évszázados átverés

Gondolatok az emberiség, és a magyarság helyzetéről, lehetséges megoldások, a válságok megelőzéséről, felszámolásáról, az Isteni igazságosság fontosságáról. Amit a médiák elhallgatnak, tájékoztatás a körülöttünk történő dolgokról... Az ellentétek, és igazságtalanságok felszámolásáért dolgozom, együtt, minden jó szándékú emberrel. Végkifejletben győzni fogunk, győznünk kell, mint a pozsonyi csatában, mert nin cs más alternatívánk.

Friss topikok

  • Hungarica: " A mélybe csak a tested merült el,csak ő tűnt el a föld alatt ,de lényed lényege ezer felé szóró... (2014.02.16. 18:01) Sok legyet egy csapásra…
  • katolnai: Ha mindennel nem is értek egyet írásodban, de sok igazságot megfogalmaztál: kár, h pont azok nem o... (2013.11.08. 06:46) Mi bajuk a zsidóknak Horthy-val?
  • Vállalkozz: Tibi Atya mindenképpen tudja, hiszen nemrég futott el mellett nagyon meggyőző tempó fölénnyel: www... (2013.08.01. 00:53) Orbán a legnépszerűbb politikus…
  • nemhívő: ....a "jobbik" soha nem fog kormányra kerülni.... Legfőképpen azért, ...mert eszük ágában sincsen... (2012.12.01. 20:02) A be(nyalós)hódoló egységfront…
  • cgitar: Az kiabál akinek a háza ég! Kár volt magyarázkodni ! (2012.11.27. 23:15) Visít a kisebbség.

Lesz rend a világban?

2011.07.10. 22:40 | béla lászló | Szólj hozzá!

 Lesz rend a világban!

     Ha jól emlékszem, utaltam már arra, valamelyik korábbi írásomban, hogy a föld állapotai, az emberiség helyzete és viselkedése, erősen irritálja az univerzum számos más civilizációját. Ami a földön ma zajlik, az emberek rejtett, de hatékony pusztítása, a mélyszegénység szándékos terjesztése, ennek kapcsán, az emberi élet ellehetetlenítése, egy szűk, ezektől a hatásoktól, hatalommal való visszaéléssel védett réteg által, az szörnyű

következményeket von maga után.

    Ritkán szoktam Ufo-információkat, ellenőrizhető emberi vonatkozásokkal keverni, de vannak esetek, amikor e kettőt, érdemes összevetni, és együtt értékelni. Az senki számára nem titok, hogy adott alkalmakkor az tiszta égboltra nézve, el nem oszló kondenzcsíkokat látunk. Ezek, a légkör tudatos mérgezésének látható jelei. Ezeket a csíkokat, a repülőgép üzemagyagokhoz adagolt nano méretű Al2O3 alumíniumoxid, ismertebb nevén korund szemcsék alkotják. Ezek a hatszögesen kristályosodott szemcsék, többféle hatást váltanak ki. Az üzemanyagokból a légkörbe kerülve, milliónyi tükörként, beavatkoznak a földfelszínen érzékelhető napsugárzás intenzitásába, és természetes hatásába, ezen keresztül a természetes légköri folyamatokba. Megzavarják a víz természetes körforgását, a csapadékképződést, ezáltal, adott területek mezőgazdasági termelési lehetőségeit, hozamait. Ezt, a cáfolhatatlanul ellenséges tevékenységet, a nemzetközi légifolyosók feletti magasságban folytatják. Ezzel, eleve kizárják, az érintett területek tiltakozásának jogi lehetőségét. Lehetne ez ellen, katonai megoldást találni. Ez is nagyon körmönfontan akadályozott. Ha pl. Japán egyszerűen lelőné, a területe fölött csíkozó gépeket, akkor nagy visítás lenne, hogy az agresszor Japán, lelőtte az ártalmatlan amerikai gépet. Ebben az állításban, két alapvető hazugság lenne, de ettől függetlenül világgá kürtölnék. Az egyik, hogy az, aki a területét, a károkozástól védi, nem agresszor. A másik, az a repülő, amelyik maga után el nem tűnő csíkot húz, nem ártalmatlan, de aljasul orvtámadó eszköz. A  természet  rendjébe való beavatkozáson túl, a magas légkörből csapadékkal, vagy egyszerű ülepedéssel a Föld felszínére kerülő anyagnak, súlyosan egészségkárosító hatásai vannak/lehetnek. Még akkor is, ha csak simán korund szemcsékről van szó, de ezeken túl, ezer más anyag is lehet ezekben a csíkokban. Az a mértékű emberi aljasság, ami ilyen tervek megszületését és megvalósítását lehetővé teszi, hatalmas mértékű elutasítást, gyűlöletet, ellenséges gondolatokat ébreszt. Ezeknek a gondolatoknak a tartalmát, negatívitását, noha, mi emberek nem érzékeljük, az univerzum minden civilizációjához eljutnak, és ellenségességükkel, fokozottan zavaróak..

  Egyebek között, ezért vált az univerzum központi kérdésévé, a földön kialakult gonoszság megrendszabályozása. Megszülettek a döntések erre. Meghatározták a végrehajtáshoz használható eszköztárat, és hellyel-közzel, már látni a tudati beavatkozások következményeit. Nyílik az emberek szeme a látásra, mert segítenek is ebben.

     Mindezeket a problémákat, emberi módon is meg lehetne oldani. Mindössze, megfelelő törvényeket kellene hozni a világban.

   Fel kell számolni a tikokat!

A titok, kivétel nélkül, valami tisztességtelen emberi tevékenység elfedésére szolgál. Ezt használják ki, az emberiség ellenségei, és minden féle gazdasági, társadalmi, vagy biztonsági okokra hivatkozva, emberi cselekvéseket, döntéseket tartanak titokban. Ameddig az emberiség józanabbik többsége, meg nem hozza a szükséges törvényeket, addig változtatásokra, csak a földön kívüliek képesek. Ők, az emberi telepatikus képesség újraaktiválásával, képesek felszámolni a Föld minden titkát, de lassan, fokozatosan teszik, mert ha egyszerre, minden titok megszűnne, az iszonyú bosszúhadjáratokat, elképzelhetetlen vérözönt eredményezne.

  Mint említettem, az emberiség a maga eszközeivel, megoldhatná a kérdést.

Ha világszerte törvények születnének, hogy a magántitok létrehozásáért 1 év, az üzleti titokért 5, a banktitokért 20, a hivatali, és katonai titokért 25, a politikai titokért 50 év kényszermunka jár, az államtitok létrehozásáért pedig nyilvános kivégzés, mint a sötét középkorban, akkor nem képződnének új titkok, és a régiek is felszínre kerülnének. Ez, az első indulatok lecsengése után, egy kiszámítható, békés földi világot eredményezne. Ez ma, az emberi társadalmak jelenlegi helyzetében lehetetlen. A törvényhozás, nagyon kevés kivétellel, azoknak a kezében van, akik a titkok segítségével gázolnak át az embereken.

Ők maguk, saját ellehetetlenítésükre, soha nem hoznak törvényeket. A világot lefedő korrupciós szövedékükkel pedig, gondosan vigyáznak arra, hogy egyenes ember, döntési helyzetbe ne kerülhessen. Ha itt-ott akad valaki, aki ezt a titokmaffiát a saját céljaira fordítja, annak nem örülnek, mert a hatalmukat gyengíti, de még eltűrik. Ha véletlenül, az általuk hatalomba engedett emberek valamelyikében felébred a lelkiismeret, és a titokmaffiát az emberiség érdekében fel akarja számolni, mint pl. a Kenedyek, azokat egyszerűen legyilkolják. Ha valakit a népe éleslátása, a maffia ellenére döntési helyzetbe emel, azt is megölik, mint Haidert, vagy Kacsinszkit, hogy ne soroljam az áldozatokat oldalakon át.

    Minden törekvésük felett eljárt az idő. Napvilágra fognak kerülni az összes eltitkolt aljasságok, az ipari, pénzügyi, ideológiai merényletek az emberiség ellen. Mindezeket meg kell ismernie a közvéleménynek. Ez az univerzum megváltoztathatatlan döntése. Mindezt módszeresen, de fokozatosan teszik, hogy ne alakuljon ki lincs-hangulat, mert Isten és az univerzum számára, a leggonoszabb és leg megátalkodottabb ember is érték. Mindenkinek alanyi jogon jár a lehetőség, hogy hibáit észrevegye, bűneit megbánja, és elnyerje Isten, és a megbántott emberek bocsánatát. Ez a folyamat már halad, és senki meg nem állíthatja.

 

Béla László

A bejegyzés trackback címe:

https://magyaratveres.blog.hu/api/trackback/id/tr823056117

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása