évszázados átverés

Gondolatok az emberiség, és a magyarság helyzetéről, lehetséges megoldások, a válságok megelőzéséről, felszámolásáról, az Isteni igazságosság fontosságáról. Amit a médiák elhallgatnak, tájékoztatás a körülöttünk történő dolgokról... Az ellentétek, és igazságtalanságok felszámolásáért dolgozom, együtt, minden jó szándékú emberrel. Végkifejletben győzni fogunk, győznünk kell, mint a pozsonyi csatában, mert nin cs más alternatívánk.

Friss topikok

  • Hungarica: " A mélybe csak a tested merült el,csak ő tűnt el a föld alatt ,de lényed lényege ezer felé szóró... (2014.02.16. 18:01) Sok legyet egy csapásra…
  • katolnai: Ha mindennel nem is értek egyet írásodban, de sok igazságot megfogalmaztál: kár, h pont azok nem o... (2013.11.08. 06:46) Mi bajuk a zsidóknak Horthy-val?
  • Vállalkozz: Tibi Atya mindenképpen tudja, hiszen nemrég futott el mellett nagyon meggyőző tempó fölénnyel: www... (2013.08.01. 00:53) Orbán a legnépszerűbb politikus…
  • nemhívő: ....a "jobbik" soha nem fog kormányra kerülni.... Legfőképpen azért, ...mert eszük ágában sincsen... (2012.12.01. 20:02) A be(nyalós)hódoló egységfront…
  • cgitar: Az kiabál akinek a háza ég! Kár volt magyarázkodni ! (2012.11.27. 23:15) Visít a kisebbség.

A levezénylés

2011.02.08. 03:00 | béla lászló | Szólj hozzá!

A levezénylés

   A levezénylés folyamatát, és eredményeit, már ismeri a világ.

Különösen ismeri a magyarság. Az első világháború utáni békét levezényelték a nagyhatalmak, Amerika fegyvereinek csövén lovagolva létrehozták, megszülték,

kiöklendezték, Trianont.

    A második világháború után, a csonka nemzet, és ország talpra állását elviselni képtelen (Rót?) Rákosi Mátyás, a szovjet fegyverek csövén lovagolva, a szorgos magyar kezek munkáján újjáépülő országot, soha nem látott, fajtaazonos befolyás alá rendelte.

  Mikor a Magyarság ezt megunva, és elutasítva, négy nap alatt elsöpörte ezt a hatalmat, a szovjet fegyverek csövén érkező Kádár János „levezényelte” a „demokratikus” rend restaurációját. Megőrizte a Rákosi féle fajtaazonos hatalmat, mellesleg, csak úgy ráadásképpen, több száz ezer embert meghurcoltak, ellehetetlenítettek, több ezret kivégeztek.

  Az után, mikor álarcot kellett váltani, Németh Miklós levezényelte a „rendszerváltást”. Átmentette ugyanazt a hegemóniát, és megteremtette a lehetőséget, a magyarság szorgalmából és becsületes munkájából felhalmozódott nemzeti vagyon elherdálására, ellopására.

    Folytathatnám még a sort, de ennyi is bőven elég ahhoz, hogy megtudjuk, mit jelent „globalizmuséknál”, a levezénylés.

   Amikor az Egyiptomi Nép, felkelvén, a pokolba kívánta küldeni, a globalizmus helybeli támogatóit, Amerika állást foglalt. Bár nem értem, mi köze Amerikának Egyiptomhoz, az ottani változásokhoz, de akár Irakhoz, Vietnamhoz, vagy Koreához is, de Amerika tanácsot adott: MUBARAKNAK  a helyén kell maradni, hogy „levezényelje” az „átalakulást”.

   A levezénylés formáit az imént leírtam, amelynek végén, minden

új klappra megegyezik az előzővel. Remélem, Egyiptom, már nem eszi meg ezt a globális maszlagot, hanem kidobja, megsemmisíti, kirekeszti azokat, akik kiszolgáltatták.

   Én csak szurkolni tudok nekik, és remélem, megnyerik a meccset.

Béla László

The conduct of
   The conduct of the process and results, already knows the world.
Particularly aware of the Hungarians.
Levezényelték peace after the First World War the great powers, America's weapons of barrel riding up at birth to,
kiöklendezték, Trianon.
    After World War II, the truncated nation, and recovery of the country is unable to tolerate (Rot?), Matyas Rakosi, the Soviet weapons pipe riding, the diligent work of the hands of Hungarian rebuilt the country, never seen before, ordered under the influence of identity.
  Weary of this when the Hungarians, and rejected, four days swept away this power, the Soviet weapons from the barrel of Janos Kadar "levezényelte" a "democratic" system restoration. Rakosi's identity has retained the power, by the way, the only way ráadásképpen, hundreds of thousands of persecuted people, impossible, thousands were executed.
  Once, when the mask was replaced, Miklos Nemeth levezényelte a "regime change". Átmentette same hegemony, and created the opportunity for honest work and Hungarians szorgalmából dissipation of accumulated national wealth, to steal.
    Go on line yet, but that is plenty enough to know what it means to "globalizmuséknál," the conduct of.
   
When the People of Egypt, got up, wished to send to Hell, the local supporters of globalism, America pronounced. Although I do not understand what to do with Egypt, America, the changes there, but from Iraq, Vietnam, or Korea, but America's advice: MUBARAKNAK a place to stay that "executed" in the "transformation".
   The conduct of the forms described above, which at the end of each
New Klappe identical to the previous. I hope that Egypt can not eat this global fudge, but dispose of, destroy, excludes those who delivered.
   I can only cheer for them and hope they win the match.
Laszlo Bela

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://magyaratveres.blog.hu/api/trackback/id/tr572645903

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása