évszázados átverés

Gondolatok az emberiség, és a magyarság helyzetéről, lehetséges megoldások, a válságok megelőzéséről, felszámolásáról, az Isteni igazságosság fontosságáról. Amit a médiák elhallgatnak, tájékoztatás a körülöttünk történő dolgokról... Az ellentétek, és igazságtalanságok felszámolásáért dolgozom, együtt, minden jó szándékú emberrel. Végkifejletben győzni fogunk, győznünk kell, mint a pozsonyi csatában, mert nin cs más alternatívánk.

Friss topikok

  • Hungarica: " A mélybe csak a tested merült el,csak ő tűnt el a föld alatt ,de lényed lényege ezer felé szóró... (2014.02.16. 18:01) Sok legyet egy csapásra…
  • katolnai: Ha mindennel nem is értek egyet írásodban, de sok igazságot megfogalmaztál: kár, h pont azok nem o... (2013.11.08. 06:46) Mi bajuk a zsidóknak Horthy-val?
  • Vállalkozz: Tibi Atya mindenképpen tudja, hiszen nemrég futott el mellett nagyon meggyőző tempó fölénnyel: www... (2013.08.01. 00:53) Orbán a legnépszerűbb politikus…
  • nemhívő: ....a "jobbik" soha nem fog kormányra kerülni.... Legfőképpen azért, ...mert eszük ágában sincsen... (2012.12.01. 20:02) A be(nyalós)hódoló egységfront…
  • cgitar: Az kiabál akinek a háza ég! Kár volt magyarázkodni ! (2012.11.27. 23:15) Visít a kisebbség.

Ha majd Angliát leminősítik…

2011.07.14. 22:24 | béla lászló | Szólj hozzá!

 Ha majd Angliát leminősítik…

 

 

Ha majd Angliát leminősítik, az lesz az igazság pillanata. Kár, hogy ez soha sem jön el. No, nem azért, mert nem érdemelné meg, hírhedt bankárainak világfosztogató tevékenységéért. Nem is azért, mert az angol Font, olyan kiemelkedően nagyobb fedezettel rendelkeznék, a világ egyéb forgalomban lévő pénzeihez viszonyítva. Egyszerűen azért, mert ezeket a fel és leminősítéseket, az angol pénzvilág, az angol hintások vezérlik. Természetesen mindig úgy, ahogyan azt Izrael érdekei megkívánják, mert Anglia ahogyan Amerika is, csak játék, a pénzemberek kezében. Most éppen sakkot adtak Amerikának. Ha a szenátus, (józansága okán) meg nem szavaz Amerikára ártalmas dolgokat, akkor bizony le lesznek minősítve, és akkor jaj Amerikának, jaj ez egész világgazdaságnak, jaj minden embernek, az egész emberiségnek. Jön a káosz!

Legalább is, ahogy azt Móricka elképzeli.

   Kik is valójában, ezek a minősítgetők, akik a dodonai jósoknál „ezerszer nagyobb” képességekkel megáldva, teljes bizonyossággal meg tudnák mondani, merre, mikor, milyen szelek fújnak majd. Dehogy tudják! Ők fújják a szelet, és a sok beszűkült tudatú döntésképtelen idióta, készpénznek veszi a híreszteléseiket, ezért azután később, valóban úgy alakulnak a dolgok, ahogyan a minősítő „phűtiák” szeretnék, és előre beharangozzák. Így könnyű jósolni. Ha lenne néhány millió korlátolt pénzeszsák, aki csak az én szavamra várva intézné az ügyeit, és én meghirdetném, hogy Anglia a csőd szélén áll, erre a hírre, az összes

beijedt „munkanélküli” rohanna Angliába, hogy onnan aztán feltétlenül, minden áron kimentse a pénzét, Anglia teljes bizonyossággal csődbe menne néhány óra alatt. Most, ezt akarják eljátszani Amerikával. Mindezt azért, mert az Amerikai Szenátus, már nem támogatja minden áron az Izraeli területfoglaló tömeggyilkos politikát, és talán az amerikai hadsereg sem lelkesedik azért, hogy izraeli érdekekért harcoljon és vérezzen. Az emberiség, már majdnem lát, ahogyan a magyarság is. Nem kell sok idő, hogy kitisztuljon a látás a világban, és akkor nem lesz több minősítés, mert nem lesz minősítő sem.    

 Kik is ezek a „minősítők”?

Kik azok, akik azt hiszik magukról, hogy meghatározhatják országok, nemzetek sorsát, jelenét és jövőjét?

  Ki választotta meg őket, erre a mindenható posztra?

Talán az Úristen maga?

Egy frászt!  Isten pénzügyekkel nem foglalkozik. Akkor a népek, nemzetek, akiknek a sorsáról oly hetykén döntenek? Azok sem. De akkor ki?

Egy igen nagy, hatalom. Az emberi irigység, félelem, kapzsiság, hatalomvágy.

és az élősködés emberfeletti igénye. Ha mindezt egy szóval akarom kifejezni, akkor a Sátán maga.

Igen!

Ezek, a világot fejre állító, ha kell, mézesmázos szavakkal hazudozó, ha kell, gátlástalanul és könyörtelenül gyilkoló embernek látszó élőlények, a Sátán földi helytartói. Lételemük a gyűlölet, a gyilkolás, és a pénz begyűjtése minden áron.

Sajnos, nagyon nehéz, épp a természetüknél fogva, az ellenül való védekezés.

Kimeríthetetlen eszköztáruk van az emberek megtévesztésére, megfélemlítésére, az emberi hatalom, erőszakos megszerzésére. Ebben profibbak mindenkinél, de ha Hitlernek sikerült volna Madagaszkárra telepíteni, és a többi embertől hatékonyan elkülöníteni őket, ma talán ugyanolyan békés emberek lennének, mint bárki. A világ, az emberiség, nagyon rég harcol ellenük, kevés eredménnyel. Talán mostanra érett meg a tudás, hogy legyőzhetők legyenek.

Összegyűjteni nem szabad őket, mert abból is pénzt csinálnak. Gyilkolni csak nekik szabad, (szerintük) mert az önvédelem, ha valaki őket gyilkolja az agresszió. (szerintük)

Mára, olyan hatalmat építettek a pénzek terén, amit szigorúan kézben tudnak tartani, mert a konfrontációt gyűlölő emberek, nem hajlandók a stílusukban visszavágni. Képtelenek is lennének rá. Annyi rosszindulatú számítás, annyi ellenséges gondolat, annyi ügyes félrevezetés, az egész emberiség agyában nem születik, mint közülük néhány tucatéban. Nem véletlen, hogy a világ vagyonának négyötöde felett, néhány család rendelkezhet, és a maradék egyötödön, a többi hétmilliárd.

Ez így nem jól van!

Isten is megsokallta. Megengedte angyalainak, hogy segítsenek az emberiségnek megszabadulni a sátán hatalmából, de csak akkor, ha ezt a szeretet, és megbocsátás hatja át. Semmiért nem kell, és nem is szabad bosszút állni, mert egyetlen ember bosszúálló gondolata, többet erősít rajtuk, mint egymillió uzival felszerelt terrorista. Szépen, szerényen, de módszeresen kell megfosztani őket a hatalmuktól. Ez egyenlő, sőt számukra rosszabb a halálnál, mert kénytelenek látni, mások boldogulását. Minden országnak, minden nemzetnek, mielőbb meg kell teremteni a saját pénzét, akár aranyból, papírból, vagy kőből, és erre a pénzre úgy vigyázni, hogy hozzá ne férhessenek a mai pénzemberek. Ők használják csak a saját köreiken belül a „minősített” pénzeiket. Csak az a fontos, hogy a köreikből kirekesztettek, a hatalmas pénzeikért semmit ne adjanak. Sem munkát, sem szolgáltatást, sem élelmet, sem szolgálatot, sem védelmet.

Akkor, és csak akkor megláthatjuk, hogy áll egy Rotsild, vagy Rockefeller kezében a kapanyél, a reszelő, vagy a suszterkalapács.

  Az lesz az igazság pillanata, és az emberiség végleges felszabadulása a kétezer éves nyomorgatásból, az inkvizícióból, amit eleinte spanyolcsizmával, máglyával, manapság kamatos kamattal valósítanak meg. El kell határolódni, önállóan kell élni, és önállóan, de szigorúan elkülönítve, élni hagyni bárkit, aki eddig belőlünk élt. Éljen önmagából, a saját kreatívitásából, szorgalmából, becsületéből,  munkájából, pénzéből és ne kívánja magának ami a másé. Mi sem kívánjuk azt ami az övé, de a miénket nem adhatjuk, mert akkor, mint látni, nekünk semmink sem marad. 

Isten a jóakaratú emberiséggel van, és ha Isten velünk, ki lehet ellenünk?

Béla László

A bejegyzés trackback címe:

https://magyaratveres.blog.hu/api/trackback/id/tr263068442

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása