évszázados átverés

Gondolatok az emberiség, és a magyarság helyzetéről, lehetséges megoldások, a válságok megelőzéséről, felszámolásáról, az Isteni igazságosság fontosságáról. Amit a médiák elhallgatnak, tájékoztatás a körülöttünk történő dolgokról... Az ellentétek, és igazságtalanságok felszámolásáért dolgozom, együtt, minden jó szándékú emberrel. Végkifejletben győzni fogunk, győznünk kell, mint a pozsonyi csatában, mert nin cs más alternatívánk.

Friss topikok

  • Hungarica: " A mélybe csak a tested merült el,csak ő tűnt el a föld alatt ,de lényed lényege ezer felé szóró... (2014.02.16. 18:01) Sok legyet egy csapásra…
  • katolnai: Ha mindennel nem is értek egyet írásodban, de sok igazságot megfogalmaztál: kár, h pont azok nem o... (2013.11.08. 06:46) Mi bajuk a zsidóknak Horthy-val?
  • Vállalkozz: Tibi Atya mindenképpen tudja, hiszen nemrég futott el mellett nagyon meggyőző tempó fölénnyel: www... (2013.08.01. 00:53) Orbán a legnépszerűbb politikus…
  • nemhívő: ....a "jobbik" soha nem fog kormányra kerülni.... Legfőképpen azért, ...mert eszük ágában sincsen... (2012.12.01. 20:02) A be(nyalós)hódoló egységfront…
  • cgitar: Az kiabál akinek a háza ég! Kár volt magyarázkodni ! (2012.11.27. 23:15) Visít a kisebbség.

Erősödik a fény.

2011.08.20. 06:34 | béla lászló | Szólj hozzá!

 Erősödik a fény.

 

   Sehogy sem értettem, és velem együtt a fél világ sem, hogyan lehetséges, hogy

Magyarországon olyan törvények szülessenek, és legyenek hatályban, amelyek mellett, úgy lehet tönkretenni magyar vállalatokat, legyilkolni idős, védekezésre képtelen Magyarokat, hogy arra nincs megfelelő büntetőjogi válasz.

   Nyilvánvaló, hogy a Finneknél, Svédeknél, Franciáknál, hogy csak a leg köztudottabbakat említsem, elő nem fordulhat, hogy a saját vezetése szándékosan, csődbe visz egy vállalatot, és azután, valami idegen jelentkezőnek 1 dollárért eladja, és ezt az akciót, az állam azonnal nem semmisíti meg. Egy ilyen, megsemmisített akcióért, a felelőst, bármelyik állam törvénye, súlyos büntetéssel fenyegeti. Nem is történik ilyesmi, sehol a világon, Magyarország kivételével. Az is elképzelhetetlen bárhol a világon, hogy tizenéves, bandába verődött kamaszok, valakit agyonverjenek szórakozásból, büntetlenül.

  Választott vezetőink, sűrű ködöt generáltak akörül, miért hoznak olyan törvényeket, miért követnek olyan gyakorlatot, melynek keretein belül mindez megtörténhet.

   Isten világossága áttöri ezt a ködöt. Elénk állítja, megmutatja a felelősöket, hogy végre rajtunk álljon, meghosszabbítjuk, vagy megszüntetjük e, a felettünk kiépített hatalmukat. Köztudott és nyilvánvaló, hogy a „kiválasztottak”, százszor nagyobb súllyal vesznek részt az ország vezetésében, mint ahogyan azt, előfordulásuk számaránya alapján tehetnék. Magától vetődik fel a kérdés, miért szavaz meg a magyarság ilyen vezetőket, akár száz év óta. A kérdésben a válasz is benne van: mert nincs más. Ezek, erőszakosságukkal, összefonódó kirekesztésükkel, olyan posványt hoztak létre a magyar ugaron, amelyikbe, egy vezetésre alkalmas magyar, vagy bármi más nemzetiségű ember, megmártózni sem hajlandó. Ez a dágvány, (politika helyett) úgy jöhetett létre, hogy ezek, még egymást is mocskos rágalmakkal, sokszor még hazugságokkal is megvádolják, a hatalom megkaparintása érdekében. Ha véletlenül, mégis feltűnik közöttük egy becsületes ember, vagy csoport, akkor, mint a keselyűk, mindannyian nekiesnek.

Kivégzik, mint Nagy Imrét, megvádolják és bebörtönzik, mint Budaházyt, vagy lerasszistázzák, fasisztázzák, mint Vona Gábort. A jóhiszemű magyarság pedig, mindezt elhiszi, és eltűri. Inkább megválasztja ezeket a hóhérokat, bármelyiket, mint azt a becsületes embert, csoportot, irányzatot, akire ilyen csúnyákat mondtak. Teljesen mindegy, igaz vagy sem, bemondta a tv, a rádió, és még az újság is megírta.

   Bánná a fene! Ha a „kiválasztottak” annyira ragaszkodnak a vezetéshez, hát legyenek ott. Az már egy másik kérdés, ha már ott vannak, miért hoznak, és tartanak hatályban olyan törvényeket, melyekből ilyen pokoli állapotok alakulnak ki? Isten világossága ezt is megvilágítja. Sokáig azt hittük, ezek, csak a magyarság akadálytalan kifosztására kellenek, hogy a „kiválasztottak” gazdagodjanak. Egy frászt! Ez csak egy mellékhatás a sok közül, mint a gyógyszereiknél a hirtelen halál. A fő cél a magyarság elpusztítása, felszámolása, és mi, még asszisztálunk is a saját elpusztításunkhoz, önként és dalolva, még ha fogcsikorgatva is.

  Ismét csak felvetődik egy kérdés. Ezek nem hülyék. Ha a magyarságot olyan könnyű kifosztani, miért akarják mégis elpusztítani? Kevés olyan buta ember van, aki levágná az aranytojást tojó tyúkot. Ezek miért tennék?

  Erre a kérdésre ad tévedhetetlen választ, az előző írásomban felajánlott link.

A viselkedés gyökerei, egészen a kezdeteknél keresendők.

Amikor Jahve, a bosszúálló Isten, betört Él, a teremtő Isten békés világába, hogy azt megrontsa, tönkretegye, ezeket kiválasztotta magának, tervei végrehajtásához. Genetikailag módosíthatta, és módosította is őket. Eltörölte a belső kontrolljukat, ami minden más emberfajtában működik, fejlettebbé tette őket a matematika, és a cselvetés vonatkozásában, olyan pszichológiai érzékkel látta el őket, hogy képesek legyenek más, fel nem vértezett embereket, a saját halálukra is rábeszélni. A legnagyobb húzás ebben, hogy ezzel a genetikával, az ember életképtelen, és ezt Jahve pontosan tudta.  Az ilyen nép, genetikailag kényszerítve van az élősködésre. Ez a tény, a kiválasztásukat követően, hamar kiderült. Az éhhalál elől Egyiptomba menekültek, ahol a fennálló rend, saját tulajdonságaik ellenére, képessé tette őket a fennmaradásra. Természetük okán, ott is át akarták venni a hatalmat. Egyiptom népe és vezetői azonban, ellentétben a magyarokkal, nem engedték ezt meg, hanem komoly fenyegetéssel, a hadsereggel űzték ki őket a földjükről. Ekkor Jahve felkarolta őket. felszerelte némi technológiával, (frigyláda) és Kánaán földjére küldte őket. Megparancsolta, hogy odaérve, az ott talált népet irtsák ki, még az újszülötteknek sem kegyelmezzenek. Győzelmüket maga Jahve garantálta.

Ezek odaérve, végre is hajtották a parancsot, de csak egy város vonatkozásában.

A kánaániták, túlélték, ezt a Jahve által indított, és a „kiválasztottak” által végrehajtott támadást. Később megerősödtek, és az ókor legnagyobb birodalmát hozták létre, mert az intelligens kánaániták, a szkíták, hunok, magyarok ősei voltak. Sumér, és arámi nyelven beszéltek mint Árpád, a magyarok fejedelme, rovásuk, 60%-ban megegyezett, a ma ismert magyar rovásjelekkel.

  Innen származik a „kiválasztottakban” az, a megkérdőjelezhetetlen késztetés a magyarok kiirtására. Élősködni, bármelyik népen lehet, de a magyarság, amíg csak létezik, szemükben, a legveszedelmesebb ellenfélnek számít. Más népek is tapasztalták az élősködés tényét. Megpróbálták kiirtani a fajtájukat, de az sem sikerült. Ellentétben ezekkel, akik az amerikai őslakosokat eredményesen kiirtották. Sajnos, történelmi tény, hogy ezt az életképtelen, de annál erőszakosabb bagázst, az emberiségnek el kell tartani. Az viszont már nem tény, hogy ezt úgy kell megtennünk, hogy közben mindenki, a szorgalma ellenére az éhhalál szélén billegjen.

   Ne válasszunk közülük vezetőket, tartsuk távol őket, és bérenceiket a hatalomtól, és a teremtő Isten, segíteni fog megteremteni a békét a világban.

Ebben a világban, mindenki (!) minden ember, emberhez méltóan élhet majd, és ezekbe a tervekbe, ők is beleférnek.

Béla László

Stronger light.

   She could not understand half the world with me and not how it is possible that
In Hungary, such laws are taken and be in force, under which, it can ruin Hungarian companies to kill time, unable to control the Hungarians, that there is no right answer to criminal law.
   Obviously, the Finns, Swedish bogies, French, only the most köztudottabbakat mention, in no possibility that his own leadership of deliberately failing leads to a company and then, something strange candidate for $ 1 sold, and this action, the state immediately 
does not destroy. Such a akcióért destroyed, are the responsibility of any state law, threatening severe punishment. Not like that happens, anywhere in the world, except for Hungary. It is unimaginable anywhere in the world to teens, gang reverberated teenagers agyonverjenek fun of someone with impunity.
  Elected leaders, dense fog generated thereabouts, why bring in laws, why follow a practice of which occur within it.
   The light of God that breaks through the mist. 
Set before us, it shows those responsible to finally come upon us, extend or terminate this and built up their power over us. It is well known and obvious that the "chosen" one hundred times more heavily involved in the management of the country, as it could do based on the number of occurrences. It is to ask why such a vote in the Hungarian leaders, even a hundred years. The answer is also included, because there is no other. These, erőszakosságukkal intertwined kirekesztésükkel, a moss fallow was established in Hungary, into which a drive for Hungarian nationality or any other person is willing to dip. This dágvány (instead of politics) have come up so that they are still filthy slander each other, often still is accused of lies, the power to megkaparintása. If by chance, it appears between an honest man, or group, then, as the vultures, they all fall to him.
Death, such as Imre Nagy, accused and imprisoned as Budaházyt or lerasszistázzák, fasisztázzák as Gabor Vona. 
The Hungarians in good faith, believe this, and tolerate it. Rather, they elect the executioners, either, as the honest people, groups and trends, to whom such an ugly said. No matter, it is true or not, announcement on TV, radio, newspapers and even well written.
   Deal with the devil! 
If the "chosen" as a stick to drive, so be it.That's another matter if you are already there, why do they take and keep in force the laws, which are formed from such hellish conditions? It also illuminates the light of God. For a long time we thought they only Hungarians must have unimpeded looting that the "chosen" enriched. Hell no! This is just one of many side effects, such as the sudden death gyógyszereiknél. The main goal of the Hungarians in their destruction, elimination, and we have also assisted the elpusztításunkhoz own, voluntarily and singing, too, even if reluctantly.
  Again, a question arises. 
They are not stupid. If the Hungarians are so easy to rob, why do they want to destroy? There are few stupid people out there who cut off the golden goose. They why would they?
  This question gives an infallible answer, offered in my previous link.
The behavior of the roots, until the beginning sought.
When Yahweh, the vengeance of God, broken lives, creating a peaceful world of God that they corrupt, destroy, they chose you, plans to implement. 
Genetically altered and amended them as well. Abolished the internal control their which all other races in the works, mature them out of the mathematics and deceits in respect of a psychological sense of seeing them, to enable them to other, non-panoplied people own their deaths is to persuade.The biggest draw in that with the genetics of human non-viable, and that Yahweh knew. Such people are genetically compelled to parasitism. This, after their selection, they soon found out. The half-starved refugees from Egypt, where the existing order, despite its qualities, enabled them to survive. Because of their nature, they also wanted to take over power. Egypt's people and leaders, however, unlike the Hungarians, were not allowed to do that, but a serious threat, the army drove them out of their land.Yahweh then embraced them. equipped with some technology (Ark) and sent them into the land of Canaan. He ordered that odaérve, he found the people to destroy, even in neonates or kegyelmezzenek. Yahweh has guaranteed his victory.
These odaérve, also carried out their orders, but only in respect of a city.
The Canaanites, survived this brought by Jehovah, and the "chosen" by the attack. 
Later, strengthened, and the greatest empire of antiquity, was created because the smart Canaanites, the Scythians, Huns, Magyars ancestors were. Sumerian and Aramaic languages ​​spoken as Arpad, the Hungarian prince, runic, 60% agreed, known today Hungarian runic symbols.
  Hence the 'chosen' the 'is the undeniable urge to exterminate the Hungarians. 
Élősködni, any people, but the Hungarians, as long as there is in their eyes, the most dangerous enemy counts.Other nations have also experienced the fact of parasitism. They tried to wipe out the different kinds, but without success. Unlike them, the Native Americans who were effectively wiped out.Unfortunately, the historical fact that this is not viable, but it is more violent bagázst, humanity must be respected. But it is not a fact that you must do this while everyone is working hard in spite of starvation billegjen.
   Do not lead them to choose among them, keep them away, and bérenceiket from power and the creation of God, will help create peace in the world.
In this world, everyone (!) All people will live worthy of man, and these plans, they will fit.
Laszlo Bela

A bejegyzés trackback címe:

https://magyaratveres.blog.hu/api/trackback/id/tr643166196

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása