évszázados átverés

Gondolatok az emberiség, és a magyarság helyzetéről, lehetséges megoldások, a válságok megelőzéséről, felszámolásáról, az Isteni igazságosság fontosságáról. Amit a médiák elhallgatnak, tájékoztatás a körülöttünk történő dolgokról... Az ellentétek, és igazságtalanságok felszámolásáért dolgozom, együtt, minden jó szándékú emberrel. Végkifejletben győzni fogunk, győznünk kell, mint a pozsonyi csatában, mert nin cs más alternatívánk.

Friss topikok

  • Hungarica: " A mélybe csak a tested merült el,csak ő tűnt el a föld alatt ,de lényed lényege ezer felé szóró... (2014.02.16. 18:01) Sok legyet egy csapásra…
  • katolnai: Ha mindennel nem is értek egyet írásodban, de sok igazságot megfogalmaztál: kár, h pont azok nem o... (2013.11.08. 06:46) Mi bajuk a zsidóknak Horthy-val?
  • Vállalkozz: Tibi Atya mindenképpen tudja, hiszen nemrég futott el mellett nagyon meggyőző tempó fölénnyel: www... (2013.08.01. 00:53) Orbán a legnépszerűbb politikus…
  • nemhívő: ....a "jobbik" soha nem fog kormányra kerülni.... Legfőképpen azért, ...mert eszük ágában sincsen... (2012.12.01. 20:02) A be(nyalós)hódoló egységfront…
  • cgitar: Az kiabál akinek a háza ég! Kár volt magyarázkodni ! (2012.11.27. 23:15) Visít a kisebbség.

A hamispénz tekintélye?

2011.11.09. 10:30 | béla lászló | Szólj hozzá!

 A hamispénz tekintélye?

  Miközben, a világot bekebeleznék a hamis pénzzel spekuláló bankok, tőzsdecápák, globalista iparmágnások, és simulékony, a hatalomért bármit bevállaló politikusok, minden erejükkel igyekeznek megőrizni, a hamispénz tekintélyét. Ők is pontosan tudják, hogy a pénzhamisítók és haszonélvezőik hatalma, a hatalomból kirekesztett társadalommal szemben, csak akkor, és addig őrizhető meg, üggyel-bajjal, ameddig a hamis pénzük tekintélye fennáll.

Ha ezt a hatalmat, és tekintélyt, valami ezeréves gigászi faóriásként képzeljük el, azt látjuk, hogy ez a fa, már halott. Halott, mert az idő, és a történelem, hód módjára körberágta már a kérgét, megszüntetve számára az élet, és a további növekedés minden lehetőségét. Kevés kell már ahhoz, hogy ez a fa, beledőljön annak a hazugságfolyamnak a medrébe, ami a pénzhamisítók Szikláshegységéből ered, túllépve a valódi földrajzi lehetőségeit, a fél világot behálózva, népeket, nemzeteket sodor a Niagara zuhatag megsemmisítő mélysége felé. Ezt a halott fát tartja remegő inakkal maroknyi elszánt globalista, mert ha végre mégis bedől a hazugságfolyam medrébe, megakadályozva, hogy a hazugság szétömöljék a világban, akkor a hazugságtó szintje megemelkedik, és az elindítók, saját hazugságaikba fulladnak bele. Ettől rettegnek. Jobban, mint a halál tényétől. A hazugságvárak összeomlása, számukra több mint a halál.

Az, valójában kínhalál lesz. Olyan, mint az általuk vezérelt inkvizíció máglyáin, vagy kínzókamráiban elveszett, felvilágosodott mártírok halála. Olyan, mint ősüké Káiné, aki gyilkos létére, Isten akaratából élni kényszerül, hogy bűnének minden következményét, a saját életében megtapasztalja. Ez rosszabb az egyszerű halálnál, ez életfogytiglan kiérdemelt szenvedést jelent.

Hogyan próbálnak kitérni, a megérdemelt büntetés elöl?

Minden lehető módon, hisz rettegnek a következményektől.

Első körben, a világnak, befolyásuk alatt álló minden részében, népnyúzó, nemzetáruló, vagy pénzért erre is hajlandó politikusokat juttatnak hatalomra.

Ezek a díszpéldányok, állig felfegyverzett terrorkülönítményeket állítanak fel.

Rendőrségnek, vagy terrorelhárítóknak nevezik őket, de valójában nem a becsületesség rendjének, hanem a globalista káosznak, az általuk megvalósított terrornak a fenntartása a feladatuk.

Mára, az igazság ellenállhatatlan ereje, az embereknek egymás iránti szolidaritása, nagyon megnehezítette a terrorkülönítmények szervezését és fenntartását, így már háborúkban, törvényesített tömegmészárlásban gondolkodnak.

A másik vonulat.

Ahhoz, hogy az emberek elfogadják értéknek a hamis pénzt, a maszek pénzhamisítókat kíméletlenül üldözni kell. Aki néhányezer egységnyi hamis pénzt készít, az bűnöző, (szerintük) és élete végéig börtönben a helye, mert veszélyes ember. Aki több tonnányit, az bankár, és a Riviérán a helye, mert megérdemli. (szerintük) Tudjuk! A reklámjaikban is untig ezt mondják „ mert megérdemlem” Az emberiség már látja, ki a veszélyesebb pénzhamisító, és nagy része tudja, megérdemelné, hogy végre megszabaduljon tőlük. Szerintem, ezeknek a globalistáknak, a legnyomorúságosabb bádogváros közepén lenne a helyük, ami miattuk jött létre víz és wc. nélkül, mert megérdemlik. Nincs messze az idő, hogy oda is kerülnek, de addig ki kell tartanunk a becsületben, és Isten segítségével győzni fogunk. Persze, az emberiség hóhérai sem kerülhetnek végleg bádogvárosba, csak annyi időre, amennyi ideig (2-3 generáció) másokat kényszerítettek oda. Ezt követően, meggyőződésem, hogy utódaik becsületes, értékes, a társadalom osztatlan szeretetét és megbecsülését élvező emberek lesznek, mint bárki más.

A következő vonulat.

Azon túl, hogy a politikát megvásárolják, vagy megzsarolják, hogy a káosz megteremtéséhez és fenntartásához a társadalmakat terror alatt tartják, hogy a maszek pénzhamisítókat kergetik, a hazugságfolyam zavartalan folyását is biztosítaniuk kell. Ezt, csak megfelelően képzetlen, gerinctelenre nevelt emberek társadalmában képesek megtenni. Mindent el is követnek azért, hogy ezt elérjék. Ez, Magyarországon, fokozottan látványos, és ettől, sánta kutya módjára tetten érhető folyamat. Magyarokkal és Hillerekkel, lepusztítják a világszínvonalú magyar iskolarendszert. Ha valaki szét meri választani a fejlődőképes, és alkalmatlan tanulókat egymástól, és mindkét csoportot, képességeinek megfelelően akarja oktatni, azonnal előveszik a fasiszta fajelméletet, a rasszista kirekesztésről szóló dumákat, és a törvényeik szigorával büntetik azt, aki oktatni, valódi tudással ellátni meri a fiatalokat. Láthatóan nem az a cél, hogy mindenki egyformán okos, de az, hogy mindenki egyformán buta legyen. Ez idő szerint, ez sem jön be. A gyermekek nagyobb része, egészséges intelligens családokban él, ahol a szülők, pótolni képesek azokat a hiányokat, amiket az iskolarendszerben, elnyomóink teremtettek. Erre találják ki, az egész napos iskolát. Nyilvánvaló a törekvés, hogy kivegyék a fiatalokat a családokból.

Azt hiszik, hogy a genetikailag kódolt intelligenciát, megtörhetik azzal, hogy a fiatal, egész nap a hazugságokat hallgatja.

Nem!

Lehet az iskolákban drog-prevenció címén reklámot csinálni, az egészséges család egészséges gyermeke akkor sem lesz drogos. Lehet az Andrási úton évente buzifelvonuást tartani, az egészséges család egészséges gyermeke akkor sem lesz buzi. Lehet a mocsok tévékben erkölcstelen példákat állítani, köpnivaló jellemeket ábrázolni, az egészséges család egészséges gyermeke akkor sem lesz erkölcstelen. Az egészséges társadalom, csak nagyon nehezen pusztítható.

Fájdalmas látni, ahogyan a lelkeket pusztítják. Rossz nézni, ahogyan megpróbálják a korosztályokat egymás ellen kijátszani. Gusztustalanul átlátszó.

A gyermekek jogaira hivatkozva, kivették a tanárok, és a szülők kezéből, a fegyelmezés minden eszközét, káoszt teremteve ezzel a tanórákon, és a labilisabb családokban egyaránt. Minden liberális félrevezetéssel szemben, minden gyermeknek elidegeníthetetlen joga van, az egészséges fejlődéshez, mindenre kiterjedő gondos ápoláshoz és neveléshez. Joga van a szüleinek szeretetéhez. A biblia szerint, ha az atya, annak szükségessége esetén, megtagadja gyermekétől a pálcáját, ezzel megtagadja tőle a szeretetét. Nem véletlen, és nem valótlan ez az állítás. Van, az emberi fejlődésnek olyan szakasza, a kamaszkor, amikor az emberke, már azt hiszi mindent jobban tud, mint a szülei. egy értelmetlen ellenállás gödrébe zuhanva, válogatás és mérlegelés nélkül, elutasít minden intelmet. Járja az útját saját kialakulatlan értékrendje szerint. ebből a gödörből, a felelős szülőnek, mindenképpen ki kell húzni a fiatalt, hogy tovább fejlődhessen. Ha másképpen nem lehet, hát méltányos, finom erőszakkal. Ma, a hazug, dühöngő liberalizmusban, ha egy szilárdabb erkölcsi alapon álló családban, indokolt esetben elcsattan egy atyai pofon, a gyermeket arra bíztatják, jelentse fel a tulajdon apját. Létezhet ennél aljasabb manipuláció?

Meggyőződésem szerint nem.

Szétrombolni a felnőttek tekintélyét, ezzel zülleszteni az ifjúságot, főbenjáró gaztett a társadalommal szemben. Őszintén szánom a tanárokat, akik legkitettebb áldozatai ennek az aljas támadásnak. Idegtépő dolog lehet kiállni egy fegyelmezhetetlen osztály elé, és a világ legősibb, legszebb, és legkifejezőbb nyelvén elmondani egy magyar órán, hogy a magyar nyelv, talán ha ezer éve alakult ki, előtte csak makogott ez a nemzet, és ha a nyugati kultúrát István királyunk be nem hozza, még mindig, az írástudatlanság szintjén tartanánk. Maga a tanár, biztosan tudja, hogy a nyugati hatás, eddig csak lefelé húzta a magyar intelligenciát. Eltérítve a magyarokat eredeti Istenhitüktől, a szeretet helyett, félelemre alapozott hit irányába. Megkérdőjelezve a feltétlen becsületesség alapvetését, hirdetve, az istentelenségnek, ember által lehetséges megbocsátását, ami még pénzért is megvehető. Ez, a világot ma romba döntő, általános korrupció alapköve. Ezt tette le, a zsidókereszténység a magyarok földjére. Ennek alapján értékelődnek át a bűnök. Bármi aljasság elkövethető, ha vagyok elég gazdag ahhoz, hogy megváltsam a bűnbocsánatot. Ez a hazugság borít fel minden valódi értékrendet, és rántja elképzelhetetlen mélységekbe a társadalom erkölcsét. Egy tanár, azt is tudja, hogy az internet korában osztályának nagyobb része is ismeri az igazságot. Pontosan tudja, hogy amit tanára elmondani kényszerül, az vaskos hazugság. Ugyanez van egy történelem órán.

Hogyan lehetne, képzett gerinces embereket neveli eltördelt gerincű tanárokkal.

Ismerek olyan történelemtanárt, aki diplomájával a zsebében, inkább fizikai munkát vállalt, mintsem a hazugságokat próbálná belemagyarázni a rá bízott ifjúság fejébe. És a többi? A többi, vagy meggyőződésből, vagy kényszerből tanítja a hazugságot. Tudvalevő, hogy minden akkreditált iskola ennek a bagázsnak a kezében van, vagy egyházi, vagy állami szinten. Szándékukat tekintve nincs különbség közöttük. Egyetlen iskolatípus létezik ma Magyarországon, ahova meg nem felelő ember be nem teheti a lábát. Ezekben az iskolákban, fel sem vetődhet a rasszizmus, vagy a szegregáció kérdése, mert egyetlen faj számára tartják fenn azokat, csakhogy ez sem nem magyar, sem nem európai, hanem valami egészen más.

Ott nem butításra, hanem képzésre törekednek. Ezek a fiatalok világosan látják, az írásom elején említett, bedőlni készülő fát, és már fiatalon beállnak a fa támasztóinak sorába. Hiábavaló fáradozás.

  Minden igyekezet ellenére, a kirekesztett fiatalok is látják ezt a fát, mert ez a fa hatalmas nagy. Nem lehet nem észrevenni. Azt is látja mindenki, hogy ez a fa, már a legkisebb széltől is vészesen inog, és nagyon hamar bedől a hazugságfolyam medrébe, maga alá temetve a támasztók egy részét. Akkor pedig a hazugságfolyam elapad, és nem lesz képes tovább fertőzni a Földön az embereket.

 

Béla László

A bejegyzés trackback címe:

https://magyaratveres.blog.hu/api/trackback/id/tr733365396

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása