évszázados átverés

Gondolatok az emberiség, és a magyarság helyzetéről, lehetséges megoldások, a válságok megelőzéséről, felszámolásáról, az Isteni igazságosság fontosságáról. Amit a médiák elhallgatnak, tájékoztatás a körülöttünk történő dolgokról... Az ellentétek, és igazságtalanságok felszámolásáért dolgozom, együtt, minden jó szándékú emberrel. Végkifejletben győzni fogunk, győznünk kell, mint a pozsonyi csatában, mert nin cs más alternatívánk.

Friss topikok

  • Hungarica: " A mélybe csak a tested merült el,csak ő tűnt el a föld alatt ,de lényed lényege ezer felé szóró... (2014.02.16. 18:01) Sok legyet egy csapásra…
  • katolnai: Ha mindennel nem is értek egyet írásodban, de sok igazságot megfogalmaztál: kár, h pont azok nem o... (2013.11.08. 06:46) Mi bajuk a zsidóknak Horthy-val?
  • Vállalkozz: Tibi Atya mindenképpen tudja, hiszen nemrég futott el mellett nagyon meggyőző tempó fölénnyel: www... (2013.08.01. 00:53) Orbán a legnépszerűbb politikus…
  • nemhívő: ....a "jobbik" soha nem fog kormányra kerülni.... Legfőképpen azért, ...mert eszük ágában sincsen... (2012.12.01. 20:02) A be(nyalós)hódoló egységfront…
  • cgitar: Az kiabál akinek a háza ég! Kár volt magyarázkodni ! (2012.11.27. 23:15) Visít a kisebbség.

Meginoghat a kétharmad.

2011.06.08. 10:06 | béla lászló | 1 komment

 Meginoghat a kétharmad.

   Izraelben és itthon is, sokan örömünnepet ültek, amikor a Fidesz kétharmad realizálódott. A teljhatalmú kormány rögtön hozzá is kezdett az ásáshoz, hogy a nép lába alól kiszedje a talajt. Nem csak a megélhetés biztonságának vonatkozásában, de a lehetséges ellenlépések terén is.

  Az Izraellel kötött megállapodással, olyan jogokat tett idegen kézbe, melyekkel élve, és a feljogosítottakat ismerve, visszaélve, még inkább kifosztható az ország népe. Nem feledkezett meg az erőszakról sem. A nem létező terrorveszélyt hangsúlyozva, létrehozta a Fidesz-munkásörséget, terrorelhárítás címén.

   Mikor már gazdaságilag, és karhatalmi fegyveres testületek vonatkozásában, biztonságban érezte magát, biztos ami biztos, megkötötte az „Eurogendfor” magyarországi beavatkozásának lehetőségét megnyitó szerződést, ami az ország függetlenségét, területi integritását szüntette meg.

  Ma a kormány kénye kedve szerint veheti át párezer magyar halála árán, a teljes és maradéktalan irányítást az Unió. Nem kell hozzá más, csak valamely helyén az országnak, fegyveres konfliktust kell kirobbamntani, akár egyenruhás terrorelhárítók, és civilbe öltöztetett provokátorok között, és jöhet az irtás, válogatás nélkül. Nem a provokátorokon lesz a célkereszt, az biztos.

  Gyurcsány beérte néhány szem kilövésével, néhány ember félholtra veretésével, Orbán alaposan túllicitálta, szabad kezet adva a gyilkolásra és a végleges területszerzésre. (Eurogendfor)

  Mindezek után, amikor a hátsóját biztonságban tudja, halált megvető bátorsággal nekiesett a rendvédelmieknek, a közszolgálatiaknak, az oktatásnak, és az egészségügynek.

Nem vagyok benne biztos, hogy a saját cezaromániája szempontjából olyan jól tette. Nem biztos, hogy érdemes a néppel szemben ennyire kiszolgálni a bankokat, az egyéb idegen érdekeket. Épp ebből adódóan, egyre nagyobb nyomás nehezedik a KDNP-s, de még a Fideszes képviselőkre is a nép irányából. Információim szerint, a keresztények jelentős része is bánja már, hogy hallgatott papjának utasítására, és egy kollaboráns koalíciót támogatott.

  Amikor az egyház, a néppel szemben igazságtalanul tevékenykedik, soha sem Isten fordul el a néptől, hanem mindig az adott egyház fordul el Istentől. Hála Isten jóságának, és végtelen szeretetének az emberek iránt, az egyházak általában visszatalálnak Istenhez, és a néphez, amelyből élnek.

   Nem vall túl nagy politikai éleslátásra, hogy a kabinet, egy ilyen helyzetben kezdi nevetségessé tenni KDNP-s tagjait, rendre lesöpörve minden indítványát, és a frakciófegyelemmel megszavaztatja, valamennyi erőszakos elképzelését.

Megtörténhet, hogy a képviselők, a lakosság nyomására, és a saját belső lelkiismeretük megnyugtatására, félreteszik a frakciófegyelmet, és nem támogatnak népellenes dolgokat. Sőt, az is megtörténhet, hogy a KDNP. Látva, hogy hamarosan a kisgazdák sorséra jut, felmondja a választási szövetséget, és önálló, nemzetpárti politikába kezd, ezzel új választások kiírását indítva el.

Nem áll olyan biztosan a Viktor széke, ahogyan ő gondolja. Lehet, hogy nem az ő szobájába költöznek be a tüntetők, ahogy ő előre jelezte, hanem ő fog kiköltözni a parlamentből, sokkal hamarabb, mint hinné.

  Jóllehet, ha a keresztények leszakadnának róla, a szocik, azonnal melléjük állnának, de azok között is sok rendes ember van, egyáltalán nem biztos az egységes támogatás. Szemben a  KDNP.-vel Jobbikkal, meg a szocik egy részével, már az 50%+1 sem olyan biztos, és ha a parlament leszavazza a kormány előterjesztéseit, akkor legjobb esetben új kormánynak kell felállni, de valószínűbbek, az előre hozott választások, amelyek során már sem a KDNP, sem a nép, ekkora hibát még egyszer el nem követ.

 

Béla László

A bejegyzés trackback címe:

https://magyaratveres.blog.hu/api/trackback/id/tr12967096

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

cgitar 2011.06.08. 20:44:58

"a nép, ekkora hibát még egyszer el nem követ"
… dehogynem, sajnos elég nagy az esély rá. Kicsit megsimogatják a magyar buksiját és szépen beszélnek vele, máris megszavaz mindent. Amit a média felkínál, behipnotizál neki azt beszopja ahogy kell, sajna így megy ez már néhány száz éve csak az eszközök finomodtak. A télen több mint négyszázan fagytak halálra most már kitudja hányadik szerencsétlen lesz öngyilkos a teljes kilátástalanság miatt és ennek dacára még most sem ismerte fel ez a nép, tisztelet a kivételnek ,hogy addig fognak szórakozni vele ameddig hagyja magát.Félek tőle,hogy amikor már a fél országot kisemmizik a jogaitól megfosztják, még akkor sem fog gyanakodni,hogy a legfőbb sírásóink éppen azok akiket 2/3-dal megválasztott, az mszp-re és az lmp-re szavazókról már nem is beszélve! Persze vannak biztató jelek,hogy kezd leesni a tantusz de a változáshoz mindenkire szükség lesz !!
süti beállítások módosítása