in battle, destroyed dismally. These two cases made it clear to the troublemakers to the Hungarians, by military force, unable to overcome. Then followed a typical plot them. He was made Vajk (later St. Stephen), the Hungarian lefejezésére, ancient cultures prohibit the inclusion of the Judeo-Christian religion. the extermination of Hungarian high command, to report on the chronicles. Survived. In 1051, St. Stephen was attacked as promised. The cuirassiers suffered a heavy defeat. Survived. The Tartars attack left us to ourselves.
Survived.
Survived even the Turks, at 48, et 1914, Trianon, II. war, 56 cent, and we will survive 2012 is also the Hungarians under the Divine protection. Can not be eradicated, no matter how much I want too.
So therefore, my beloved countrymen, to anyone, not only Hungarian to worry about. Hungary and the Hungarians lived in it, alive and live.

Laszlo Bela

 

A bejegyzés trackback címe:

https://magyaratveres.blog.hu/api/trackback/id/tr392611398

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása