évszázados átverés

Gondolatok az emberiség, és a magyarság helyzetéről, lehetséges megoldások, a válságok megelőzéséről, felszámolásáról, az Isteni igazságosság fontosságáról. Amit a médiák elhallgatnak, tájékoztatás a körülöttünk történő dolgokról... Az ellentétek, és igazságtalanságok felszámolásáért dolgozom, együtt, minden jó szándékú emberrel. Végkifejletben győzni fogunk, győznünk kell, mint a pozsonyi csatában, mert nin cs más alternatívánk.

Friss topikok

  • Hungarica: " A mélybe csak a tested merült el,csak ő tűnt el a föld alatt ,de lényed lényege ezer felé szóró... (2014.02.16. 18:01) Sok legyet egy csapásra…
  • katolnai: Ha mindennel nem is értek egyet írásodban, de sok igazságot megfogalmaztál: kár, h pont azok nem o... (2013.11.08. 06:46) Mi bajuk a zsidóknak Horthy-val?
  • Vállalkozz: Tibi Atya mindenképpen tudja, hiszen nemrég futott el mellett nagyon meggyőző tempó fölénnyel: www... (2013.08.01. 00:53) Orbán a legnépszerűbb politikus…
  • nemhívő: ....a "jobbik" soha nem fog kormányra kerülni.... Legfőképpen azért, ...mert eszük ágában sincsen... (2012.12.01. 20:02) A be(nyalós)hódoló egységfront…
  • cgitar: Az kiabál akinek a háza ég! Kár volt magyarázkodni ! (2012.11.27. 23:15) Visít a kisebbség.

Érdekes összefüggések

2011.06.03. 13:26 | béla lászló | Szólj hozzá!

 Érdekes összefüggések

  Napjaink viharos körülményei között, elég nehéz tájékozódni. Ebben a tájékozódásban sokat segíthet a biblia, de sokan nem is ismerik, vagy éppen legyintenek rá.

  Nem érdemes.

Olyan információkhoz juthatunk általa, melyek meghatározhatják számunkra a követendő magatartást, a helyes irányt a bajok elkerülésére, vagy módunk van kiválasztani két rossz közül, a kisebbik rosszat.

Ebben teljesen elvonatkoztathatunk a vallásoktól, és világnézetektől, a bibliát egyszerűen adatközlő gyűjteménynek tekinthetjük. Ha ezzel a céllal forgatjuk a bibliát, fontos, hogy a Károli féle szöveget olvassuk. Ezt még nem érintették a modern kánonjog változtatásai, céltudatos átértelmezései, tartalmi csonkításai.

6,8 És látám, és ímé egy sárgaszínű ló; és a ki rajta üle, annak a neve halál, és a pokol követi vala azt; és adaték azoknak hatalom a földnek negyedrészén, hogy öljenek fegyverrel [3 Móz. 26,22.25.26.] és éhséggel és halállal és a földnek fenevadai által.

6,9 És mikor felnyitotta az ötödik pecsétet, látám az oltár alatt azoknak lelkeit, [rész 20,4.] a kik megölettek az Istennek beszédéért és a bizonyságtételért, [rész 1,9.19,10.20,4.] a melyet kaptak.

6,10 És kiáltának nagy szóval, mondván: Uram, te szent és igaz, meddig nem ítélsz még, és nem [Luk. 18,7.] állasz bosszút a mi vérünkért azokon, a kik a földön laknak?

Bizony sokan meghaltak már, a gonoszság elleni harcban, vagy a gonoszság munkálkodásának eredményeként. Érdemes tudni, hogy ők semmit nem vesztettek, mert embert, totálisan és véglegesen emberi tevékenység, el nem pusztíthat. A meghalt, és újraélesztett emberek elbeszéléseiből tudjuk, hogy az anyagi, biológiai halál, az ember entitásának elvesztését, megszűnését egyáltalán nem jelenti.

9,4 És megmondaték nékik, hogy a földnek füvét ne bántsák, se semmi zöldelőt, se semmi élőfát, hanem csak azokat az embereket, a kiknek homlokukon nincsen az Istennek [rész 7,3. Ezék. 9,4.] pecséte.

9,5 És adaték azoknak, hogy meg ne öljék őket, hanem hogy kínoztassanak öt hónapig; és azoknak kínzása olyan, mint a skorpió kínzása, mikor megmarja az embert.

9,6 Annakokáért azokban a napokban keresik az emberek a halált, de nem találják meg azt; és kívánnának meghalni, de a halál elmegy előlük.

9,7 A sáskáknak formája pedig hasonló vala a viadalhoz felkészített lovakhoz; és a fejökön mintegy aranyhoz hasonló koronák valának, és az orczáik olyanok valának, mint az emberek orczái.

9,8 És olyan hajuk vala, mint az asszonyok haja; és fogaik olyanok valának, mint az oroszlánoknak.

Itt érdemes megemlítenem, hogy a Föld, életében, általunk földön kívüli civilizációknak tartott, egyébként az univerzumban nagy számban előforduló entitások is jelentős szerepet játszanak. Ezek egyik csoportját említi a biblia „sáskák” megnevezésen. A Földön, emberi gonoszság nem létezik. Az ember, alaptermészetéből adódóan jó, és jóra törekvő.

Ami gonoszságot emberi cselekedetként tapasztalhatunk, azt, emberek, ennek, az idegen entitásnak a kényszeres hatására hajtják végre.

A gonoszságot, sokszor nem is emberek viszik véghez. Ezek az idegen entitások, teremtő akarattal rendelkeznek, tehát nem feltétlenül kell, élő ember testében cselekedniük. Képesek a maguk számára létrehozni, az emberekéhez tökéletesen hasonlító testeket, melyben ember módjára cselekedhetnek.

Rövidesen, komoly változások várhatók. Az ártó, és segítő földönkívüliek között folytatott harc, tárgyalásokat is tartalmaz. Ezek, háromoldalú megbeszélések.

Az idegen entitások képviselői mellett, Földi, emberi vezetők is tárgyalnak, amit a lakosság előtt, szigorú titokként kezelnek. A gonoszság, folyamatosan ígéri, hogy felhagy a bajkeveréssel, de ezt az ígéretét folyamatosan megszegi. A jó oldal, aki segítené az emberiség normális életét, mostanra megelégelte a hazugságokat, és mivel az emberiség számára követendő út, szigorúan emberi döntés, nyílt lapokkal hajlandó tovább játszani. Ez azt jelenti, hogy az emberi vezetőknek, az egész emberiség számára nyilvánvalóvá kell tennie, ezt a hármas felállást. Fel kell fedni, ezeket a titkokat, hogy az emberiség, és az egyes ember is, eldönthesse szabad akaratából, melyik oldalra áll.

  A gonosz, most sem hazudtolja meg önmagát. Noha be fogja jelenteni, mert ezt csak ember teheti meg, a földön kívüli kapcsolatok létét, de nem beszél a hármas összetételről. Önmagáról beszél, mint egyetlen entitásról. Elhinti az emberek között, hogy ő maga a teremtő. Ennek igazolására, teremtő akaratát felhasználva, számos megmagyarázhatatlan, az emberek számára csoda számba menő jelenséget generál. Sok ember elhiszi majd az állításait, és támogatólag csatlakozik hozzá. Saját életének megkönnyítése érdekében elfogadja a csipet, a gonosz bélyegét.

12,12 Annakokáért örüljetek egek és a kik lakoztok azokban. Jaj [Zsolt. 96,11. Ésa. 49,13. rész 8,13.9,2-12.11,14.] a föld és a tenger lakosainak; mert leszállott az ördög ti hozzátok, nagy haraggal teljes, úgymint a ki tudja, hogy kevés ideje van.

Az emberi gonoszságban, most éppen ezt látjuk. Nagyon sürgős az embereket kifosztani, megbüntetni, öngyilkosságba kergetni, háborúkkal pusztítani.

13,10 Ha valaki fogságba visz mást, ő is fogságba megy; ha valaki fegyverrel öl, [Mát. 26,52.] fegyverrel kell annak megöletni. Itt van a szentek békességes tűrése[rész 14,12.] és hite.

Sok embert visznek fogságba, és sokat ölnek meg fegyverrel, de ez nem marad figyelem nélkül.

13,14 És elhiteti [rész 19,20.] a földnek lakosait a jelekkel, a melyek adatának néki, hogy cselekedje a fenevad előtt; azt mondván a föld lakosainak, hogy csinálják meg a fenevadnak képét, a ki fegyverrel megsebesíttetett vala, [vers 3.] de megelevenedett.

13,15 És adaték néki, hogy a fenevad képébe lelket adjon, hogy a fenevad képe szóljon is, és azt mívelje, hogy mindazok, a kik nem imádják a fenevad [rész 19,20.] képét, megölessenek,

13,16 Azt is teszi mindenkivel, kicsinyekkel és nagyokkal, gazdagokkal és szegényekkel, szabadokkal és szolgákkal, hogy az ő jobb kezökre vagy a homlokukra[rész 19,20.] bélyeget tegyenek;

13,17 És hogy senki se vehessen, se el ne adhasson semmit, hanem csak a kin a fenevad [rész 14,9.11.] bélyege van, vagy neve, vagy nevének [vers 18.] száma.

13,18 Itt van a bölcseség. A kinek értelme van, számlálja meg a fenevad számát; mert emberi szám: és annak száma hatszázhatvanhat.

És ez, mostanában realizálódik bankkártyák, sok helyen már csipek formájában.

14,8 És más angyal követé azt, mondván: Leomlott, leomlott [Ésa. 21,9. Jer. 51,8.] Babilon, [rész 16,19.17,5.18,2.] a nagy város! mert az ő paráznaságának haragborából [rész 17,2.] adott inni minden pogány népnek.

( a meleg büszkeség!)

14,9 És harmadik angyal is követé azokat, mondván nagy szóval: Ha valaki imádja a fenevadat és annak képét, és [rész 13,16.] bélyegét felveszi vagy homlokára vagy kezére,

14,10 Az is iszik az Isten haragjának borából, a mely elegyítetlenül töltetett az ő haragjának poharába: és kínoztatik tűzzel és kénkővel a szent angyalok előtt és a Bárány előtt;

14,11 És az ő kínlódásuknak füstje [rész 18,18.19,3.] felmegy örökkön örökké; és nem lesz nyugalmuk éjjel és nappal, a kik imádják a fenevadat és annak képét, és ha valaki az ő nevének [rész 13,16.] bélyegét felveszi.

14,12 Itt van a [rész 13,10.] szenteknek békességes tűrése, itt a kik megtartják az Isten parancsolatait és a Jézus hitét!

A pénz nem Isten, aki imádja, és csak annak él, hatalmasat hibázik.

14,13 És hallék az égből szózatot, a mely ezt mondja vala nékem: Írd meg: Boldogok a halottak, a kik az Úrban halnak meg mostantól fogva. Bizony, azt mondja a Lélek, mert [rész 21,3.4.] megnyugosznak az ő fáradságuktól, és az ő cselekedeteik [rész 22,12. 2 Thess. 1,6-10.] követik őket.

És szó sincsen emberek által adható bűnbocsánatról. Hibáinkért nem büntetnek, de örökké felelősek vagyunk értük.

16,2 Elméne azért az első, és kitölté az ő poharát a földre; és támada gonosz és ártalmas fekély [2 Móz. 9,10.11.] azokon az embereken, a kiken vala a fenevad bélyege, és a kik imádják vala annak képét. [rész 13,14.16.17.]

Itt érdemes arra kitérni, egyebek között hol az összefüggés a biblia állításai, és az anyagban valóságos földi helyzet között.

   Örömmel adta hírül a tudomány, hogy ím elkészült, a csodálatos új azonosító eszköz, amiről korábban már írtam. Ez az a csip, ami személyazonosító, bankkártya, és diagnosztikai műszer, egyben. Működését egy litium akkumlátor biztosítja. Ez az akkumlátor, a hőmérsékletváltozásoktól töltődik fel. Az egész egység rizsszemnyi nagyságú, egy tűszúrással beültethető a bőr alá. Környezetétől egy hártya választja el, mint valami lágy tojáshéj. Legcélszerűbb, a hőmérséklet változás okán, a jobb kézfejbe, vagy a homlok bőre alá ültetni.

  A szerkezet attól hamisíthatatlan, hogy lehetetlen nyomtalanul eltávolítani. Az, a szikével ejtett metszés a bőrön, amin át eltávolítható lenne, óhatatlanul megsérti, vagy elkerüli a csipet. Ha a hártya megsérül, kiszabadul a lítium, és bediffundálva az emberi szövetekbe, soha be nem gyógyítható fekélyt hoz létre.

Ez a mai tudomány, és technika állása ebben a kérdésben.

Végezetül, azt kell mondanom, mindazoknak, akikben szeretet, és a béke iránti vágy lakik, hogy nagyon meg kell erősítenünk magunkat, mert az igazi szivatás, bár ha rövid is lesz, még csak ez után következik.

 

Béla László

A bejegyzés trackback címe:

https://magyaratveres.blog.hu/api/trackback/id/tr722954110

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása