évszázados átverés

Gondolatok az emberiség, és a magyarság helyzetéről, lehetséges megoldások, a válságok megelőzéséről, felszámolásáról, az Isteni igazságosság fontosságáról. Amit a médiák elhallgatnak, tájékoztatás a körülöttünk történő dolgokról... Az ellentétek, és igazságtalanságok felszámolásáért dolgozom, együtt, minden jó szándékú emberrel. Végkifejletben győzni fogunk, győznünk kell, mint a pozsonyi csatában, mert nin cs más alternatívánk.

Friss topikok

  • Hungarica: " A mélybe csak a tested merült el,csak ő tűnt el a föld alatt ,de lényed lényege ezer felé szóró... (2014.02.16. 18:01) Sok legyet egy csapásra…
  • katolnai: Ha mindennel nem is értek egyet írásodban, de sok igazságot megfogalmaztál: kár, h pont azok nem o... (2013.11.08. 06:46) Mi bajuk a zsidóknak Horthy-val?
  • Vállalkozz: Tibi Atya mindenképpen tudja, hiszen nemrég futott el mellett nagyon meggyőző tempó fölénnyel: www... (2013.08.01. 00:53) Orbán a legnépszerűbb politikus…
  • nemhívő: ....a "jobbik" soha nem fog kormányra kerülni.... Legfőképpen azért, ...mert eszük ágában sincsen... (2012.12.01. 20:02) A be(nyalós)hódoló egységfront…
  • cgitar: Az kiabál akinek a háza ég! Kár volt magyarázkodni ! (2012.11.27. 23:15) Visít a kisebbség.

Ha befagy az agy?

2011.02.02. 11:43 | béla lászló | Szólj hozzá!

Vona Gábor a reggelben.

 

   Nehéz a mocsokból tejszínhabot csinálni. Ami ma Európában és általában a világnak legalább egyharmadában van, az nem egyéb, mint az újgyarmatosítás mocska. Ebben ugyanúgy gyilkolnak, mint a háborúk bármelyikében, csakhogy ebben, a tömeggyilkosságot, még tagadják is. Természetesen mások a fegyverek, és a halálokok. Ma nem kémkedés van, hanem adathalászat (BNO-kód), és nem géppuskatűz, hanem célzott gyógyszeráremelés, a BNO-kód információi alapján, ahogy a legtöbb ember életét lehet megrövidíteni az adott területen. Ezt a mocskot, az  I. és II. világháborúval, azok szándékos kirobbantásával, manipulált lefolytatásával, és az azokat követő fegyverszüneti, illetve békeszerződések igazságtalanságával, tisztességtelenségével erőltették a világra.

    A mai szocialista-liberális politika, ezt a piszkot próbálja tejszínhabnak álcázva letuszkolni a világ torkán. Ez egyre kevésbé működik. Hál’ Istennek, vannak még emberek, akik képesek kinézni, annak a mókuskeréknek a küllői között, amibe a cionista törekvések, a világ minden népét beletaposni szeretnék.

Ilyen emberekből áll a Jobbik is. Javaslataik, igenis megoldhatnák a súlyos gondokat, csak felfogni, és végrehajtani kéne, nem pedig félremagyarázni, és mindenféle rasszista, antiszemita jelzőkkel felcímkézni.

  Mit mondott Vona Úr?

Azt mondta, hogy Magyarország demográfiai, közbiztonsági és gazdasági stabilitását az őrizhetné meg, ha a politikánk, nem támogatná a cigányságnak, lassan már elláthatatlan szaporodását, viszont támogatná, a jelenlegi ellátásért is felelős, és ennek terhét a megrokkanásig viselő magyar családok erősödését, magyar gyermekek születését.

   Mi jutott el ebből, a kérdezők, politikai hazugsághadjárattal lefagyasztott agyáig? Hogy a cigány családoktól el akarja venni a gyermekeiket.

Képtelenség!

Ilyet soha, senki nem mondott. Én azt hallottam, és értettem ebből az irányelvből, hogy a szociálpolitikának kellene behatárolni, a támogatott gyermekek számát. Nem olyan drasztikusan, mint Kínában az egy gyermek, csak olyan liberálisan. Lehet húsz is, de abból, csak az első hármat támogatja a Magyar Állam. Egy másik kérdés, ha a cigányság „tradicionális” viselkedése okán ennél több gyermek születik. Rendben van. Lássák el becsülettel, járjon tisztán, ápoltan iskolába, a max. három gyermekre szóló állami támogatásból, meg a szülei munkájából. A családjától elvenni, egyetlen gyermeket sem célszerű, nem is emberséges. Ha a család úgy gondolja, hogy több a gyermek, mint a pénz, legyen lehetősége, egyházi kollégiumba adni a gyermeket, ahol megkapja a szükségletei szerinti ellátást, talán még a hiányzó szeretetet is, mindezt, a Magyar Állam költségére. Ezekben a kollégiumokban a gyermekek, valószínűleg nem azzal büszkélkednének egymás előtt, hogy kinek a szülei, hányszor, és mennyi időt töltöttek börtönben, és nem arra törekednének, hogy ők is mielőbb bekerüljenek, mert „az a menő”, hanem, ha véletlen szóba kerülne, legfeljebb sajnálattal állapítanák meg, és megpróbálnák, valahogy mentegetni a helyzetet.

    Ha valaminek a lényegét, nem vagyunk hajlandók megérteni, akkor soha sem fogjuk. Évszázadokig nem volt baj, a magyar cigánysággal. Most sem lenne, ha nem szándékosan csinálnák. Ezt kell megérteni, és mindenképp megakadályozni, még ha egyeseknek nehezére esik is.

 

Béla László

 

 

 

 

Gabor Vona mane.

   Grave cream Mocsokból Catullus. Quid fit hodie in Europa saltem mundi tertiam viam, aliud minus, Neo-colonialism fimo.
Interfecto eodem modo ullo in bello, sed caedes, adhuc negatur. Nempe alii telis et causa mortis. Hodie non conspicati autem phishing (ICD) Codex, non strafe sed gyógyszeráremelés Pellentesque et ICD-code via information plerique possint minuunt dies areae. Quae sordes mihi II. Bellum Orbis Terrarum II consilium eorum vis, mores tractatur et postea desinere-pacis conventa ignem iniurias, inique pulsus in mundum.
    Socialist hodierna liberales-policies hoc attentare letuszkolni luto verberauit habitu mundi cream iugulum. Hoc decet, minus operis. Deo gracias sunt qui possint respicere inter mókuskeréknek radii in quam Zionist elevetur mundi desiderat, beletaposni.
Hii sunt meliora. Pellentesque ac, magna quidem solvere problema tantum comprehendere faciat et non misinterpretation et variis racist, anti-Semitic epitheta titulus.
  
Mr Vona dixisse?
Dixit Hungary's demographic, oeconomicas secura stabilitas prohibere hos si consilium non inveniretur in Roma, non elláthatatlan tardus ad augmentum, sed faverent current tabulis factum est, et sic sustinens impetu impetum vitium viribus familias Hungarian, Hungarian filii natum.
   Quid egressi id, interviewers politicorum dura cerebri hazugsághadjárattal? Gypsy Families in velit tollit filios suos.
Impossible!
Numquam res talis nullus loqueretur. Audivi ex intelligentes quod preceptum Michael Cahill definirem, ut numerus liberorum sustinetur. Non autem sicut puer tragicus China nisi liberalis. Maybe etiam viginti, sed tantum priores tres in favorem Hungarian State. Altera quaestio, si Cingaros 'traditional' quia magis mores nasci. Habere. In honorem, facere scilicet, scholae nutritii, ad max. tres liberos adiuvare publice, parentum opus. Take a familia unus puer non expedit nec humanus. Si familia credit puer quam pecuniae sit possibile puero dedit collegio religiosis quo adepto necessitatibus sollicitudo, fors defectu amoris, haec e re publica Hungarorum expensis. Filii in his collegiis non amo büszkélkednének ante se, quis parentibus, quoties et quantum temporis absumpti carcere et non quaerere possint comprehendi quam primum, quia inclinat, sed si haberentur random pone ad maximum tristitia, et probabo quodammodo excusari reiecit.
    Si essentia rei, nolunt intellegere te nunquam. Nullum negotium saeculorum Roma Hungaricae. Nunc vero, si non prudens. Sciendum et prohibitus utique etsi aliqui difficilius pariter.

Bela Laszlo


 

A bejegyzés trackback címe:

https://magyaratveres.blog.hu/api/trackback/id/tr482633080

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása