évszázados átverés

Gondolatok az emberiség, és a magyarság helyzetéről, lehetséges megoldások, a válságok megelőzéséről, felszámolásáról, az Isteni igazságosság fontosságáról. Amit a médiák elhallgatnak, tájékoztatás a körülöttünk történő dolgokról... Az ellentétek, és igazságtalanságok felszámolásáért dolgozom, együtt, minden jó szándékú emberrel. Végkifejletben győzni fogunk, győznünk kell, mint a pozsonyi csatában, mert nin cs más alternatívánk.

Friss topikok

  • Hungarica: " A mélybe csak a tested merült el,csak ő tűnt el a föld alatt ,de lényed lényege ezer felé szóró... (2014.02.16. 18:01) Sok legyet egy csapásra…
  • katolnai: Ha mindennel nem is értek egyet írásodban, de sok igazságot megfogalmaztál: kár, h pont azok nem o... (2013.11.08. 06:46) Mi bajuk a zsidóknak Horthy-val?
  • Vállalkozz: Tibi Atya mindenképpen tudja, hiszen nemrég futott el mellett nagyon meggyőző tempó fölénnyel: www... (2013.08.01. 00:53) Orbán a legnépszerűbb politikus…
  • nemhívő: ....a "jobbik" soha nem fog kormányra kerülni.... Legfőképpen azért, ...mert eszük ágában sincsen... (2012.12.01. 20:02) A be(nyalós)hódoló egységfront…
  • cgitar: Az kiabál akinek a háza ég! Kár volt magyarázkodni ! (2012.11.27. 23:15) Visít a kisebbség.

A világ való veszélye

2011.03.23. 23:17 | béla lászló | Szólj hozzá!

Sok ember vélekedik úgy, hogy mai világunk legnagyobb veszélye, az embereken, nemzeteken és kontinenseken átgázoló, minden értéket megsemmisítő, lázálmos világuralmi ábrándokat kergető, fékevesztett cionizmus.

Nem!

Az igazi veszély, az emberek közömbössége a veszélyekkel szemben.

A cionisták, a világ népességéhez viszonyítva, papíron csúfoskodó légypiszok.

Pontosan annyit számítanak, mint a pénzük, vagy egy túlfújt léggömb.

Egy ártatlan cigarettaparázs arra téved, vagy kiáll egy kalaptű hegye, és a lufinak vége. Durran egyet, és a nagynak látszó díszes semmi, apró, nyúlós gumirongy formájában hull a földre. A forgalmas járdán közlekedők, észre sem veszik, mikor lépnek rá.

Felvirágzásának, látszólagos uralmának, mi emberek vagyunk az oka, alapja, és fenntartója. Sokan gyönyörködünk a virtuális szépségében. Csodáljuk, hogy anyagtalan, tartalmatlan volta ellenére milyen látványt mutat, és nagyon vigyázunk rá, hogy el ne pukkasszuk. Közben, nem vesszük észre, hogy eltakarja előlünk Isten éltető napját, és miközben új technikái révén keletkezett fémes csillogásában gyönyörködünk, besétálunk a közeledő busz, vagy vonat alá.

A vonat, már fütyül, és vészesen közeledik. Ideje elfordítani a tekintetünket a jelentéktelen látványokról, önmagunk védelmében, észrevenni hol járunk, és kilépni a vágányok közül.

   Az elkápráztató látványok, a műanyagból, sorozatban préselt elefántcsont tornyok, a kalapból előhúzott értéktelen celebek, mind arra szolgálnak, hogy elvonják figyelmünket, a közeledő vonatról. Az elnyomottaknak hazudott, valójában a vérünkből élő élősködők hazug visítása, arra szolgál, meg ne halljuk a közeledő vonat vészes fütyülését, és valóban elnyomott honfitársaink utolsó segélykiáltásait.

  Ömlik ránk, a kulturális környezetszennyezés is. Nem az a baj, hogy nyomják. Az igazi baj, hogy fogadókészség van rá. Az a baj, ha olyanokká válunk, mint a kamaszodó gyerek, aki még semmit nem tud az életről, és lyukat fúr a palánkon, hogy meglesse, ugyan mit csinálnak a palánk másik oldalán a „nagyok”.

   Még a lyukat is kifúrják nekünk. Nekünk csak néznünk kell a hamis történéseket, hogy észre ne vegyük, milyen az élet valójában. Mi pedig nézzük. Egymást taszigálva a lyuk előtt, ki fog többet meglátni az ocsmányságból. Akinek sikerült mindent meglátni, az büszkén kihúzza magát, és hirdeti, ő már mindent tud az életről. Aztán odaér a vonat, és többé semmit nem hirdet. Így megy ez manapság nálunk.

   Korábban , elenyészően kisebb veszélyt jelentettek ezek a dolgok. Amíg nem tudták az életünk terébe betolni tálcán a hazugságot, vagy az erkölcstelenséget addig utána kellett mennünk. Akit nagyon vonzott, az utána mehetett, de még az is tudta, és tudhatta, nem az a valóság, amit mutatnak. Öreg emberek mesélik, hogy gyerekként, beszöktek a moziba, a korhatár tiltást megkerülve, hogy megnézzék, a „Királylány a feleségem” című francia filmet, mert annak egy jelenetében, egy távoli kameraállásból filmezve, egy pucér nő ugrik a vízbe, és az akkor nagy szám volt a gyerekeknek. „Menő” volt, aki elmondhatta, látta ezt a filmet. Ma a televízióból, vagy az internetről, premierplánban  néz ránk a vagina, sétabot, vagy nyalókakként mutogatják a péniszt, porig alázva mindent, ami az emberek legbelsőbb magánügye kellene, hogy legyen. Lerombolva a nemekben egymás eredendő tiszteletét, piaci áruvá silányítva a szexualitást, bemocskolva az igaz szerelmet, ami szeretetté szelídülve, egy életen át képes volt két embert összetartani, gyermekeik nevelésének felelősségében megtartani.

 Ez a kulturálisnak hazudott környezetszennyezés, nem csak a családok alapját, a tiszteleten alapuló elfogadást rombolja le.

   Az átlagos képességű, tömegből kikapott műsztárokat, megtömik pár millióval. Ennek fejében ráveszik, mutasson hazug példákat, és rázza a rongyot, ahogy csak bírja. És mi, rajongó klubokat alakítunk, és csodáljuk az üres bálványt. Amikor megunják ezeket az embereket a „nagyok”, vagy már kedvükre kiszórakozták magukat rajtuk, eldobják, mint az üres banánhéjjat.

Számukra is beköszönt a nyomor, és a hajdan honfitársai által megbecsült ember, a félredobott celeb kirekesztett életét éli.

  Aki hajlandó az életét végighazudni, annak megkönyörülnek. Ha képes majomszájat, lufimellet csináltatni magának, akkor szégyenszemre mutogatják, mint a vásári bohócot, „ezek vagytok ti magyarok”.

Ez, az igazi veszély. A hamis ábrándok, a hazug, kifordított értékrend.

Nem reklámozzák, a gyermeküket becsületesen nevelő anyák súlyos küzdelmeinek értékét, a nemzetért vállalt tiszteletre méltó áldozatát.

Nem kap semmi figyelmet az alkotó férfi, aki a családjáért minden áldozatra hajlandó. A menő bróker e trendi, aki a szegények pénzéből, király módjára él.

Elsikkasztják az alkotó mkunka értékét, minden fórumon a spekuláció jövedelmezőségét hirdetik, a hazug politikusokat futtatják, az őszintéket lehuzzák, bemocskolják.

Lassan nem lesz mivel spekulálni, mert elfogy a termék, és nem lesz becsületes ember, aki a posványba merülve tisztességesen foglalkozzon a közügyekkel.

Ez! A való világ veszélye. Még tehetünk ellene, ha akarunk.

Béla László.

Many people believe that the greatest danger of our world today, people, nations and continents to override any value destruction, world domination lázálmos chasing dreams, unrestrained Zionism.
No!
The real danger, people are indifferent to the threats.
The Zionists, the world's population in relation to paper csúfoskodó légypiszok.
Count exactly as much as their money, or a balloon túlfújt.
Cigarettaparázs to an innocent mistake, or committed to a hat-pin tip and the end of the balloon. One pops up, nothing fancy and a great-looking, tiny, sticky form of gumirongy fall to the ground.
A busy sidewalk traffic, do not even realize when they come out.
Flourishing, the apparent rule, we humans are the cause, based on and maintained. Many people delight in the beauty of the virtual. I wonder that insubstantial, despite the meaningless nature of how visual show, and it is very careful that you do not pukkasszuk.
In the meantime, we do not realize that God hides from us invigorating day, and while new techniques are generated by the metallic shine delight, walked into the oncoming bus, train or falling.
The train is whistling, and looms.
Time to turn the gaze of the látványokról insignificant, to protect ourselves, to see where we go and step out of the tracks.
   
The dazzling sight of plastic, molded in ivory towers in series, a hat pulled worthless celebrities, and they serve to distract attention from the approaching train.
Lied to the oppressed, in fact, a liar vérünkből live parasites squeal, is intended to not hear the approaching train whistling bad, and indeed last segélykiáltásait oppressed countrymen.
  
Poured on us, is the cultural pollution. The problem is not to overwhelm. The real problem is that it is hosting.
The trouble is, if thereof might become like kamaszodó kid who still does not know anything about life, and drill a hole in the fence that meglesse, what did they do to the other side of the backboard to the "big ones".
   
Kifúrják also has a hole for us. We need only look at the false events that do not take notice, what life really is. We will look at it. Taszigálva each other in front of the hole, you will see more of the ocsmányságból. Who managed to see everything, to pull himself proudly, and published, she has to know everything about life. Then when you arrive at the train, and do not advertise anymore.
So it goes with us today.
   
Previously, they constituted a danger to the vanishingly small things. As long as they could not push the tray in the age of lies, immorality, or until I had to go. Who was very attracted to go after him, but also knew, and knew not the reality of what show. Older people say that a child, beszöktek the cinema, around the age of prohibition, to see the "Princess of the wife" on the French film because it is a scene in a remote Shot angles, a naked woman jump into the water, and then the big was the number of children. "Cool" was to tell who has seen this movie before. Today is the television or the Internet, looking at us premierplánban the vagina, sticks, or nyalókakként mutogatják the penis, humiliated humiliated everything innermost private affair of the people ought to be.
Destroying each other's inherent respect to gender, sexuality silányítva commodity market, bemocskolva true love, a love szelídülve, a life-two people were able to összetartani, retain responsibility for their children's education.
 
This cultural pollution lied, not only the basis for families, destroying the respectful acceptance.
   
The average capacity, crowd lost műsztárokat, megtömik couple million. In return, convincing examples point to a liar, and shake the cloth as he endures. And we, fan clubs, and displays to admire an empty idol.
When these people get bored with the "big ones", or they themselves have their pleasure kiszórakozták, thrown away like an empty banánhéjjat.
They also comes to the misery, and his countrymen were once honored by the people, lives the life of the félredobott celeb excluded.
  
Who is willing to végighazudni life, its compassion.
If you can majomszájat, lufimellet get my own, then shame mutogatják as the fairground clown, "ye are the Hungarians."
This is the real danger.
The false illusions, the false, inverted scale of values.
Do not advertise, the major struggles of mothers raising their children the value of an honest, honorable sacrifice for the nation itself.
Do not get any attention to the creative man, who is willing to sacrifice all for his family.
The micro-broker in this trendy, who the poor money, how to live the king.
Elsikkasztják mkunka the creative value of all the speculation, the board announced the profitability of lying politicians running, pull down the őszintéket, bemocskolják.
Will not speculate as slowly as you run out of product, and will not be an honest man, who lost in the mud fairly deal with public affairs.
This! In the real world threat.
Yet we can do against it, if you want.
Bela Laszlo.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://magyaratveres.blog.hu/api/trackback/id/tr192766717

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása