évszázados átverés

Gondolatok az emberiség, és a magyarság helyzetéről, lehetséges megoldások, a válságok megelőzéséről, felszámolásáról, az Isteni igazságosság fontosságáról. Amit a médiák elhallgatnak, tájékoztatás a körülöttünk történő dolgokról... Az ellentétek, és igazságtalanságok felszámolásáért dolgozom, együtt, minden jó szándékú emberrel. Végkifejletben győzni fogunk, győznünk kell, mint a pozsonyi csatában, mert nin cs más alternatívánk.

Friss topikok

  • Hungarica: " A mélybe csak a tested merült el,csak ő tűnt el a föld alatt ,de lényed lényege ezer felé szóró... (2014.02.16. 18:01) Sok legyet egy csapásra…
  • katolnai: Ha mindennel nem is értek egyet írásodban, de sok igazságot megfogalmaztál: kár, h pont azok nem o... (2013.11.08. 06:46) Mi bajuk a zsidóknak Horthy-val?
  • Vállalkozz: Tibi Atya mindenképpen tudja, hiszen nemrég futott el mellett nagyon meggyőző tempó fölénnyel: www... (2013.08.01. 00:53) Orbán a legnépszerűbb politikus…
  • nemhívő: ....a "jobbik" soha nem fog kormányra kerülni.... Legfőképpen azért, ...mert eszük ágában sincsen... (2012.12.01. 20:02) A be(nyalós)hódoló egységfront…
  • cgitar: Az kiabál akinek a háza ég! Kár volt magyarázkodni ! (2012.11.27. 23:15) Visít a kisebbség.

Nincs kivétel!

2011.03.04. 20:15 | béla lászló | Szólj hozzá!

Nincs kivétel

  Minden nemzet egyformán céltábla.

Könnyű az eseményekből és cselekedetekből levonni a következtetést, hogy a gonosz Amerika így, az erőszakos Izrael úgy, de ezek téves következtetések.

Minden ország, minden állam népére ugyanazt a kényszerzubbonyt húzzák.

Mindenki benne vergődik a hálóban, és ha ki nem vágja magát, menthetetlenül a partra kerül. A parton azután a háttérhatalom kibelezi, kicsontozza, amire szüksége van, azt felhasználja, amire nincs, azt a szemétre veti. Jól látható ez a hozzáállás, a WTC.-tornyok több ezer, ártatlan amerikai áldozatának eseténél.

Akkor, a háttérhatalomnak ártatlan tömegek áldozatára volt szüksége, hogy a nép felháborodása minél nagyobb legyen, és senkinek ne jusson eszébe, egy újabb gyilkos háború megindítása ellen tiltakozni. Azok az emberek ennek a sötét csoportnak a számára semmit sem értek. Nem voltak emberi jogaik.

Még a leg alapvetőbbet, az élethez való jogukat is semmibe véve, az események közepén is, arra utasították őket, maradjanak az irodáikban. Azt nem tették hozzá, hogy legalább addig, ameddig velük együtt fel nem robbantják a tornyokat.

  Régóta tudjuk, az ember akkor a leginkább rab, ha elhitetik vele, hogy szabad,  ezt el is hiszi, és ez szerint él.

Az amerikai nép ebben a csapdában él, és senki nem tudja, tudhatja, mikor válik feleslegessé, esetleg éppen terhessé, a hatalom számára.

  Az a szemlélet, amelyik a rongyos értéktelen hitelpénzért, gondolkodás nélkül feldobott több ezer amerikait, bármikor megtenné bármennyivel, ha érdekei ezt kívánnák. Így hajtották bele az amerikaiakat a világháborúkba. A háttérhatalom pontosan tudta, milyen veszély fenyegeti a Lusitaniát, mint ahogy pontosan tudta, mi készül Perl Habor ellen, de akkor is áldozatokra volt szüksége, tervei végrehajtásához. A jámbor, és becsületes amerikai nép, mindig meghozta a tőle elvárt első áldozatot, és, az ezek után törvényszerűen következő, későbbi, sokkal nagyobb áldozatokat. Mindezt néhányszáz tisztességtelen ember irányítása alatt működő, néhány millió haszonélvező, jogtalan hatalmának megőrzése érdekében. Csak Amerikában, nyolcvanmillió ember van kiszolgáltatva, ennek a gondolkodásmódnak, és 1700-óta tűrik, hogy jogaikat folyamatosan csorbítsák.

A világ többi részéről, most nem is esett szó. Mindenütt ez van, de most változik a világ. Sok ember meglátja a visszásságokat, és sokan fordulnak el, a pusztító hatalomtól. A valódi hatalom, a szeretet, az együttérzés, a béke, Isten kezében van. De Isten után, a legnagyobb hatalom a békeszerető emberiség. Ha ez kiveti magából az uszítókat, a gyilkosokat, azok tehetetlenül, magukra hagyva pusztulnak el, és nem lesz több viszály, háború, és tömeggyilkosság.

Az emberiség, képes kiválóan élni a Földön, és egyetlen felesleges ember sincsen, nem az emberiség háromnegyede, amit az „új világrend” kipusztítandóként tart számon. Meg kell állítani ezt a gyilkos társaságot, mielőtt véghezvihetné a terveit. Ehhez, hathatós segítséget kapunk, idegen civilizációktól is, de csak akkor, ha mi, emberek akarjuk és igényeljük.

Hogy ez mennyire van így, azt abból is látni, hogy pottyant le egy műhold.

A műholdak, általában nem szoktak lepotyogni. Kivéve, ha valami nagyon gonosz céllal indulnak, és az idegen civilizációk, nem szeretnék, ha ez a cél megvalósulhatna. Ők pontosan ismerik a földi emberiség minden gondolatát, és rezdülését, és támogatják a tisztességet, ellenzik a gonoszságot.

Ez, az igazi való világ, ahol tényleg a lét a tét, az emberiség léte.

 

Béla László

 

NO EXCEPTIONS
  Target of all nations equally.
Light of the events and of works drawn from the conclusion that America's so evil, so the violence of Israel, but their conclusions are incorrect.
Every country, every state's people pulled the same straitjacket.
Sure everyone floundering in the bedroom, and if you do not cut yourself, the bank will be irreparably. The bank then eviscerate háttérhatalom, boned, what you need, use it, you do not, it throws in the trash. This attitude is clearly visible, the towers WTC. thousands of innocent American victims in the event.
Then, the masses háttérhatalomnak innocent victims he needed to be greater the more the people's indignation, and not anyone remember the opening of a new murderous war against the protest. Those people in the dark of this group came to nothing. There were no human rights.
Even the most basic, the right to life is ignoring the events in the middle, was instructed them to remain in their offices. I did not add that, at least as long as they do not blow up the towers together.
  It has long been known to be the best man prisoner, if led to believe her to be free, so you can believe and live by it.
The American people live in this trap, and no one can know when it becomes unnecessary, burdensome and possibly even the power users.
  
The approach, which has a ragged hitelpénzért worthless without thinking of throwing thousands of Americans to do anything though, if interest so requires. So were the Americans into the war. The háttérhatalom knew exactly what kind of threat to the Lusitania, as it knew exactly what Perl is made against war, but victims may also be needed, to implement the plan. The pious, honest, and the American people, he always makes the first sacrifice required, and, inevitably, after following them, later, a much higher toll. All this is unfair few people managed by a few million beneficiary, unjust power in order to preserve. Only in America, eighty million people are vulnerable, this way of thinking, and since 1700 to endure, that their rights are permanently impaired.
The rest of the world, now is not even mentioned. It is everywhere, but now is changing the world. Many people see the negative side, and many turn away, the devastating power. The real power of love, compassion, peace, God's hands. But God, the greatest power in the peace-loving humanity. If this is the levy itself uszítókat, the killers, they are helpless, left alone to die, and there will be no more strife, war and mass murder.
Of humanity, can live well on earth, and no excess was no man, three-quarters of humanity is not what the "new world order" kipusztítandóként keeps count. The killer must be stopped this company before véghezvihetné plans. To do this, you receive effective assistance of foreign civilizációktól, but only if our people want and need.
How this is so, because I can see that fell off a satellite.
The satellites, are generally not used to lepotyogni. Unless something really bad aim start, and the alien civilizations do not want this to end megvalósulhatna. They know exactly the idea of all humanity on earth, and quivers, and support the integrity, oppose the evil.

This is the real-world, where life is really at stake is the existence of humanity.

Laszlo Bela

A bejegyzés trackback címe:

https://magyaratveres.blog.hu/api/trackback/id/tr32710978

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása