évszázados átverés

Gondolatok az emberiség, és a magyarság helyzetéről, lehetséges megoldások, a válságok megelőzéséről, felszámolásáról, az Isteni igazságosság fontosságáról. Amit a médiák elhallgatnak, tájékoztatás a körülöttünk történő dolgokról... Az ellentétek, és igazságtalanságok felszámolásáért dolgozom, együtt, minden jó szándékú emberrel. Végkifejletben győzni fogunk, győznünk kell, mint a pozsonyi csatában, mert nin cs más alternatívánk.

Friss topikok

  • Hungarica: " A mélybe csak a tested merült el,csak ő tűnt el a föld alatt ,de lényed lényege ezer felé szóró... (2014.02.16. 18:01) Sok legyet egy csapásra…
  • katolnai: Ha mindennel nem is értek egyet írásodban, de sok igazságot megfogalmaztál: kár, h pont azok nem o... (2013.11.08. 06:46) Mi bajuk a zsidóknak Horthy-val?
  • Vállalkozz: Tibi Atya mindenképpen tudja, hiszen nemrég futott el mellett nagyon meggyőző tempó fölénnyel: www... (2013.08.01. 00:53) Orbán a legnépszerűbb politikus…
  • nemhívő: ....a "jobbik" soha nem fog kormányra kerülni.... Legfőképpen azért, ...mert eszük ágában sincsen... (2012.12.01. 20:02) A be(nyalós)hódoló egységfront…
  • cgitar: Az kiabál akinek a háza ég! Kár volt magyarázkodni ! (2012.11.27. 23:15) Visít a kisebbség.

Hazudni is tudni kell!

2011.02.11. 20:14 | béla lászló | Szólj hozzá!

Az igazság 911

http://radicalpuzzle.blogspot.com/2010/04/911-rejtelyek-hogyan-vertek-at-az-egesz.html?honnan=Nemzeti_Hirhalo

 

 

Csak a feléig tudtam megnézni a hivatkozott filmet, de ha időm engedi, mindenképpen megnézem a teljes alkotást. Ez a film, sok ember munkájával és tudásával gyűjtötte össze azokat a fizikai és technikai ismereteket, amelyek alapján teljes bizonyossággal kizárható, hogy az Amerikai WTC, tornyok, az államtól, az uralkodó elittől független, külső terrorista támadás következményeként semmisültek meg. Ezeknek a tényeknek ismeretében azt kell látnunk, hogy ez a következmény, az adott kormány, és a háttérben uralkodó hatalmi elit, terrortámadása volt, az Amerikai nép, és az egész emberiség ellen. Ha kiterjed a figyelmünk arra, hogy a tornyok szándékos, és előre be nem jelentett, megfelelően nem biztosított felrobbantása, több ezer vétlen amerikai polgár halálát, közöttük rendőrök, tűzoltók, és köztiszteletben álló, vétlen emberek halálát okozta, pusztán ettől is, a második évezred legaljasabb emberi cselekedetének tekinthetjük. Ha kicsit elemezzük a lehetséges hátterét, ez a megítélés, csak egyre inkább határozottá, bizonyossá válik. Eltörpül mellette a világháborúk kirobbantása, a japán városok atombombázása, vagy bármi más, elítélhető és szükségtelen pusztítás.

Nem azért, mert halálos áldozatait tekintve a WTC. esete kiemelkedő számú áldozatot jelentene, hiszen nem így van. Azért, mert ameddig a háborúkban nyíltan meghirdetett tömeggyilkosság folyik, ez az eset, a rejtett tömeggyilkosság első, cáfolhatatlan bizonyítéka. Ha figyelünk arra, hogy a gyilkosságokon túl, ez az eset, milyen következményeket indított el, csak akkor mérhetjük fel, az igazi aljasságát. Ennek következtében lehetett elindítani az iraki tömegmészárlást, ami nem kevés amerikai életet követelt, és követel a mai napig. Ennek folyományaként indult, a terrorista ellenes hajsza, amely valójában világszerte, bárkit elérhet és megtámadhat, aki a háttérből irányító globalista hatalomnak szúrja a szemét.

A színjáték, amit ennek kapcsán a világ számára rendeztek, sokakkal elhitette, hogy valóban külső merénylet történt. A belső, megszervezett tömeggyilkosság, olyan szintű aljasságot mutat, amit az emberek fel sem tételeznek, ezért, még komoly bizonyítékok esetében sem hajlanak az elfogadására. Ez a így cselekvők legfőbb trükkje. Olyan aljasságot felmutatni, annak szellemében cselekedni, ami túlmegy, az emberi alaptermészet határain. Akkor van esély arra, hogy tömegek fogják elhinni, a jól csomagolt hazugságot. A világnak, jelentős területén rendelkezik befolyással az a kör, akinek a cselekedetei, ennek értelmében történnek. Ha leírnám hovatartozásukat, az már antiszemitizmusnak lenne bélyegezhető. Minden területen, a népnek kell eldönteni, melyek azok a hatalmi tényezők, amiknek segítségével, ezek a cselekedetek véghez vihetők.

Senki, sehol nem számíthat külső segítségre, ha önmaga nem akar lépni, ennek a rendszernek a megváltoztatásáért. Ha a nép, eldönti, hogy felszámolja ezt a rendet, Istentől kap mérhetetlen segítséget, a nemzeti egység, a pozitív együttgondolkodás formájában. Ennek jó példáját láthatjuk most a közép-keleten, Egyiptomban, és környezetében. Most, a forradalom részleges győzelme után, a háttérhatalom utolsó próbálkozása tart, A hatalmat színleg átadva kísérlik meg a magyar „rendszerváltás” módjára elhelyezni, az újonnan alakuló hatalom kulcspozícióiba, a megfelelően irányítható embereiket. Most az Egyiptomi nép figyelmességén múlik, megszabadulnak e a sok évtizedes gyötrelmektől, vagy ahogy a magyarok, bedőlnek a globalista cselvetésnek.

 

Béla László

 

 

I could only see half of that movie, but if time allows, be sure to look at the entire work. This movie is a lot of people's work and knowledge gathered by the physical and technical skills, which can be excluded with absolute certainty that the American WTC, towers, from the state, independent of the ruling elite, as a consequence of external terrorist attack destroyed. Knowledge of these facts, it must be pointed out that this is a consequence, the government and the ruling elite in the background, was a terrorist attack, the American people, against humanity and the whole. If you include a note that some of the towers, deliberate, and unannounced, with no guaranteed blowing up thousands of innocent American citizens are killed, including policemen, firemen, and respected, innocent people are killed, this is only the second millennium basest human act considered. If we analyze the possible background for a bit, it's the perception, but more and more strongly, it becomes evident. Dwarfed next to the outbreak of world wars, the Japanese cities atombombázása, or anything else, censured and unnecessary destruction.
Not because of fatal victims of the WTC.
case of high number of casualties would mean, because it is not. Because as long as the wars of mass murder being openly advertised, this is the case, the hidden massacre first irrefutable proof. If you listen to the murders too, this is the case, what consequences it brought, can only be measured up to the real atrocity. As a result, Iraq could start the massacre, which not a few American lives, and the demands of today's date. As a follow-up was launched, the anti-terrorist hunt, which is in fact the world, and can attack anyone available who has the background globalist power control puncturing the eye.
The pageant, which was held in this connection to the world, many in belief that really happened external attack. The internal, organized mass murder, shows a level of nastiness that people should not assume, therefore, has no strong evidence for the tendency to adopt. This is a trick so that the main actors. Produce an atrocity, in the spirit of action, which goes beyond the limits of human alaptermészet. Then there is a chance that the masses will believe a lie, well packaged. The world has a significant influence on the territory of the circle, whose acts, within the meaning of this happening. When describing affinities of anti-Semitism would have stamped. In each area, the people must decide what are the factors of power, which allow you to, such acts be brought to pass.
Anyone, anywhere can not count on outside help, if you yourself do not want to move this system to change. If the people decide whether to liquidate it in order, get immense help from God, national unity, in the form of positive thinking together. A good example can be seen now in the Middle East, Egypt, and the environment. Now, the revolution is a partial victory after a last attempt háttérhatalom hold the power handing ostensibly to seek the Hungarian "transition" method located in the newly formed kulcspozícióiba power, with the men in control. Now the Egyptian people's attention depends on whether getting rid of many decades gyötrelmektől, or as the Hungarians, the globalist cselvetésnek collapsed.

Laszlo Bela

A bejegyzés trackback címe:

https://magyaratveres.blog.hu/api/trackback/id/tr122654714

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása