évszázados átverés

Gondolatok az emberiség, és a magyarság helyzetéről, lehetséges megoldások, a válságok megelőzéséről, felszámolásáról, az Isteni igazságosság fontosságáról. Amit a médiák elhallgatnak, tájékoztatás a körülöttünk történő dolgokról... Az ellentétek, és igazságtalanságok felszámolásáért dolgozom, együtt, minden jó szándékú emberrel. Végkifejletben győzni fogunk, győznünk kell, mint a pozsonyi csatában, mert nin cs más alternatívánk.

Friss topikok

  • Hungarica: " A mélybe csak a tested merült el,csak ő tűnt el a föld alatt ,de lényed lényege ezer felé szóró... (2014.02.16. 18:01) Sok legyet egy csapásra…
  • katolnai: Ha mindennel nem is értek egyet írásodban, de sok igazságot megfogalmaztál: kár, h pont azok nem o... (2013.11.08. 06:46) Mi bajuk a zsidóknak Horthy-val?
  • Vállalkozz: Tibi Atya mindenképpen tudja, hiszen nemrég futott el mellett nagyon meggyőző tempó fölénnyel: www... (2013.08.01. 00:53) Orbán a legnépszerűbb politikus…
  • nemhívő: ....a "jobbik" soha nem fog kormányra kerülni.... Legfőképpen azért, ...mert eszük ágában sincsen... (2012.12.01. 20:02) A be(nyalós)hódoló egységfront…
  • cgitar: Az kiabál akinek a háza ég! Kár volt magyarázkodni ! (2012.11.27. 23:15) Visít a kisebbség.

Az új világrend ünnepe.

2011.02.15. 07:41 | béla lászló | Szólj hozzá!

A Valentin napról

   Ahogyan a hazugság, a kettős mérce, a korrupció, és még sok más „kapitalista áldás”, a Valentínnap is lassan beszivárog, a magyarság jeles napjai közé.

Érkezését nem jelezték fanfárok, nem volt csinnadratta. A kaftános kalmárszellem, szép sunyin belopta a köztudatba, és lassan, már figyelmetlennek számít az a férfi, aki Valentinnap alkalmából, nem köszönti szerelmét, barátnőjét, még talán a feleségét is. Olyan ez, (bocsánat a hasonlatért), mint a hangtalan szellentés, aminek a megtörténte rejtve marad, csak a hatásaitól érezzük rosszul magunkat, egy idő után.

    Szó sincs róla, hogy a hölgyek, nem érdemelnének meg minden szeretetet és figyelmességet, sőt! De Magyarországon, a magyarok között, meg van ennek a sok éves hagyománya, az anyák napjának megünneplésében. Eszünkbe sincsen irigyelni, a „nyugat lányaitól” ezt az ünnepet, de én a magam részéről, bizonyosan meg hagyom nekik. Soha nem fogok nyugatmajmolásból, olyan szokásokat felvenni, amit mások akarnak rám dumálni, hogy nekik több, nekem pedig értelmetlenül kevesebb legyen, az értelmes célokra fordítható, és kemény munkával megszerezhető pénzem.

   Sokakban vetődhet fel a kérdés, ugyan mi bajom ezzel? Ez egy figyelmesség, a szépség, a kedvesség elismerése, a szeretet megnyilvánulása, emberi figyelmesség. Igen! És egy nagy üzlet, amelyben még a nehéz helyzetben lévő magyar férfiaknak is áldozniuk kell, ha nem akarnak figyelmetlennek tűnni.

De a fő ellenérvem, mégsem a takarékosság, netán zsugoriság, annál sokkal mélyebb gyökerei vannak ellenérzéseimnek. Ezek a gyökerek, az óriási tartalmi különbségben gyökereznek, ami a két megemlékezést, egymástól vasfüggönyként elválasztja.

    A magyar hagyományokban élő „Anyák Napja” az anyaság szentségét hivatott kiemelni. Ez alkalommal mondanak köszönetet a gyermekek, az anyjuktól kapott szeretetért és gondoskodásért, a férfiak, a nők által megteremtett családi otthon nélkülözhetetlen szeretetteljes légköréért, a nemzet fenntartásában, az anyákra háruló, kétségtelenül nehezebb feladatok megoldásáért, az elengedhetetlen házastársi hűségért.

   A Valentinnap, egészen másról szól. Semmi köze az anyasághoz, semmi köze a nemi identitáshoz. A Valentínnap alkalmából, éppúgy köszönthetem a tőlem eltérő, vagy a velem azonos nemű „szerelmemet”. Az ilyen spekuláció, a hagyományok ilyen megkerülése, háttérbe szorítása, sunyin akarja elfogadtatni az emberekkel, a homoszexualitást, mint elfogadható magatartást. Nem az!  Nem egyéb, a magyarok lezüllesztésére irányuló, reménytelen törekvésnél. Erre szerintem, sem a magyar nőknek, sem a magyar férfiaknak nincsen szükségük. Ezt bátran meghagyhatjuk, a nyugat szokásának, semmit nem veszítünk, viszont sokat nyerhetünk vele.

Visszaállíthatjuk az anyák napjának méltó tiszteletét, az anyaság szent feladatának, azt megillető megbecsülését, a nemzet fennmaradásának igazi alapját.

 Béla László

 

The Valentine's day
   As the lies, double standards, corruption, and a lot more "capitalist blessing," the Valentínnap slowly infiltrate the Hungarians among the illustrious days.
Indicated the arrival of fanfares, there was no hype. The squid kaftános spirit, stole into the public consciousness sunyin nice and slowly, we inadvertently counted the man who Valentinnap the occasion, welcomed not love his girlfriend, maybe even a wife. It's (pardon the hasonlatért) than in the silent szellentés, which it took place, remains hidden, only to feel the effects of bad ourselves, after a while.
    There is no question about it, that the ladies do not deserve all the love and attentiveness, even! But in Hungary, the Hungarians, this is a multi-thousand-year tradition of celebrating Mothers Day. Mind there is no envy, the "Western daughters" of this festival, but I for my part, will certainly leave them out. I will never majmolásból west, to add a behavior, what others want me Chat to them more, and I have no purpose being less meaningful for the devoted and hard work to obtain money.
   Many people ask, what's the same problem with that? This is a thoughtfulness, beauty, kindness recognition of the manifestation of love for human attention.
Yes! And a great deal, in which even the ailing Hungarian men should devote even if you do not want to inadvertently lost.
But the main counter-arguments, not the economy, or even miserliness, the roots are much deeper ellenérzéseimnek. These are the roots of the huge material differences are rooted in a commemoration of the two, as the Iron Curtain separating from each other.
    In the Hungarian tradition of living "Mother's Day" is intended to emphasize the sanctity of motherhood. This time to sincerely thank the children, the mothers received the care and love, men, women created by a loving family home légköréért essential for the maintenance of the nation, the incumbent mothers, no doubt for solving difficult tasks, with the essential marital loyalty.
   The Valentinnap up about something else. Nothing to do with motherhood, nothing to do with gender identity. The Valentínnap occasion, just to greet me, other than me or same-sex "love". Such speculation, in the tradition of such circumvention, overshadow, sunyin want to accept the people of homosexuality as acceptable behavior.
Not! No other lezüllesztésére for the Hungarians, törekvésnél hopeless. I think so, nor the Hungarian women, nor the Hungarian men do not need. So feel free to be left in the Western habits, we lose nothing but win him a lot.
Restore respect for the mothers day worthy of the sacred task of motherhood, it is due to appreciation of the real basis for the survival of the nation.

Laszlo Bela


A bejegyzés trackback címe:

https://magyaratveres.blog.hu/api/trackback/id/tr982662154

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása