évszázados átverés

Gondolatok az emberiség, és a magyarság helyzetéről, lehetséges megoldások, a válságok megelőzéséről, felszámolásáról, az Isteni igazságosság fontosságáról. Amit a médiák elhallgatnak, tájékoztatás a körülöttünk történő dolgokról... Az ellentétek, és igazságtalanságok felszámolásáért dolgozom, együtt, minden jó szándékú emberrel. Végkifejletben győzni fogunk, győznünk kell, mint a pozsonyi csatában, mert nin cs más alternatívánk.

Friss topikok

  • Hungarica: " A mélybe csak a tested merült el,csak ő tűnt el a föld alatt ,de lényed lényege ezer felé szóró... (2014.02.16. 18:01) Sok legyet egy csapásra…
  • katolnai: Ha mindennel nem is értek egyet írásodban, de sok igazságot megfogalmaztál: kár, h pont azok nem o... (2013.11.08. 06:46) Mi bajuk a zsidóknak Horthy-val?
  • Vállalkozz: Tibi Atya mindenképpen tudja, hiszen nemrég futott el mellett nagyon meggyőző tempó fölénnyel: www... (2013.08.01. 00:53) Orbán a legnépszerűbb politikus…
  • nemhívő: ....a "jobbik" soha nem fog kormányra kerülni.... Legfőképpen azért, ...mert eszük ágában sincsen... (2012.12.01. 20:02) A be(nyalós)hódoló egységfront…
  • cgitar: Az kiabál akinek a háza ég! Kár volt magyarázkodni ! (2012.11.27. 23:15) Visít a kisebbség.

Wivát Wiktor!

2011.05.20. 10:31 | béla lászló | 1 komment

Éljen és virágozzék az Európai Unió! Is.

  Dicsőség pártunknak és kormányunknak, és az ő hazafi vezetőinek. Köszönet és hála, rajongótáboruknak, megtévesztettjeinek és csalódottjainak. Is.

  Valóban sikerült „nemzeti kétharmados kormányt” választani. Ez a kormány az utóbbi húsz év, leg szótartóbb kormánya. Annak ellenére, hogy semmit sem ígért, mindent betart. Tudom, az sem mindegy, kinek tart be, de a betartás a lényeg. (mint a statuálás a Rákosi korszakban)

   Derék kormányunk elhárítja a külső hatásokat. Amit tesz, legjobb belátása és szándéka szerint teszi, a nemzet, az ország érdekében. Hősiesen megharcol a bankokkal, az IMF.-el. Ha kell, a VHO.-val, az EU.-val, a hazai és nemzetközi „zödekkel”, vagyis bárkivel, aki a magyarság rejtett, de hatékony elpusztítását tűzte ki céljául. Mindig védelmébe veszi a megtámadottakat. Zsinórmértéke az „igazság” és a „becsület”. Látványosan megszakította a tárgyalásait az ország pénzét elrabló, a forint árfolyamával, az embereket fojtogató. nemzetközi kamat-hatalommal. Mindenkinek egységesen fontos, hogy aki eddig is jól élt, az még jobban éljen, és aki eddig az éhhalál szélén ált, haljon már éhen, ne kínlódjon szegény a végtelenségig. Erre való az általános 16% adó.  (Csak zárójelben súgom meg, hogy a kisemberektől bekaszált sok kis aprópénz, többszöröse a néhány nagynak júdáspénzként odalököttnek.

Így a kecske is jóllakott, a káposzta is megmaradt. a szent teheneknek)

A sok szegény embertől bekaszált milliárdokkal, degeszre tömheti az IMF. zsebét, így, az hajlandó elnézni neki, a látványos szembehelyezkedést. Ennél jobb politikai húzást, nehéz lenne kitalálni. Ez sem lehetett könnyű, mert ehhez már akkora rejtett gyűlölet kell, amivel, csak kiválasztottak rendelkezhetnek.

Bátran ellentmond a VHO.-nak is. Igaz, megcáfolni nem meri a hisztériakampányukat, sőt, az ország pénzén, megveszi a gyógyszergyáraktól, a bizonytalan hatású vakcinákat, mint a méhnyak rák elleni, ami a fiatal lányoknál, nem tudni, hogy a méhnyak rák ellen véd e, de a rossz nyelvek szerint, garantáltan meddőséget eredményez. Viszont, ezek felhasználását nem teszi kötelezővé. Ezzel is a nemzetre vigyáz. Nagyon tiltakozik a magyarok pusztítása ellen. Szörnyű dolog azt a népet irtani, akiből lett, és akinek a hatalmát köszönheti. Inkább megelőzi a pusztítást. Aki meg sem született, azt nem kell elpusztítani. Ez csak természetes. Nem?

   Csak a tamáskodóknak jegyzem meg, hogy az, az enyhe zsarolás, amivel a H1N1 hisztériában, kirúgással fenyegettek meg embereket, ha be nem oltatják magukat, nagyon keveset ártott a nemzetnek, viszont a VHO. nagyra értékelte a kooperatív szándékot.

Láthatjuk Kadhafi, vagy az IMF. vezér példáján, mivé lesz az ember, ha a pénzisten kihátrál mögüle. Semmivé, pontosan annyivá, amennyit önmagában ér. Nagy emberünk megmondta: aki nem jutott semmire, az annyit is ér. Akit nem a becsület és egyenesség emelt magasra, elképzelhetetlen mélységbe zuhan, a pénz hatalmának támogatása nélkül.

Kell ez a magyar kormánynak?

Úgy e nem.

És a népnek?

Azt mindenki maga érzi, aztán majd eldönti.

Derék kormányunk ellenáll az EU pusztító szándékának. Is. Meg fogja teremteni az újonnan alakuló cukorgyárak működési feltételeit. Ügyes manőverekkel megkerüli a napi négy kávéskanalas cukor kvótát. Az EU. tiltása miatt megszüntetett kullancsirtás helyreállítása érdekében, ugyan, nem szorgalmazza azokat az elfogadó rendelkezéseket, amelyek alapján kiterjedt kullancsirtást, alkalmas vegyszerrel lehetne folytatni, de fű alatt, titkosszolgálati módszerekkel irtja a kullancsokat, csótányokat és egyéb élősködőket. Is. Csak egy kicsit kell várni, és az irtás, már a fű felett is érzékelhető lesz, ami már az ország polgárainak védelmét is szolgálja majd. Addig viseljük békével a lime-kórt, az agyhártya gyulladást, hiszen a váró listák éppen azért vannak, hogy legyen időnk elpusztulni, az orvosokat pedig azért nem fizetik meg, hogy elmenjenek, így legyenek jó hosszú várólisták. Amúgy jó magyar nyelvhelyességgel, ki van ez találva!

  Nemzeti együttműködés jegyében, szembeszáll derék kormányunk a zöld-liberális hadsereggel. Is. Harminc év után ki fogja vívni, hogy autópályák, főként három méter mélyen futó alagutak helyett, végre megépítsük a nagymarosi erőművet. Megakadályozza, hogy külföldről importáljunk villamos energiát, miközben a hazai erőművek kapacitása kihasználatlan. Kormányunk mindent megtesz, országunk pusztítása ellen.

Minden lépésével az üldözöttek mellé áll. Nem támogatja, hogy az erőszakos, fasiszta, rasszista idős magyarok, legalább egy sós puskát tartsanak személyük, és termésük védelme érdekében. Kormányunk tiszteletben tartja, a bűnözők jogait. Számára elképzelhetetlen, hogy egy jól megszervezett támadást, az idős magyar túléljen, csak azért, mert van egy sós puskája, amivel jól fenékbe durrantja támadóit. Ha a bűnöző eldöntötte, a védtelen magyar köteles ellenállás nélkül meghalni, semhogy a jogokkal rendelkező bűnözőnek, hetekig vakargatni kellene, a segélyeken hizlalt hátsóját.

  Jó ez a magyar kormány. Még irodalmi is. Tevékenységéről, Arany „Szondi két apródja” című versének részlete jut eszembe:

„Eh! vége mikor lesz? kifogytok-e már
Dícséretiből az otromba gyaurnak?
Eb a hite kölykei! vesszeje vár
És börtöne kész Ali úrnak.”

Ebből is a végső tanulság. A büntetés, kormányunk legszeretettebb eszköze. Vadásznak ránk az utakon, hiszen rendet kell tartani. Üldözik a táppénzcsalókat, az adócsalókat, a kábítószer terjesztőket, támogatják viszont az egyéb bűnözőket. Elejét veszik, hogy „elvetemült fasiszta elemek”, védelmükbe vegyék a magukra hagyott védtelen magyarokat. Börtönnel fenyegetik, ha ehhez egyenruhát mer húzni. Egyenruhában csak gumilövedékkel szabad szemeket kilőni. Értsük?

Igaz, ez a törekvése nem mindenütt eredményes, mert ahol a rebellis, az életéhez, „eléggé el nem ítélhető módon”, ragaszkodó állampolgárok elég erőszakosan igénylik, ott megalakul, és kormányunk minden ellenérzése ellenére is fennmarad a csendőrség, szegíny bűnözők féken tartására.

Azt is állítják a kormány ellenségei, hogy ígérete szerint egymillió munkahelyet teremt. A sötétek! A kormány nem úgy gondolta. Most, közel egymillió ember megélhetését célozta meg, amivel egymillió munkahely keresőt akar létrehozni!

Mi vagyunk a hibásak, ha nem látjuk a jó szándékot a törekvésekben.

Szóval, rendben van ez a kormány. Már a játszótereken is kergeti, bírsággal fenyegeti az embereket, (dohányzás) és az önkormányzatokat, (EU előírások)

és mint korábban írtam, régi irodalmi alapokon áll:

Bújt az üldözött s felé
Kard nyúl barlangjában,
Szerte nézett, s nem lelé
Honját a hazában,
Bércre hág, és völgybe száll,
Bú s kétség mellette,
Vérözön lábainál,
S lángtenger felette
.

Szerintem, nincs is egyéb teendőnk, mint gratulálni annak a csaknem hárommillió szavazónak, aki megalkotta ezt a csodás többséget, és békével kivárni, ameddig a tornádó el nem söpri, hogy valami magyar léptékűt tegyen a helyére.

Béla László

 

· 1 trackback

A bejegyzés trackback címe:

https://magyaratveres.blog.hu/api/trackback/id/tr442918803

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Retro-Liget | „EMLÉKEZZÜNK MEG A SZEGÉNYEKRŐL” 2011.05.20. 17:02:28

RETRO-LIGET Liget 1992/2  |  R. Várkonyi Ágnes - „EMLÉKEZZÜNK MEG A SZEGÉNYEKRŐL”  (részlet) Egyszer csak felfigyeltem, hogy a reformkor mennyit foglalkozott a szegénységgel. Európai méretekben. Kölcsey ugyanolyan s...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

cgitar 2011.05.20. 15:10:55

Minden szavaddal egyetértek, gratulálok !
süti beállítások módosítása