évszázados átverés

Gondolatok az emberiség, és a magyarság helyzetéről, lehetséges megoldások, a válságok megelőzéséről, felszámolásáról, az Isteni igazságosság fontosságáról. Amit a médiák elhallgatnak, tájékoztatás a körülöttünk történő dolgokról... Az ellentétek, és igazságtalanságok felszámolásáért dolgozom, együtt, minden jó szándékú emberrel. Végkifejletben győzni fogunk, győznünk kell, mint a pozsonyi csatában, mert nin cs más alternatívánk.

Friss topikok

  • Hungarica: " A mélybe csak a tested merült el,csak ő tűnt el a föld alatt ,de lényed lényege ezer felé szóró... (2014.02.16. 18:01) Sok legyet egy csapásra…
  • katolnai: Ha mindennel nem is értek egyet írásodban, de sok igazságot megfogalmaztál: kár, h pont azok nem o... (2013.11.08. 06:46) Mi bajuk a zsidóknak Horthy-val?
  • Vállalkozz: Tibi Atya mindenképpen tudja, hiszen nemrég futott el mellett nagyon meggyőző tempó fölénnyel: www... (2013.08.01. 00:53) Orbán a legnépszerűbb politikus…
  • nemhívő: ....a "jobbik" soha nem fog kormányra kerülni.... Legfőképpen azért, ...mert eszük ágában sincsen... (2012.12.01. 20:02) A be(nyalós)hódoló egységfront…
  • cgitar: Az kiabál akinek a háza ég! Kár volt magyarázkodni ! (2012.11.27. 23:15) Visít a kisebbség.

Mossák a sz@ros gatyát.

2011.07.03. 18:46 | béla lászló | Szólj hozzá!

 Mossák a sz@ros gatyát.

  És mosdatják a viselőit is.

Gyakran megnézem, a fogadatlan cionista prókátor, az új „történelmi” egyház vezérszónokát. Nem azért, mert iránymutatásra lenne szükségem a kérdésben, hiszen átlátok minden szaván, hanem azért, mert a gondolkodó ember, a legaljasabb ellenség beszédét is meghallgatja, pusztán a tájékozódás okán. Szeretem tudni miről, és hogyan beszél, és megnézem a csapatot, vajon hány magyart sikerült beszervezni. Eddig, megnyugtatóan keveset. Igaz, hallgatóságában, nem láttam senkit vállig lógó hintával, sem mellét söprögető szakállal, de azért nagyon látszik az…

Most először kaptam rajta „prófétájukat”, egy őszinte közlésen.

Rengeteg unszolást követően, végre hajlandó volt színt vallani. Sokan illették a csapatát, cionista szekta elnevezéssel, de nem kérte ki magának. Ellenkezőleg.

Nyíltan kimondta, igen! Ez a csapat, a más vallású cionisták szervezete.

   Legalább már tudjuk. Nem megérzésből, beszédeinek értelmezéséből, hanem nyílt, egyenes közlésből.

 Bravó!

Ezen túl, mindenki tudhatja, hogy aki a kocsijának hátuljára a kereszténységtől lopott hal-sémát tesz, hova tartozik. Egy csillagot mégsem tehet. Azért reklamálhatnának, a még fajtiszták. Sok sárga csillagot, minden autónak viselnie kell, azzal a hatóság szereli fel őket, magyar címer helyett. Tudjuk azt is, hova tartozik, aki a történelmi Magyarország térképét hordozza, és ez így tiszta.

  Azt, hogy a helybelieket jóra tanító Jézusból hogyan lett a Dávid házából való, azt most hagynám, de nem árt tudni, hogy ott és akkor, törvény volt arra, hogy Dávid házából valót, nem lehet kivégezni. Akkor hogy csinálták? Mindegy.

  A prókátor arról beszélt, hogy nem az embert ölték meg, csak az Isteni erőt.

Szerény ismereteimből két aprósággal egészíteném ki ezt a közlést.

  Először azzal, hogy embert nem lehet megölni, csak testet, az Isten házát. Ha ezt a házat tönkreteszik, az ember kivonul belőle, és anyag nélkül, mint Isten része létezik tovább. Ezt neki is pontosan tudnia kell, hiszen az ide vonatkozó részt, a bibliából is, csak a konstanzi zsinat távolította el, mint nem kanonizált szöveget.

  Másodszor, hogy az Isteni erőt, sem ember sem a gonosz, nem tudja megölni.

Az, öröktől létezően alkotta meg a világot, az univerzumot, és ha el lehetne pusztítani, a gonosz már rég megtette volna. Ilyen hibás közléseket, tájékozott ember, nem véletlenül tesz.

  Nekünk sem árt, ha tudjuk, kire figyelünk.

Béla László

A bejegyzés trackback címe:

https://magyaratveres.blog.hu/api/trackback/id/tr863035362

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása