évszázados átverés

Gondolatok az emberiség, és a magyarság helyzetéről, lehetséges megoldások, a válságok megelőzéséről, felszámolásáról, az Isteni igazságosság fontosságáról. Amit a médiák elhallgatnak, tájékoztatás a körülöttünk történő dolgokról... Az ellentétek, és igazságtalanságok felszámolásáért dolgozom, együtt, minden jó szándékú emberrel. Végkifejletben győzni fogunk, győznünk kell, mint a pozsonyi csatában, mert nin cs más alternatívánk.

Friss topikok

  • Hungarica: " A mélybe csak a tested merült el,csak ő tűnt el a föld alatt ,de lényed lényege ezer felé szóró... (2014.02.16. 18:01) Sok legyet egy csapásra…
  • katolnai: Ha mindennel nem is értek egyet írásodban, de sok igazságot megfogalmaztál: kár, h pont azok nem o... (2013.11.08. 06:46) Mi bajuk a zsidóknak Horthy-val?
  • Vállalkozz: Tibi Atya mindenképpen tudja, hiszen nemrég futott el mellett nagyon meggyőző tempó fölénnyel: www... (2013.08.01. 00:53) Orbán a legnépszerűbb politikus…
  • nemhívő: ....a "jobbik" soha nem fog kormányra kerülni.... Legfőképpen azért, ...mert eszük ágában sincsen... (2012.12.01. 20:02) A be(nyalós)hódoló egységfront…
  • cgitar: Az kiabál akinek a háza ég! Kár volt magyarázkodni ! (2012.11.27. 23:15) Visít a kisebbség.

Eső után köpönyeg.

2011.03.22. 22:14 | béla lászló | Szólj hozzá!

Eső után köpönyeg.

  Ezer helyen találkozom elkeseredett honfitársaim panaszával. Munkában megfáradt nyugdíjasok panaszkodnak lehetetlen gazdasági helyzetükről, sok évi munkájuk, és járulékfizetésük eredménytelenségéről. Szemére vetik a mai fiataloknak, hogy ők építették fel, a háborúk után, romjaiból ezt az országot,   utakat, villamos hálózatot, vizet, csatornát, gázt, többnyire saját erőből, „komonista” szombatokon, most mégis nyomorogni kényszerülnek. Hallottam elkeseredett rokkantak panaszát, akik attól félnek, hogy egy kalap alá veszik őket az 500-as mercivel segélyért érkező „szintén rokkant, vagy szellemi fogyatékos” „sorstársaikkal” és elveszíthetik szerény létfenntartásuk egyetlen alapját.

   Ezek mind megfontolandó gondok, de mindezért ki a felelős?

Hol, az a közel hárommillió magyar, akinek a 2/3-ad köszönhető.

Én tudom.

Őrködni akarván a választások tisztaságán, illő részt vállaltam a munkájából.

A körzetben, ahol működtem, sok, mozgásában korlátozott, idős beteg ember él.

Ők mozgó urnában szavaztak, hogy jogaiknak megfelelően, kivegyék részüket a hatalom elosztásából. Körbevittük az urnát. 10 helyből 10-ben, fideszes szavazatot kaptunk. Nem lestünk, mert mozgó fülke is volt, nem kérdeztük, mert nem érdekelt bennünket, de mondták. Bele a képünkbe, minden tiltakozásunk ellenére.

    Őszintén sajnálom ezeket az embereket. Hittek valamiben, és most szembesülniük kell a valósággal. Talán tanulnak a következő választásig, ha lesz még Magyarországon, az akkori értelemben vett választás.

   A világ, ma szédítő sebességgel változik. Nem gondolom, hogy a fosztogatást prolongáló kormányt, a magyar nép, saját kezdeményezésben elsöpörné.

   Sokkal valószínűbb, hogy az emberiség söpri el, azt a háttérhatalmat, ami pártunk és kormányunk madzagjait kézben tartja. Ha nem lesz mester, az inas is mehet a levesbe.

  Ismét tanultunk, és tanultak a rokkantjaink, és nyugdíjasaink is. Ha a hatvan éve fosztogató véglények, világosan megmondják, bárkire szavazhatunk, csak egyre nem, akkor csak arra az egyre szabad szavazni, ha pozitív változást akarunk.  Változás így is van, de attól megyünk a falnak.

  Ha a templomban a pap, Isten igazságossága helyett arról beszél, kire kell szavazni, akkor épp arra nem szabad. Lehet, de ez a vége. A magyar nemzet egy harmada, szakított egy kétharmados virágot, amit utólag büdösnek talál. Most, szagolja jó szívvel. A büdös virág is lehet színes, csábító, és éppen a bűzével csalja oda a döglegyeket. Hogy foglyul ejtve, később feleméssze őket.

Ez a foglyul ejtés időszaka. A felemésztés ez után jön, ha marad rá idő.

Reméljük, arra már nem.

Béla László

Cry over spilled milk.
  
I see thousands of desperate compatriots in the complaint. Work-weary retirees complain impossible economic situation, many years of work, and contribute on eredménytelenségéről. Reproach of today's young people that they were built up after the war, the ruins of this country, roads, electricity network, water channel, gas, mostly under its own power, "komonista" Saturdays, now they are forced to do without. I heard a bitter complaint of invalids, who fear that they are lumped together for the 500 relief items from Mercia "is also disabled, or mentally handicapped" sorstársaikkal "and lose only a modest subsistence basis.
   These are all problems should be considered, but who is responsible for all this?
Where, in the nearly three million Hungarians, who is due to 2/3-ad.
I know.
Wanting to watch the purity of elections, took part in the match work.
The division, which operates many of the movement is limited, old sick people live.
They are moving urn voted, according to their rights, get involved in the distribution of power. Tourists around the urn. 10 of 10 seats in Fidesz votes received. Not watching a moving car because he was not interviewed because they are not interested in us, but they said. Into your image, in spite of all protest.
    Sincerely sorry for these people. They believed in something, and now must face the reality. Perhaps learning from the next election, even if it will be in Hungary, then the sense of choice.
   The world is a dizzying speed of change. I do not think that prolonged looting the government of the Hungarian people, swept away by their own initiative.
   Much more likely that sweeps away the humanity, the background power, which our Party and our government retains control over the madzagjait. If there is no master, the apprentice can go to the soup.
  Again, we learned, and learned the disabled and pensioners. Sixty years ago when the raiders, protozoa, clearly told, vote for anyone, not just getting, just getting to the free voting, if we want positive change. Change the way it is, but they are going to the wall.
  If the church and the priest, instead of talking about the justice of God, whom to vote, then he is not free.
Maybe, but this is the end. One-third of the Hungarian nation, broke a two-thirds of flowers, you will find later smelly. Now, smell good heart. A smelly flower could be colorful, attractive, and there is the stench of cheating on the döglegyeket. That capture dropped later consume them.
This is captured by the drop period. This comes after it has absorbed, if it remains in time.
We hope it is not.
Laszlo Bela


A bejegyzés trackback címe:

https://magyaratveres.blog.hu/api/trackback/id/tr872763531

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása