évszázados átverés

Gondolatok az emberiség, és a magyarság helyzetéről, lehetséges megoldások, a válságok megelőzéséről, felszámolásáról, az Isteni igazságosság fontosságáról. Amit a médiák elhallgatnak, tájékoztatás a körülöttünk történő dolgokról... Az ellentétek, és igazságtalanságok felszámolásáért dolgozom, együtt, minden jó szándékú emberrel. Végkifejletben győzni fogunk, győznünk kell, mint a pozsonyi csatában, mert nin cs más alternatívánk.

Friss topikok

  • Hungarica: " A mélybe csak a tested merült el,csak ő tűnt el a föld alatt ,de lényed lényege ezer felé szóró... (2014.02.16. 18:01) Sok legyet egy csapásra…
  • katolnai: Ha mindennel nem is értek egyet írásodban, de sok igazságot megfogalmaztál: kár, h pont azok nem o... (2013.11.08. 06:46) Mi bajuk a zsidóknak Horthy-val?
  • Vállalkozz: Tibi Atya mindenképpen tudja, hiszen nemrég futott el mellett nagyon meggyőző tempó fölénnyel: www... (2013.08.01. 00:53) Orbán a legnépszerűbb politikus…
  • nemhívő: ....a "jobbik" soha nem fog kormányra kerülni.... Legfőképpen azért, ...mert eszük ágában sincsen... (2012.12.01. 20:02) A be(nyalós)hódoló egységfront…
  • cgitar: Az kiabál akinek a háza ég! Kár volt magyarázkodni ! (2012.11.27. 23:15) Visít a kisebbség.

Közérdekű közlemény

2011.08.08. 09:45 | béla lászló | Szólj hozzá!

 

Fehér Kéményseprők címzett: dabasit; bcc: saját magam
részletek megjelenítése 19:10 (14 órája) 
 
 
 
 

Erről mindenkinek tudnia kell!

TERJESSZE, AKI CSAK TUDJA!

HA valaki megmondja az igazat a korrupt végrehajtókról, kitörik a nyakát!

EMBEREK! ÉBRESZTŐ!

 

FOGJUNK MÁR ÖSSZE és LÉPJÜNK FEL a VÉGREHAJTÓK VISSZAÉLÉSEIVEL SZEMBEN, MERT KINYÍRNAK BENNÜNKET, HA HAGYJUK!

MEDDIG ENGEDI MÉG A NYOMOZÓ HATÓSÁGOK, PARTIZÁNKODNI EZEKET A KORRUPT VÉGREHAJTÓKAT????

 

http://www.rtlklub.hu/video/136755

 

Dunakeszi Városi Bíróság

Zoltán Hunor Csaba MELLÉNK ÁLLT! MEGMONDTA AZ IGAZAT, EZÉRT EL AKARNAK BÁNNI VELE! SEGÍTSÜNK NEKI, EGYÜTTAL MAGUNKNAK IS SEGÍTSÜNK, HOGY AZ IGAZSÁG A VÉGREHAJTÓK VISSZAÉLÉSEI NAPVILAÁGRA KERÜLJENEK!


1042 Kemény Gusztáv u. 6. II / 3.
1327 Budapest, Pf.: 76.
T: 231-0370
Fax: 231-0369

Pest Megyei Illeték ügyekben (Fővárosi küldi)

Végrehajtók a végrehajtóknál

RTL Híradó - Manhalter Dániel

2011-08-03 18:08:00

Szerdán bírósági végrehajtók jelentek meg abban az irodaházban, ahol egyébként bírósági végrehajtók dolgoznak. Iratokat, papírokat kerestek, és több irodát ki akartak nyitni. Abba az irodába is be akartak jutni, amelyiknek a tulajdonosa korábban többször kritizálta a végrehajtói kamarát.

A végrehajtók szerdán érkeztek a végrehajtók irodájába, hogy átvegyék azoknak a kollégáiknak az ügyfeleit, akiket a bíróság felfüggesztett.

Az egyik felfüggesztett végrehajtó Zoltán Hunor Csaba. Ő volt az, aki még márciusban a parlament egyik albizottsági ülésén azt mondta, hogy „az árverési hiénák egymás közt összebeszélnek, közvetlenül az árverés előtt megállapodnak, hogy az árverésre kerülő ingatlant melyikük vásárolja meg a lehető legalacsonyabb áron”.



„Azóta a kamara részéről folyamatos támadásoknak vagyok kitéve, a kamara folyamatosan az ellehetetlenítésemre törekszik. Ennek az ellehetetlenítésnek a csúcspontjaként fegyelmi eljárást kezdeményezett velem szemben” – mondta Zoltán Hunor Csaba, a Magyar Végrehajtók Országos Egyesületének elnöke.

Az RTL Híradó birtokába jutott levél szerint egyébként nagy haragot váltott ki Zoltán Hunor Csaba nyilatkozata. Erről körlevelet is kiküldtek a végrehajtóknak.

Krejniker Miklós, a kamara elnöke szerint azonban nem emiatt függesztették fel Zoltán Hunor Csabát. De hogy miért, azt személyiségi okokból nem árulta el. Az elnök szerint egyébként nincsenek úgynevezett hiéna módszerek, de tény, mindenki olcsón akar vásárolni. 

„Nekem erről nincsen tudomásom, habár én is gyakorló végrehajtó vagyok. Nem tudom, mit kell hiéna módszereken érteni, de az könnyen belátható, hogy a bírósági árveréseken nem az adós jó barátai, szomszédai vesznek részt, hanem olyan emberek, akik gazdasági szempontok alapján vesznek részt az árveréseken” – mondta Dr. Krejniker Miklós, a Magyar Bírósági Végrehajtói Kamara elnöke.

Végül szerdán nem sikerült bejutniuk a végrehajtóknak Zoltán Hunor végrehajtó irodájába, de hagytak egy levelet, amiben azt írják, újra megpróbálják.

 

 
 
Erről mindenkinek tudnia kell.docErről mindenkinek tudnia kell.doc
38 KB   Megtekintés   Letöltés  

 

A bejegyzés trackback címe:

https://magyaratveres.blog.hu/api/trackback/id/tr13133373

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása