évszázados átverés

Gondolatok az emberiség, és a magyarság helyzetéről, lehetséges megoldások, a válságok megelőzéséről, felszámolásáról, az Isteni igazságosság fontosságáról. Amit a médiák elhallgatnak, tájékoztatás a körülöttünk történő dolgokról... Az ellentétek, és igazságtalanságok felszámolásáért dolgozom, együtt, minden jó szándékú emberrel. Végkifejletben győzni fogunk, győznünk kell, mint a pozsonyi csatában, mert nin cs más alternatívánk.

Friss topikok

  • Hungarica: " A mélybe csak a tested merült el,csak ő tűnt el a föld alatt ,de lényed lényege ezer felé szóró... (2014.02.16. 18:01) Sok legyet egy csapásra…
  • katolnai: Ha mindennel nem is értek egyet írásodban, de sok igazságot megfogalmaztál: kár, h pont azok nem o... (2013.11.08. 06:46) Mi bajuk a zsidóknak Horthy-val?
  • Vállalkozz: Tibi Atya mindenképpen tudja, hiszen nemrég futott el mellett nagyon meggyőző tempó fölénnyel: www... (2013.08.01. 00:53) Orbán a legnépszerűbb politikus…
  • nemhívő: ....a "jobbik" soha nem fog kormányra kerülni.... Legfőképpen azért, ...mert eszük ágában sincsen... (2012.12.01. 20:02) A be(nyalós)hódoló egységfront…
  • cgitar: Az kiabál akinek a háza ég! Kár volt magyarázkodni ! (2012.11.27. 23:15) Visít a kisebbség.

A stabilitás, ahogy a fosztogatók gondolják.

2011.02.09. 13:10 | béla lászló | Szólj hozzá!

A stabilitás, ahogy a fosztogatók gondolják.

  Az érem két oldala.

  A stabilitás, fontos, a világ minden területén. Ez biztosíthatja, hogy az emberek békében, emberhez méltó körülmények között, nyugodtan éljenek. A baj csak az, hogy a stabilitás, mint kifejezés, nem mindenkinek jelent azonos helyzetet.

   Egyiptom kapcsán, Amerika (vehetjük úgy, hogy Izrael és a globalizmus) kinyilatkoztatta, hogy szerinte a diktátor Mubaraknak, a helyén kellene maradnia, amíg „levezényli” a hatalomátadást, mert ellenkező esetben, a térség stabilitása veszélybe kerülhet. Hogyan kell ezt érteni?

    Ez, az én értelmezésemben azt jelenti, hogy ahogyan húsz évvel ezelőtt Magyarországon, úgy most Egyiptomban is át kell játszani-menteni a hatalmat, más, de a globalizmushoz, Izraelhez és Amerikához hű vazallus politikusok kezébe, akik majd szépen megetethetik a forradalmi tömeggel, hogy semmi nem változik, minden úgy jó, ahogy volt, nincs más lehetőség. Ha ez így nem jön össze, akkor elvész a térség stabilitása, mert a kizsákmányolási lehetőségüket elvesztő hatalmak, azonnal elkezdik aknamunkájukat. Egyből megpróbálják megosztani a népet. Megkísérelnek kirobbantani egy polgárháborút, minden eszközt igénybe vesznek az új, nemzeti érdekeket szem előtt tartó kormány megdöntésére. Nagyjából, úgy ahogy a Hamasz kormány felállását követően Izrael felforgatta Palesztinát, vagy ahogy Venezuelában  Csavezt, bűnözőnek nevezi az amerikai média. Én így látom elveszni a térség stabilitását.

  Talán annyi a különbség, hogy Egyiptom egy nagy ország, immár modern fegyverzettel, hadsereggel, és nem lehet úgy feldúlni, mint a Gázai övezetet, és nem lehet úgy lerohanni, mint annak idején a hatnapos háborúban. Lehet, hogy Izraelnek, most beletörne a bicskája.

A másik lehetőség, hogy alakul egy nemzeti kormány, amelyik képes az ország erőforrásaiból, a lakosság normális életlehetőségét megszervezni. Vége szakad a globális elnyomásnak. Egyiptom fegyveres ereje, ez esetben is képes a stabilitást biztosítani, legfeljebb nem Izrael kedve és igényei szerint. Szerintem Izrael, támasszon otthon igényeket, és ne akarja meghatározni más nemzetek, területek rendjét. Ma már, nem az agresszió, és gyarmatosítás korát éljük.

 

Béla László

 

The stability, as it is thought the raiders.
  The coin has two sides.
  The stability is important in all areas of the world. This will ensure that people live in peace, decent conditions, to live quietly. The only trouble is that the stability, as expression, not everyone does the same situation.
   Egypt's relation to America (we can so that the globalization and Israel) has revealed that the dictator thinks Mubaraknak, should remain in place until it "manages" the transfer of power, otherwise, the region's stability may be jeopardized.
How can this be understood?
    This, in my interpretation means that, as twenty years ago, Hungary, Egypt, is now also have to play a power-save, other, but globalism, Israel and America into the hands of politicians loyal vassal, who will be nice meal to the revolutionary masses to nothing changes, everything is good, as was no other choice. If this can not come together, you lose stability in the region, because the powers of exploitation have lost their ability to immediately begin aknamunkájukat. Immediately try to share with the people. Kirobbantani attempt a civil war, all means available in the new, national interests are geared to overthrow the government. Broadly, as it constituted the Hamas government in Palestine after Israel's subverted, as in Venezuela or Csavezt, criminals appointed by the U.S. media. I lost so I can see stability in the region.
  Perhaps the difference is so much that Egypt is a big country, is now modern weapons, army, and can not be feldúlni than in the Gaza Strip, and you can not invade it, as it did in the Six Day War. May be that Israel, now beletörne a knife.
Another option is to develop a national government which is capable of the country's resources, to organize the population in normal life chances. An end to the global oppression. Egypt's armed forces, in this case is able to ensure stability, not up to Israel's desire and needs. I think Israel needs raise at home, and do not want to set another national, regional arrangements. Now, it's not aggression, colonialism and the age we live.

Laszlo Bela


 

A bejegyzés trackback címe:

https://magyaratveres.blog.hu/api/trackback/id/tr412649020

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása