évszázados átverés

Gondolatok az emberiség, és a magyarság helyzetéről, lehetséges megoldások, a válságok megelőzéséről, felszámolásáról, az Isteni igazságosság fontosságáról. Amit a médiák elhallgatnak, tájékoztatás a körülöttünk történő dolgokról... Az ellentétek, és igazságtalanságok felszámolásáért dolgozom, együtt, minden jó szándékú emberrel. Végkifejletben győzni fogunk, győznünk kell, mint a pozsonyi csatában, mert nin cs más alternatívánk.

Friss topikok

  • Hungarica: " A mélybe csak a tested merült el,csak ő tűnt el a föld alatt ,de lényed lényege ezer felé szóró... (2014.02.16. 18:01) Sok legyet egy csapásra…
  • katolnai: Ha mindennel nem is értek egyet írásodban, de sok igazságot megfogalmaztál: kár, h pont azok nem o... (2013.11.08. 06:46) Mi bajuk a zsidóknak Horthy-val?
  • Vállalkozz: Tibi Atya mindenképpen tudja, hiszen nemrég futott el mellett nagyon meggyőző tempó fölénnyel: www... (2013.08.01. 00:53) Orbán a legnépszerűbb politikus…
  • nemhívő: ....a "jobbik" soha nem fog kormányra kerülni.... Legfőképpen azért, ...mert eszük ágában sincsen... (2012.12.01. 20:02) A be(nyalós)hódoló egységfront…
  • cgitar: Az kiabál akinek a háza ég! Kár volt magyarázkodni ! (2012.11.27. 23:15) Visít a kisebbség.

Ha a Viktor azt csinálná...

2011.11.23. 13:07 | béla lászló | Szólj hozzá!

 Ha a Viktor azt csinálná…

 

Ha a Viktor azt csinálná, amire felhatalmazást kapott, mindenki elfogadná, minden ellenvetés, és kritika nélkül.

  Amikor egy választás zajlik, lehet, hogy különböző megfontolások alapján, de minden szavazó polgár arra adja a voksát, hogy az ország, és benne az ő élete, szebb jobb élhetőbb legyen. Teljesen mindegy, ki kerül hatalomba, az elvárás mindenkivel szemben azonos.

  Amióta Magyarországon szabad választások vannak, a jóhiszemű magyarok, még nem tudtak felkészülni arra, hogy elválasszák az ocsút a búzától. Mivel ma a magyar (politikus) termés jóformán ocsúból áll, és alig van közte búza, sikeresen mindig az ocsúból választottunk. Meg is lett az eredménye abban, ahol tartunk.

  Miként lehet ezt az országot kiemelni a globalizmus trágyagödréből?

Egyszerűen! Úgy, ahogy Venezuelát, vagy bármely más értelmes országot, ahol a szavazókat nem lehet fasisztázással, és más süket dumákkal elfordítani, a valóban jó szándékú politikusoktól.

 Mit kellene tenni a Magyar Kormánynak?

1.     Visszavenni magyar kézbe, az ország monetáris politikáját. Visszavonni azt a törvényt, ami a bankok függetlenségét szavatolja. Egyetlen államban sem lehet egy bank sem független, az ország lakosságától, amelyik nem ítélte halálra magát. A hatalmas és termelékeny Amerikát is képesek voltak romlásba vinni a „független” magán bankjai.

2.     Újratárgyalni, az összes tolvaj kamatos kamatot követelő bankkal, a hiteleik visszafizetésének feltételeit. Alapállás, hogy semmit nem fizetünk vissza, mert amit valóban kaptunk, azt már rég visszafizettük. Nemzeti vagyonunk ellopása, tönkretétele, a kamatos kamatok kamatján is túlmutat. Az a gazdasági kár, amit okozott, 100 holokauszt-jóvátételnél is nagyobb jóvátételért kiált. Az álláspontunk felpuhítására legfeljebb felajánlható, hogy a ténylegesen kifizetett lakossági kölcsönök eredeti értéken számított ellenértékét 3% kamattal, 5 év elteltével, elkezdjük visszafizetni. Ez, még mindig nem akkora vesztesség, amit a mások tönkretételére spekuláló tolvajok megérdemelnének. Az uzsorakölcsön, mindig is kockázatos üzlet volt. Meg kell mutatnunk, hogy ez ma is így van.

3.     Ki kell lépni, az Európai Unióból. Fel kell számolni, minden olyan joghátrányt, ami az uniós tagságunkkal kapcsolatban keletkezett. Le kell engedni a magyar vasfüggönyt, hogy beleütközzenek, és lepattanjanak azok a „szállítóeszközök” amik az országot szeméttel öntik el, és a pénzünket kiviszik az országból.

4.     Ki kell lépnünk a NATO-ból. 1965 szellemében, ki kill nyilvánítani Magyarország semlegességét. Haza kell hozni a megszálló magyar katonákat a világ bármely részéről. Újjá kell szervezni a Magyar Honvédséget, sorkatonákkal és tartalékosokkal, mint Svájcban. Csak annak az országnak van lehetősége az életre, tekintélye a nemzetközi porondon, aki képes önmaga hatékony védelmére, és nem háborút, csak élhető életet akar. Csak annak az országnak vannak egészséges polgárai, amelyikben a fiatalok megtanulják ifjú korukban a fegyelmet, a hazához való hűséget, a parancsnokai által képviselt közösségi érdek elsődlegességét. Elengedhetetlen, hogy minden férfi, megfelelő korban, megfelelő táplálkozás mellett, megfelelő egészségi állapotba, kondícióba kerüljön. Ez minden nemzet, elsődleges nemzeti érdeke.

5.     Nemzeti kézbe kell venni a nyomtatott és elektronikus sajtót. Törvényekkel, és azok szigorú betartatásával kell biztosítani, hogy egy-egy térségben hozzáférhető médiatermékek, cenzúra nélkül, minden hírről beszámoljanak, hazugságok és csúsztatások nélkül. Szórakoztató műsoraik, ne tartalmazzanak erőszakot, erkölcstelenséget. Az ez ellen vétő médiákat, azonnali hatállyal be kell tiltani.

6.     Az ország belső termelését, elsődlegesen a saját szükségleteink kielégítésére, az ország minden erejével, azonnal helyre kell állítani. Mezőgazdaság, szén, acél, energia, jármű, iparcikk.

7.     Államosítani kell, minden közművet. Meg kell vizsgálni, milyen körülmények között került más tulajdonba. Az esetleges hazai felelősök vagyonának felhasználásával, a jelenlegi tulajdonosokat, a tényleges tőkebefektetésük + 3% kamattal kártalanítani. Az állami közműveket, nonprofit (nullszaldós) működésre kötelezni.

Mindezek a lehetőségek egy demokratikus világban rendelkezésre állnak. Az a kormány, amelyik nem ezek szerint működik, a saját népét pusztítja. Erre, egyetlen nép sem adna felhatalmazást, és ha mégis sikerül ilyet elérni, az csak csalással, megtévesztéssel lehetséges. A csalások ideje lejárt. A hazugok, nem vezethetik halálba népeiket.

  Ha a Magyar Kormány ezek szerint működne, nem lenne szükség személyvédelemre, terrorelhárítókra és egyéb erőszakos különítményekre. Maga az adott nemzet, Magyarországon akár a Magyar Gárda minden kétséget kizáróan szavatolni tudná, a becsületes politikusok biztonságát, nem becsületesek pedig, nem lehetnének a politikai életben.

Érdemes ezen elgondolkodni.

Béla László

A bejegyzés trackback címe:

https://magyaratveres.blog.hu/api/trackback/id/tr953405818

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása