évszázados átverés

Gondolatok az emberiség, és a magyarság helyzetéről, lehetséges megoldások, a válságok megelőzéséről, felszámolásáról, az Isteni igazságosság fontosságáról. Amit a médiák elhallgatnak, tájékoztatás a körülöttünk történő dolgokról... Az ellentétek, és igazságtalanságok felszámolásáért dolgozom, együtt, minden jó szándékú emberrel. Végkifejletben győzni fogunk, győznünk kell, mint a pozsonyi csatában, mert nin cs más alternatívánk.

Friss topikok

  • Hungarica: " A mélybe csak a tested merült el,csak ő tűnt el a föld alatt ,de lényed lényege ezer felé szóró... (2014.02.16. 18:01) Sok legyet egy csapásra…
  • katolnai: Ha mindennel nem is értek egyet írásodban, de sok igazságot megfogalmaztál: kár, h pont azok nem o... (2013.11.08. 06:46) Mi bajuk a zsidóknak Horthy-val?
  • Vállalkozz: Tibi Atya mindenképpen tudja, hiszen nemrég futott el mellett nagyon meggyőző tempó fölénnyel: www... (2013.08.01. 00:53) Orbán a legnépszerűbb politikus…
  • nemhívő: ....a "jobbik" soha nem fog kormányra kerülni.... Legfőképpen azért, ...mert eszük ágában sincsen... (2012.12.01. 20:02) A be(nyalós)hódoló egységfront…
  • cgitar: Az kiabál akinek a háza ég! Kár volt magyarázkodni ! (2012.11.27. 23:15) Visít a kisebbség.

Az utolsó nagy harc.

2011.12.17. 20:25 | béla lászló | Szólj hozzá!

 Az utolsó nagy harc. 

   Legutóbb azt boncolgattam, ha elfogyna az emberek türelme, és Cia. módjára elkezdenék levadászni, a G20-ak, és egyéb sötét szervezetek prominens személyiségeit, talán megállna a háborús készülődés, abbamaradnának az előkészületi csapatmozgatások, elmúlhatna az emberek feje fölül a világháború veszélye.

    Meglehetősen gyorsan realizálódott, egyfajta válasz erre a boncolt kérdésre.

Furcsa válasz érkezett, nem egészen földi forrásból. Ez szerint, amikor a Földre embert telepítettek, az, a Szíriuszról történt. Az atlantiszi civilizáció, még őrizte is, az onnan származó tudást, de ez szerint az szerint, más bolygóról érkezők rossz szemmel nézték a földi békességet és jólétet. Elvetették az ellentétek magját az emberek között, ami odáig fajult, hogy az a civilizáció, el is pusztította önmagát, olyan katasztrófát előidézve, ami a földet is megváltoztatta.

Hosszú időtelt el, mire a maradék emberek ismét magukra találtak, de eszközeiktől, hajdani tudásuktól és képességeiktől nagyobbrészt megfosztva.

A gonoszságot támogatók nem nézték tétlenül az emberek talpra állását. Kiválasztottak egy elkülönült csoportot, akikkel elhitették, ők a teremtő Isten küldöttei, és rajzuk keresztül, ez a csoport Isten kiválasztottjává lesz. előírtak számukra magatartásformákat, meghatároztak elvárásokat, és ezek megtartásáért cserébe, különleges státust ígértek nekik. Nem elégedtek meg ennyivel. Az adott csoport egyedeit genetikailag is módosították, genetikájukban örökletesen kijelölve, önmaguk tulajdonságait, a kapzsiságot, békétlenséget, és az uralkodási vágyat. Ez a csoport, a következő, jelenleg a földön élő emberiség soraiban, egyfolytában jelen van, hol kisebb, hol nagyobb hatásfokkal bomlaszt, pusztít és harácsol. Ha az emberiség békeszerető többsége ellenintézkedéseket tesz, ezek fel vannak háborodva, a béketűrők pedig, egyfolytában elfogadják, megalapozottnak hiszik ezt a műfelháborodást, és szinte semmit sem tesznek ellenük. Így jutott el mára a világ, a jelenlegi helyzetébe, és a pusztító tömeggyilkos háború előszobájába.

Forrásunk szerint, értelmetlen a vezérkaruk félreállítása, mert emberi szándékkal nem megoldható. Olyan, mint a cápák fogsora. Ha egy fogat kiütnek, futószalagon jön helyébe a másik. Egy cápának is lehetetlen annyi fogát kiverni, hogy a cápa fogatlan maradjon. Ilyen a globalista vezérkar is.

Állítólag illúzió, a Földön, az emberi irányítás. Életünket más civilizációk tartják kézbe, és jelen pillanatban, a sötét oldal vezeti a világot. Sajnos, a megsemmisülésbe. Szerencsére ezt a fény oldalán is látják, és megakadályozzák a pusztítást. Ezek a változások, az ő időtlenségükben zajlanak, ezért nehéz a mi időnk szerint meghatározni, a realizálódásuk pontos idejét. Az univerzum legfőbb hatalma, látva a helytelen irányt, nagyjából kétezer éve határozta el a sötét oldal hatalmának kiszorítását az emberi közösségből. A régi magyar mondás szerint „Isten malmai lassan, de biztosan őrölnek”.

Sajnos, tapasztaljuk.

Jó hír viszont, hogy a gonoszság kiszorítása, hatalmának megsemmisítése, az univerzumnak, jelentős változásaihoz kötődő események. Ezek, már hosszú ideje zajlanak, és a forrás szerint, a megfelelőség utolsó fázisában állnak.

Nem tudni, melyik nap, melyik héten, melyik hónapban alakul át a világ.

Akkor, nem kell erőszak, nem kell fegyver, elég az emberi akarat, de az kell ahhoz, hogy a sötét oldal hatalma, azonnal összeomoljék.

  Szerintem sokan várják, és akarják, ezért megtörténik. Megszabadulunk a hazugságtól, a becstelenségtől, a hamis értékektől, és végre becsület,és béke lesz a Földön.

Én már nagyon várom, szerintem nem vagyok egyedül.

 

Béla László

A bejegyzés trackback címe:

https://magyaratveres.blog.hu/api/trackback/id/tr523471526

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása