évszázados átverés

Gondolatok az emberiség, és a magyarság helyzetéről, lehetséges megoldások, a válságok megelőzéséről, felszámolásáról, az Isteni igazságosság fontosságáról. Amit a médiák elhallgatnak, tájékoztatás a körülöttünk történő dolgokról... Az ellentétek, és igazságtalanságok felszámolásáért dolgozom, együtt, minden jó szándékú emberrel. Végkifejletben győzni fogunk, győznünk kell, mint a pozsonyi csatában, mert nin cs más alternatívánk.

Friss topikok

  • Hungarica: " A mélybe csak a tested merült el,csak ő tűnt el a föld alatt ,de lényed lényege ezer felé szóró... (2014.02.16. 18:01) Sok legyet egy csapásra…
  • katolnai: Ha mindennel nem is értek egyet írásodban, de sok igazságot megfogalmaztál: kár, h pont azok nem o... (2013.11.08. 06:46) Mi bajuk a zsidóknak Horthy-val?
  • Vállalkozz: Tibi Atya mindenképpen tudja, hiszen nemrég futott el mellett nagyon meggyőző tempó fölénnyel: www... (2013.08.01. 00:53) Orbán a legnépszerűbb politikus…
  • nemhívő: ....a "jobbik" soha nem fog kormányra kerülni.... Legfőképpen azért, ...mert eszük ágában sincsen... (2012.12.01. 20:02) A be(nyalós)hódoló egységfront…
  • cgitar: Az kiabál akinek a háza ég! Kár volt magyarázkodni ! (2012.11.27. 23:15) Visít a kisebbség.

Fizethetünk az egészségünkért.

2011.06.30. 23:56 | béla lászló | Szólj hozzá!

 Fizethetünk az egészségünkért.

 

Ez a Viktor kabinet, egy varázsló. Eddig, mint „buta, tájékozatlan” magyarok, komolyan azt hittük, hogy csak a csaló bankok tudnak semmiből pénzt csinálni.

Kétharmados kabinetünk bebizonyította, hogy nekik is lehet. Ők is képesek a semmiből pénzt varázsolni. Pontosabban, képesek kivarázsolni a zsebünkből azt a pénzt, amiért dolgoztunk, hogy utána, a tőlünk lopott pénzzel, újra megfizessék a munkánkat, ha nem is busásan.

   Miről is van szó?

Megpróbálom végigkövetni a „zseniális” pénztermelési módszert, bár ez különb a kamatos kamatnál is, de talán sikerül. Valahonnan el kell indulni, induljunk hát a „rendszerválástól”. Kádár utolsó egészségügyi lépése az volt, miután általánossá tette minden dolgozó számára az egészségbiztosítási járulékot, hogy a magyar állampolgárok számára, alanyi joggá tette, a magas szintű egészségügyi ellátást. Ehhez volt megfelelő mennyiségű kórházi ágy, hozzá orvosok, ápolók, eszközök, gyógyszerek, tehát minden feltétel, Ez volt a kiindulási alap. Ennek költségeit fedezték a járulékok.

   Ezt követte a „racionális” kapitalista átalakítás. A kórházak egy részét elprivatizálták, más részét egyszerűen bezárták, berendezését elpazarolták szakembereit, alkalmazottait szélnek eresztették. Még az Antall kormány bevezette a TB kártyát, közölte, hogy alanyi jogról szó sincs, ellátást az kaphat, akinek érvényes TB kártyája van. Ellátására a fedezet, az egészséges időszakban befizetett járulék volt. Ez az állapot sem tartott sokáig. Valakinek, valakiknek, nagyon viszketett a tenyere a magyarság pénzére, vagyonára, hát tovább gyomlálták az egészségügyet, mondván nincsen pénz rá. Sajnos, ez az állítás, közeledett is az igazsághoz, mert egymillió munkahely megszüntetésével egymillió járulékfizetőt is megszüntettek, akik helyett a munkanélküli segélypénztáraknak kellett járulékot fizetni. A további gyomlálás és a munkanélküliség depressziójából származó több megbetegedés, alkalmatlanná, szűkké tette, a hajdan európai hírű magyar egészségügyet, feladatának ellátására.

Azok a magyar állampolgárok, természetesen nem a VIP páciensek, akik járulékfizetés alapon „ingyenes” (előre fizetett) ellátásban részesültek, hosszú, vagy még hosszabb várólistákra kényszerültek. Aki közben meghalt, az szerintük így járt.

    Most bedobták a péncsináló találmányt. Kegyet gyakorolva megengedték, hogy fizethessen az a beteg az ellátásért, akinek az, járulék alapon ingyen járna.

Vagyis, egészséges állapotában előre kifizette a gyógyítás busás költségét, majd amikor szüksége lett rá, akkor fizesse ki még egyszer.

     Hát nem zseniális? Azt várják tőlünk, legyünk toleránsak, és vágjunk hozzá jó képet. Végül is! (?)

De akkor a nemzet is joggal várja, hogy ha a „nemzeti együttműködés kormánya” Kadhafi sorsára jut, ő is vágjon jó képet hozzá.

   Valahogy nem is érteném, honnan ekkora ostobaság egy kormányban, ha nem szolgálna magyarázattal, ezekre az egyáltalában nem ostoba, de igen aljas lépésekre, a cionista „új világrend” tervezett megteremtésének forgatókönyve.

Íme néhány szemelvény, az amerikai keltezésű, 69-ből származó iratból:

Dr. Day szerint az idõsebb nemzedék távozásával elõtérbe kerülnek a megszorítások és ez a folyamat felgyorsul…az élelmiszer ellátást központilag szükséges ellenõrizni,… Éppen ezért jogszabályokkal tiltani fogják, hogy valaki a saját maga és családja eltartására élelmiszert termeljen. Ezt persze kellõen álcázott módon, jól hangzó ürüggyel kell elfogadtatni a közvéleménnyel. Az állítólagos ok erre a tilalomra az lesz, hogyha magunk állítjuk elõ az élelmiszereket, az veszélyes, mert nem elég steril, és elõsegítheti a betegségek terjedését. Kifelé tehát úgy fogják tálalni, hogy itt a fogyasztók védelmérõl van szó…Azzal kapcsolatosan, hogy a doktorok túl sokat keresnek, emlékezetes az, amit az orvosi szerep megváltoztatásáról mondott. „Jól fizetett technikusok lesznek, semmint önálló hivatásos szakemberek, akik függetlenül tevékenykednek a független beteg érdekében. Számos kijelentésnek sértenie kellett volna az orvosokat, meglepõdésemre azonban csak csekély reagálást váltott ki…Ami a homoszexualitást illeti, az elhangzottak szerint elõször azt népszerûsítik, ugyanakkor nyilvánvaló, hogy ez abnormális magatartás. De ez a dzsungel törvényének csak egy másik eleme, mert ha valaki olyan ostoba, hogy enged a homoszexualitásnak, akkor nem alkalmas arra, hogy benépesítse ezt a földgolyót…az abortusz korlátlan elterjedése, a pornográfia virágzó iparággá válása, mind fellelhetõk az illuminátusok alapvetõ tanításaiban…Általában a gyengébb jellemûek, a sebezhetõbbek lesznek alkoholfüggõk. Az ilyen személyek veszélyessé válnak a közlekedés számára és közülük igen sok elveszítheti autóvezetõi jogosítványát. Ez kifejezetten kívánatos fejlemény, mivel a háttérhatalom amúgy is korlátozni kívánja hosszú távon az emberek mozgásszabadságát.

Konkrétan az egészségügyre vonatkozó közléseket nem találtam meg, de azt hiszem, az idézett mondatok elég felvilágosítással szolgálnak arra, milyen programot követ, a „nemzeti együttműködés” kormánya.

   Emlékezetből tudom felidézni, hogy a tervek szerint annyira meg kell emelni az ellátás költségeit, hogy azt csak a biztosítók legyenek képesek kifizetni, és annyira meg kell nehezíteni az ellátáshoz való hozzáférést, hogy az emberek, kivételes kegynek tartsák, ha ellátják őket betegségeikben.

   Ma ezek a folyamatok realizálódnak, ameddig hagyjuk. Véleményem szerint, sokunknak, és intenzíven kell keresni a lehetőséget, hogy ezt, és az ilyen jellegű kormányokat, mielőbb, fegyveres konfliktus nélkül, jogi úton eltávolítsuk a nemzet, az ország vezetésétől, mert minden elvesztegetett nappal, közelebb visznek bennünket a megsemmisítéshez.

 

Béla László

A bejegyzés trackback címe:

https://magyaratveres.blog.hu/api/trackback/id/tr443028844

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása