évszázados átverés

Gondolatok az emberiség, és a magyarság helyzetéről, lehetséges megoldások, a válságok megelőzéséről, felszámolásáról, az Isteni igazságosság fontosságáról. Amit a médiák elhallgatnak, tájékoztatás a körülöttünk történő dolgokról... Az ellentétek, és igazságtalanságok felszámolásáért dolgozom, együtt, minden jó szándékú emberrel. Végkifejletben győzni fogunk, győznünk kell, mint a pozsonyi csatában, mert nin cs más alternatívánk.

Friss topikok

  • Hungarica: " A mélybe csak a tested merült el,csak ő tűnt el a föld alatt ,de lényed lényege ezer felé szóró... (2014.02.16. 18:01) Sok legyet egy csapásra…
  • katolnai: Ha mindennel nem is értek egyet írásodban, de sok igazságot megfogalmaztál: kár, h pont azok nem o... (2013.11.08. 06:46) Mi bajuk a zsidóknak Horthy-val?
  • Vállalkozz: Tibi Atya mindenképpen tudja, hiszen nemrég futott el mellett nagyon meggyőző tempó fölénnyel: www... (2013.08.01. 00:53) Orbán a legnépszerűbb politikus…
  • nemhívő: ....a "jobbik" soha nem fog kormányra kerülni.... Legfőképpen azért, ...mert eszük ágában sincsen... (2012.12.01. 20:02) A be(nyalós)hódoló egységfront…
  • cgitar: Az kiabál akinek a háza ég! Kár volt magyarázkodni ! (2012.11.27. 23:15) Visít a kisebbség.

Nagyon szígorú a ormány!

2011.04.29. 12:29 | béla lászló | Szólj hozzá!

Nagyon szígorú a ormány!

   Derék vezetőink, rendet akarnak csinálni? Nincs is ezzel baj. Akkora már,a rendetlenség ebben az országban, hogy ideje lenne rendet tenni,Legalább is nem lenne baj, ha megfelelő szisztéma szerint tennék.

   De!

Az elmúlt 20 évben, eltűnt a magyar állami ipar, ami a magyar iparnak, és egyben a GDP-nek cca. 90%.-át jelentette. Ezzel párhuzamosan, megnőtt az államadósság, csaknem a GDP éves szintjére.

  Mit is jelent ez?

Ez nem jelent kevesebbet, mint azt, hogy a nemzeti vagyon, minden mozdítható és még mozdíthatatlan, stratégiai részét is. (MVM. Vízmű, MNB.) a 20 év alatt regnáló kormányaink, közte a jelenleg hatalmat gyakorlók is, külföldi, vagy hazai magánkézbe játszották.  Azt is mondhatnám, hogy eladták, de ez nem igaz. Ha eladták volna, akkor a nemzeti vagyon, most, értéktelen dollárban a Magyar Nemzeti Bank letétében lapulna, ami szintén nem lenne jó, de mindenképpen jobb lenne, a jelenlegi helyzetnél.

Nem!

Miközben a magyar nemzeti vagyont átjátszották, hihetetlen mértékben megnövelték, a csak számítógépeken létező államadóságot. Ez szerint, a nemzeti vagyon kétszeresét lopták el 20 év alatt, amiért a magyar nép, legalább 50 évet dolgozott.

   Rendet kell tenni, ez igaz!

De a rendcsinálást mindig ott kell kezdeni, ahol a rendetlenség a legnagyobb.

Nagyon buta ember az, aki az omladozó szeméthegyek tövében porszívózni kezd. Először a milliárdos és száz, vagy ezermilliárdos károkozásért felelősöknek kell kimázsálni az évtizedeket, visszatéríteni az eltulajdonított vagyonokat és javakat, kártérítést behajtani a megsemmisítettekért, és ezzel keletkezhet az, az erkölcsi, és jogi alap, amelyen megállva, az egyszerű állampolgár számon kérhető.  Ez a legegyszerűbb logika, mert ez az igazság, és az igazság mindig egyszerű.

   Ha a jól berendezett, feltöltött éléskamrával ellátott házamra, rátörnek a hiénák, és felzabálják, elragadják a tartalékaimat, nem a hiénákat kell e először semlegesítenem, és az elragadott élelmet visszaszereznem? Nagyon buta az, az ember, aki a hiénák fosztogatása közepette, a saját macskáit kezdi söprűvel kergetni, mert felkapkodják a hiénák foga közül lehulló morzsákat. Persze, hogy a macskákat is meg kell fegyelmezni, de előbb a hiénákat.

Ha az ember gyáva, fél, hogy a hiénák megharapják, akkor támaszkodjon a macskákra, ahelyett, hogy kergetné őket, mert vannak annyian, hogy képesek elkergetni a hiénákat, néhány morzsáért cserébe.

   Mi magyarok, azért maradjunk inkább az emberi oldalon, ha mégolyan állati is ami itt ma zajlik.

  Nem sokáig lehet már érvényben ez a befolyás.

Elragadó, az a kitüntetett figyelem, ami a Britt Királyi Pár menyegzőjét követi világszerte. Úgy hiszem, hogy ez sem fogja helyreállítani, Nagy-Britániának a világban betöltött szerepe által, csúnyán megtépázott tekintélyét. A hazugul indított háborúk arab, amerikai és britániai áldozatai, ettől nem támadnak fel. Az angol irányítású bankok spekulációi által tönkretett emberek nem gazdagodnak meg. A globalista erkölcs-pusztítástól erkölcsüket, tartásukat vesztett emberek, ettől nem válnak erkölcsösé.

 Bevallom, és sokkal szívesebben nézném, az új magyar király menyegzőjét.

Nem tudom, ki lenne alkalmas erre a méltóságra, de bizonyára, a nép, találna alkalmas embert, aki becsületes, egyenes, őszinte, és elsősorban magyar.

Magyarország mindig is királyság volt, Európa legjelentősebb központi hatalma, és az is lesz. Csak ez szüntetheti meg az országot tönkretevő idegen befolyást,

az ellopott országrészek, és a csonka országból ellopott javak, további, jogosnak hirdetett birtoklását.

 

Béla László

 

A bejegyzés trackback címe:

https://magyaratveres.blog.hu/api/trackback/id/tr42864438

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása