évszázados átverés

Gondolatok az emberiség, és a magyarság helyzetéről, lehetséges megoldások, a válságok megelőzéséről, felszámolásáról, az Isteni igazságosság fontosságáról. Amit a médiák elhallgatnak, tájékoztatás a körülöttünk történő dolgokról... Az ellentétek, és igazságtalanságok felszámolásáért dolgozom, együtt, minden jó szándékú emberrel. Végkifejletben győzni fogunk, győznünk kell, mint a pozsonyi csatában, mert nin cs más alternatívánk.

Friss topikok

  • Hungarica: " A mélybe csak a tested merült el,csak ő tűnt el a föld alatt ,de lényed lényege ezer felé szóró... (2014.02.16. 18:01) Sok legyet egy csapásra…
  • katolnai: Ha mindennel nem is értek egyet írásodban, de sok igazságot megfogalmaztál: kár, h pont azok nem o... (2013.11.08. 06:46) Mi bajuk a zsidóknak Horthy-val?
  • Vállalkozz: Tibi Atya mindenképpen tudja, hiszen nemrég futott el mellett nagyon meggyőző tempó fölénnyel: www... (2013.08.01. 00:53) Orbán a legnépszerűbb politikus…
  • nemhívő: ....a "jobbik" soha nem fog kormányra kerülni.... Legfőképpen azért, ...mert eszük ágában sincsen... (2012.12.01. 20:02) A be(nyalós)hódoló egységfront…
  • cgitar: Az kiabál akinek a háza ég! Kár volt magyarázkodni ! (2012.11.27. 23:15) Visít a kisebbség.

A globális sakál, csóválja a farkát.

2011.04.28. 23:10 | béla lászló | Szólj hozzá!

A globális sakál, csóválja a farkát.

  Avagy, mire van pénz, és mire nincs, a magyar kormányzati szervek döntései alapján.

   Talán nézzük azt, amire van, mert az a kevesebb, de nem mellékes.

Van pénz, az államadóság csökkentésére. (újratárgyalás helyett) metróra,

Autópályára, kormányzati negyed értelmetlen tervezésére, a bűnözők ellátására, „kulturális igényeik” kielégítésére, a közbiztonságért tevékenykedő polgárok hatósági zaklatására, a nemlétező terror elhárítására, közterületek sürgős átnevezésére, új térlépekre, táblákra, és rengeteg apró gumicsontra, amit a nép elé dobálnak, hogy ameddig azon rágódik, ne vegye észre, miként lopják ki a szemét.

    Nézzük, mire nincsen, vagy inkább nem kívánnak pénzt fordítani.

Nincs pénz a nép egészségére, az egészségügyi létesítmények fenntartására,

Az orvosok tisztességes fizetésére, munkahelyek teremtésére, alacsony képzettségű munkaerő foglalkoztatására, az ilyen munkaerő számának csökkentésére, oktatásra, az átlag állampolgárok kultúremberhez méltó életének biztosítására, az iskolák fenntartására, gyógyszertámogatásra, a járulékok és nyugdíjak reálértékének megőrzésére, a hitelcsapdába esett polgárok megmentésére, a nyomorba taszított családok gyermekeinek iskolai élelmezésére, a hajléktalanok emberhez méltó körülményeinek biztosítására, a közrend és közbiztonság helyreállítására, a rendőrök, tűzoltók tisztességes fizetésére, és még ezer apró dologra.

   Mindezeknél fontosabb, mire nincs szándék. Amire nincs szándék arra hogyan lenne pénz?

Nincsen szándék a közbiztonság megteremtésére. A társadalom ellentéteinek feloldására. A szétlopott magyar ipar helyreállítására. A hazai fogyasztásnak, hazai termeléssel való lefedésére. A bűnözők megfékezésére, és felelősségre vonására.

   Az sem mellékes, hogy amire szándék van, arra honnan van/lesz pénz?

Adókból, és egyéb sarcokból.

A szemlélet, ami ma uralkodik, a nemzetek torkára tett kés. Egy illegitim csoport állítja magáról, én vagyok az állam. Kötelezlek hogy fizess mert létezel.

Fizess, mert élsz, parkolsz, dolgozol, élelmiszert, benzint bármit veszel.

Meg büntetésekből.

Megbüntetlek mert nem gyógyulsz úgy, ahogy én előírom, megbüntetlek, mert dohányzol, megbüntetlek, mert parlagfüvet termelsz, megbüntetlek,  mert gyorsan hajtassz, hogy megfelelhess az elvárásaimnak, megbüntetlek,  mert nem hagyod agyonverni a szüleidet, megbüntetlek, …. És nincs vége.

Elgondolkodtató, hogy az a kormány, csoport, vagy párt, akinek a magyar nép jóléte fölött kellene őrködnie, mitől lehet ilyen gátlástalanul ellenséges.

Hogyan lehet, hogy semmire nem hajlandó, amivel emelhetné, viszont mindent elkövet, amivel mélyebbre szorítja a nép életszínvonalát.

   Egyetlen elfogadható magyarázat létezhet erre. Pártunk, és kormányunk kétharmados hatalma, nem a néptől származik. Ettől ellenséges, és ettől illegitim egyben. Meg kell hát szólalni, mégpedig a szavazók hangján olyan nagy szóval, ami képes elsöpörni a kollaboránsokat, és visszaadni a nép, jövőbe vetett hitét.

 

Béla László

 

A bejegyzés trackback címe:

https://magyaratveres.blog.hu/api/trackback/id/tr722863313

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása