évszázados átverés

Gondolatok az emberiség, és a magyarság helyzetéről, lehetséges megoldások, a válságok megelőzéséről, felszámolásáról, az Isteni igazságosság fontosságáról. Amit a médiák elhallgatnak, tájékoztatás a körülöttünk történő dolgokról... Az ellentétek, és igazságtalanságok felszámolásáért dolgozom, együtt, minden jó szándékú emberrel. Végkifejletben győzni fogunk, győznünk kell, mint a pozsonyi csatában, mert nin cs más alternatívánk.

Friss topikok

  • Hungarica: " A mélybe csak a tested merült el,csak ő tűnt el a föld alatt ,de lényed lényege ezer felé szóró... (2014.02.16. 18:01) Sok legyet egy csapásra…
  • katolnai: Ha mindennel nem is értek egyet írásodban, de sok igazságot megfogalmaztál: kár, h pont azok nem o... (2013.11.08. 06:46) Mi bajuk a zsidóknak Horthy-val?
  • Vállalkozz: Tibi Atya mindenképpen tudja, hiszen nemrég futott el mellett nagyon meggyőző tempó fölénnyel: www... (2013.08.01. 00:53) Orbán a legnépszerűbb politikus…
  • nemhívő: ....a "jobbik" soha nem fog kormányra kerülni.... Legfőképpen azért, ...mert eszük ágában sincsen... (2012.12.01. 20:02) A be(nyalós)hódoló egységfront…
  • cgitar: Az kiabál akinek a háza ég! Kár volt magyarázkodni ! (2012.11.27. 23:15) Visít a kisebbség.

Kifordított narancs.

2011.04.22. 11:49 | béla lászló | Szólj hozzá!

Kifordított narancs.

  Avagy, gondolkodás Fidesz-diktatúra módra.

Nagy vihart kavart, a Tiszavasváriban szolgálatba lépő, városi csendőrség megalakulása. A rasszista visítástól, a hatalmukkal visszaélni vágyó politikusokig, mindenki letette a voksát ellene, ahogyan, a „Szebb Jövőért” polgárőr egyesület ellen is. Ezek, a népi kezdemányezéseket ellehetetleníteni próbáló erők, akik a lakosság pusztításában, ellehetetlenítésében látszanak érdekeltnek, megpróbálnak, a jogfosztottság magyar óceánjában, valami jogi alapon álló szigetet építeni. Ezen megvetni a lábukat, hogy továbbra is biztosítani tudják, a nemzet pusztítását, ennek zavartalanságát.

   Ezt a szigetet, megépíteni sem könnyű, de ha netán sikerülne is, rövid, kérész életű lesz, mert az óceán hamar elmossa az ilyet.

   Nézzük meg, milyen „jogi” alappal próbálják alátámasztani azt, ahogyan a jogtalanság fenntartására törekszenek.

1.     Bizonyos társadalmi csoportok, „félelem nélküli élethez való jogára” alapozva kifogásolják az ilyen, közbiztonság erősítését megvalósító szerveződéseket. Elsősorban arra figyelemmel kell ezt értékelni, hány embernek, ezt a jogát sérti a jelenlegi helyzet? Ma, azok, az önmagukat fizikailag megvédeni képtelen idős emberek tömegei rettegnek országszerte, attól, hogy néhány elvetemült bűnöző, „játékból”, vagy néhányezer Ft reményében megöli őket. „Természetesen” előtte megkínozzák, és leginkább meg is csonkítják őket. Az áldozatoknak is joguk van, a félelem nélküli élethez. Ezt a jogukat sérti súlyosan, az a kettős mérce, amelynek alapján, mondjuk egy tizenéves cigánybandát, egy gyilkos bántalmazás után, elintéznek, életkorukra tekintettel, egy ejnye-bejnyével. A gyilkosnak, az egyensúly alapján halál jár. A szadista gyilkosnak, SZADISTA HALÁL! Ez nem egyeztethető össze, a civilizált gondolkodással. Bármilyen bűnözőről is van szó, az élete fölött, ember, jogosan nem rendelkezhet. Ez igaz. De nem tévés, kantinos börtönben letöltendő 8 év, hanem egy földalatti lyukban, kenyéren és vízen letöltendő életfogytiglan áll, valamelyest arányban, egy szadista gyilkosság súlyával. (szerintem) Erre a mai hatalom szándékaiban, az életfogytiglanra még talán, az ablaktalan magánzárka, kenyér+víz elbánásra, esetleg a sarkalatos törvényekben láthatnánk valami szándékot, de attól tartok, ilyen törvényt, ez az önkényhatalom soha sem fog hozni. Ezeknek a kiemelkedően súlyos támadásoknak az áldozatai, valahogy mindig a befogadó, többségi magyarság soraiból kerülnek ki. Kíváncsi lennék, ha egyszer eltévesztenék kormosaink, és véletlenül, egy kaftánost csonkítanának és mészárolnának le, akkor hogyan működne, a magyar áldozatok esetében megszokott kettős mérce?

2.     A másik, hajánál fogva előráncigált álkifogás, az állam erőszak monopóliumának védelme. „Derék” mai vezetőink, lehet hogy nem jártak még a falujuk határán túl. Ha mégis, akkor azt csukott szemmel, és ólommal kiöntött füllel tehették. Lehet, még olvasni sem tudnak, sűrű népellenes munkáik rengeteg elfoglaltsága mellett. Ha ez nem így lenne, akkor nem beszélnének hülyeségeket. Az állam,= a területen élő nép.(14.Lajos, és mai béna követői rosszul értékelték a helyzetet. az állam nem a király, sem a miniszterelnök, sem a miniszterei, hanem a nép, és annak hű, kiszolgáló képviselői. Ahol az állam így működik, azt hívják magyarul hazának.)  Ennek a népnek a felhatalmazása alapján szerezhet jogot bárki, a nép képviseletére, a terület államának vezetésére. Ez, természetesen nem jelentheti azt, hogy a szavazatát leadó állampolgár, attól a pillanattól kezdve, az állammal szemben jogfosztottá válik. Ha az, az állam, bármi okból nem teremti meg, az állampolgár alapvető jogainak gyakorlásához szükséges biztonságot, az állampolgár elidegeníthetetlen joga, azt saját hatáskörében megteremteni. Ezt, szükség szerint egy terület hatósága (önkormányzata) FEGYVERES TESTÜLET létrehozásával is jogosult megteremteni. Az sem lehet kifogás, hogy ezt a testületet nem Sheriff Office, Metropolitan Police, Stadtpolizei névvel, hanem magyar módra Csendőrség néven hozzák létre. Az ilyen gondolkodás, amely alapján támadható, a lokális rendőrség, szembe megy a világ általános jogrendjével, ezért, ezt a gondolkodást, a közfelháborodás, viharos gyorsasággal kell, hogy elsöpörje. Az  önkormányzatok az állam helyi sejtjei! Az általuk létrehozott bármilyen testület, nem jelentheti, az állam jogainak semmilyen csorbítását. (ha értjük, miről van szó) Nem kell hotzzá sem több diploma, sem politikusi gyakorlat.                                                    Remélhetőleg a parlamentben ülő gyakorlott, vagy kevésbé gyakorlott politikusok sem tartanak ott, hogy megkísérelnének törvényt hozni, az államhatalom érvényesülésének korlátozására.

Béla László

 

A bejegyzés trackback címe:

https://magyaratveres.blog.hu/api/trackback/id/tr352847153

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása