évszázados átverés

Gondolatok az emberiség, és a magyarság helyzetéről, lehetséges megoldások, a válságok megelőzéséről, felszámolásáról, az Isteni igazságosság fontosságáról. Amit a médiák elhallgatnak, tájékoztatás a körülöttünk történő dolgokról... Az ellentétek, és igazságtalanságok felszámolásáért dolgozom, együtt, minden jó szándékú emberrel. Végkifejletben győzni fogunk, győznünk kell, mint a pozsonyi csatában, mert nin cs más alternatívánk.

Friss topikok

  • Hungarica: " A mélybe csak a tested merült el,csak ő tűnt el a föld alatt ,de lényed lényege ezer felé szóró... (2014.02.16. 18:01) Sok legyet egy csapásra…
  • katolnai: Ha mindennel nem is értek egyet írásodban, de sok igazságot megfogalmaztál: kár, h pont azok nem o... (2013.11.08. 06:46) Mi bajuk a zsidóknak Horthy-val?
  • Vállalkozz: Tibi Atya mindenképpen tudja, hiszen nemrég futott el mellett nagyon meggyőző tempó fölénnyel: www... (2013.08.01. 00:53) Orbán a legnépszerűbb politikus…
  • nemhívő: ....a "jobbik" soha nem fog kormányra kerülni.... Legfőképpen azért, ...mert eszük ágában sincsen... (2012.12.01. 20:02) A be(nyalós)hódoló egységfront…
  • cgitar: Az kiabál akinek a háza ég! Kár volt magyarázkodni ! (2012.11.27. 23:15) Visít a kisebbség.

Sötétek a módszerek.

2011.06.27. 01:01 | béla lászló | Szólj hozzá!

 Sötétek a módszerek.

     Sötétek a módszerek, és a világ csak most ébredezik. Máig zokszó nélkül tűrte az emberiség, hogy a pénzt magához ragadó háttérhatalom, amelyik önmaga „személyében” tenni semmit nem mer, és valódi terveivel, vagy egyáltalán bármivel, soha nem áll a nyilvánosság elé, gyilkosságokkal egyengesse piszkos útját, a világrabszolgaság megteremtése felé.

  Mára, ez a lila köd, ami elfedte az emberek szeme elől a valódi képeket, lassan ritkulni látszik, úgy Amerikában, mint Anglia kivételével, a világ többi részén.

Egyszerű a képlet, mégsem állt össze sokáig a kép. Mára, egyre inkább összeáll a puzzle, és megmutatja mindenki számára, a kiválasztott világuralom valódi arcát, a pusztulás, és pusztítás elképzelhetetlen méreteit.

   Hírek szerint, megmagyarázhatatlan véletlenek sorozata zajlott az utóbbi ötven évben. Voltaképpen sokáig el is hitték az emberek, de kezdettől sokan vannak azok is, akik tudják, hogy a világban nincsenek véletlenek. Minden eseménynek definiálható oka és jól körülírható következménye van. H az okok, kivétel nélkül egy-azon törekvés ellen irányulnak, és a következmények kivétel nélkül, ennek a törekvésnek az érvényesülését támogatják, értelmes embereknek nehéz megmagyarázni, hogy az események egybeesése, pusztán a véletlen műve.

 De nézzünk néhány eseményt, azok okát, és következményét. Természetesen, sokkal korábban is kezdhetném, mert ez a harc, a rabtartók és az emberiség között nem tegnap kezdődött. Nem akarok az amerikai polgárháborúig, vagy még korábbra visszamenni, mert ezek az események, a korábbi elnökök meggyilkolása például, előzményeivel, és következményeivel, a mai ember számára, már nagyon ködösek lennének. A közelmúlt eseményeit is igyekeznek elködösíteni, de kósza hírek formájában azért, sok minden kiderül. Ezeknek a hivatalos elismeréséről, megerősítéséről, vagy cáfolatáról szó sincs, ameddig pl. egy Wikileaks, kész helyzetet nem teremt. Egyre több Asange kerül előtérbe, és nem lehet mindet elhallgattatni.

    De nézzük, mi szivárgott ki John Fitzgerald Kennedy politikai szándékaiból.

A kubai válság sikeres megoldása után, a belső ellenség letörését tűzte ki céljául.

Felismerte, hogy Amerika, és a világ nem élhet békében, ameddig a vérszomjasoknak erős befolyása van Amerika politikájára. Ez a befolyás, pénzügyi zsarolásokon át realizálódott. Kennedy felismerte, nem lehet úgy stabil gazdaságot építeni, sem korrekt politikát folytatni, ha a gazdaság üzemanyagává avanzsált pénzt, maga az állam is, egy magántársaságtól béreli, és ezzel, folyamatosan növekvő államadósságot generál. Tervbe vette, ennek a társaságnak, az állami ellenőrzés alá vonását, a dollár kibocsátási jognak, állami kézbe való visszaszerzését. Nem tudta megvalósítani. Lehet, hogy vannak néhányan, akik komolyan veszik, hogy egy őrült bártulajdonos magánakciója volt a gyilkosság, de a többség tudja, ki volt a hátterében. Ennek ellenére, a Kennedy család minden politikus tagját „levadászták”, a felbujtók pedig, máig zavartalanul aprítják a tejbe a kalácsot.

  Mi lett a következmény?  Az amerikaiak, akkor még képtelenek voltak kiállni a saját érdekeikért, szabadságukért, elnökükért. Az ügyet elkenték. Az amerikai dollárt, az állam, máig a magántársaságtól béreli, és mára a kormányt, Amerikában valójában, ez a társaság jelenti. Bábok jönnek, hazudnak és eltűnnek, de a helyzet nem változik. Most ébred a nép. Talán lesz, aki, fel meri vállalni a gerinces elnök szerepét. Talán lesz elég felvilágosult amerikai, aki megválassza, és talán meg tudják őrizni az életét a „sakter késétől”.

    Nem kevésbé érdekes  II. János Pál pápa esete, aki felismerte, hogy az Angol-Amerikai pénzhatalom szabadkőművesei, beépültek kulcs-pozíciókba a katolikus egyházba. Ennek a felismerésének hangot is adott, és csodák csodája, rögtön meglőtték. Azóta nyilvánosságra került, hogy a merénylőt, felbujtói úgy indították el, lője meg a Pápát, de úgy, hogy meg ne haljon. A Pápa, megértette a figyelmeztetést. A szabadkőművesek, az óta zavartalanul befolyásolják az egyházat. Már nem harcol a fogamzásgátlás ellen, sok mindenben megalkudott a kiválasztottakkal. Utódja nemrég, „megbocsátotta” a zsidóknak, Jézus meggyilkolását. Jól halad az egyház, az a kérdés, merre? Isten, nem fog utána menni. Ha nem változtat az irányon, hamarosan köze sem lesz Istenhez, az Isteni alapértékekhez. Egyszerű keresztes haddá, politikai párttá süllyed.     

Magyarországon ez már megtörtént. Mi sem bizonyítja fényesebben, mint a vele, az egyenrangúságért harcoló új, „kiválasztott keresztény” egyház. Mindegyik Istenről beszél. Vajon, a híveik szerint, komolyan gondolják?

      Ugyanígy váltak érdekessé Ausztria eseményei is. A hatalmukban megerősödött, kiválasztott liberálisok szemtelensége, felébresztette a bajor többséget. Ennek a felháborodásának állt élére, Jörg Haider karintiai tartományi elöljáró, a Szövetség Ausztria Jövőjéért (BZÖ) párt elnöke. A szavazók, jelentős támogatásával, komoly politikai erővé vált. Nagyon hamar ez után, „szerencsétlen autóbalesetben” életét vesztette. Következmény: meggyengült az osztrák szavazók egysége. Ma ott is akadálytalanul pusztít a liberalizmus. Kósza hírek szerint, amit hivatalos források meg nem erősítenek, az autó kormányszerkezetét „megvarázsolták”. Vajon kik lehettek?

   Közben tűnt fel a lengyel politikában Jaroslaw Kaczynski. Komolyan véve a nép által rá ruházott felelősséget, keményen, és rendíthetetlenül kiállt a lengyel föld védelmében, az izraeli felvásárlás ellen. Demonstrálandó, milyen hosszúak a kiválasztott kezek, őt Oroszországban érte „véletlen” halál, az ország egész vezetésével együtt.

     Lehet ezek után csodálkozni azon, hogy I. Orbán Viktor, külön törvénnyel lőcsölte rá az IMF.-re a Magyar Nemzeti Bankot, és hajította utána a forintkibocsátás jogát? Csoda az, hogy II. Viktor nem sietett ezt a súlyos hibáját helyrehozni? A nemzet, az ország kifosztása, sokkal kevésbé riasztja, mint az esetleges autó, vagy repülő baleset. A bátorság, nem kifizetődő magatartás, a kiválasztottakkal szemben. Ők is gyáván, sunyin teszik, amit tesznek. Nem mondják, hogy szét kell verni a magyar oktatást, azt mondják, gazdaságossá kell tenni, mert nincs rá pénzünk. Már hogyne lenne! Mindössze azoknak a kamionoknak a kerekeire kell liberális kerékbilincseket tenni, amivel kihordják az országból a pénzt. De ez a bilincs, nem a most kötött együttműködési szerződés, hanem éppen annak az ellenkezője. Velük szemben a sunyiság lehet egyenlő esély. Erre, a magyarság nem alkalmas. Ha így van, legalább legyünk elegen bátrak. Legalább szavazni merjünk, szívünk szerint. Ha nem merünk, nem nyerünk. Ha merünk, felszámolhatjuk a rablást és eljön a szebb jövő.

 

Béla László

A bejegyzés trackback címe:

https://magyaratveres.blog.hu/api/trackback/id/tr283017505

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása