évszázados átverés

Gondolatok az emberiség, és a magyarság helyzetéről, lehetséges megoldások, a válságok megelőzéséről, felszámolásáról, az Isteni igazságosság fontosságáról. Amit a médiák elhallgatnak, tájékoztatás a körülöttünk történő dolgokról... Az ellentétek, és igazságtalanságok felszámolásáért dolgozom, együtt, minden jó szándékú emberrel. Végkifejletben győzni fogunk, győznünk kell, mint a pozsonyi csatában, mert nin cs más alternatívánk.

Friss topikok

  • Hungarica: " A mélybe csak a tested merült el,csak ő tűnt el a föld alatt ,de lényed lényege ezer felé szóró... (2014.02.16. 18:01) Sok legyet egy csapásra…
  • katolnai: Ha mindennel nem is értek egyet írásodban, de sok igazságot megfogalmaztál: kár, h pont azok nem o... (2013.11.08. 06:46) Mi bajuk a zsidóknak Horthy-val?
  • Vállalkozz: Tibi Atya mindenképpen tudja, hiszen nemrég futott el mellett nagyon meggyőző tempó fölénnyel: www... (2013.08.01. 00:53) Orbán a legnépszerűbb politikus…
  • nemhívő: ....a "jobbik" soha nem fog kormányra kerülni.... Legfőképpen azért, ...mert eszük ágában sincsen... (2012.12.01. 20:02) A be(nyalós)hódoló egységfront…
  • cgitar: Az kiabál akinek a háza ég! Kár volt magyarázkodni ! (2012.11.27. 23:15) Visít a kisebbség.

Jövőnk a kezünkben van.

2011.10.19. 13:36 | béla lászló | Szólj hozzá!

 Nem a háttérhatalom készül a háborúra.

   Hatalmas médiakussolás mellett, tekintélyes terjedelmű anyag van az interneten arról, hogyan készíti elő a III, világháborút, a háttérhatalom. Kinek hol, és milyen eredetű atomfegyver van, vagy lehet, a birtokában. Kinek és milyen minőségű hordozórakétája lehet ezekhez. Milyen biológiai fegyvereket akarnak bevetni, a civil lakosság pusztítására, akár az Amerikai kormány, a saját népével szemben is, stb. Lehetnek ezek valós tények, vagy fantáziák, a veszély, biztosan nem fantázia. Amikor fegyverek, baktériumok, ártani képes eszközök, lehetőségek vannak, azokat biztosan nem szerelemből, vagy az emberek iránti szeretetből készítették, és be akarják vetni valamikor.

  Ennek most alakul a legvalószínűbb ideje.

A kétezer éve tartó cionista terjeszkedés, hatalomépítgetés, az utóbbi 200 évben, különösen a kirobbantott világháborúkkal, hatalmasat lépett előre, de most az összeomlás árnyéka vetődik rá. Az emberek világszerte észrevették az átveréseket, és komoly társadalmi akarat nyilvánul meg, a hatalmi struktúrák megváltoztatására. Ezt a hatalmas igényt, már nem lehet feltartóztatni. Összeomlás előtt áll, a hamispénz rendszere, egyfolytában lefelé szorítják az emberiség életszínvonalát, amit senki nem fogad kitörő lelkesedéssel.

  Módszeresen számolják fel a háttérhatalom, a pénzvilág hatáskörébe rendelt, vagy csalássokkal alávont, értékteremtő tevékenységeket, ezzel kivonva a pénzt az emberek kezéből. Nem nyújtott szolgáltatásokért, számlákat állítanak ki, valós szolgáltatásokért, több száz százalékos profitot tartalmazó számlákat vasalnak be. Mind eközben, globalizálnák, ezzel saját kézbe vonnák, az élelmiszerellátást, megölve a kisgazdaságokat, kiszolgáltatva ezzel mindenkit, a kezükben lévő ellátórendszernek.

  Ezeket a törekvéseket, már látja az emberiség, és ma, egy hajszálra van attól, hogy végképp felszámolja, hurrikánként elsöpörje a Föld élősködőinek maroknyi csapatát. Ezt, a cionisták is látják. Nem most, már 100 éve. Ezért robbantak ki a világháborúk, ezért folyt a hidegháború, és minden olyan, ami elvonhatta a figyelmet a lényegről. Most, a kereszténység van műsoron.

A cionisták megfogalmazták, és hirdetik, hogy a cionizmus legfőbb ellensége, a kereszténység. Ez is egy, a gyalázatos hazugságaik közül. Mindenki tudja, hogy Jézus megölésével, éppen ők teremtettek alapot egy új vallás megalapítására, aminek vezetésébe bebetonozták magukat. Tűzzel-vassal inkvizícióval elterjesztették a világban, és most élvezik a hasznát. A katolikus szószékekről nem véletlenül hangzott el, hogy a keresztény embereknek, a Fideszre kell szavazni. A reklámozott ellentét az egyházak és Izrael között, látszólag el akarja téríteni a híveket az egyházaktól. Ugyanakkor az „ökomenikus” métely, egy kézbe venne minden vallást. Valójában, az embereket Istentől akarják eltávolítani, és az egyházak feltétlen követőivé tenni.

Itt jön be a cionista csavar, amit már szintén kezdenek átlátni az emberek. Ha cion bölcsei támogatnák az egyházakat, az emberek, mint a gonoszság forrásaként megismert csoport támogatottjaitól, valóban elfordulnának az egyházaktól. Mivel ravaszul, a keresztény egyházakat a cionisták ellenségként aposztrofálják, sok jóhiszemű ember hiszi azt, hogy az egyházakat támogatva, követve, gátolhatja a cionista hatalmi törekvéseket. Erre a legszebb, és legékesebb magyar példa, hogy míg a Magyar Katolikus Egyház, minden erejével a Fidesz győzelméért harcolt, Wiktornak, megválasztása „előszobájában” sürgősen Izraelbe kellett utaznia, és megválasztását követően, azonnal, együttműködési megállapodást kellett kötnie Izraellel.

Ez, már a lassúbb gondolkodásúaknál is kiverte a biztosítékot. Ezt a cionisták is pontosan tudják. Most, valahol ott tartanak, ahol Fracois Villon tartott a siralomházban, és ekként foglalt össze:

Francia vagyok Párizs városából,
mely lábam alatt a piszkos mélybe vész,
s most méterhosszan lógok egy nyárfaágról,
és nyakamon érzem, hogy seggem míly nehéz”

Ezt a helyzetet, lehetetlen kezelni. Csak egy tömeggyilkos, újabb pusztító háború képes elterelni róla a figyelmet. Járványokkal, éhínységgel, csatákkal, bombázásokkal, és minden embertelenséggel, amit csak egy háború képes elhozni a békére törekvő, toleráns emberek közé.

Ebben a háttérhatalomnak profi tapasztalatai vannak. Nem véletlen, a pentagon haderő-mozgósítása, hadianyag mozgatása, amiről csak „fekete” híradásokból értesülhetünk. A vietnami háborútól az iraki agresszióig, az elismert és nyilvánvaló háborúk, mind a „béke” harcai voltak? Ezt már kevesen hiszik el.

A háborúkat mégis, mi emberek csináljuk. Nem jószántunkból, nem saját szándékunkból, de cionista kényszerre.

Hogyan?

Összefogásunk, egyetértésünk hiányában.

A békéért, minden békeszerető embernek áldozatot kell vállalni. A társadalomnak, a többségnek kellene eltartani mindazokat az embereket, akik katonai szolgálatban élnek. Ezért az eltartásért, csak polgári munkát, és békés magatartást lenne szabad elvárni. Így is mi tartjuk el őket, csak a háttérhatalom közbejöttével. Elveszik a pénzünket adóban, eltartanak belőle embereket, de ezektől azt várják, hogy parancsukra bármit megtegyenek, adott esetben bennünket gyilkoljanak halomra. ( CIA-MOSZAD totonyakció)

Nem kell. Az áldozatot közvetlenül kell meghoznunk. Ki kell hagyni a háttérhatalmat. Minden katona családjának, garantálni kell a megélhetését, ha a családtag, kilép a haderő szolgálatából, és csak akkor hajlandó fegyvert fogni, ha az eltartóit fenyegeti veszély. Három család, röhögve tart el egy negyediket, sokkal kisebb áldozattal, mint amit a mostanság bevezetett nyomorgató intézkedések hoznak. Fel kell vállalni!

   Nincs annyi kaftános pajesz, aki beülne a pentagon teherautóiba, hogy a-ból b-be vigyen hadianyagot. Annyi sincsen, aki üzemeltetné a hordozókat, a halálosztó gépeket a fedélzeten, és nem is értenek hozzá. Csak ahhoz értenek, hogy egyébként értelmes, kiváló embereket, a pénzükkel, tulok módjára egymásnak uszítsanak. Háborút, csak így lehet kreálni. Nem kell.

El kell különíteni az élősködőket, támogatni, lehetőséghez juttatni a félrevezetetteket, és nem lesz több háború. Ez a megoldás, mindenkitől áldozatot vár ugyan, de sokkal kisebbet, mint a háborúk, a tragédiák, és az utánuk szükségszerű újjáépítés.

Ki kell szállnunk a pajesz hintájából. Nem vagyunk oda valók. A világ nemzetei, sokkal önállóbbak annál, mintsem, egy Federal, IMF. EU.vagy bármely más pusztító szervezet elnyomása alatt éljenek. Ezeknek a szervezeteknek a létrejötte előtt is élt az emberiség, méghozzá jobban és békésebben, mint mielőtt ezek elkezdték pusztító tevékenységüket.

Ezeken a dolgokon, együtt, és egyenként is érdemes elgondolkodni.

 

Béla László

 

No power in the background preparing for war.
   
Huge médiakussolás addition, a considerable bulky on the internet about how to be prepared by the III, World War II, the background power. Who is where and what kind of nuclear origin, or may have in its possession. Who and what quality can launch them. What they want to deploy biological weapons, the ravages of the civilian population, whether the American government against its own peoples, etc.. They might be true facts, or fantasies, risk, certainly not fantasy. When guns, germs, to harm assets, opportunities exist, they certainly do not love or made love for the people, and they want to put some time.
  
This is now the most likely time to develop.
A thousand years of Zionist expansion, hatalomépítgetés, the last 200 years, in particular unleashed a world war, huge step forward, but now the collapse of the shadow of it arises. People around the world have noticed the scam, and will manifest serious social and power structures to change. This is a huge need no longer be contained. Crash in front of the fake money system, a stretch down to confine the human quality of life, that no one will accept enthusiastically.
  
Systematically eliminate the background power, the world's financial responsibility assigned to, or more alávont fraud, value-added activities, thereby extracting the money from the hands of men. Not for services rendered, invoices issued, real services, accounts containing hundreds of percent profit on hardware.Meanwhile, globalization, calling in with their own hands, food supply, killing the small farms, thus at the mercy of everyone in their hands in the supply system.
  
These efforts are, we see the human race, and today, exactly one from being utterly overcome, as the hurricane swept the Earth élősködőinek handful. This, the Zionists can see. Not now, now 100 years. Therefore, the two world wars broke out, it was the cold war and all that elvonhatta attention to the essence. Now, the Christian is anymore.
The Zionists made, and announced that the main enemy of Zionism, Christianity. This is an outrageous lies are. Everyone knows that the killing of Jesus, they just created a foundation to establish a new religion, which cemented their leadership.Inquisition spread fire and sword in the world, and now enjoy the benefits. The Catholic pulpits sounded not by chance that the Christian people should vote for Fidesz. The advertised conflict between Israel and the church, apparently wants to convert the believers in the churches. However, the "Ecumenical" flukes, to pick any one religion. In fact, the people of God want to remove, and unconditional followers of the churches do.
Here comes the Zionist screw, which is also beginning to see through people. If you would support the Elders of Zion churches, the people, such as the source of the evil group known támogatottjaitól really elfordulnának the churches. Since the trigger, the Christian churches as the Zionist enemy aposztrofálják, many people believe in good faith that the support of churches, follow, may hinder the power of Zionist aspirations.This is the most beautiful and legékesebb Hungarian example, that while the Hungarian Catholic Church, with all his forces fought a Fidesz victory, Wiktor, Choice "anteroom" urgently needed to travel to Israel, and after his election immediately, had to enter into a cooperation agreement with Israel.
That is, the slower gondolkodásúaknál has also knocked out the fuse. It is also fully aware of the Zionists. Now, they are kept somewhere where Fracois Villon held on death row, and thus summed up:
"I'm French city of Paris,
that my feet deep in the dirty distress,
meters long and now tying up a poplar branch,
my neck and I feel how hard my ass "
This situation is impossible to handle. Only a mass murderer, another devastating war can distract her attention. Epidemics, éhínységgel, battles, bombázásokkal and all inhumanity that only war can bring about a striving for peace, tolerance among people.
In the background is your experience with professional power. It is no coincidence, pentagon force of mobilization and war material moving, just what "black" can I keep from news reports.The Vietnam war, the Iraqi aggression, and clearly recognized the war and "peace" were battles? Few believe this.
Wars are still what people are doing. Not jószántunkból not own szándékunkból but Zionist coercion.
How?
In summary, our, our lack of agreement.
The peace, all peace-loving people must accept sacrifices. The society, the majority would maintain all the people who live in military service. Therefore eltartásért only civilian job, and peaceful behavior would be expected. So we can keep them away, only to come back with the power to intervene. Taxes have lost our money, people are dependent on it, but these are expected to do anything parancsukra eat, where to fish for my kill us. (CIA MOSZ totonyakció)
You do not need. The victim must be taken immediately. Who should be the background power. Each soldier's family, should be guaranteed a living, if a family member leaves the service of the armed forces and will be willing to take up arms if the threat eltartóit. Three families, röhögve take a fourth, much smaller sacrifice than what the nyomorgató recently introduced measures to be taken. We must take!
   
Not so much kaftános sideburns, who sit on the Pentagon teherautóiba to take from A to B in war material. So many do not know who üzemeltetné the media, the death dealer's on-board computers and do not understand it. Just to understand that otherwise intelligent, good people, their money, the way a bullock uszítsanak else. War, the only way to be created. You do not need.
Shall be separated from parasites, support option supplied to the misguided, and there will be no more war. This solution, waiting for sacrifice from everyone, but it is much smaller than the wars, tragedies, and after them the necessary reconstruction.
Who We must hintájából sideburns. We're not there, see. The world's nations, much more autonomous than a Federal, International Monetary Fund. EU.vagy any other destructive organism to live under oppression. Those organizations that lived before the emergence of humanity, even better and more peaceful than before they began their destructive activities.
These things together, and each is worth considering.

Bela Laszlo

 

A bejegyzés trackback címe:

https://magyaratveres.blog.hu/api/trackback/id/tr313314717

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása