évszázados átverés

Gondolatok az emberiség, és a magyarság helyzetéről, lehetséges megoldások, a válságok megelőzéséről, felszámolásáról, az Isteni igazságosság fontosságáról. Amit a médiák elhallgatnak, tájékoztatás a körülöttünk történő dolgokról... Az ellentétek, és igazságtalanságok felszámolásáért dolgozom, együtt, minden jó szándékú emberrel. Végkifejletben győzni fogunk, győznünk kell, mint a pozsonyi csatában, mert nin cs más alternatívánk.

Friss topikok

  • Hungarica: " A mélybe csak a tested merült el,csak ő tűnt el a föld alatt ,de lényed lényege ezer felé szóró... (2014.02.16. 18:01) Sok legyet egy csapásra…
  • katolnai: Ha mindennel nem is értek egyet írásodban, de sok igazságot megfogalmaztál: kár, h pont azok nem o... (2013.11.08. 06:46) Mi bajuk a zsidóknak Horthy-val?
  • Vállalkozz: Tibi Atya mindenképpen tudja, hiszen nemrég futott el mellett nagyon meggyőző tempó fölénnyel: www... (2013.08.01. 00:53) Orbán a legnépszerűbb politikus…
  • nemhívő: ....a "jobbik" soha nem fog kormányra kerülni.... Legfőképpen azért, ...mert eszük ágában sincsen... (2012.12.01. 20:02) A be(nyalós)hódoló egységfront…
  • cgitar: Az kiabál akinek a háza ég! Kár volt magyarázkodni ! (2012.11.27. 23:15) Visít a kisebbség.

Korrupció, hatósági segédlettel?

2011.04.05. 07:57 | béla lászló | Szólj hozzá!

Korrupció, hatósági segédlettel.

    A boldogabb időkben, mikor még a korrupció rejtőzködött, mindenki számára egyaránt léteztek a lehetőségek. Globalista világunkban, a pénz, már olyan erősnek érzi magát, hogy nem szégyell, nyíltan a pofánkba hazudni.

Mi pedig, mint „modern” Európai polgárok, szépen mosolyogjunk hozzá.

      Miről van szó?

Mi másról lenne szó, mint a szabad versenyről. Ez, a szabadság, egyik fokmérője, minden egyes társadalomban. Ennek a szabad versenynek a zászlaja alatt nyelik el a multik a kisebb cégeket, állapítanak meg az Eu. szervek, kvótákat, (fejenként naponta 4 kávéskanál cukor a magyaroknak) és mindezt a kapitalista szabad verseny, elsődleges fontosságának hangsúlyozásával teszik.

   Mára odáig jutottunk, hogy üzleti lehetőségekből kizárnak cégeket, mint pl. a taxisokat, a repülőtérről. Ezt, táblákon hirdetik, hatósági  hozzájárulással.

Verseny szempontból, ez nagyjából úgy állja meg a helyét, mint a „civilizált” római arénának, a „barbár” magyar alsónadrággal való összehasonlítása.

Ami nyugati „szokás” az „civilizált” ami igazságos magyar elvárás, az „barbár”.

   Ez a kettős mérce, nagyon messze gyökerezik, és nagyon rég mérgezi az emberek lelkét. Ideje elsöpörni. A világra, minden ember egyenlő joggal születik. Istennek képzeli magát, aki ezt meg akarja változtatni.

  Isten hatalma felülmúlhatatlan, ahogyan a szeretete is. Neki minden ember egyforma, és csak ideig-óráig tűri, hogy hatalmaskodó, uborkafára felkapaszkodott emberek, vagy csoportok, különbségeket tegyenek ember és ember között.

Ezért áll, azok mellé az emberek mellé, akik az igazságért harcolnak, és segíti őket abban, hogy maradéktalanul elsöpörjék, a korrupció, és megvalósítói, minden nyomát a földről.

Béla László

 

Corruption, help from an official.
     In happier times, when the corruption is still in hiding, there were opportunities for everyone equally. Globalist world, the money is already a strong feeling that it is not ashamed to openly lie to the pofánkba.
And we, as a "modern" European citizens, to smile a lot.
       What is it?
What else would be involved, such as free competition. This, of freedom, one measure of each society. This free competition under the banner of the multinationals to absorb smaller firms, have been identified in Eu. bodies, quotas, (4 teaspoons of sugar per person per day for the Hungarians), and all the capitalist free competition, emphasizing the importance of the primary permit.
    Has now reached the point that firms are excluded from business opportunities, such as. the taxi drivers, from the airport. This, signs proclaim the official consent.
Competition point of view, this is pretty much it succeed as a "civilized" Roman arena, the "barbaric" Hungarian alsónadrággal comparison.
As for Western "habit" of "civilized" is a fair expectation of Hungarian, the "barbaric".
    This double standard is very far from its roots, and very long poisoned the souls of men. Time to sweep away. The world, all men are born equal rights. Fancies himself a god, who wants to change.
   Unsurpassed power of God, to love as well. Him all the same people, and only tolerated for a time, that overbearing, uborkafára upstart people or groups, to make differences between man and man.
Therefore, is attached to the people beside them who are fighting for justice, and helping them to fully elsöpörjék, corruption, and implementers, all traces of the earth.
Laszlo Bela

 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://magyaratveres.blog.hu/api/trackback/id/tr592800881

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása