évszázados átverés

Gondolatok az emberiség, és a magyarság helyzetéről, lehetséges megoldások, a válságok megelőzéséről, felszámolásáról, az Isteni igazságosság fontosságáról. Amit a médiák elhallgatnak, tájékoztatás a körülöttünk történő dolgokról... Az ellentétek, és igazságtalanságok felszámolásáért dolgozom, együtt, minden jó szándékú emberrel. Végkifejletben győzni fogunk, győznünk kell, mint a pozsonyi csatában, mert nin cs más alternatívánk.

Friss topikok

  • Hungarica: " A mélybe csak a tested merült el,csak ő tűnt el a föld alatt ,de lényed lényege ezer felé szóró... (2014.02.16. 18:01) Sok legyet egy csapásra…
  • katolnai: Ha mindennel nem is értek egyet írásodban, de sok igazságot megfogalmaztál: kár, h pont azok nem o... (2013.11.08. 06:46) Mi bajuk a zsidóknak Horthy-val?
  • Vállalkozz: Tibi Atya mindenképpen tudja, hiszen nemrég futott el mellett nagyon meggyőző tempó fölénnyel: www... (2013.08.01. 00:53) Orbán a legnépszerűbb politikus…
  • nemhívő: ....a "jobbik" soha nem fog kormányra kerülni.... Legfőképpen azért, ...mert eszük ágában sincsen... (2012.12.01. 20:02) A be(nyalós)hódoló egységfront…
  • cgitar: Az kiabál akinek a háza ég! Kár volt magyarázkodni ! (2012.11.27. 23:15) Visít a kisebbség.

Harc az emberiség génállománya ellen.

2011.07.27. 09:37 | béla lászló | Szólj hozzá!

 Harc az emberiség génállománya ellen.

   Minap beszélgettem egy barátommal a világ dolgairól. Szabadságról, adósságról, munkanélküliségről, háborúkról, ipari és gazdasági sikerekről és kudarcokról, egyszóval mindenről, ami az emberiség helyzetét meghatározza.

   Egyebek között szóba került az emberek folyamatos hadakozása, aminek látható értelmét nagyon nehéz meghatározni. A kezdetektől az újkorig, még csak akad némi magyarázat. Folyamatos harc a természettel a fennmaradásért, később, az egyes nemzetek területéért, a megtermelt és felhalmozott javakért.

Több ezer évbe telt, mire ezek a kérdések valamilyen módon rendeződtek, és szükségtelenné váltak az egymással folytatott harcok. Ennek ellenére, noha láthatóan semmi értelme, a Földön, mégis folyamatos az öldöklő pusztítás.

    Prekoncepciók nélkül, megpróbáltuk kideríteni, vajon ez a harciasság, emberi genetikai átok, vagy valami érthető, átlátható emberi magatartás következménye. Amikor a területszerzés harcai elültek, mi volt az, ami háborúkhoz vezetett? A vallás. Mint ha csak, nem lett volna egészen mindegy, hogy egyes népek, milyen módon tisztelik és tartják emlékezetükben a világ teremtőjét. Egy, az emberiség átlagából erőszakosságával kiváló csoport, létrehozott egy vallást. Kihirdették maguk között, hogy ez, az „igaz” elfogadása a teremtő Istennek, és keresztes háborúkkal, lemészárlással fenyegettek mindenkit, aki e felől, másképpen gondolkodott. Értelmes emberi gondolkodással, akkor, nem látszott, ami mára nyilvánvalóvá vált. A jóhiszemű emberek elhitték, hogy ez a buzgalom, valóban Isten tiszteletéből, az iránta való elkötelezettségből származik. Akkor még, senkinek nem tűnt fel, hogy a teremtő Isten nevében, milyen mélyen embertelen, és Istentelen dolgokat műveltek.

    Az egész cselekvéssor nem volt egyéb, egy új, területektől és nemzetektől független, mondvacsinált hatalmi ágnál, amiben a vezető szerepet, a létrehozó csoport „örök időkre” bebetonozta magának. Ez máig sem változott.

  Ennek az új hatalmi ágnak a segítségével, jelentős befolyást szereztek a világi hatalomra is. Az egyházi hatalommal, és a világi hatalomra való befolyásukkal, már elérhető volt, az emberek egymásnak uszítása, vallásháborúk kirobbantása.

Lényegében ezekkel a háborúkkal kezdődött meg, az emberiség genetikája ellen folytatott titkolt harc, ami az egész emberiség ellen irányul, ma is folyik, és egyre tűrhetetlenebb méreteket ölt.

   Könnyedén mondhatnánk, hogy ez a megközelítés, egy megalapozatlan, rosszindulatú támadás. Értelmetlen elmarasztalása a világuralomra törő, magát kiválasztottnak hirdető fajnak. Mondhatnánk, ha nem ismernénk, ennek a fajnak a jellemzőit, és a növénynemesítés több ezer éves folyamatát. Ezek ismeretében azonban érdemes elgondolkodni.

   Nézzük először, miben kiváló ez a fajta. Természetesen, bármilyen tény, ami megállapítható, soha sem általános, mert mindig vannak kivételek. Mégis jellemzően megállapíthatóak egy-egy fajra jellemző tulajdonságok.

Ezek az emberek, kiváló színészek. Hatalmas exibicionizmus munkál bennük.

Képesek tejesen elszakadni az igazságtól, és totálisan meggyőző erővel hirdetni, és másokkal elfogadtatni, hamis állításokat. Valójában ez a színészi tehetség.

Kiválóak továbbá a matematikában, annak is az egyszerű, elsődlegesen a pénzhez köthető részében. Profik a cselszövésben, az emberek manipulálásában.

Nem véletlen, hogy a legutóbbi sikeres MSZP kampányt ők szervezték. Az már nem az ő érdemük, hogy a hatalom birtokában, a hatalomba segítettekkel „elszalad a ló”, és a választók körében olyan széles elutasítást ébresztettek, ami a leváltásukat eredményezte. A mai szereplők sem tanultak. Viktorral még jobban „elszaladt a ló” Ő már láncfűrésszel vágja a fát maga alatt, de térjek vissza az eredeti témára.

  Miben gyengébbek a „kiválasztottak”, az átlagnál?

Elsődlegesen, gyakorlati dolgokban. Legtöbben egy szöget nem tudnak beverni.

Általában hiányzik belőlük a kreativitás. Természetesen megfelelő geológiai elhelyezkedésük, és az ezzel együtt járó genetikai keveredés, kivételt képezhet.

 Joggal vetődik fel a kérdés, ha ez igaz, hogyan lehetséges az, hogy mégis rendelkeznek csúcstechnikákkal, technológiákkal. A dolog egyszerűbb, mint hinnénk. Az általuk kialakított pénzéhség okán, szinte bármit megvásárolhatnak, és felhasználhatnak azok ellen, akik létrehozták. Ma ez jellemzi a világot.

  Megfelelő előrelátással, amiben szintén kiválók, hamar eldönthető, hogy ezekkel az adottságokkal, nem lehet világuralmat szerezni, és fenntartani.

  Mivel a genetika adott, azt, egy az övékhez hasonló zárt közösségen belül, javítani nem lehet, céljaik csak akkor közelednek az elérhetőséghez, ha a többi ember genetikáját pusztítják, süllyesztik le. Évezredek óta dolgoznak ezen.

Ennek a törekvésnek mentén indultak a keresztes háborúk, és minden további háború, az emberiség pusztítására. Ezekben a háborúkban, a gyilkosságokon túl, jelentős vagyont sikerült összeharácsolni a másoktól elrabolt értékekből. Ennek eredményeképpen, az egyház hatalmát, lassan átvette a pénz hatalma, ami ma uralni látszik a világot. Ez a hatalom, ahogyan maga a pénz is virtuális. Valójában csak azért létezik, mert az emberek elfogadják. Ma ezt egyre többen látják és utasítják el, ezért a pénz, ahogyan a pénz által fenntartott hatalom is, minden eresztékében recseg. Amint a többség felismeri az igazságtalanságát és elutasítja a fenntarthatóságát, kártyavárként omlik össze, akár egy nap alatt.

Összeomlása hatalmas porfelhőt kavar a világban. Ettől a porfelhőtől tartanak az emberek, ezért áll még a kártyavár. Ha egy országot, egy népet olyan helyzetbe hoznak, hogy már nem fél a porfelhőtől, (és ez a Görögökkel együtt már Magyarországra is kezd megvalósulni) az adott nemzet kitör, és megmutatja a világnak, hogy hónapok alatt csodalétet lehet varázsolni a tolvajlástól lehámozott szorgalommal. Ez a pénzhatalomnak, és a hazugság világának a vége, amit már kétezer éve epedve vár minden béke és igazságszerető ember.

  Lám ismét elragadott a témámtól az élet napi gyakorlata. Megint nem arról szól az írás, hogyan pusztítják a háborúk az emberiség genetikáját.

  A háborúkban az emberek óhatatlanul osztályozódnak. Élvonalba kerülnek az erősebbek, bátrabbak, megbízhatóbbak. A legutolsó sorokba kerülnek a gyávák, a spekulánsok, a köpönyegforgatók. A két véglet között, folyamatos a változás.

A genetika pusztításának lényege a kontraszelekció. Ahogy a növénynemesítésben, mindig a legkiválóbbakat szaporítják tovább, a háborúk, a legkiválóbbak szaporítását zárják ki, hiszen elsősorban ők lesznek az áldozatok.

Nekik nem születnek tovább utódaik. Ezért minden háború, ha nem is sokat, de egy kicsit képes rontani egy-egy nemzet genetikai adottságain. Ezért kezdeményeznek a kiválasztottak folyamatos háborúkat, melyekben soha nem ők, de mindig más nemzetek fiai az áldozatok, ők pedig a haszon bezsebelői.

 Az eddigi legnagyobb pusztítást eredményező kezdeményezésük, az ausztriai kiválasztottakhoz köthető. Egy ember megbüntetése helyett, (Gavriló Princip) milliókat vittek vágóhídra. Hiába tiltakoztak a bajorok, a magyarok, az akkor már hatalmon lévő ausztriai kiválasztottak megdumálták az embereket. Elhitették, hogy ez bosszúért kiált, és vért kíván. Valójában, nincs olyan cselekedet, amely vért kívánna. A negatív emberi cselekedetek kirekesztést kívánnak. Súlyos, megkérdőjelezhetetlen, és végleges kirekesztést. Ahogy a kiválasztottak teszik az emberiséggel, csak fordított előjellel.

  Egy ember megbüntetése, és néhány tucat kirekesztése helyett, milliók haltak meg. A második világháború, egyenesen következett, az elsőt lezáró becstelen. Tisztességtelen, és igazságtalan békerendszerből.

Az Európai ember, már valamit tanult. Ezek után, már csak az első háborúban igazságtalanul kedvezményezett népcsoportokat lehetett egymásnak ugratni a balkáni háborúban. Ezt sem hagyták ki, ahogyan egyetlen lehetőséget sem.

   Mára lejárt az idejük. Nyílik a népek szeme, és egyre szélesedő körből rekesztik ki a bajkeverőket. Kiveszik a kezükből a mások kárára hozható döntések lehetőségét, az igazság, és a becsület talajára helyezvén ezzel a világot.

 

Béla László

A bejegyzés trackback címe:

https://magyaratveres.blog.hu/api/trackback/id/tr823103470

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása