évszázados átverés

Gondolatok az emberiség, és a magyarság helyzetéről, lehetséges megoldások, a válságok megelőzéséről, felszámolásáról, az Isteni igazságosság fontosságáról. Amit a médiák elhallgatnak, tájékoztatás a körülöttünk történő dolgokról... Az ellentétek, és igazságtalanságok felszámolásáért dolgozom, együtt, minden jó szándékú emberrel. Végkifejletben győzni fogunk, győznünk kell, mint a pozsonyi csatában, mert nin cs más alternatívánk.

Friss topikok

  • Hungarica: " A mélybe csak a tested merült el,csak ő tűnt el a föld alatt ,de lényed lényege ezer felé szóró... (2014.02.16. 18:01) Sok legyet egy csapásra…
  • katolnai: Ha mindennel nem is értek egyet írásodban, de sok igazságot megfogalmaztál: kár, h pont azok nem o... (2013.11.08. 06:46) Mi bajuk a zsidóknak Horthy-val?
  • Vállalkozz: Tibi Atya mindenképpen tudja, hiszen nemrég futott el mellett nagyon meggyőző tempó fölénnyel: www... (2013.08.01. 00:53) Orbán a legnépszerűbb politikus…
  • nemhívő: ....a "jobbik" soha nem fog kormányra kerülni.... Legfőképpen azért, ...mert eszük ágában sincsen... (2012.12.01. 20:02) A be(nyalós)hódoló egységfront…
  • cgitar: Az kiabál akinek a háza ég! Kár volt magyarázkodni ! (2012.11.27. 23:15) Visít a kisebbség.

Beszéljünk egyenesen!

2011.03.06. 01:45 | béla lászló | Szólj hozzá!

 

 Hátha valaki nem ismeri.

  Fontos, hogy megismerjük, miként vezetik meg a világ népeit.  Hogyan képzelhető el, hogy az emberek mindenkori akaratából, mindig az alakul ki, amit a háttérhatalom akar. Másképpen fogalmazva, a saját lehúzásunkat, mindig velünk szavaztatják meg. Ez egyszerű oknál fogva, a népnek semmi joga reklamálni, bármi történjék is, hiszen az általa választott vezetők hajtják végre az intézkedéseket, amelyek a nép elszegényedéséhez, rabszolga sorba süllyedéséhez vezetnek.

  Mi kell ehhez?

Alapvetően három dolog.

    Rendkívül vastag, ellenálló arcbőrrel, és hajlékony, lehetőleg gumi gerinccel rendelkező politikusok. Ezek között alapvető követelmény, hogy póker arcuk legyen. Mindig bájosan mosolyogjanak, és ne lehessen észrevenni rajtuk, ha véletlen igazat mondanak. (nagyon ritka eset)

   A második elengedhetetlen eszköz, a szabad mandátum.

Ez biztosítja, hogy ha egyszer egy ilyet megválasztanak, az mindig feltétlen engedelmességgel szolgálja ki a háttérhatalmat, a bank, és iparmágnások kényére-kedvére. A megrövidített, átvert választók, hiába reklamálnak, hiszen ők választották a hatalom gyakorlóit, és ha a villamos el nem üti, a mandátuma lejártáig hatalomban marad. Akkor is ha tolvaj, akkor is ha esküszegő, akkor is, ha erkölcstelen. A mögötte fonódó háttérhatalom, minden gazemberségét elkeni, nem hagyja napvilágra kerülni, ameddig hatalmon van. Ez akkor igaz, ha hűséggel szolgál. Ha netán eszébe jutna a népe érdekeit védeni, a háttérhatalom azonnal megöli, mint Kenedyt, vagy Haidert. A nép, még sosem ölt meg alattomban, alkalmatlannak ítélt vezetőt. Amikor a nép, megelégeli a gazemberséget, azt forradalomnak hívják, és az általában nem egy vezető felkoncolásával szokott együtt járni. Erre az 56-os városkép, közeli élő példa, de még közelebbiek, az arab világ mai eseményei.

    A harmadik elengedhetetlen feltétel, a háttérhatalom léte.

Ez az erő, amelyik soha sem lép a népek színe elé. Aljassága olyan mértékű, hogy azt soha, senki előtt nem merik felvállalni. Ez az aljas önzés képes milliókat romlásba dönteni, népeket, országokat semmibe venni, egész földrészeket hadszíntérré, „műveleti területté” tenni. Ha egy-egy nép, megelégeli az aljasságot, és elűzi, vagy kivégzi fosztogatóit, ameddig a helyzet menthetőnek látszik, a háttérhatalom, megpróbálja megvédeni, kiszolgálója státusát. Ha nyilvánvalóvá válik, hogy ez már lehetetlen, akkor azonnal ellene fordul, és a felháborodott népet támogatja. Korábbi kiszolgálóját véreskezű diktátornak, elmebeteg zsarnoknak, vagy bárminek nevezi, amit a felháborodott nép szívesen hall, és amivel a nép bizalmába férkőzhet. Ez a hazugság addig tart, ameddig az adott területen sikerül összeszedni, egy újabb vastagbőrű, gumigerincű gárdát, és azt, a néppel, a valódi nemzeti vezetők helyett elfogadtatni, és megválasztatni.

Miután ez sikerült, minden marad a régiben, a háttérhatalom urai hátradőlnek, és élvezik tovább, a milliók munkájából befolyó, mérhetetlen mennyiségű javakat, miközben annak létrehozói, a lét, és nem lét határán billegnek.

Ez, a globális, liberális népdaráló egyszerű szerkezete.

  Hogy miként működik, azt a magyar viszonyokban kitűnően nyomon lehet követni. Pusztító hatásától, csak az, az ország, nép, vagy nemzet lehet mentes, aki kereskedelmi kapcsolatokon túl, semmi más kapcsolatot nem tart, a háttérhatalom által fertőzött területekkel. Sajnos, az europid, és Amerikai civilizációban, szinte nincsen fertőzésmentes terület. Ez a hatalom, különböző mértékben és hatással, de mindenütt jelen van, és fontosságánál, legalább háromszor, létszámánál, legalább százszor nagyobb hatalmat követel magának.

Mindenütt a vezetés kisajátításáért harcol, és ha egy közülük bejutott valami vezető pozícióba, környezetéből azonnal elkezdi kirekeszteni, a soraikba nem tartozókat, és saját vazallusaival veszi körül magát.

  Ha a háttérhatalom élharcosait, egy nemzet, képes a saját törvényeinek alárendelni, ezek betartására rákényszeríteni, akkor ezek az emberek, még akaratuk ellenére is, hasznára lehetnek az adott nemzetnek. Mérhetetlen önzésük, hatalomvágyuk, felsőbbrendűségi komplexusuk, és persze képességeik,

alkalmassá teszik őket, kiváló eredmények elérésére is.

  Hatalmuk terjedését, monarchiák, a független nemzetek, és a tőlük független rendszerek akadályozzák. Ezeket módszeresen felszámolják, általában a saját népeik felhasználásával. Így kerülhetett sor a francia nemzet nemeseinek, vagy a Romanov családnak az elpusztítására, a Habsburgok trónfosztására. Az ellenségesség, nem fajtafüggő. Aki a hatalmi törekvéseiket akadályozza, legyen az idegen, vagy fajtárs, félreállítandó, elpusztítandó ellenség a számukra.

   Erőszakosságuk, felsőbbrendűségi komplexusuk, és gátlástalan hazudozásuk miatt, a világ minden részén gyűlölik, vagy üldözték már őket. Ez a hozzáállás, a velük kapcsolatban elkövethető legnagyobb hiba. A gyűlölet és üldözés adja az erejüket. Ők maguk, egyfolytában gyűlölködnek, és mindent megtesznek azért, hogy mindenkiben ezt az érzést ébresszék fel, miközben szeretetről, szabadságról, jogokról és toleranciáról szónokolnak. Ebből adódik a hibás üldöztetésük. Ez elől, eddigi történetük nagy részében, folyamatosan menekülniük kellett, mígnem Angliában sikerült olyan társadalmi, politikai, gazdasági helyzetet teremteniük, ahol a cselekedeteikkel kapcsolatosan kérdéseket nem lehetett feltenni. Ebből a biztos bázisból, kiterjesztették hatalmukat Amerikára, majd megkísérelték ezt Európára is.

   A nagy hagyományokkal rendelkező európai nemzetekkel szemben, nem tudtak eredményesek lenni. Az első világháborúban, vert helyzetükben Amerikát, a másodikban, ugyanilyenben, Amerikát, és a Szovjet Uniót kellett segítségül hívniuk. Gerincükre jellemző, hogy mikor temérdek orosz vérrel megszerezték a győzelmet, azonnal ellenségként állta szembe, korábbi szövetségesükkel. Az árulás, számukra nem szégyen, és nem elítélendő, mindössze manőver a hatalom megszerzésére és/vagy megtartására. Ezt tették a németekkel, az oroszokkal, de az amerikai néppel, vagy bárkivel, akivel történetük során kapcsolatba kerültek.

   A második világháborút követően alakuló magyar viszonyokban rajzolódik ki legjellemzőbben, a háttérhatalomnak, a mai napig folytatódó, kíméletlen és pusztító hatalmi törekvése.

  Rákosiék, gusztustalanul nekiestek a magyarságnak. Egyszerre akarták eltaposni a nemzeti önellátást, és identitást. Az erőszak, erőszakot szül. 56-ban, kivégezték közülük, aki el nem bújt, vagy el nem menekült. A Kádár korszak, iszonyú bosszút állt a magyarságon, az elvtársak megritkításáért. A dolognak mégis volt némi haszna. A szovjet hadisarc beszedése érdekében, az Unió, éberen őrködött azon, hogy a magyar gazdaság, sokszínű, és teljesítőképes maradjon, sőt fejlődjön. Tudományos eredményeket produkáljon, melyeket el lehet kobozni, és saját célra hasznosítani. ( Pl.:titán előállítási technológia)

Közben, a kiirtásig háttérbe szorított magyar elit helyére, beépültek a háttérhatalom élharcosai. Noha sokat nem tehettek, azért mindenütt szívták a nemzet vérét, ahol, és amennyire lehetett. Kádár, és a SzU. viszont, gondosan ügyelt arra, hogy az országot szétlopni, tönkretenni ne lehessen. Nem mondom, lopni lehetett a helyzetben lévőknek, de Kádár másfél milliónál meghúzta a határt. Rangra, nemre, fajra való tekintet nélkül, kötéllel fenyegette azokat, akik másfél milliónál többet merészeltek volna lopni. Meg sem próbálták.

A még létező Szovjet védelem ellenére, 1975-ben, gazdaságtalanságra, és egyéb hazug okokra hivatkozva, sikerült szétverni, a magyar motorkerékpár gyártást.

Valójában innen számítható, a több száz éves magyar ipar leépítésének kezdete.

A leépítést, gazdasági ellehetetlenítést, politikai hatalommal is alá kellett támasztani. Amikor az orosz medve lemondott Magyarországról, a meggyengült Kádár rezsimet leszalámizva, veszettül harsogni kezdték a szabadság szólamait.

Köpködve becsmérelték, az amúgy is utált egy-párt rendszert. Korholták az illegitim választásokat. Eltűrték, sőt támogatták új pártok alakulását, a régiek újraszerveződését.  Ez nagyban egybeesett, a magyar nép igényeivel is.

A hirtelen jött szabadság eufóriájában senki nem vette észre, hogy a háttérhatalom élharcosai, bevetették régi trükkjüket.

Rég kitalált csalárdság, „amit nem tudsz megakadályozni, állj az élére” trükk.

Fel sem eszméltünk, és tele voltunk pártokkal. Vezetőik harsogták a nemzeti jelszavakat, állították, elkötelezettek a nemzet, és szabadság iránt. Valójában, egytől-egyig a nemzeti függetlenség ellenzői, sőt sírásói voltak.

Sajnos, hazugságaikkal sok embert megtévesztettek. Minden magyar szentül meg volt győződve arról, hogy akit ő támogat, az a legbecsületesebb szándékkal, a nemzetért fog dolgozni. Közben, ezeknek a pártoknak a derék vezetői, a budapesti Rózsadombon, összeültek a háttérhatalom szovjet, és nyugati képviselőivel, és megegyeztek a magyar ipar, mezőgazdaság, és ezen keresztül a nemzet lebontásának stratégiájában, és forgatókönyvében. Kikötötték, hogy a korábbi vétkeseknek büntetlenül kell maradniuk. Az országot minél hamarabb

el kell adni, bárkinek, aki hajlandó bevállalni egy milliárdos gyárat, akár egy forintért. Közölték a pártvezérekkel, hogy a hatalomra bárki igényt tarthat, aki meg tudja győzni az embereket, hogy megválasszák. Elmondták a sírásók, mi a dolga a hatalmon lévőknek. Azt is elmondták, hogy az ellenzékbe kerülőknek folyamatosan nemzeti érdekeket kell hangoztatni, és a legalpáribb módon támadni a kormányt. Így szerezhetik meg a választók bizalmát, hogy a következő választáson, ők legyenek a kormányzó erő. Ha oda kerülnek, töretlenül folytatniuk kell elődeik munkáját, míg az elődöknek, nemzeti érdekekre való hivatkozással, állandóan támadniuk kell a kormányt, de nem szabad akadályozni a rombolásban. A hatalmon lévőknek a szabadrablás megengedett, és az utánuk következő, nem vonhatja felelősségre a korábbi „nagy” embereket. A „buta” nép megnyugtatására, gondoskodni kell ülő emberekről, akiket a nagyokhoz képest tyúklopás szintű dolgokért, látványosan meg kell hurcolni. Rabláncon kell vezetgetni, esetleg névleg le kell ültetni, de ha a figyelem már lankad, ki kell őket engedni. A háttérhatalom harcosait semmi bántódás nem érheti, és bárki, aki a magyarokat pusztítja, a hatalom hatékony védelmében kell, hogy részesüljön.

Ezeket kiválóan megoldották.

Az ország tönkre ment. A munkanélküliség és reménytelenség soha nem látott méreteket öltött. Amikor Viktor, először hatalomra került, legfontosabb dolga volt, hogy az ország, a nemzet pénzét az IMF hatáskörébe utalja, és törvényesen, bitorlók birtokába adja, a Magyar Nemzeti Bankot.

Ma sem tesz semmit a visszaszerzésére, pedig azóta látnia kell, mit művelnek a magyarokkal, az árfolyam lebegtetés, hitelminősítés, tisztességtelen banki módszereivel. Viktorunk nagyon tudta, mikor a Gyurcsány-Bajnai dualizmus korát éltük, hogy csökkenteni kellene az üzemanyagok adóját. Azóta elfelejtette.

Most a szocik tudják, és szajkózzák ugyanazt, de lépni senki sem lépett. Sem akkor, sem most. Gumicsontokat dobálnak elénk, médiatörvény, bankadó, válságadó, és mindenféle címeken. Sajnos, ezek mellett is észrevesszük a súlyos életszínvonal zuhanást, a magyarság körében.

  Persze a háttérhatalom képviselői, és kegyeltjeik, élnek, mint Marci hevesen, a mi nyomorunkon, a mi munkánkból.

  Sarkunkra kell állni, el kell rekeszteni a fosztogatókat a magyar ügyektől, mert csak most tudjuk megmenteni gyermekeink jövőjét a súlyos szolgaságtól.

 

Béla László.

It is important to know how to keep the world's peoples. How to imagine that the will of the people always, always develops háttérhatalom what he wants. In other words, your own lehúzásunkat, it is always with us szavaztatják. This simple reason, no right to complain to the people, whatever happens, because our elected leaders to implement the measures that are impoverishing the people, slave series lead to deterioration.
  What do I need this?
Basically there are three things.
    Very thick, arcbőrrel resistant and flexible, preferably rubber spines of politicians. These include the fundamental requirement is that poker face. Always charming smile, and should not be noticing them, if accidentally tell the truth. (Very rare)
   The second essential tool, a free mandate.
This ensures that if one of those once elected, they are always served by the unconditional obedience háttérhatalmat, the bank, and mercy-tycoon liking. A shortened, they screw voters complain in vain, because they are elected to power practitioners, and if you are not hitting the power, the mandate remains in power until the end. Even if a thief, even if perjured, even if it is immoral. The interweaving háttérhatalom behind all rascality slurred, he leaves to emerge, as long as there is in power. This is true if you serve faithfully. Maybe if he would defend the interests of the people, instantly killing the háttérhatalom than Kenedy, or Haider.
The people have never killed surreptitiously, deemed unfit driver. When the people who fed the rascality, it is called revolution, and is generally not a leader felkoncolásával usually go together. This 56-inch city, close to living example, but even closer, in the Arab world of today's events.
    The third essential condition for the existence of háttérhatalom.
This force, which never enter into a people's face. A level of nastiness that has never, to anyone not dare to assume. This despicable selfishness can ruin millions of people to decide, peoples, countries to ignore the whole continents became a battleground, "operational area" to do. If a nation fed up to the nastiness, and repel, or executes Raiders, as long as the situation seems to be saved, the háttérhatalom, trying to protect, server status. If it becomes apparent that this is impossible, it immediately turns against him, and outraged the nation supports it. Previous server red-handed dictator, tyrant insane, or whatever calls, outraged by what the people want to hear, and we trust the people férkőzhet. This lie will last as long as the area able to gather a more thick-skinned, gumigerincű Guard, and that the people, rather than accept the true national leaders, and elected as.
Once this is accomplished, business as usual, the háttérhatalom rulers sit back and enjoy more of the millions of incoming work, immense quantities of goods, while its creators, the existence and does not stop she being at the border.
This is a global, liberal népdaráló simple structure.
  How it works, it is perfectly possible to monitor Hungarian relations. Devastating effects, only the country, people or nation can be free, who is too commercial ties, no other relationship does not hold, the háttérhatalom infected areas. Unfortunately, in the European and American civilization, there is almost no area of infection. This is the power and influence to varying degrees, but it is everywhere, and the importance, at least three times, létszámánál, requires at least a hundred times more power for himself.
Anywhere management kisajátításáért fights, and if one of them got into some management positions, the surroundings will immediately begin to exclude, not those belonging to the ranks, and surrounded by his own vazallusaival.
  Háttérhatalom if the protagonists, a nation that is able to subordinate its own laws, to force them to comply with, these people, even against their will also be of use in that nation. Immeasurable selfishness, greed for power, superiority complex, and of course the skills,
will enable them to achieve excellent results as well.
  Spread of power, monarchy, the sovereign nations, and an unrelated systems hamper. They are systematically eliminated, usually by using his own people. Therefore be made on the French nation, nobles, or the destruction of the Romanov family, the Habsburgs trónfosztására. The hostility, not fajtafüggő. Who impede the efforts of power, be it foreign or intraspecific, félreállítandó, they destroyed the enemy.
   Their violence, superiority complex, and unscrupulous lying because they hate all over the world, or been persecuted by them. This attitude, the biggest mistake committed in relation to them. The hatred and persecution give their power. Themselves, hate all the time, and do their best to wake everyone the feeling, while love, freedom, rights and tolerance preached. Hence the false persecution. This front, much of our history, constantly had to flee until he was in England in the social, political, economic strike situation, where the cselekedeteikkel could not ask questions. From this secure base, power was extended to America, Europe, and then tried this as well.
   The great tradition of European nations against it, could not be successful. The First World War, America beat their situation, and the second, ugyanilyenben, America and the Soviet Union had to draw for help. Gerincükre typical that when a host of Russian blood, obtained the victory, immediately was faced with an enemy, former szövetségesükkel. Of betrayal, shame they do not and can not be condemned, just a maneuver to seize power and / or retain. It was the Germans, the Russians, but the American people or anyone with whom you had contact with during the story.
   The inaugural Hungarian relations after World War II emerges most notably, the háttérhatalomnak, is still ongoing, ruthless ambition and destructive power.
  Rakosi, disgusting mob of Hungarians. Suddenly they wanted eltaposni national self-sufficiency, and identity. Violence, violence. 56-in, executed them, who can not be hidden, or not be escaped. The Kádár era, had a terrible revenge on the Hungarians, the comrades megritkításáért. The thing still had some benefits. In the Soviet Union to recover indemnity from the Union, remained vigilant vigilant about the fact that the Hungarian economy, diverse, and powerful to remain and even grow. Produce scientific results that are to be confiscated, and for their own use. (For example, titanium manufacturing technology)
Meanwhile, the extermination of Hungarian elite overshadowed the place, built into the forefront háttérhatalom. Although not do much, I sucked the nation's blood everywhere, where, and as far as possible. Kadar and the Soviet Union. However, care has sought to szétlopni the country, can not be destroyed. I'm not saying the situation was kept in a steal, but pulled the Kadar half million mark. Rank, gender, race, irrespective of rope threatened those who would dare to steal a half million more. Did not attempt.
Despite the still existing Soviet protection, in 1975, inefficiencies, and other reasons, a liar, he managed to smash the Hungarian motorcycle production.
In fact, calculated from the centuries-old Hungarian industry cutbacks beginning.
The downsizing, economic squeeze, even under the political power had to be substantiated. When the Russian bear resigned from Hungary, the Kadar regime weakened leszalámizva, desperately harsogni szólamait began to leave.
Spitting insulted, hated the already one-party system. Chided the elections illegitimate. Tolerated and even supported the development of new parties, to reorganize the old ones. This largely coincided with the Hungarian people's demands.
The sudden freedom eufóriájában no one noticed that the háttérhatalom champions, old trükkjüket deployed.
Deceit invented long ago, "you can not stop, stop the head" trick.
Eszméltünk not even, and we were full of parties. Shouted the slogans of national leaders, were, committed to the nation and for freedom. Indeed, one by one the opponents of national independence, and even grave-digger had.
Unfortunately, many people are deceived their lies. Every Hungarian saints was convinced that he who supports the intent of the most honest, the nation will work. Meanwhile, the brave leaders of these parties, Budapest, Rosehill, háttérhatalom met the Soviet and Western representatives, and agreed to the Hungarian industry, agriculture, and through the dismantling of the nation's strategy, and scenario. Stipulated that the former vétkeseknek should remain unpunished. The country as soon as possible
should be given to anyone who is willing to bevállalni a billionaire factory or a HUF. Communicated to the pártvezérekkel that anyone can claim to power, who can convince people to choose. They said the grave-diggers, what do those in power. He also said that opposition to the detour to the national interests need to be constantly proclaim, and legalpáribb way to attack the government. Thus obtain the voters' confidence that the next election, they are the ruling power. If there are, the work of their predecessors should continue unabated, while the ancestors, with reference to national interests, the government must be constantly challenged, but it should not prevent the destruction. Szabadrablás of those in power is permitted, and the remaining is not liable for the former "great" people. A "dumb" to reassure people, care should be sitting in people who are big compared to the level tyúklopás things, it should be a spectacular drag. To be gang-vezetgetni, may be planted in name, but if the focus is already damp, they should be released. The warriors háttérhatalom scathe not suffer anything, and anyone who kills the Hungarians, the power to be effective to protect your share.
They are perfectly resolved.
The country is ruined. Unemployment and hopelessness unprecedented proportions. When Victor first came to power, the most important thing was that the country, the IMF leaves it to the nation's money, and legally, gives possession of usurpers, the Magyar Nemzeti Bank.
Today is not doing anything to recover, at a time when you should see, what he did to the Hungarians, the floating exchange rate, credit rating, unfair methods of banking. Viktor really knew when I lived age Gyurcsány champion of dualism that would reduce the fuel tax. Since that time forgot.
Now we know the social dimension, and echo the same, but no one came into contact. Neither then nor now. Gumicsontokat thrown to us, Media, bankadó, válságadó, and all sorts of addresses. Unfortunately, they also realize, in addition to the severe standard of living fall, the Hungarian people.
  Háttérhatalom course of Representatives, and grace, they live like Marci violently, in our misery, our our work.
  Sarkunkra to stand, it must be the Hungarian ügyektől rekeszteni the looters, because only now we can save our children's future in serious szolgaságtól.

Bela Laszlo.


 

A bejegyzés trackback címe:

https://magyaratveres.blog.hu/api/trackback/id/tr342714110

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása