évszázados átverés

Gondolatok az emberiség, és a magyarság helyzetéről, lehetséges megoldások, a válságok megelőzéséről, felszámolásáról, az Isteni igazságosság fontosságáról. Amit a médiák elhallgatnak, tájékoztatás a körülöttünk történő dolgokról... Az ellentétek, és igazságtalanságok felszámolásáért dolgozom, együtt, minden jó szándékú emberrel. Végkifejletben győzni fogunk, győznünk kell, mint a pozsonyi csatában, mert nin cs más alternatívánk.

Friss topikok

  • Hungarica: " A mélybe csak a tested merült el,csak ő tűnt el a föld alatt ,de lényed lényege ezer felé szóró... (2014.02.16. 18:01) Sok legyet egy csapásra…
  • katolnai: Ha mindennel nem is értek egyet írásodban, de sok igazságot megfogalmaztál: kár, h pont azok nem o... (2013.11.08. 06:46) Mi bajuk a zsidóknak Horthy-val?
  • Vállalkozz: Tibi Atya mindenképpen tudja, hiszen nemrég futott el mellett nagyon meggyőző tempó fölénnyel: www... (2013.08.01. 00:53) Orbán a legnépszerűbb politikus…
  • nemhívő: ....a "jobbik" soha nem fog kormányra kerülni.... Legfőképpen azért, ...mert eszük ágában sincsen... (2012.12.01. 20:02) A be(nyalós)hódoló egységfront…
  • cgitar: Az kiabál akinek a háza ég! Kár volt magyarázkodni ! (2012.11.27. 23:15) Visít a kisebbség.

A tisztulás elindult.

2011.02.02. 13:59 | béla lászló | Szólj hozzá!

A tisztulás elindult.

   Ébrenek a kisemmizettek.

          A közel-kelet lángol. Valameddig lehet etetni az embereket, mindenféle jövőbeli hazug ígéretekkel, de amikor az embereknek, már az önfenntartásuk sem biztos, nincs a gyermekeiknek mit enni, akkor általában kiborul az anyag a biliből.

     A világnak meg kell tisztulnia, a cionista-globalista törekvésektől. Az a felfogás, hogy „mindenki egyért, az, az egy meg csak önmagáért” az emberiség vesztét jelenthetné, de már nem is eladható.

  Tunézia, Jordánia, Egyiptom, és mind, a térség országai, ahol a nép szándékával szemben, a túlzott globalista befolyás érvényesül, rádöbbentek, hogy halálraítélték őket. Túl nagy a kontraszt. A globáltőke, a helybeliekkel éhbérért, turista-paradicsomokat épített, amit az európai és amerikai fosztogatások jövedelméből, a szerencsés réteg látogathat. Fényűző körülményeiket, a helybeliek néhány szerencsés embere biztosítja. Ezek, a viszonylag megfizetett emberek, műszak után hazamennek, a nélkülöző nép közé. Akarva akaratlan szóba kerül, milyen is az emberhez méltó élet.

Ezt a kontrasztot, nem lehet tolerálni. Különösen nem akkor, ha az idegenforgalomból származó busás hasznot, néhány idegen zsebeli be, miközben az ország népe, nélkülözések közepette él. Ettől lobbant fel a megtisztulás lángja, a közel-keleten, és el fogja söpörni, a globalista kifosztásnak, még az emlékét is.

Ökölbe szorulnak a kezek.

     Nem hétköznapi eset, amikor egy fasiszta állam, milliós, megsemmisítő koncentrációs tábort hoz létre, egy másik nép, megszállt területén. Eddig a világ, értetlenül bambán nézte, mi is történik. Ennek is vége.

Amikor a jobb érzésű országok, az elnyomottak megsegítésére sietnek, és a hajójuk felett, megszólalnak az izraeli egységek géppisztolyai, amikor legyilkolják a segíteni érkezőket, akkor a világon mindenütt ökölbe szorulnak a jó érzésű emberek kezei, és ez nem múlik el nyomtalanul. Tudatosul, a behízelgő hazugságokkal szemben, a gyilkos erőszak ténye. Ez fenyegetés.

Fenyegetés, a világ minden békeszerető emberére nézve. Ettől nyílnak meg a tudatok, ettől kezd el gondolkodni a világ, és emiatt fogja elsöpörni nyomtalanul az erőszakot. Úgy a gazdasági, mint a politikai, vagy a katonai erőszakot.

Ha lehet, békés úton, de ha úgy nem megy?... Arra senki ne legyen kíváncsi.

A felelősök már elmenekültek Egyiptomból. A bábjaik, még próbálkoznak, de nem látni sok reményt a hatalmuk megőrzésére. Annak a rendnek, ami a világ vagyonának a felét egy kézben összpontosítaná, miközben az emberiség jelentős része nélkülöz, sem létjogosultsága, sem jövője nem lehet. Elég baj, hogy múltja, nagyon-nagyon sötét múltja van. Az emberiség is az aranymetszés szabályai szerint gondolkodik, mert ez Isteni adottság. Visszanéz a múltba, és amit ott lát, annak megfelelően építi a jövőjét. Ami a múltat tönkre tette, és a jelent megnyomorítja, azt a jövőben el fogja kerülni, és ez így van rendjén.

Így lesz ez Egyiptomban de Amerikában, Izraelben és Magyarországon is.

Béla László

 

 

 

 

The purification started.
Wake of the victims
          The Middle East on fire. As far as possible to feed the people, all kinds of false promises of the future, but when the people have no self-preservation is certainly not what their children eat, they usually go haywire biliből of the material.
     
The world must be cleansed of the Zionist-globalist ambitions. The view that "all for one, is the only one with itself" could mean the downfall of mankind, but is no longer sold.
  Tunisia, Jordan, Egypt and all countries of the region, where the intent of the people against the globalist influence prevails over, realized that they are sentenced to death.
The contrast is too high. The globáltőke, éhbérért the locals and tourist paradises built by European and U.S. income of looting, the layer is lucky to visit. Luxurious conditions, to provide locals a few lucky people. These are the people paid fairly, they go home after the shift, the people are destitute. Willy comes to unwanted, what is a decent life.
This contrast can not be tolerated. Especially not when busás benefit from tourism, foreign zsebeli a few, while the country's people, living in the midst of deprivation. Flared up from the cleansing flame, the Middle East, and will sweep the globalist plunder, yet the memory.
Clenched hands.
     No ordinary case in which a fascist state, millions, devastating concentration camp creates another people occupied the territory. So far in the world, stared stupidly looking at what is happening. This is the end.
When the better patriotic country, the rush to help the oppressed, and over the vessel, said units of the Israeli machine guns, when they arrive to help in the murder, then the world of good patriotic people clenched hands, and it does not disappear without a trace. Aware, lies opposite the suave, murderous violence of the event. This threat.
Threat to world peace-loving man of respect. From opening the mind, from start to think about the world, and this will be swept away without trace of violence. It is the economic or the political or military violence.
If possible, by peaceful means, but if it does not go ... That no one is curious.
Those responsible have already fled to Egypt. The puppets, still trying, but do not see much hope of preserving their power. In the order, which is half the world's wealth in the hands of a focus, while the major part of humanity are without any justification, nor the future can not be. Bad enough that last, very, very dark history. The human race is the golden rules of thinking, because it is God's gift. Back at the past and what he sees, to be built in the future. As for the ruined past, present and crippling, not will be in the future, and rightly so.
Thus, it will be in Egypt but in America, Israel and Hungary.
Laszlo Bela

A bejegyzés trackback címe:

https://magyaratveres.blog.hu/api/trackback/id/tr932633364

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása