évszázados átverés

Gondolatok az emberiség, és a magyarság helyzetéről, lehetséges megoldások, a válságok megelőzéséről, felszámolásáról, az Isteni igazságosság fontosságáról. Amit a médiák elhallgatnak, tájékoztatás a körülöttünk történő dolgokról... Az ellentétek, és igazságtalanságok felszámolásáért dolgozom, együtt, minden jó szándékú emberrel. Végkifejletben győzni fogunk, győznünk kell, mint a pozsonyi csatában, mert nin cs más alternatívánk.

Friss topikok

  • Hungarica: " A mélybe csak a tested merült el,csak ő tűnt el a föld alatt ,de lényed lényege ezer felé szóró... (2014.02.16. 18:01) Sok legyet egy csapásra…
  • katolnai: Ha mindennel nem is értek egyet írásodban, de sok igazságot megfogalmaztál: kár, h pont azok nem o... (2013.11.08. 06:46) Mi bajuk a zsidóknak Horthy-val?
  • Vállalkozz: Tibi Atya mindenképpen tudja, hiszen nemrég futott el mellett nagyon meggyőző tempó fölénnyel: www... (2013.08.01. 00:53) Orbán a legnépszerűbb politikus…
  • nemhívő: ....a "jobbik" soha nem fog kormányra kerülni.... Legfőképpen azért, ...mert eszük ágában sincsen... (2012.12.01. 20:02) A be(nyalós)hódoló egységfront…
  • cgitar: Az kiabál akinek a háza ég! Kár volt magyarázkodni ! (2012.11.27. 23:15) Visít a kisebbség.

Bravo Viktor!

2011.12.09. 22:59 | béla lászló | Szólj hozzá!

 Bravó Viktor!

  Rengeteg negatívum van ma Magyarországon, ami nehezíti az életünket.

Tudvalévő, hogy a világ, benne Európa, a karvaj-tőke karmai között vergődik.

Húsz éve gyilkolják az országot. Rabolják, fosztogatják. Ránk kényszerítik a hiánygazdálkodást, a félelmeket, hogy képtelenek legyünk bármilyen ellenállásra. Orbán úr, regnálásának kezdetén, nem tett egyebet, mint szolgaian teljesítette hatalomba segítőinek minden óhaját. Együttműködési megállapodást kötött Izraellel, Mire föl? Létrehozta a terrorkülönítményt, ki ellen?

Ha a világ tendenciáit nézzük, akkor az együttműködési megállapodás, az izraeli kézben összpontosuló világkormány megvalósítását támogatja. A terror elleni különítmény, a nem létező terrorveszéllyel szemben pedig, a cionista „új világrend” kialakításához elengedhetetlen rendőrállam megteremtését.

A Magyar Gárdával folytatott gusztustalan harca, a hatalom koncentrálására tett intézkedései, a belbiztonság felelősének kiválasztása, kinevezése, a bíróságok jelenlegi gyakorlatának eltűrése, mind-mind, a háttérhatalom utasításainak megfelelő döntések, amelyek gyengítik, végkifejletben tönkreteszik az országot.

Ebben a környezetben, nagyon szokatlan az a kemény kiállás, amit az ország függetlenségének további csorbításával szemben mutatott. Igaz, a masztrichti szerződés felmondása, amelynek a puszta léte, pillanat alatt hadszíntérré változtathatná az országot, még szóba sem került, de a pénzügyi függetlenség

megőrzése, ami önállóságunk alapköve lehet, annak Orbán úr határozott elutasítása, nagyon jelentős mozzanata. Kósza hírek, már arról is terjednek, hogy tárgyalások folynak a MNB. vissza-magyarításáról, abból az IMF. kiszorításáról.

Ez a lépés a további fosztogatás megszüntetésének második lépcsője lenne.

Most még nem tudni, mi van a háttérben, de eben a politikában, mindenképpen csavar van.

Lehet olyan csavar, hogy a támogatás megszerzéséért, a népet támogató politika megvalósításának lehetőségéért, meg kellett szerezni a háttérhatalom bizalmát, és most, a cselekvőképesség birtokában, szembefordulva a háttérhatalommal, a nemzet érdekeit képviseli.

De lehet olyan is, hogy ez a kemény kiállás csak füst, a nép szeme elé, hogy ellenállás nélkül elfogadjuk a rabszolgaságot.

Még nem tudni. Most, Orbán úr, keményen letett az asztalra egy vétót. Későbbi nyilatkozatai már simulékonyabbak, miszerint egy ilyen döntést a parlamentnek kell meghozni. Kevesen nem tudjuk, hogy a magyar parlament döntése, ma, Orbán miniszterelnök úr döntése. Ha a parlament, szemben az orbáni vétóval, beszáll a karvaj-tőke hintájába, az minden bizonnyal, miniszterelnök úr döntése lesz, ő mégis széttárhatja a karját – mondván – én akartam, de a parlament…

Kétségtelen, hogy vagy a háttérhatalmat, vagy a nemzetet akarja becsapni. Én az előbbinek drukkolok, hogy megszűnjön végre az ország rablás.  

Véleményem szerint, ezzel az akarattal, a nemzet többségéhez tartozom.

Ha Viktor kitart álláspontja mellett, és nem hagyja a vétóját megvétózni, annak következménye lehet, hogy kizárják Magyarországot az unióból. Kötve hiszem, bár elhangzott ilyen fenyegetés is, de szerintem, az uniónak nagyobb szüksége van ránk, mint nekünk rá. Ha mégis megtennék, hálásnak kellene lennünk, mert nem kéne kilépnünk, mégis megszabadulnánk a nemzetközi cionista kirablástól.

Én nagyon figyelek, de szerintem az ország, és a világ is. Régóta hírlik, hogy a magyarságnak példát kell mutatnia. Lehetséges, hogy itt kezdődik, de az is lehet, hogy itt az átverés folytatódik. Figyelni kell piszkosul.

Béla László

A bejegyzés trackback címe:

https://magyaratveres.blog.hu/api/trackback/id/tr33452382

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása