évszázados átverés

Gondolatok az emberiség, és a magyarság helyzetéről, lehetséges megoldások, a válságok megelőzéséről, felszámolásáról, az Isteni igazságosság fontosságáról. Amit a médiák elhallgatnak, tájékoztatás a körülöttünk történő dolgokról... Az ellentétek, és igazságtalanságok felszámolásáért dolgozom, együtt, minden jó szándékú emberrel. Végkifejletben győzni fogunk, győznünk kell, mint a pozsonyi csatában, mert nin cs más alternatívánk.

Friss topikok

  • Hungarica: " A mélybe csak a tested merült el,csak ő tűnt el a föld alatt ,de lényed lényege ezer felé szóró... (2014.02.16. 18:01) Sok legyet egy csapásra…
  • katolnai: Ha mindennel nem is értek egyet írásodban, de sok igazságot megfogalmaztál: kár, h pont azok nem o... (2013.11.08. 06:46) Mi bajuk a zsidóknak Horthy-val?
  • Vállalkozz: Tibi Atya mindenképpen tudja, hiszen nemrég futott el mellett nagyon meggyőző tempó fölénnyel: www... (2013.08.01. 00:53) Orbán a legnépszerűbb politikus…
  • nemhívő: ....a "jobbik" soha nem fog kormányra kerülni.... Legfőképpen azért, ...mert eszük ágában sincsen... (2012.12.01. 20:02) A be(nyalós)hódoló egységfront…
  • cgitar: Az kiabál akinek a háza ég! Kár volt magyarázkodni ! (2012.11.27. 23:15) Visít a kisebbség.

A vérszívók

2011.05.03. 21:54 | béla lászló | Szólj hozzá!

A vérszívók.

  Sok kárt és veszélyt okoznak Magyarországon az elszaporodott vérszívók. Sürgősen gátat kéne állítani a további szaporodásuknak, de az EU. egy baráti gesztussal betiltotta az irtásukat. Holló a hollónak…

 Az elszaporodó euro-védett vérszívók, azon túl, hogy az amúgy is túlhajszolt magyarság vérét szívják, életveszélyesen, agyhártya és agyvelőgyulladással, lyme kórral fenyegetik egész lakosságunkat. Ezen belül, különösen a földeken dolgozókat, és a fiatalokat, kirándulókat, vagyis leginkább azokat, akik még tudnak a hazai piacra élelmiszert termelni, és akik a jövőbeli létezésünk letéteményesei.

  Felettébb elítélendőnek tartom, embereket rovarokkal támadni, a rovarirtás tiltásával. Nem tudom, hogy ez a tiltás, az eu. egész területére, vagy kizárólag Magyarországra vonatkozik e, de akár így akár úgy, sötét szándék vezérli, ez biztos. Indokolni a környezetvédelemmel próbálják, de a kullancsok, minden irtószernél nagyobb környezetszennyezést jelentenek.

  Hogy ez a tiltás, a gyógyszerlobbik, vagy a szándékos népirtók nyomására született e, nem tudom, de hogy eredményesen fenyeget, és hatékonyan pusztít, az tény.

Más.

A magyar gazdák, rádöbbentek, hogy újra kell éleszteni a magyar cukoripart.

Meg is kezdték egy hazai, magyar kézben lévő cukorgyár tervezését. Az ismert befolyás alatt álló média, máris azon hahotázik, hogy építhetnek a magyarok akárhány cukorgyárat, az Eu. kvóták miatt, úgy sem termelhetnek.

Röhely! Ekkora arcátlanság, csak egyfajta emberek arcára fér rá. Arról nem is beszélnek a „kvótázók” hogy az Ensz  „Emberi Jogok Egyetemes Nyilatkozata”

értelmében, egyetlen népet, csoportot sem lehet megfosztani, életének fenntartásához szükséges feltételektől, víztől, termőföldtől, élelmiszerellátástól, közbiztonságtól.

Ezek alapjogok, amiket az Eu. kvótákkal és passzív belenyugvással korlátoz.

Egyetlen párt, politikai irányzat van ma Magyarországon, aki átlátja ennek káros, jogsértő voltát, és harcot is hirdet ellene, ez pedig a Jobbik Magyarországért Mozgalom. Ezek az emberek nehezményezik, hogy kvótákkal, kullancsokkal, önkényes törvényekkel, bűnözéssel, munkanljküliséggel és minden lehető módon próbálják ellehetetleníteni a magyar lakosság életét. Jobb megoldás híján, az Eu.-ból való kilépést is lehetőségnek tartják. Igazuk van! Túlélésünk érdekében, vissza kell vernünk az önellátásunk akadályozására irányuló minden törekvést. Ha erre más mód nincs, ki kell lépnünk minden olyan közösségből, aki az elpusztításunkra tör, és fel kell mondanunk, minden olyan szerződést, (Mastricht, EuroGendFor, stb.) ami ezt a célt szolgálja.

   Ezt ez idáig egyedül a Jobbik fogalmazta meg. Ettől utálják annyira a hatalmat ma gyakorló, és befolyásoló körök. Ettől lett a Jobbik, minden mocskolódó jelzővel, igaztalanul felruházva. Nevetséges, hogy a fasiszta cionista diktatórikus hatalom nevez fasisztának egy tiszta lelkiismeretű nemzeti erőt, és szomorú, hogy a választásokon részt venni még hajlandó magyar állampolgárok között, ilyen sokan hitelt adtak ennek a mocskolódásnak.

  Valószínűleg, azóta sokan rájöttek már, a gúzsba kötők arcátlan nyugalmának hátterére, és legközelebb nem választanak, sem az áruló kerekasztalhoz, sem idegen befolyáshoz kötődő kormányt. A tanulópénzt, már busásan megfizettük, de a bizonyítványunkat, mégsem akaródzik kiállítani a kioktatóknak.

Ez a feladat ránk vár, a következő választás szavazófülkéiben, hogy tényleg forradalmat csináljunk. A magyar nép, nem lehet ilyen könnyedén megvezethető.

 

Béla László

 

A bejegyzés trackback címe:

https://magyaratveres.blog.hu/api/trackback/id/tr642875704

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása