évszázados átverés

Gondolatok az emberiség, és a magyarság helyzetéről, lehetséges megoldások, a válságok megelőzéséről, felszámolásáról, az Isteni igazságosság fontosságáról. Amit a médiák elhallgatnak, tájékoztatás a körülöttünk történő dolgokról... Az ellentétek, és igazságtalanságok felszámolásáért dolgozom, együtt, minden jó szándékú emberrel. Végkifejletben győzni fogunk, győznünk kell, mint a pozsonyi csatában, mert nin cs más alternatívánk.

Friss topikok

  • Hungarica: " A mélybe csak a tested merült el,csak ő tűnt el a föld alatt ,de lényed lényege ezer felé szóró... (2014.02.16. 18:01) Sok legyet egy csapásra…
  • katolnai: Ha mindennel nem is értek egyet írásodban, de sok igazságot megfogalmaztál: kár, h pont azok nem o... (2013.11.08. 06:46) Mi bajuk a zsidóknak Horthy-val?
  • Vállalkozz: Tibi Atya mindenképpen tudja, hiszen nemrég futott el mellett nagyon meggyőző tempó fölénnyel: www... (2013.08.01. 00:53) Orbán a legnépszerűbb politikus…
  • nemhívő: ....a "jobbik" soha nem fog kormányra kerülni.... Legfőképpen azért, ...mert eszük ágában sincsen... (2012.12.01. 20:02) A be(nyalós)hódoló egységfront…
  • cgitar: Az kiabál akinek a háza ég! Kár volt magyarázkodni ! (2012.11.27. 23:15) Visít a kisebbség.

Mégtöbb a félelemről.

2011.02.08. 23:09 | béla lászló | 1 komment

Mégtöbb a félelemről.

 

   Korábban írtam, hogy az emberiség „féken tartásához”, a totális terror, a határtalan kirablás eltűréséhez, az elnyomóknak arra van szüksége, hogy az emberek féljenek. Teljesen mindegy mitől. A félelem a döntő.

Vajon miért?

Mert a félelemben induló agyhullám, erős negatív energiát sugároz. Noha mi emberek, ezt az energiát nem, vagy alig érzékeljük, érzékelik az állatok a földön, és az eltérő civilizációk, a világmindenség bármely pontján. Nagyon fogékonyak rá pl. a kutyák. Azt az embert, aki nem fél tőlük, ösztönösen soha sem támadják meg. Aki fél, azt viszont minden idomítás nélkül, ösztöntől indíttatva támadják.

Az, az ember, aki fél, korlátozottan cselekvőképes, nehezebben dönt, soha nem lép fel erővel, a támadójával szemben, inkább keresi a kompromisszumot, mint kisebb rosszat, így minden arcátlanságot, amit vele szemben megvalósítanak, sokkal inkább eltűr.

   Ezt a hatalmasok is jól tudják. A félelem az, az energiahordozó, amelyből ők meríteni képesek, ezért minden módon gerjesztik, ahogy lehetséges.

  Sajnálatos, hogy az emberek közül kevesen tudják, hogy valójában nincs miért félniük. Aminek el kell kerülnie az adott embert, az el fogja kerülni. Aminek meg kell történnie, azon az adott embernek, bizony át kell mennie, akár fél tőle, akár nem, akkor meg miért kellene félni.

   Ez egy néma háború, amit a hatalom folytat az emberiséggel szemben, az energiáért, amivel elnyomhatja az embereket. Ahol az emberek „elfelejtik” a félelmet, ott a világpusztító hatalom tehetetlen. Hiába vet be mindenféle technikát, próbálkozik tisztességtelennél tisztességtelenebb eszközökkel, képtelen uralni a helyzetet, a térséget, az adott nemzetet. ( Kuba, Vietnam, Afganisztán, Irak, Venezuela, Panama, Egyiptom, Tunézia)

  Hogy Magyarországot, ilyen gusztustalanul ki lehetett fosztani, az is annak köszönhető, hogy mi magyarok, félünk. Hagyjuk magunkat megfélemlíteni.

Hova lett a magyar virtus, amit az egész világ tisztelt? Hogy lehetséges az, hogy nem merjük kimondani a véleményünket?  Ha a pusztító hatalom, ragadós nyálával, valakire a nacionalizmus, a fasizmus, antiszemitizmus bélyegét ragasztja, az adott ember/csoport, sokszor inkább meg sem szólal, aki pedig egyetértene a terveivel, nem meri támogatni. Még titkos szavazáson sem.

Mitől lett a magyarság ilyen nyuszi? Mitől hagyja magát tönkretenni, semhogy felemelné a szavát önmagáért. Mert fél. Fél a bizonytalantól. Kérdezem én, jobb e, a bizonytalan élet, mint a biztos halál? Nyilván jobb. a magyarság, mégis a lassú, de biztos halált választja? Önszántából?

Nem! Itt még nem tartunk. Nem önszántunkból vagyunk rabok, hanem félelemből. Nem véletlen tartják fogva Budaházyt. Nem véletlen üldözik brutálisan a Magyar Gárdát. Nem véletlen állapítanak meg brutális bírságokat, a közlekedésben. Nem véletlen alakítanak „terrorelhárító” karhatalmi egységeket. Nem véletlen reklámozzák a kábítószereket a fiatalok között, és nem véletlen folytatnak ezzel párhuzamosan hajtóvadászatot, a kábítószer ellen.

  Ezek mind pénzbehajtási, és egyben félelemkeltési akciók. Se szeri-se száma az ilyen törekvéseknek, a napi munkától a szabadidős programokig. Nem azért zárják be a gyárakat, mert nem lehetne fenntartani őket, hanem azért, hogy a munkanélküliség elérje a szükséges félelem szintet. Azért, mert mindenkinek tudnia kell, hogy főnöke, semmi idő alatt kirúgja, ha rosszul mer nézni. Azért működik a jelzálog-hitelrendszer, hogy féljen a polgár, nehogy elessen a jövedelmétől, mert akkor elmarad a részlet, jön a hitelfelmondás, a nincstelenség, és egy „becsületes” globál-kapitalista területen, az ember, már nem ember, ha elfogy a pénze. A magánélet szféráját is átitatták félelmekkel.

Az egyenjogúság „korszakalkotó találmányával” sikerült, a családok Istenadta rendjét megkérdőjelezni. Ma, az ilyen helyeken, nem számít, hogy Isten a férfit erősebbnek teremtette, mert egyenjogúság van. minden családban ott az esetleges tragikus ellentét réme, amire nincs jó megoldás. Nehogy egy férfi érvényt szerezzen az irányításban, Istentől kapott fizikai erőfölényének, az ebből fakadó tekintélyét, le kellett rombolni. Aki esetleg nehezményezné, és a gyakorlatát, az ideológia fölé akarná helyezni, egy jó időben, jól irányzott pofonnal, azzal szemben kitalálták a családon belüli erőszak törvényi tényállását, sőt, a családon belüli nemi erőszak fogalmát. Mindebből a lényeg, a kölcsönös fenyegetettségből ébredő elkerülhetetlen félelem. Ezzel azután, kiválóan vissza lehet élni. Ismertem olyan amerikai-magyar nőt, aki elmesélte itthon szerzett új barátjának, mitől veszi elő néha a halálfélelem. Ez a hölgy, az  állampolgárság megszerzéséért, hozzáment egy nála húsz évvel idősebb, hazalátogató, jól szituált magyar férfihez. Az, gyanútlanul magával vitte Amerikába. Néhány évet éltek együtt. Született egy fiuk. A nő hamar ráunt az idős férjére, és szerette volna belevetni magát a „nagy amerikai életbe”.

A férj, nem akart válni, és okot sem szolgáltatott rá. Némi töprengés után, a nő, frappánsan megoldotta a kérdést. Beszerzett néhány kék foltot, majd estére, produkált egy hangos veszekedést. Bár oka nem volt rá, produkált néhány vérfagyasztó segélykiáltást, és átmenekült a szomszédba, a beavatott barátnőjéhez. Onnan azonnal felhívta a rendőrséget azzal, hogy őt pedig a férje bántalmazta, és haza sem mer menni, képtelen a gyermeküket ellátni. A rendőrség a megfelelő létező törvények alapján, a hapsit azonnal előállította. Szabaddá vált a pálya. Reggel a nő elment egy dokihoz, beszerzett egy látleletet a zúzódásairól. Ettől kezdve, már csak a beavatott barátnő kellett ahhoz, hogy hamis tanúvallomása alapján, a férjet, hat hónapra lecsukják. Megtörtént. Nem tudom, milyen a vagyonjog Amerikában, de a nő, törvényesen, vagy törvénytelenül, eladta a férje házát, felmarkolta a pénzt, hóna alá kapta a gyereküket, vett egy repülőjegyet, és kereket oldott Magyarországra. Hat hónap elteltével, egyfolytában attól rettegett, hogy a kiszabadult férje megkeresi, és a jó tranzakció elismeréseként, elválasztja a haját, egy méretes hentesbárddal.

Hogy egy-egy családban, ez milyen tragédia, az a hatalomnak közömbös, lényeg, hogy féljen, akivel még meg nem történt, a lehetőségtől, akivel megtörtént, a következménytől. De ha eltekintünk, az ilyen szélsőséges esetektől, a mindennapi szórakoztatásban is fő szempont a félelemkeltés.

A Grand Kanyon fölé kinyújtott, üvegpadlójú kilátótól, a kiváló technikával megcsinált horrorfilmeken át, az amerikai hadsereg öldöklő hadjáratainak bemutatása, háborús helyszínek szaftos közvetítése élő egyenesben, a rendőri erőszakról szóló valóságos, vagy megrendezett filmeken át, egészen az emberekkel együtt felrobbantott tornyokig, minden a pénzszerzésről, és a félelemkeltésről szól. Az Európainak, leginkább a Magyaroknak, erre semmi szükségük. Jól megvannak a hagyományaikkal és békességükkel.

El kell hárítanunk ezeket a próbálkozásokat. Ha fel akarunk emelkedni, el kell felejteni félelmeinket. Ki kell mondanunk a szándékainkat. Ha nem félünk, az embergyűlölő, világpusztító hatalom, béna kacsává válik hazánkban is.

  Máig hirdetve, reklámozva kergetik a náci vezéreket, mutatván, micsoda hatalmasok, hogy ezt megtehetik, de nem kergetik a tegnapi, mai tömeggyilkosokat, a saját soraikban, mert ezt is megtehetik. Az emberiség bambán eltűri. Miért? Mert fél. Fél, hogy elveszíti a „hatalom”  jóindulatát, és akkor infláció, válság, tönkremenés és egyebek lesznek.

  Két dologgal nem számol a megfélemlített ember.

Az egyik, hogy minél inkább lefekszik a „hatalom” előtt, annál inkább érik a válságok, fosztogatások, hiszen a globalizmusnak, nincs megnyerhető, vagy megtartható jóindulata.

   A másik, hogy a földön, a hatalom Istené, akitől nem kell félni. Ha ez alatt létezik hatalom, az a tömegeké, alatta a nemzeteké, és az „n”-edik helyen a pénztőkéé. Ha az emberiség ,egyik napról a másikra önellátásra tudna állni, ha a kisgazdaságok megszerveznék a közeli városok ellátását, és ezért nem pénzt, hanem munkát kérnének, ha a városlakók valamennyien otthagynák városi munkájukat, és elmennének élelmiszert termelni, néhány hét alatt,összeomlana a globalista „világrend”. Elolvadna a hatalom a kezekből, és kialakulna a szabad, független világ, ami a global izmus eltakarítása után, az egész föld lakosságának, kényelmes, nyugodt, békés és bőséges életet biztosítana.

 

Béla László

 

The many great fears.

   
Previously, I wrote that humanity's "restraint" in total terror, tolerating the

endless despoliation of the oppressors that need to be afraid of people. No matter

what. Fear is the key.


Why?


Because the initial fear of brain wave, a strong negative energy to radiate. While

our people, this energy is little or no sense, perception of the animals on earth,

and that different civilizations in the universe at any point. Very receptive to it,

eg. dogs. The man who is not afraid of them, instinctively never attacked. Who

is afraid, but it all dressage without the attack prompted by instinct.


The man, who is afraid, diminished capacity, difficult to decide, do not occur in

force against the attacker, but rather looks for a compromise, as a lesser evil, so

all the impertinence, which is implemented against him, rather tolerate. 


   It is also well aware of the powerful.
Fear is the energy of which they are able

to draw on, so excited in every way as possible. 


  It is unfortunate that few people are aware that in fact there is nothing to fear.

Which should avoid the man, will be avoided. What should happen to the man

certainly must pass either afraid or not, so why should be afraid. 


   This is a dumb war, what with the power of humanity against its competitor,

which suppress the people. Where people can "forget" the fear is there in the

 world-power is impotent. Raises all sorts of techniques in vain, trying

tisztességtelennél tisztességtelenebb means, unable to dominate the situation in

the region, and the nation. (Cuba, Vietnam, Afghanistan, Iraq, Venezuela,

Panama, Egypt, Tunisia) 


  To Hungary, who have been deprived of such a disgusting, it is also due to

what the Hungarians, we are afraid. Let ourselves be intimidated.


Where did the Hungarian derring-do, which is revered throughout the world?

How is it that we dare not utter the opinion? If the destructive power, sticky

saliva, someone nationalism, fascism, anti-stigma sticks, the man / group does

not speak out more often, while those who agree with the plan, is not afraid to

support it. Not even a secret vote.


What makes this one of the Hungarians bunny? Why let yourself be destroyed

before they would lift the word itself. Because they are afraid. Bizonytalantól the

party. I ask, this right, the fragility of life, such as certain death? Obviously, the

better. the Hungarians, but the slow but certain death anyway? Voluntarily?


No! We are not here yet. We are not slaves voluntarily, but out of fear. It is no

coincidence they are holding Budaházyt. It is no coincidence brutally persecuted

by the Hungarian Guard. It is no coincidence brutal set fines for transport. It is

no coincidence establish "anti-terror" security forces units. No chance to

advertise their drugs among young people, and not engage in random parallel

chase, against the drug. 


  These are all money housing, and also fear campaigns. Neither organization nor

the number of such efforts, the daily work of the recreation programs. Not

because the closure of the factories because they could not sustain them, but

that the unemployment rate to reach the necessary level of fear. Because

everyone should know that his boss, no time kicks, if you dare to look bad. It

works in the mortgage-credit system to be afraid of the citizens, lest the sharp

income, because it falls short of the detail that comes with hitelfelmondás of

poverty, and an "honest" global capitalist-area man is no longer the man, if you

run out of money. The private sphere is impregnated with fears.


Equality of the "epoch-making invention" is successful, the families question the

God-given order. Today, in such places, no matter how God created a man

stronger, because there is equality. in every family there is any conflict with tragic

nightmare, which is not a good solution. Lest a man to enforce the management,

our God-given physical dominance, the resulting prestige, had to destroy.

Nehezményezné who might, and the practice of trying to move beyond the

ideology of a good time, well-directed pofonnal, compared with invented facts

of domestic violence laws, and even the concept of rape within the family. Of

these, the point is, mutual fear fenyegetettségből inevitable awakening. By then,

perfectly can be abused. I knew a Hungarian-American woman who has gained a

new friend at home told me, what makes it sometimes takes for the fear of death

. This lady, to obtain citizenship, he married a twenty year old hazalátogató,

Hungarian men are well off. The unsuspectingly took him to America. Some

years they lived together. A son was born. The elderly woman quickly Rauno her

husband and wanted belevetni himself a "great American life."


The husband did not want to become, and provided no reason for it. After some

reflection, the woman, striking solved the issue. Purchased some blue stain, and

by evening, produced a loud quarrel. Although there was no reason for it, has

produced some blood-curdling cry for help, and átmenekült the neighborhood,

 initiated a girlfriend. From there, immediately called the police that he was

assaulted by her husband, and did not dare go home, unable to bear children.

<span style="font-family: 'Times New

A bejegyzés trackback címe:

https://magyaratveres.blog.hu/api/trackback/id/tr362648070

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

cgitar 2011.02.09. 00:35:52

Igaz,igaz,tökéletesen igazad van ! Remélem nagyon hamar vége lesz ennek a lázálomnak amiben most élünk !!
süti beállítások módosítása