évszázados átverés

Gondolatok az emberiség, és a magyarság helyzetéről, lehetséges megoldások, a válságok megelőzéséről, felszámolásáról, az Isteni igazságosság fontosságáról. Amit a médiák elhallgatnak, tájékoztatás a körülöttünk történő dolgokról... Az ellentétek, és igazságtalanságok felszámolásáért dolgozom, együtt, minden jó szándékú emberrel. Végkifejletben győzni fogunk, győznünk kell, mint a pozsonyi csatában, mert nin cs más alternatívánk.

Friss topikok

  • Hungarica: " A mélybe csak a tested merült el,csak ő tűnt el a föld alatt ,de lényed lényege ezer felé szóró... (2014.02.16. 18:01) Sok legyet egy csapásra…
  • katolnai: Ha mindennel nem is értek egyet írásodban, de sok igazságot megfogalmaztál: kár, h pont azok nem o... (2013.11.08. 06:46) Mi bajuk a zsidóknak Horthy-val?
  • Vállalkozz: Tibi Atya mindenképpen tudja, hiszen nemrég futott el mellett nagyon meggyőző tempó fölénnyel: www... (2013.08.01. 00:53) Orbán a legnépszerűbb politikus…
  • nemhívő: ....a "jobbik" soha nem fog kormányra kerülni.... Legfőképpen azért, ...mert eszük ágában sincsen... (2012.12.01. 20:02) A be(nyalós)hódoló egységfront…
  • cgitar: Az kiabál akinek a háza ég! Kár volt magyarázkodni ! (2012.11.27. 23:15) Visít a kisebbség.

Megölték Bil Ladent

2011.05.02. 13:06 | béla lászló | Szólj hozzá!

Megölték Bil Ladent.

  Sok ember él ma a világban, aki azt gondolja, hogy egy vagy több gyilkossággal, valamilyen kérdés megoldható.

  Nekem, az a véleményem, hogy a gyilkosságok, az emberiség eddigi történetében, soha semmilyen kérdésre, megfelelő megoldást nem hoztak.

     Káin megölésével, nem sikerült kiirtani a földről a békességre törekvő szelíd ember típusát. Rémus megölésével sem szűnt meg a földön, a hatalmi harc háború és béke, a rossz és a jó között.  Ugyanígy nem szűnt meg a magyarság léte Attila megölésével, Árpád, vagy Hunyadi Mátyás megölésével.

  A gyilkosság semmit nem old meg, legfeljebb, egyes történéseket, egy-egy gyilkosság, időben képes hátrább tolni. Szerintem nem éri meg.

  Kenedy megölésével, nem változott az amerikai nép megítélése a más alapállású kormányzásról. Az aradi vértanúk, vagy Nagy Imre megölésével, nem változott meg a magyarság szabadságszeretete.

  Ezek, egytől-egyig alávaló, elítélendő cselekedetek, és semmit meg nem oldanak. Bil Laden megölésével sem változik meg az arab világ ellenérzése, az amerikai erőszakkal szemben. Sőt!

  Engem, ez a történés inkább arra emlékeztet, amikor a Moszad. Dubaiba hamis útlevelekkel beszivárogva, alattomban meggyilkolta, ha jól emlékszem, a Hamasz egyik vezetőjét. Értelmetlen erőszak.

    Ezeket a gyilkosokat, a rablógyilkosoktól annyi választja el, hogy azt hiszik

ezek az emberek, vagy legalább azt hirdetik, hogy ezeket a gyilkosságokat, mások, és valami jó ügy érdekében követik el. Ez soha sem lehet igaz, mert az ügy, amiért ölni kell, soha sem lehet jó ügy. Az elkövetés módja sem utal emberi magasságokra. Az ilyen gyilkos, nem egy Mucius Scevola, aki saját karját égette, a római császár kandeláberének lángjában, bizonyítandó elszántságát.

   Egy emberre ráuszítani egy titkosszolgálatot, vagy egy ilyen gyilkos akcióban részt venni, nem egy bátor cselekedet, és többet árt az elkövetőknek, mint az áldozatnak. A kívülről jövő erőszakos halál, sem a személyiség elvesztését, sem a szemlélet megváltozását nem eredményezi. A fizikai létet képes megszűntetni, de a szellem, ugyanakkor megerősödik.

  Ha ezzel a gyilkossággal, a tornyokról szóló mesét kívánták megerősíteni, 9/11

akkor, törököt fogtak. Nincs a földön, olyan buta ember, aki elhiszi, hogy egy magától összeomló épület legfelső emelete előbb érjen a földre, mint a harmincadik emeletről kieső tárgy. Az 1 G gyorsulás, (szabadesés) a legnagyobb

gyorsulás, ami természetes körülmények között bekövetkezhet. Ami ennél nagyobb gyorsulással közeledik a földhöz, azt más erő is hajtja. Jól látni a filmeken a sorozatrobbantást, ahogyan a szinteket robbantották ki az épület alól, és aminek lökéshullámai (vacuma) szabályosan lerántották a tornyokat.

  Ez a gyilkosság, egy otromba hatalmi harcnak egy epizódja. Őszintén szánom az áldozatát, és az elkövetőit. Kár minden elveszett életért, és legalább ekkora kár, minden, aljas indokból felvállalt lelki teherért.

Béla László

 

A bejegyzés trackback címe:

https://magyaratveres.blog.hu/api/trackback/id/tr282871546

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása