évszázados átverés

Gondolatok az emberiség, és a magyarság helyzetéről, lehetséges megoldások, a válságok megelőzéséről, felszámolásáról, az Isteni igazságosság fontosságáról. Amit a médiák elhallgatnak, tájékoztatás a körülöttünk történő dolgokról... Az ellentétek, és igazságtalanságok felszámolásáért dolgozom, együtt, minden jó szándékú emberrel. Végkifejletben győzni fogunk, győznünk kell, mint a pozsonyi csatában, mert nin cs más alternatívánk.

Friss topikok

  • Hungarica: " A mélybe csak a tested merült el,csak ő tűnt el a föld alatt ,de lényed lényege ezer felé szóró... (2014.02.16. 18:01) Sok legyet egy csapásra…
  • katolnai: Ha mindennel nem is értek egyet írásodban, de sok igazságot megfogalmaztál: kár, h pont azok nem o... (2013.11.08. 06:46) Mi bajuk a zsidóknak Horthy-val?
  • Vállalkozz: Tibi Atya mindenképpen tudja, hiszen nemrég futott el mellett nagyon meggyőző tempó fölénnyel: www... (2013.08.01. 00:53) Orbán a legnépszerűbb politikus…
  • nemhívő: ....a "jobbik" soha nem fog kormányra kerülni.... Legfőképpen azért, ...mert eszük ágában sincsen... (2012.12.01. 20:02) A be(nyalós)hódoló egységfront…
  • cgitar: Az kiabál akinek a háza ég! Kár volt magyarázkodni ! (2012.11.27. 23:15) Visít a kisebbség.

Levél, egy barátomnak.

2011.12.11. 05:15 | béla lászló | Szólj hozzá!

 Ebben a kérdésben nem lehet igazságot tenni. Kétségtelenül, a társadalomnak joga kulturált körülmények között élni. 

Kétségtelen viszont az is, hogy minden megszületett ember, a születésével a társadalom részévé válik, és ha az adott ember nem vét a társadalom ellen, (nem bűnöző) akkor a társadalomnak nincs joga kirekeszteni, megkülönböztetni. 
Ebből következően,a hajéktalan kérdés, a társadalom felelőssége.
Ez esetben nálunk, és a világ bármely részén, azoké az embereké, akik egy-egy országban, régióban, városban, olyan helyzetet teremtenek, ami egyenesen ide vezet. Ebbe, beletartozik a munkahelyek felszámolása, a banki kilakoltatások, a követett bírósági gyakorlat, ("jogalkalmazás") és még rengeteg minden.
Mi, le vagyunk maradva Amerikától. Ott, a totális rendőrállam megvalósításához szükséges koncentrációs táborokat már tíz éve felépítették. Befogadó táboroknak nevezik őket, elektromos szögesdrót kerítéssel, őrtornyokkal, mint annak idején, a németek tették. Ide, a kormány ellenes tüntetések résztvevőit, a bankvilág elutasítóit kívánják bezárni. Még (!) nem merték elkezdeni. előbb törvényt kell hozni, az amerikai alkotmánnyal szemben arról, hogy az amerikai hadsereg egységei, Amerika területén is, amerikai állampolgárokkal szemben is bevethetők legyenek. 
    Akkor akarják majd megtölteni ezeket a táborokat. Nem zsidókkal, nem indiánokkal, nem mexikóiakkal,hanem bárkivel, aki a gazemberség ellen fel mer szólalni.
  Soha sem lesznek ezek a táborok megtöltve. 
Abban a pillanatban, amikor az, az amerikai katona, aki irakból arra érkezik szabadságra. hogy a családját épp kilakoltatják, saját hazájában, saját népe ellen lesz kivezényelve, azonnal visszafordítja a fegyverét. Az emberek nem hülyék.
    Ha a sokat futtatott, verhetetlen amerikai haderő visszafordítja a fegyvert, szerinted mennyi idő kell ahhoz, hogy eltöröljék a föld színéről a fehér házat, a Wall stretet, a Rotshildok, és társaik sasfészkeit, és berobbantsák a szabadkőmüveseknek, a denveri repülőtér alatt épített városának bejáratait. 
  Szerintem nem sok, max néhány óra. 
Talán nem lesz ilyen, remélem, de szerintem ide vezet a banki fosztogatás, a legalizált pénzhamisítás, a kirekesztés, és a kirekesztettek fokozott üldözése. Nem tudom, te hogy látod, de neked is lehetnek emlékeid 56-ról.
  Szerintem a világ emberisége, a globalizáció gazságaival szemben, elérte a tűrőképességének a határát, és ezt a feszültséget, már nem lehet, egy újabb világháborúban levezetni.
   Ha figyeled a politikát, Izrael mindent megtesz ezért a háborúért. 
Egyfolytában az irakihoz hasonló hamis vádak alapján, meg akarja támadni Iránt. Oroszország, és Kína diplomáciai jegyzékben kijelentette, hogy egy Irán elleni, bárhonnan induló támadásra, olyan választ ad, mint ha a saját területét érte volna agresszió.
  Az izraeli vezetők, a tűzzel játszanak. nincs mit veszíteniük, mert a banki fosztogatások ideje lejárt, és inkább akarnak elpusztulni, mint legyőzettetni. Lehet, hogy a vezérkar hülye, de a zsidók nem.
  Nem fárasztalak.
szerintem így áll ma a világ. 
Szerinted?
http://kuruc.info/r/34/89232/
 
Béla László

A bejegyzés trackback címe:

https://magyaratveres.blog.hu/api/trackback/id/tr683454624

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása