évszázados átverés

Gondolatok az emberiség, és a magyarság helyzetéről, lehetséges megoldások, a válságok megelőzéséről, felszámolásáról, az Isteni igazságosság fontosságáról. Amit a médiák elhallgatnak, tájékoztatás a körülöttünk történő dolgokról... Az ellentétek, és igazságtalanságok felszámolásáért dolgozom, együtt, minden jó szándékú emberrel. Végkifejletben győzni fogunk, győznünk kell, mint a pozsonyi csatában, mert nin cs más alternatívánk.

Friss topikok

  • Hungarica: " A mélybe csak a tested merült el,csak ő tűnt el a föld alatt ,de lényed lényege ezer felé szóró... (2014.02.16. 18:01) Sok legyet egy csapásra…
  • katolnai: Ha mindennel nem is értek egyet írásodban, de sok igazságot megfogalmaztál: kár, h pont azok nem o... (2013.11.08. 06:46) Mi bajuk a zsidóknak Horthy-val?
  • Vállalkozz: Tibi Atya mindenképpen tudja, hiszen nemrég futott el mellett nagyon meggyőző tempó fölénnyel: www... (2013.08.01. 00:53) Orbán a legnépszerűbb politikus…
  • nemhívő: ....a "jobbik" soha nem fog kormányra kerülni.... Legfőképpen azért, ...mert eszük ágában sincsen... (2012.12.01. 20:02) A be(nyalós)hódoló egységfront…
  • cgitar: Az kiabál akinek a háza ég! Kár volt magyarázkodni ! (2012.11.27. 23:15) Visít a kisebbség.

Csak a természetünk a hibás

2011.08.14. 16:09 | béla lászló | Szólj hozzá!

 Sokan korholják a magyarokat

   Bizony, sokan kárhoztatnak bennünket. Szemünkre vetik, hogy eltűrjük, mint sajátítják ki országunkat arra érdemtelen emberek.

  Ez nem a magyarok bűne!

A magyarok alaptermészete a tisztelet mások iránt, a vendégszeretet, az önzetlenség, a múlt, és a tudás tisztelete. Hiába próbálják, év ezrede belesulykolni a fejekbe, hogy mi, eredendően egymás, és mindenki más ellenségei vagyunk, ez akkor is hazugság marad, ha bármilyen fórumon, akárhányszor mondják is el.

   Sokan tudják, és hirdetik is, hogy a magyaroknak Isten, feladatává tette a példamutatást. Ez szerint, a magyaroknak kell a világon először megalkotni, pontosabban, megalkotni, illetve visszaállítani, az igazságon és szereteten alapuló társadalmat. Az ókorban ezt meg is tették. Békés, hódításoktól, gyarmatosítástól mentes birodalmakat alkottak, melyekhez az összetevő törzsek, csoportok, nemzetek, önszántukból, szabad akaratukból csatlakoztak. Ettől voltak ezek a birodalmak olyan erősek, a harcosok olyan hősök, hogy minden külső támadásra, megfelelően frappáns választ tudtak adni. Ez így volt, akár a Pártus, akár az Avar vagy a Hun közösség, akár Magyarország polgárai voltak is. Alapból, a polgári élet szereplői, iparosok, pásztorok, földművesek, de szükség esetén, a hazát és a választott fejedelmet, utolsó csepp vérükig, önszántukból védelmező, intelligens, és elszánt harcosok. Nem ismerték a meghátrálás lehetőségét. Győzni, vagy meghalni, ahogy Spárta polgárairól tanítják, és amit a magyarokkal kapcsolatban, ezer éve nem szabad említeni.

Sokat írtam már arról, milyen indíttatásúak voltak azok a hadjáratok, amiket a mai történetírás, a valóságot elferdítve, a magyarok rabló hadjáratainak próbál beállítani. Ezeknek is, részben az Avar kincsek visszaszerzése, részben, a békességre törekvés vetett véget. A magyarok ereje, harcban megtörhetetlen volt. Ezt utoljára Árpád, a 907-es pozsonyi csatában, az ránk támadó ellenség vérével írta a magyar földre. Ekkor jöttek rá ellenségeink, hogy a magyarok fölött, uralmat, csak belső árulással tudnak kialakítani és fenntartani.

  Ez az árulás, vérrel, erőszakkal, történelemhamisítással és testvérgyilkossággal kezdődött, és azóta sem ért véget. Hunyadi Mátyásnak, Horthy Miklósnak, sikerült egy-egy időre megszakítani, de az ármány, a tisztességtelenség, mindkét történelmi korszakot lezárttá, folytathatatlanná tette.

    Az elmúlt ezer év volt a magyarság büntetése Istentől, az árulás elfogadásáért, az igaz Istentől való elfordulásért. Ezt a büntetést becsülettel kitöltöttük. Az óta uralkodik rajtunk a gonosz, gyötör az önzés, börtönőrünk az ego, és a pénz.

Most, a szabadulás óráiban, fel kell éledjen a szeretet, az egymásért való önzetlen kiállás, a viszont-elvárások nélküli segítség a magyarságban.

   Isten, kiveszi ellenségeink kezéből a pénzt. A hamis pénzen alapuló hatalmak, ahogy a pénzek is, semmivé válnak. A világ átrendeződik. Nehéz idők lesznek, melyeket csak önzetlenséggel, szeretettel lehet majd túlélni. A régi világ összeomlása, és az új, becsületes világ kialakulása között, nagy hiányokat látnak azok, akiket a cselekvőképes környezetük, szeretetből önzetlenül nem támogat.

Amikor semmit nem lehet pénzért megvenni, a pénzemberek mérhetetlen kicsik lesznek. Sokan, mint manapság a reménytelen helyzetbe kényszerített magyarok, önként menekülnek el az életből, sokakat a becsületesek megbocsátása, szeretete, és önzetlen támogatása fog megmenteni.

    „Jótett helyébe jót várj” mondja a magyar népmese. Ez csak a magyarokra igaz. Az új világban, nekünk kell figyelni, hogy akit megmentettünk, ne válhasson ismét veszélyes ellenséggé. Remélhetőleg sikeresek leszünk ebben, és minden becsületes törekvésünkben.

Béla László

http://video.xfree.hu/?n=szuromieszt     er|6ec08f2f57e2528103b6a7fc53a7b855

http://video.xfree.hu/?n=szuromieszter|bb90c957ff18d3032db08a23c0bcc73f

http://video.xfree.hu/?n=szuromieszter|e915f41ddcbeaa720e323d200217fad0

A bejegyzés trackback címe:

https://magyaratveres.blog.hu/api/trackback/id/tr583152768

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása