évszázados átverés

Gondolatok az emberiség, és a magyarság helyzetéről, lehetséges megoldások, a válságok megelőzéséről, felszámolásáról, az Isteni igazságosság fontosságáról. Amit a médiák elhallgatnak, tájékoztatás a körülöttünk történő dolgokról... Az ellentétek, és igazságtalanságok felszámolásáért dolgozom, együtt, minden jó szándékú emberrel. Végkifejletben győzni fogunk, győznünk kell, mint a pozsonyi csatában, mert nin cs más alternatívánk.

Friss topikok

  • Hungarica: " A mélybe csak a tested merült el,csak ő tűnt el a föld alatt ,de lényed lényege ezer felé szóró... (2014.02.16. 18:01) Sok legyet egy csapásra…
  • katolnai: Ha mindennel nem is értek egyet írásodban, de sok igazságot megfogalmaztál: kár, h pont azok nem o... (2013.11.08. 06:46) Mi bajuk a zsidóknak Horthy-val?
  • Vállalkozz: Tibi Atya mindenképpen tudja, hiszen nemrég futott el mellett nagyon meggyőző tempó fölénnyel: www... (2013.08.01. 00:53) Orbán a legnépszerűbb politikus…
  • nemhívő: ....a "jobbik" soha nem fog kormányra kerülni.... Legfőképpen azért, ...mert eszük ágában sincsen... (2012.12.01. 20:02) A be(nyalós)hódoló egységfront…
  • cgitar: Az kiabál akinek a háza ég! Kár volt magyarázkodni ! (2012.11.27. 23:15) Visít a kisebbség.

Győzött a Jobbik, Gyöngyöspatán.

2011.07.18. 05:24 | béla lászló | Szólj hozzá!

 Győzött a Jobbik, Gyöngyöspatán.

 

    Ezek szerint jól érzékeltem az arányt. Épp előző írásomban sajnálkoztam azon, hogy csak én gondolom a lakosság 30%-át megvilágosodott gondolkodónak. A barátom, arról próbált meggyőzni, hogy jó, ha a lakosság 10 %-a az, akit már nem képes elütni az a hanta-golyó, elsodorni és betemetni az a hazugság lavina, amit a kerekasztalos pártok tolnak maguk előtt.

    Végtelen örömmel tölt el, hogy a Gyöngyöspatai választások engem igazoltak. Teljesen természetes, hogy átlátja a gondolkodó magyar, a jó szándékú cigány, de még, a cionizmussal el nem varázsolt zsidó is, hogy élni, csak olyan országban lehet, ahol nem a hazugság dominál.

   Magyarországon, az elmúlt évtizedek bebetonozott hazugsághadjárata után, csak radikális, és mélyre ható változásokkal lehet, a haladási irányt a becsületesség, és őszinteség irányába fordítani.

  A Jobbik, ma, az egyetlen erő a palettán, akinek ez a szándéka. Szó sincsen közöttük fasizmusról, antiszemitizmusról, vagy rasszizmusról. Ezekkel a politikai hazugságbombákkal, csak a szövetséges kerekasztalosok bombázzák, de egyre kevesebb polgár az, akit megrémítenek, és elvakítanak ezek a durranások.

     Nagyon beszédes, a szocialisták álláspontja, miszerint, a Fidesz megdöntéséért, még az ördöggel is szövetséget kötnének, de a jobbikkal nem. A Jobbik sem velük.

Jól mutatja, kik járnak egy úton, (ami a semmibe vezet) és ki az, aki a valami felé vinné az embereket. Igaz, ez a kijelentés, a szociktól, enyhén elbizakodott.

Nagyon sokat kellene még "emelkedniük", - nem a gonoszságban, de a hatalomban – hogy az ördög, lehetséges szövetségesül elfogadja őket.

   A gonosz, nagyhatalom. Sok mindent megtesz, és meg is tehet az emberiség ellen, de odáig még nem süllyedt, hogy piti tolvajokkal kössön szövetséget.

Az ördögnek, legalább egy Polpot, egy Sztálin, a G8-ak, egy Rotsild, egy Rockefeller vagy hasonló kvalitású szövetséges kell. A Sátán, csak a nagy hatalmú szélsőségeket fogadja el. Pár millió kirabolt ember, még nem emel senkit ebbe a magasságba.

    Istennek és az ő igazságának, egészen más elvárásai vannak. Nem kell milliókat erőszakkal megtéríteni, inkvizícióval gyötörni, keresztes háborúkban elpusztítani ahhoz, hogy Isten, szövetségesül fogadjon valakit. Elég, ha valaki Isten elvárásai szerint él, nem hazudik, nem lop, nem megátalkodottan erkölcstelen, máris élvezheti Isten támogatását. A Jobbik, szerintem ezt az utat keresi, és járja. Természetes, hogy ez az út is rögös, sőt, ezen járva is lehet kisebb hibákat elkövetni, hiszen az emberek, nagyon messze állnak még, Isten tökéletességétől, de ha ennek megközelítése, és nem a másik ember legázolása a cél, akkor az úton járók, bizonyosan élvezik Isten támogatását.

     Ez a támogatás, sokkal erősebb és hatékonyabb annál, amit az ellenoldal számára a gonosz képes nyújtani, és ezt a közeljövő eseményei, mindenki számára, megkérdőjelezhetetlenül be fogják bizonyítani.

Béla László

A bejegyzés trackback címe:

https://magyaratveres.blog.hu/api/trackback/id/tr733075913

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása