évszázados átverés

Gondolatok az emberiség, és a magyarság helyzetéről, lehetséges megoldások, a válságok megelőzéséről, felszámolásáról, az Isteni igazságosság fontosságáról. Amit a médiák elhallgatnak, tájékoztatás a körülöttünk történő dolgokról... Az ellentétek, és igazságtalanságok felszámolásáért dolgozom, együtt, minden jó szándékú emberrel. Végkifejletben győzni fogunk, győznünk kell, mint a pozsonyi csatában, mert nin cs más alternatívánk.

Friss topikok

  • Hungarica: " A mélybe csak a tested merült el,csak ő tűnt el a föld alatt ,de lényed lényege ezer felé szóró... (2014.02.16. 18:01) Sok legyet egy csapásra…
  • katolnai: Ha mindennel nem is értek egyet írásodban, de sok igazságot megfogalmaztál: kár, h pont azok nem o... (2013.11.08. 06:46) Mi bajuk a zsidóknak Horthy-val?
  • Vállalkozz: Tibi Atya mindenképpen tudja, hiszen nemrég futott el mellett nagyon meggyőző tempó fölénnyel: www... (2013.08.01. 00:53) Orbán a legnépszerűbb politikus…
  • nemhívő: ....a "jobbik" soha nem fog kormányra kerülni.... Legfőképpen azért, ...mert eszük ágában sincsen... (2012.12.01. 20:02) A be(nyalós)hódoló egységfront…
  • cgitar: Az kiabál akinek a háza ég! Kár volt magyarázkodni ! (2012.11.27. 23:15) Visít a kisebbség.

Szösszenetek

2011.08.11. 00:51 | béla lászló | Szólj hozzá!

 Keverik a népet a régi jó elmélet alapján…

Bebetonozná magát, meg a nép adósságát…

Amerika, nem igyekszik felszámolni a Frank-hisztériát…

Elmaradt a meccs, megbüntetik az angolokat a véleménnyilvánításért?...

Menekülttáborok Magyarországon?...

 

Keverik a népet a régi jó elmélet alapján. Oszd meg és urald, mondja a római,

pontosabban mondta, de csak Krisztus után 200 évvel. 70 és 200 között, olyan emberek kezébe került Róma hatalma, akiket életveszélyes a hatalom közelébe engedni. Ugyanakkor ezek az emberek, megőrülnek a hatalomért, meg a pénzért.

Képesek bárki ellen bármi rosszat megtenni, erőszakkal, fenyegetéssel, gazdasági spekulációval embereket rabságba taszítani. Képesek ármányokkal hazugságokkal akár egész nemzeteket megtéveszteni. Képesek a hatalomért gátlástalanul gyilkolni. Csoportokat, nemzeteket egymásnak uszítani, hogy ebből hasznot húzzanak, hatalmat építsenek.

    Hazug indokuk a szabadság, amit teljes természetességgel mindenki tisztel.

Bennünket, magyarokat is azzal etettek a Kádár-korszak után, a „rendszerváltásnál” hogy milyen jó lesz megszabadulni a vízfejű kommunista államtól, aki csak létrehoz felesleges hivatalokat, hogy az aparatcsikok a dolgozókon élősködjenek. Nézzünk körül, volt e valaha ebben az országban annyi felesleges hivatal, mint ma?

    Az Unióba való beugratásnál azzal etettek, milyen jó lesz. Eltűnnek a határok, megjelenik a szabad verseny (ha ha), és majd utazhatunk kedvünkre.

  Azt persze nem tették hozzá, hogy mehet akinek pénze van, de majd gondoskodnak róla, hogy keveseknek legyen. Régen az esztergályos, három évente, kevés pénzzel elmehetett a Máriahilfer strassze-ra, mert volt pénze. Tudott szerezni párszáz négyzetméter zártkertet, építhetett rá egy bódét, termelhetett magának zöldséget gyümölcsöt, és nem lopták el.

Ma nincs munkája, mert elprivatizálták a gyárát, persze pénze sem, a gyermeke éhezik, mert az autómosás rosszul fizet. A villanyszámla kifizetéséről is sokan csak álmodnak, és sokan laknak már abban a bódéban, amit korábbi szorgalmukkal megszerezhettek. Ez a száraz valóság. Mehetünk, aki tud, de alig valaki tud.

     Hogy a melós, meg a tönkretett középosztály, a polgárság, aki véleményformáló, iránymutató lenne, ne ezen gondolkodjék, bevezetjük a diszkriminációt. Természetesen, a törvényekben ezt nem hirdetjük, „csak” az alkalmazásukban valósítjuk meg. Nyíltan biztatunk embereket, hogy lopjanak el amit lehet („megélhetési bűnözés”) és a fű alatt, garantáljuk a büntetlenségüket.

Ügyes!!!

Amikor a „Julinéni” tyúkóljából ellopják a tyúkokat, a MÁV vonalakról a slipperszegeket, kábeleket, ami miatt a még dolgozó néhány ember nem tud munkába menni, vagy esetleg balesetben elveszíti családtagját, ezek sokkal jelentősebbsérelmek, az utazási lehetőségek elvesztésénél, vagy bármi hasonló mértékű vesztességnél. Ha a károsult feljelentést akar tenni, a rendőr beszéli le, mondván: nincs értelme. Ha szerzek is bizonyítékot, előkerítem a tettest, beviszem, néhány óra után ki kell engednem. Írhatok egy halom jegyzőkönyvet,

és ha leírom a valóságot, rám sütik a rasszizmus bélyegét, és kirúgnak.

Kell ez nekem, vagy magának?

   Világszerte keresnek a bajkeverők olyan csoportokat, akiket egymás ellen lehet hangolni, gyűlöletet, és ellenségességet lehet szítani. Mindegy, hogy régi vagy új bevándorlókról van is szó. Sunyin, emberi alapjogokra hivatkozva elszemtelenítik a bevándorlókat, aztán állati sorba szorítják. Az elszemtelenítettek ez után lázadnak, kárt okoznak, ezért a lakosság ellenségnek tekinti őket, és kész a belháború. Ebben bármelyik oldal bármelyik emberét, a „pártatlan” hatalom, kivonhatja a forgalomból. (lásd Budaházy)

Már London, és egyre inkább Anglia is lángol. Fogy s türelem, de sehol nem a valódi ellenséget ütik. Lassan erre is ráébrednek az emberek, és ha akad egy-egy Csavez, megtörik a spekuláns élősködők hatalmát. Ehhez persze egységes akarat kell, de ennek kialakulása, négyzetesen nő, a látványos visszaélések látható növekedéséhez viszonyítva. Ébred a világ, a 24. órában…

Bebetonozná magát, meg a nép adósságát régi új kormányfőnk.

Amit az eddigi intézkedések mutatnak, az többnyire erre utal.

A varázslatos teljhatalom birtokában, beteljesült a „terrorelhárítás” megszervezése, ilyen szándékkal piszkáltak bele az alkotmányba, és gátlástalanul kiszolgáltatták az adósokat a bankoknak. Fabrikálni tervezik a választások rendjét. Könnyen lehet, hogy a fagyi visszanyal majd. Érdekes lenne, az egyfordulós választáson, ha a Jobbik, elsöprő győzelem helyett a legtöbb képviselői helyen, 5-6 szavazattal nyerne. A Fidesz biztos nem rágná a körmét, miért is csinált egyfordulós választást. A pakliba benne van minden.

Sokan látják úgy, hogy talán a jobbik az egyetlen, aki változtatni tud, és akar a bebetonozott rabláson, ha felhatalmazást kap hozzá. Egy teljesen más, és jelenleg irreleváns kérdés, hogy miért nem kapott.

A magyar OTP. Bank, kimenti a romániai hiteleseket, de a csonka ország magyarjainak ez nem jár. Valamit ez is mond. Talán ez a hála a 2/3-ért?

Ki tudná már ezekről, mit miért tesznek, vagy nem tesznek.

Elmaradt a meccs, megbüntetik az angolokat a vélemény nyilvánításért?

Lefújták a zavargások miatt a londoni meccset. Ki csinálja a balhét? A gyarmatokról bevándorolt állampolgárok. A világon minden jónak, meg van a rossz oldala. Sok erőszakos nép könnyítette meg az életét gyarmatosítással. Olyan területekre terjesztette ki a fennhatóságát, ahol az övénél jóval alacsonyabb szinten álló kultúra élt. Ezzel együtt járt az állampolgári jog.

Ezeket az újdonsült állampolgárokat csábították, egy kicsit jobb feltételekkel, mint amiben éltek, az anyaországba. Hogy dolgoztathassák őket, valamennyire ki kellett tanítani. Igen ám! De aki tud, az lát, aki lát az értékel, aki értékel, annak szúrja a szemét az igazságtalanság, és ha úgy érzi, nincs veszíteni valója, akkor lázad. Ha lázad, azt a saját szintjén teszi, és bizony igen nagy károkat képes okozni vele. Égbekiáltó ostobaság azt hinni, hogy ha a munkájáért beengedték, a jogait csorbíthatják. Verekedni fog érte.

     Magyarországnak soha sem volt gyarmata. Ennek ellenére, számos nemzetiség került az országba. Abból csak egy van, aki a békés természetünket kihasználva, a magyarok feletti uralmat akarta, és szerezte meg. mi vagyunk olyan béketűrők, hogy embereiket önként megválasszuk. Egy katonai hatalomátvétel kellett ahhoz, hogy a megyer történelemben először, és az óta is utoljára, egy „numerus klauzussal” rendet tegyünk. Ennél igazságosabb demokratikusabb döntés, nehezen képzelhető el. Ennek ellenére, a világ többi részén élő befolyásos fajtársak, akkora zajt csaptak, hogy a világ zengett tőle.

Ez a fegyverük. Nekünk meg a vasfüggöny. Kár volt felhúzni, mert elárasztott bennünket a gazság. Le kell ereszteni, és gondtalanul élhetünk, de ezt egyetlen párt hajlandó, még csak megtárgyalni is. A mocsok propaganda, a cionisták norvégiai bosszúját is, a magyar radikális nemzeti párt lejáratására akarta használni. Ez a mag nem kelt ki. A hiszékeny korszakán, már túljutott a nép.

 

Menekülttáborok Magyarországon?

    Ez a Fidesz „mentőöve” a becsapott magyaroknak? Egy frászt! Ez nem mentőöv, de még durvább árulás. Az ócsai tervezett menekülttábor, csak az első. Ha ezt a hatalmat derékba nem törjük, sok más követi majd mindaddig, ameddig minden magyar házába, nem bevándorlók, bankárok és brókerek élnek majd.

Ameddig földjeinket parlagfű-bírság, házainkat közmű-követelés címén el nem árverezik. Ha egy idegen kézben lévő társaság, kiállít egy jogtalan számlát, a bíró nem azt kérdezi a követelőtől, jogos e a követelés, hanem a megtámadott magyartól, tudja e igazolni, hogy a megalapozatlan követelést kifizette.

Ha nem, akkor fizesse ki, és pont. Ez ma a magyar „jogszolgáltatás”

Konkrét példát tudok arra, ahol egy eladott ház sok éves fogyasztását, a derék szolgáltató két évbe besűrítve ismét leszámlázta az eladást követően, és a bíróság megítélte. Ez a magyar ugar.

Végre radikálisan fel kéne szántani, hogy újra termővé tegyük.

 

Béla László

A bejegyzés trackback címe:

https://magyaratveres.blog.hu/api/trackback/id/tr643144966

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása