évszázados átverés

Gondolatok az emberiség, és a magyarság helyzetéről, lehetséges megoldások, a válságok megelőzéséről, felszámolásáról, az Isteni igazságosság fontosságáról. Amit a médiák elhallgatnak, tájékoztatás a körülöttünk történő dolgokról... Az ellentétek, és igazságtalanságok felszámolásáért dolgozom, együtt, minden jó szándékú emberrel. Végkifejletben győzni fogunk, győznünk kell, mint a pozsonyi csatában, mert nin cs más alternatívánk.

Friss topikok

  • Hungarica: " A mélybe csak a tested merült el,csak ő tűnt el a föld alatt ,de lényed lényege ezer felé szóró... (2014.02.16. 18:01) Sok legyet egy csapásra…
  • katolnai: Ha mindennel nem is értek egyet írásodban, de sok igazságot megfogalmaztál: kár, h pont azok nem o... (2013.11.08. 06:46) Mi bajuk a zsidóknak Horthy-val?
  • Vállalkozz: Tibi Atya mindenképpen tudja, hiszen nemrég futott el mellett nagyon meggyőző tempó fölénnyel: www... (2013.08.01. 00:53) Orbán a legnépszerűbb politikus…
  • nemhívő: ....a "jobbik" soha nem fog kormányra kerülni.... Legfőképpen azért, ...mert eszük ágában sincsen... (2012.12.01. 20:02) A be(nyalós)hódoló egységfront…
  • cgitar: Az kiabál akinek a háza ég! Kár volt magyarázkodni ! (2012.11.27. 23:15) Visít a kisebbség.

És eljött a Viktor!

2011.11.01. 12:02 | béla lászló | Szólj hozzá!

 És eljött a Viktor!

https://www.youtube.com/watch?v=wQoUgRBgk98

Miután letette a hűségesküt Izraelben, a két választási forduló között, megkapta a magyarok fele, kétharmadának szavazatát, most teljhatalmú önkényúrként hajtja végre mindazt, ami ellen zsigerből tiltakozott megválasztása előtt.

  A magyar gerinc, nem egészen ilyen!

Ha „csak” az aradi vértanúknak, a kivégzésük előtt elmondott szavait, gondolatait látjuk, halljuk, ebből is világosan tudni lehet.

   Őket nem Viktornak hívták!

Többen, nem is beszéltek közülük magyarul, de a szívük magyar volt, hazájukért dobogott és veszett el, mintsem elárulták, tönkretették volna a nemzetet, amelyben születtek.

  Ki kell egyenesíteni, meg kell keményíteni ezeket a gerinceket, vagy messze el kell távolítani, a magyarság helyzetének befolyásolásától mindet, amelyik amerikai gumiból, indiai, vagy afrikai import anyagokból készült.

Kétségtelen, magyarok, és olyanok, akik magyarnak mondják magukat, de nem azok, a világ minden részében előfordulnak. Megkülönböztetni őket, csak a gerincük, az adott szavuk szentsége alapján lehet. A magyar gerinc, mindenütt a világban,kivívta a tiszteletet, érjük hát el, hogy itthon is annak legyen hitele és becsülete.

Béla László

A bejegyzés trackback címe:

https://magyaratveres.blog.hu/api/trackback/id/tr43344580

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása