évszázados átverés

Gondolatok az emberiség, és a magyarság helyzetéről, lehetséges megoldások, a válságok megelőzéséről, felszámolásáról, az Isteni igazságosság fontosságáról. Amit a médiák elhallgatnak, tájékoztatás a körülöttünk történő dolgokról... Az ellentétek, és igazságtalanságok felszámolásáért dolgozom, együtt, minden jó szándékú emberrel. Végkifejletben győzni fogunk, győznünk kell, mint a pozsonyi csatában, mert nin cs más alternatívánk.

Friss topikok

  • Hungarica: " A mélybe csak a tested merült el,csak ő tűnt el a föld alatt ,de lényed lényege ezer felé szóró... (2014.02.16. 18:01) Sok legyet egy csapásra…
  • katolnai: Ha mindennel nem is értek egyet írásodban, de sok igazságot megfogalmaztál: kár, h pont azok nem o... (2013.11.08. 06:46) Mi bajuk a zsidóknak Horthy-val?
  • Vállalkozz: Tibi Atya mindenképpen tudja, hiszen nemrég futott el mellett nagyon meggyőző tempó fölénnyel: www... (2013.08.01. 00:53) Orbán a legnépszerűbb politikus…
  • nemhívő: ....a "jobbik" soha nem fog kormányra kerülni.... Legfőképpen azért, ...mert eszük ágában sincsen... (2012.12.01. 20:02) A be(nyalós)hódoló egységfront…
  • cgitar: Az kiabál akinek a háza ég! Kár volt magyarázkodni ! (2012.11.27. 23:15) Visít a kisebbség.

Még nem a világégés!

2011.10.17. 22:13 | béla lászló | 1 komment

 Gyúlnak a tüzek.

  Gyúlnak a tüzek, és ezt nem tudjuk nem látni. Ezek, nem azok a tüzek, amelyeket a magyarok örömtűzként gyújtanak, a Kárpát-medencei exodusz örömére. Arra még egy kicsit várni kell.

   Ezek a tüzek, nem ünnepi, hanem igen is pusztító tüzek. Hol, egy csokoládégyár, hol egy áruház, egy raktár. Velük, mindig magyar munkahelyek kerülnek veszélybe, vagy szűnnek meg, és magyar készletek válnak semmivé.

Véletlenül sem egy Spar, egy Tesco, egy Lidl, inkább egy CBA.

  Gondolkodott e már bárki is azon, hogyan gyúl meg, egy élelmiszer áruház?

Ismerve a berendezését, nem lehet egyszerű.

Egy meghibásodott hűtő motorja?

Jó. tönkremegy a motor, jön az energia, és a motor elég. Füst, bűz, de mindez körülkerítve a hűtő, éghetetlen fém vázával, egy nem éghető padlón. A környezetben, fém gondolákon, többnyire nehezen éghető, alulról fémlemezzel védett, leginkább nem éghető áruk.

És mégis.

Nekem valahogy nem megy a fejembe. Lehet, hogy butább vagyok az átlagnál, aki simán tudomásul vesz bármit.

Ha vegyesen történne, az sem lenne jobb, de hogy mindig, csak magyar értékek vesznek oda, ez elgondolkodtató.

Ha valaki tuja az okát, megköszönném, ha tájékoztatna.

 

Béla László

· 1 trackback

A bejegyzés trackback címe:

https://magyaratveres.blog.hu/api/trackback/id/tr163310462

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Aranyherceg 2011.10.20. 13:27:49

Aki pedig azt hitte, hogy sima anyagi haszonszerzésről, ingyenes reklámról, mutyizásról, a versenytársak lesöpréséről van szó, súlyosan téved. Meg kell védenem az érintetteket, itt a híradó az áldozat, a közért pedig talpig becsületes.  A birtokom...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

cgitar 2011.10.18. 07:30:04

Nem megy a bolt a biztosító meg fizet !
süti beállítások módosítása