évszázados átverés

Gondolatok az emberiség, és a magyarság helyzetéről, lehetséges megoldások, a válságok megelőzéséről, felszámolásáról, az Isteni igazságosság fontosságáról. Amit a médiák elhallgatnak, tájékoztatás a körülöttünk történő dolgokról... Az ellentétek, és igazságtalanságok felszámolásáért dolgozom, együtt, minden jó szándékú emberrel. Végkifejletben győzni fogunk, győznünk kell, mint a pozsonyi csatában, mert nin cs más alternatívánk.

Friss topikok

  • Hungarica: " A mélybe csak a tested merült el,csak ő tűnt el a föld alatt ,de lényed lényege ezer felé szóró... (2014.02.16. 18:01) Sok legyet egy csapásra…
  • katolnai: Ha mindennel nem is értek egyet írásodban, de sok igazságot megfogalmaztál: kár, h pont azok nem o... (2013.11.08. 06:46) Mi bajuk a zsidóknak Horthy-val?
  • Vállalkozz: Tibi Atya mindenképpen tudja, hiszen nemrég futott el mellett nagyon meggyőző tempó fölénnyel: www... (2013.08.01. 00:53) Orbán a legnépszerűbb politikus…
  • nemhívő: ....a "jobbik" soha nem fog kormányra kerülni.... Legfőképpen azért, ...mert eszük ágában sincsen... (2012.12.01. 20:02) A be(nyalós)hódoló egységfront…
  • cgitar: Az kiabál akinek a háza ég! Kár volt magyarázkodni ! (2012.11.27. 23:15) Visít a kisebbség.

Ismét egy új járvány

2011.06.02. 23:21 | béla lászló | Szólj hozzá!

 A gyanús baktériumok

 

   Tudjuk, hogy amióta a biokémia, mikrobiológia, genetika behatolt ez élet apróbb rejtelmeibe, sok mindent meg tud oldani. Azt is tudjuk, hogy amikor a kémia képessé vált mérges gázok előállítására, a gonoszság, azonnal fegyvert, harci gázt gyártatott, hogy gyanútlan emberek ezreit gyilkolja meg vele.

Az sem számított, hogy az áldozatok, milyen kínok között veszítik életüket.

Amikor az atomfizika eljutott a maghasadásos láncreakció felismeréséig, a gonosz, azonnal atombombát készített, és fel is használta. Felhasználta azért, hogy úrrá lehessen az emberi kitartás, és hősiesség felett, hogy gombnyomásra semmisítsen meg, akár százezreket, akik elszántságukkal és hősiességükkel feltartóztatni képesek.

Újkori történelmünk során megtapasztalhattuk, hogy a gonosz, bármilyen eszközzel élve, el akarja nyelni a világot. Azt is tudjuk, hogy világuralmi törekvéseinek, megkérdőjelezhetetlen elnyomásának érdekében, minden élő emberről mindent tudni akar. Mindenkiről adatokat gyűjt, előbb törvénytelenül, majd valami hamis indokkal, törvénybe iktatja a korábbi törvénytelenséget.

Ez az indok lehet a terrorizmus, az elláthatóság megszervezésének hazug eszköze, a pénzforgalom megkönnyítésének hazugsága, az egészség helyreállításához, megőrzéséhez szükséges diagnosztika hazugsága.

Mindegy milyen okból, vagy céllal, lényeg, hogy a teljes és totális ellenőrzés megvalósulhasson. Ennek a korlátlan adatgyűjtésnek a legkikerülhetetlenebb módja, a testbe ültetett mikrocsip. Ez, az emberekben is, mint a háziállatokban, az élőlény minden adatát tartalmazza. Megfelelő központ számára folyamatos tájékoztatást ad, hordozójának mozgásáról, egészségi állapotáról, söt, a központtól érkező megfelelő parancsra, a hordozó testben, képes néhány másodperc alatt, az élettel összeegyeztethetetlen változást előidézni. Röviden, egy adott központból, a csipel ellátott élőlények, egyszerre, vagy egyenként megölhetők.

  Az emberi identitás, alapból tiltakozik az ilyen megbélyegzés, és kiszolgáltatottság ellen. Az a hatalom, az a gonosz uralkodni vágyás, aki ezt az utat kövezi és járja, az emberiségnek mindössze egy százaléka, vagy még ennél is kevesebb. Ez a kevés tűzte ki célul, hogy elpusztítja a ma élő emberek 90-95 százalékát, és kivédhetetlen ellenőrzése alá vonja, a megmaradókat. Ezt a szándékát természetesen nem hirdeti. Hogy a szándék létezik, és nem kitaláció, annak egyik legékesebb bizonyítéka a talmud, a zsidó rabbik vallási tanait tartalmazó könyv. Ennek van egy olyan kitétele is, miszerint nem szabad gojnak

(nem zsidónak) megmutatni, mert ha a gojok megtudnák, mi áll benne, minden zsidót megölnének. Ez nem igaz. Már sokan tudják, a zsidóság mégsem fogy, hanem gyarapodik.

    Térjünk vissza a baktériumokhoz.

A modern laboratóriumokban, génsebészettel kialakíthatók olyan vírusok, vagy baktériumok, amik a természetben nem fordulnak elő, tulajdonságaik az alkotó szándékától függenek. Így lehet fluoreszkáló szentjánosbogár-egeret, vagy elpusztíthatatlan életveszélyes kórokozót előállítani.

  Nem zárható ki, hogy az ismeretlen forrásból az emberiségre törő új kóli faj, kitenyésztett, génmódosított változat. Azért jött létre, hogy kivédhetetlen pusztításával megfélemlítse az embereket, hogy azok egy hazugság kíséretében elfogadják az identitásukat földbe döngölő csipet.

   A teljes elterjesztés a háttérhatalom számára életkérdés, ha nem sikerül a csipek beültetését hiánytalanul elvégezni, (márpedig nem fog sikerülni)

Akkor a háttérhatalom uralma az emberiség fölött, nem jöhet létre.

Ezt a csipet, a biblia, a gonosz bélyegeként azonosítja. Elfogadható, vagy elutasítható, de aki elfogadja, arról, a teremtő Isten lemond, és átengedi a gonosz zsákmányának. Ezért nincs olyan kényszer, aminek engedve, érdemes elfogadni ezt a bélyeget. Akit megölnek ezért, annak csak a teste hal meg. Aki a halál elől menekülve, elfogadja a csipet, annak a lelke is meghal, és ez a gonosz célja.

Isten eldöntötte, hogy megszabadítja a Földet a gonosztól, ezért a közeljövő nagy változásai után, gonosz lélek a Földön testet nem ölthet. Akit a gonoszság elpecsételt magának, az több lehetőséget a földön nem kap, tehát érdemesebb meghalni, és újjászületni, mint végérvényesen elpusztíttatni, néhány év haladékért.

 

Béla László

A bejegyzés trackback címe:

https://magyaratveres.blog.hu/api/trackback/id/tr172953011

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása