évszázados átverés

Gondolatok az emberiség, és a magyarság helyzetéről, lehetséges megoldások, a válságok megelőzéséről, felszámolásáról, az Isteni igazságosság fontosságáról. Amit a médiák elhallgatnak, tájékoztatás a körülöttünk történő dolgokról... Az ellentétek, és igazságtalanságok felszámolásáért dolgozom, együtt, minden jó szándékú emberrel. Végkifejletben győzni fogunk, győznünk kell, mint a pozsonyi csatában, mert nin cs más alternatívánk.

Friss topikok

  • Hungarica: " A mélybe csak a tested merült el,csak ő tűnt el a föld alatt ,de lényed lényege ezer felé szóró... (2014.02.16. 18:01) Sok legyet egy csapásra…
  • katolnai: Ha mindennel nem is értek egyet írásodban, de sok igazságot megfogalmaztál: kár, h pont azok nem o... (2013.11.08. 06:46) Mi bajuk a zsidóknak Horthy-val?
  • Vállalkozz: Tibi Atya mindenképpen tudja, hiszen nemrég futott el mellett nagyon meggyőző tempó fölénnyel: www... (2013.08.01. 00:53) Orbán a legnépszerűbb politikus…
  • nemhívő: ....a "jobbik" soha nem fog kormányra kerülni.... Legfőképpen azért, ...mert eszük ágában sincsen... (2012.12.01. 20:02) A be(nyalós)hódoló egységfront…
  • cgitar: Az kiabál akinek a háza ég! Kár volt magyarázkodni ! (2012.11.27. 23:15) Visít a kisebbség.

Bekötött szemmel?

2012.01.05. 09:09 | béla lászló | Szólj hozzá!

Nem lehetett egyszerű

   Elgondolkodhatunk azon, vajon mekkora gondot okozott a pénzügyi világrablóknak, kitalálni, és lenyomni a nemzetek torkán, a bankok „függetlenségét”.

   Még, ha valóban függetlenek lennének, az is egy elmebaj, hiszen nem működhet úgy egy ország, hogy az emberek, kormányok kitűznek valamilyen célt, és ezekkel a célokkal, az országok, idegen csoport által kisajátított pénzügyi intézményei, következetesen szemben politizálnak.

   A legiskolázatlanabb földművelő sem olyan sötét, hogy ha két lova van, akkor az egyiket az eke elé, a másikat mögé fogná, hogy kedvére ostorozva őket, az eke mégse mozdulhasson el a helyéről. Ez már orvosi eset, azonnali kezelést igényel. Nem is tudom, hogy merik ezek a nemzetközi pénzhamisító, ezen keresztül élősködő körök, feltételezni a társadalmakról, hogy összességükben butábbak, a legbutább összetevőjüknél is. Sajnálatosan lehet valami a feltételezés mögött, mert az a szerveződés, évtizedek óta működik a világban. Lassan ismerik fel a nemzetek, a kormányok, ennek az elmebajnak az elfogadhatatlan kártételét. Lehetetlent várnak a nemzetek feletti pénzhajhászok, amikor azt erőszakolják, hogy az országok termelése növekedjék, miközben az életszínvonal zuhanórepülésben van. Az ő törekvéseik alapján, természetes, hogy ez a céljuk, de egyetlen gondolkodó lénytől sem várható el, hogy éjjel nappal dolgozzék, miközben egyre kevesebb jut neki, azért, hogy mások gazdálkodhassanak, leginkább garázdálkodhassanak, az ő munkájának eredményéből. A gazdasági növekedés, és az életszínvonal süllyedés között fennmaradó értéket, minden nemzetről lenyúlják. Ráadásul, nem is Havaiban eltapsolják, hanem abból fegyverkeznek, hogy sakkban tarthassák az emberiséget. Az emberiséget nem lehet, csak próbálják, sakkban tartani. Elindult egy tudati felemelkedés, ami végbe fog menni. Ehhez, nyugalomra, szeretetre, önzetlenségre van szükség. Ezt akadályozandó, próbálják az embereket megfélemlíteni, egymás ellen uszítani, hogy minél kevesebben legyenek képesek a felemelkedésre. Hamvában-halt próbálkozás. Az emberiség zöme, a legszörnyűbb körülmények között is meg fogja teremteni a lelki egyensúlyát, szeretettel viszonyul embertársaihoz, és a tömegek felemelkedett gondolkodása, nem a múltat, de az általuk elképzelt, az emberiségnek szánt sötét jövőt fogja "végképp eltörölni" ahogy az internacionálé szeretné.

Már olyan elmebeteg híreket is generálnak, (gondolom hatékony félrevezetésül) hogy a magyaroknak is megrendült a bizalma az országban. Ennek következtében, sokan mentik külföldre a vagyonukat. Aki ezt teszi, egészségére. Elég Kathafi, vagy Líbia vagyonának, vagy az iráni külföldi bankbetéteknek, a Kínai aranyfedezetnek a sorsát követni, hogy a legsötétebb ember számára is világos legyen, hogy a külföldi bankbetét, rosszabb a semminél. Az csak addig létezik, ameddig a betét tulajdonosa, állama, vagy országa, aláveti magát, a nemzetközi bankvilág politikájának.

   Hírek szerint, Kína, hatvan éve képtelen visszaszerezni, a Fednél elhelyezett aranytartalékát. Odaadta, csak épp vissza nem adják. De nem különben bántak el Líbiával. Kadhafi, jólétben tartotta a népét, olcsón, ivóvízzel látta el fél Afrikát, és vonakodott, hamis dollárért olajat adni. Túl azon, hogy „levadászták”, az emellett összeharácsolt vagyonát is ellopták. Mondjuk, befagyasztották. Nem tudom, mi a különbség?

  Iránt, Irak módjára megvádolták, és mert nem változtatott az álláspontján, nem tette hátra a kezét, hogy Rotsildék rátehessék a bilincset, az összes külföldi bankszámláját zárolták. Tessék csak nyugodtan külföldre vinni a pénzeket. Az, az elvesztés legbiztosabb módja.

    Már többször leírtam, Magyarország sajátos gazdasági, és stratégiai helyzetét.

Mi alkalmasak vagyunk, a világ mocskától elszigetelt önálló életre. Ha ezt az utat járjuk, ebben a túlélést találjuk. Ha tovább hentergünk a dagonyában, annyira meglazul alattunk a sár, hogy elmerülünk, és megfulladunk az ingoványban.

Érdemes ezen elgondolkodni.

 

Béla László

A bejegyzés trackback címe:

https://magyaratveres.blog.hu/api/trackback/id/tr23521062

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása