évszázados átverés

Gondolatok az emberiség, és a magyarság helyzetéről, lehetséges megoldások, a válságok megelőzéséről, felszámolásáról, az Isteni igazságosság fontosságáról. Amit a médiák elhallgatnak, tájékoztatás a körülöttünk történő dolgokról... Az ellentétek, és igazságtalanságok felszámolásáért dolgozom, együtt, minden jó szándékú emberrel. Végkifejletben győzni fogunk, győznünk kell, mint a pozsonyi csatában, mert nin cs más alternatívánk.

Friss topikok

  • Hungarica: " A mélybe csak a tested merült el,csak ő tűnt el a föld alatt ,de lényed lényege ezer felé szóró... (2014.02.16. 18:01) Sok legyet egy csapásra…
  • katolnai: Ha mindennel nem is értek egyet írásodban, de sok igazságot megfogalmaztál: kár, h pont azok nem o... (2013.11.08. 06:46) Mi bajuk a zsidóknak Horthy-val?
  • Vállalkozz: Tibi Atya mindenképpen tudja, hiszen nemrég futott el mellett nagyon meggyőző tempó fölénnyel: www... (2013.08.01. 00:53) Orbán a legnépszerűbb politikus…
  • nemhívő: ....a "jobbik" soha nem fog kormányra kerülni.... Legfőképpen azért, ...mert eszük ágában sincsen... (2012.12.01. 20:02) A be(nyalós)hódoló egységfront…
  • cgitar: Az kiabál akinek a háza ég! Kár volt magyarázkodni ! (2012.11.27. 23:15) Visít a kisebbség.

Kifordult a világ

2011.03.13. 09:17 | béla lászló | Szólj hozzá!

Kifordult ez a világ.

 Nagyon kifordult. Legfőbb ideje visszafordítani.

Ideje visszafordítani a színére, mert a fonáka élhetetlen, nem egyezik az emberek szükségleteivel. Hogy mikor melyik a színe, és melyik a fonáka, vagyis, hogy mikor melyik fele legyen kívül, és melyik belül, azt a magyar pásztorok, bárkinél jobban tudták. Ahogy a subájukat hordták, az után időjárás jelentést lehetett volna közzétenni.

A tűző napon, kifelé volt a szőrme, befelé az irha. Így visszaverte a nap melegét, és szellőssé tette a belsejét. Amikor száraz hidegre fordult az idő, megfordult a suba is. Belülre került a szőrme, hogy megőrizze a test melegét, és kívülre az irha, hogy kizárja a hideget. Ha eleredt az eső, vagy a hó, a suba ismét megfordult. A kívülre került szőrme, lepergette a vizet, a száraz irha pedig elválasztotta az embert a locsogós időtől. Most a világ van a rossz felén. Nem hárítja el az emberektől, a nem kívánt hatásokat, hanem összegyűjti, és koncentráltan zúdítja mindenkire. Elhatalmasodott a hazugság, kitúrva a becsületet, az őt megillető, az élhető világot meghatározó szerepéből.

Valahogy úgy, mint ha a pásztorember olyan buta lett volna, hogy esőben az irhával kifelé fordítva hordta volna a subáját, hogy jól átázzon, és a szőrme észrevétlenül áztassa át, a védelmet hiába kereső embert.

  Környezetünkből megszámlálhatatlanul, és elháríthatatlanul árad ránk a hazugság, és a kifordított világ nem véd meg bennünket. Magunknak kell hát visszafordítani a megfelelő állapotba, mielőtt csúnyán megfáznánk.

 

A pénz fémből van.

  Leginkább aranyból, ezüstből, vagy platinából, és egyedül a súlya és az anyaga határozza meg az értékét. Nincs árfolyam, nincs kamat, nincs hazugsággyár.

Aki mást állít, az becsapja az embereket. Így volt ez, sok száz éven át, és működött zavartalanul, amíg a „föníciaiak”, de inkább a templomosok, akik ma szabadkőművesek, ki nem találták a valódi pénz helyett a papírpénzt.

Ebben van a hazugság gyökere, ami mára olyan terebélyes fává nőtte ki magát, hogy az egész földtől el akarja zárni, az éltető napfényt.

  Hogyan is kezdődött?

Valamikor Jézus halála után. A sötét gyilkosság feletti mély felháborodás, megerősített egy nagyon puritán, és összetartó csoportot, a kopt egyházat.

Ettől a zsidóság fenyegetve érezvén magát, létrehozta, a zsídó-keresztény egyházat. (ha valamit nem tudsz megakadályozni, állj az élére)

Sok ember, tiszta lélekkel, igaz szándékkal csatlakozott hozzá, és még akkor sem vette észre, mibe csöppent, amikor ezt a vallást, fegyverrel, keresztes háborúkkal kezdték az emberekre kényszeríteni.

   Nem sokkal ez után, már ennek az egyháznak, hatalma, és királya, (pápája)

volt, aki mindenkinek (minden kereszténynek) megtiltotta, a kamatra való pénzkölcsönzést, a templomosok kivételével. Itt kezdődött a kettős mérce,

amivel azóta is, meghatározóan, józan igazságérzetünk minden tiltakozása ellenére, át-meg átszövik életünket, sárba tapossák Isteni személyiségünket, egyfolytában próbálják megtörni gerincünket, ezer és egy módon rabolják el tőlünk, fáradságos munkával megszerzett javainkat. Az évszázadok alatt, csak gyűlt az ebül szerzett pénz, és egyre kevesebb volt mögötte a fedezet. Tengernyi ember dolgozott serényen, de munkájuk nagy része, a templomosokhoz vándorolt, akik később szabadkőművesek, azután bankárok, mára pedig háttérhatalom lettek. Addig gyártották a papírt, míg mára a papír, csak adóság lett, de ők ezt gátlástalanul pénznek merik nevezni. És eddig, a történelem során, alig volt egységes fellépés, ezzel a globális, jogtalan fosztogatással szemben.

Hazugsággyárakat, nemzetek feletti bankokat, hitelminősítő intézeteket hoztak létre, ahol kedvük szerint változtatják, egyszerű bemondással az értéktelen pénzek hirdetett értékét. Szabadon változtatják kedvük szerint az egymáshoz viszonyított értékeiket, azt a valutát veszik meg, amit ma leértékeltek, és azt értékelik fel holnap, amit ma megvettek, és az emberiség csak néz, és szegényedik, Közben rengeteget dolgozik, hogy ne legyen ideje gondolkodni.

Ki kell dobni, az értéktelen papírokat, amit ezek pénznek neveznek, és fémből kell valódi pénzt verni, mint Mátyás idejében.

  Akkor mindenki dolgozni fog, és tud is, mert pénzt, nem lehet kitalálni,

vagy másoktól csalárd módon elvenni. Lehet, hogy hitelezés nem lesz, de visszafizethetetlen adóság sem. Az is lehet, hogy a sokat termelő, szorgalmas és ügyes emberek kezében, a valódi pénzből is lesz felesleg, amivel mások előrehaladását segíthetik, de megszűnnek azok a lélekölő gyárak, ahol az ember csak egy szám, akit egy pillanat alatt lehet kirúgni, szakszervezetét szétverni, jogos igényeit visszautasítani. A magyarság nem ehhez szokott, de egyetlen más nemzet sem tűri jól a szolgaságot.

 

Az ipar hasznos terméket gyárt

Az a csoportosulás, ami rengeteg energiával, olyan terméket gyárt, amit egyszer használnak fel, az egészségügyi termékeket gyártók kivételével, nem nevezhető iparnak. Az a temérdek szemét, amit azért kell elfogadnunk, hogy ne kelljen üveget mosni, ugyanakkor vastagon meg kell fizetnünk, csak a hamis pénz gyűjtögetőinek jelent hasznot. Az emberiség minden további tagjának kár, hiszen elborít bennünket a szemét. Abba kell hagyni a szemét módszeres gyártását. Nem csak a költségessége okán, de a helyettesíthetősége okán is.

Évszázadokon át, kannában, üvegben szállították például a tejet. Igaz, azokat tisztítani kellett, de sokkal kevésbé terhelték a környezetet. Sem a lustaság, sem a haszonlesés nem ölthet olyan mértéket, hogy feláldozzuk érte, Istenadta környezetünket. A világnak az a fele, ahonnan már sikerült kiirtani a racionális gondolkodás csíráját is, lekicsinylően állapítja meg azokról a népekről, ahol még él a racionalitás, hogy ők elmaradottak, a civilizáció alacsonyabb szintjén állnak.

Vaskos, nyálkás hazugság! –ami észrevétlenül fonja be, és zülleszti el a társadalmakat. Az emberi csoportok, népek, nemzetek, évezredes tapasztalat alapján, saját fennmaradásuk érdekében teszik belső karanténba, választják el a cselekvőképes hatalomtól, a korrupcióra hajlamos, munkakerülő, élősködő embereket. A becsületes többségnek, folyamatos figyelmet kell fordítani arra, hogy a romlást előidézni képes kisebbség körül, ez a társadalmi korlát, folyamatosan fennmaradjon. Az együttélésre, és irányításra érdemtelenek, ha semmiben nem szenvednek is hiányt, folyamatosan bontogatják, az őket körülvevő, önvédelmi társadalmi korlátokat. Ha egy adott nemzet figyelmetlenségéből, vagy, a már lepusztított területekről érkező segítséggel, csak egyetlen karantént is sikerül feltörni, és a benne őrzöttek hatalomhoz jutnak, azonnal lebontanak minden karantént. Elönti a társadalmat a korrupció, a liberális maszlag, és minden érdemes vezetőt kirekesztenek. Minden pusztításnak utat engednek, és minden, általuk elkövetett lopást, törvényesítenek. Ez a nemzet, a társadalom végének kezdete. Nyomukban dübörög az elszegényedés, a gerinctelen megalkuvás, a háborúk, az aberrált viselkedés, a társadalom egységének megosztása, az általános kifosztás, a fogyasztói társadalom szemléletének erőszakolása és mindezek által, az adott térség, normális, élhető életének felszámolása.

Ezek súlyos, az igazság, szabadság, és egyenlőség álarca mögé rejtett, de valójában, éppen ezeket az alapértékeket intenzíven pusztító hazugságok.

Ezeket, és következményeiket, minden túlélni szándékozó népnek, kategorikusan el kell utasítani.  Minden használati eszközt, az örökkévalóság számára kell megalkotni. Sajnos, úgy is hamarabb elhasználódik, de fontos, hogy javítható legyen. A föld és az emberiség elleni merénylet olyan gyártmányokat készíteni, amelyekbe kódolva van a rövid élettartam, és egy cserélhetetlen kütyü miatt, az egész eszközt el kell dobni. Felmérhetetlen kár, az, az energia, és anyag, amit a feleslegesen eldobált, és minduntalan pótolt eszközök gyártásába beleölünk.

Ez, csak a lufipénz forgását biztosítja, feleslegesen köt le embereket és gépeket, úgy a gyártás, mint a megsemmisítés.

   A fogyasztói társadalom. Éppen olyan elmebaj, mint az értéktelen lopott pénz.

Ezek nem építik, de rombolják a világot, és erre csak most kezdünk rádöbbenni, amikor már ellep bennünket a szemét. Meg kell állítanunk.

Béla László

Turned out of this world.
 Very twisted. It is high time to reverse.
It is time to reverse the color, because the back of helpless, do not match people's needs. When each of the color and the back of which, ie, when each party is outside, and which is within the Hungarian shepherds, anyone could be better. As subájukat wore, after the weather report would have been disclosed.
The blazing sun was out of the fur inside the dermis. So back the sun, and made the inside of szellőssé. When I turned cold dry time, also turned in Suba. Inside, the dressing was to preserve the body heat, and outside of the dermis, to exclude the cold. If burst of rain or snow, suba turned again. The fur is out, lepergette water, dry skins and separated the man from the locsogós time. Now the world is on the wrong side. Does not relieve it from the people, not the desired effects, but also to gather and concentrate zúdítja everyone. Escalated to lie kitúrva the honor it deserves, the dominant role of a livable world.
Sort of like when the shepherds would have been so stupid, that the rain would have wore the skins of outwards subáját that átázzon well, and soak into the fur unnoticed, searching in vain to protect people.
  Countless surroundings, and we have avoided the streams lie and twist the world will not protect us.
We need to reverse back to the proper state before megfáznánk badly.

The money is made of metal.
  Mostly gold, silver or platinum, and only the weight of the material and determine its value. No exchange, no interest, no hazugsággyár.
Anyone who produces anything, letting the people. This was the case with many hundreds of years, and it worked smoothly until the "Phoenicians", but rather the Templars, Freemasons have now, who could not find the real money instead of paper money.
Herein lies the root of the lie, which has now grown into a mature tree that you want to exclude from the ground throughout the life-giving sunlight.
  How was it started?
Sometime after the death of Jesus. The dark deep outrage over the murder, confirmed in a very austere, and cohesive group, the Coptic Church.
Sensing a threat from the Jews themselves, created the Jewish-Christian Church. (If you have something you can not stop, get the edge)
Many people, pure spirit, true intent joined him, and not even noticed, what dropped when this religion, guns, wars began the crusade to force people.
   Not long after that, this church has, power, and king (pope)
who was for everyone (all Christians) has forbidden the interest of pénzkölcsönzést, except for the Templars. Here began the double standard,
which has also decisively, despite the protests of all the common sense of justice, over-the interwoven lives and trample into the mud Divine personality, I keep trying to break gerincünket, a thousand and one ways to rob us, arduous earned possessions. During the centuries, only the accumulated ill-gotten money, and less and less was behind the cover. An ocean of people, worked diligently, but a large part of their work, the Templars wandering, who later freemasons, bankers then, and now have háttérhatalom. In the meantime, the paper was produced, while the paper has just been debts, but they dare to call this money unscrupulously. And so far, in history, was hardly a single action, this global, against the illegal looting.
Hazugsággyárakat, transnational banks, credit rating agencies have been set up according to where they want change, simply by speaking to the advertised value of money is worthless. Free to change the mood by their relative values, it is the currency of your account, what is now devalued, and I appreciate your tomorrow, today I bought, and humanity can only watch and impoverished, while a lot of work that you do not have time to think.
You have to throw the worthless paper, what they call money, real money to be made of metal and pounding, like Matthew at the time.
  Then everyone will work, and it can also because of money, you can not figure out
or fraudulently taken away from others. Maybe it will not be lending, but not visszafizethetetlen debts. It is also possible that much of the productive, industrious and skillful hands of people, the real money will be surpluses, which could help the progress of others, but they disappear in the soul-destroying factories, where the man is just a number, who can be a snap kick, smash unions legitimate needs of refuse. The Hungarians are not accustomed to this, but no other nation can tolerate a well-slavery.

The industry produces a useful product
The group, which is a lot of energy, produces a product that you used once, except for medical products manufacturers, not in an industry. The host of the eyes, we must accept in order to avoid having to wash bottles, but it must be bold to subscribe, just the fake money gyűjtögetőinek mean profit. Each additional member of the human loss, as it washes over us in the eye. Should stop the systematic production of garbage. Not only because of the expense, but also because of the substitution.
For centuries, cans, bottles such as milk delivered. True, they had to be cleaned, much less charged environment. Neither laziness nor the profiteering can not take such an extent as to sacrifice him, God-given environment. The world of the party, which has managed to wipe out the germ of rational thinking also about the peoples lekicsinylően set, where rationality is still alive, that they are backward, with the lower level of civilization.
Thick, slimy lie! Unnoticed, which spins, and the zülleszti societies. Human groups, peoples, nations, based on millennia of experience, their own survival in order to make internal quarantine, separated from the power to act, corruption-prone, slacker, parasitic people. The honest majority, continued attention should be paid to the minority can cause a deterioration around, it's a social barrier, constantly maintained. Of partnership management and unworthy, even if it does not suffer from a deficit, bontogatják continuously, around them, self-protection by social constraints. If a nation figyelmetlenségéből, or, with help from the territories already lepusztított, only one manages to break quarantine, and guarded him to come to power, all broken down into quarantine immediately. Flooded the society of corruption, the liberal hooey, and driver performance levels on all worthwhile. All the way to allow destruction, and all that they have committed theft, törvényesítenek. This nation, the beginning of the end of society. Rumbles behind them in poverty, the spineless opportunism, the wars, the aberrant behavior of the unity of society sharing in the general plunder of the consumer society and by all these approaches erőszakolása, the area is normal, livable life of elimination.
These are serious, truth, freedom, equality, and is hidden behind a mask, but in reality, they're the defaults intensely destructive lies.
They, and their consequences, all people wishing to survive, it must be categorically rejected. Use all tools to be created for eternity. Unfortunately, it can wear out sooner, but it is important to be improved. The earth and mankind against the assassination of manufacture, prepare, which is encoded by the short life span, and a cserélhetetlen widgets because the entire device must be discarded. Immeasurable damage to the energy and materials that are unnecessarily thrown away and replaced every turn spent on manufacturing equipment.
This is just the rotation provides lufipénz, unnecessarily ties up with people and machinery in manufacturing, such as destruction.
   The consumer society. That is a mental illness, such as the stolen money worthless.
They are not built, but destroy the world, and is only now starting to realize, when they pester us in the eye. We need to stop.
Laszlo Bela

 

A bejegyzés trackback címe:

https://magyaratveres.blog.hu/api/trackback/id/tr432735111

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása