évszázados átverés

Gondolatok az emberiség, és a magyarság helyzetéről, lehetséges megoldások, a válságok megelőzéséről, felszámolásáról, az Isteni igazságosság fontosságáról. Amit a médiák elhallgatnak, tájékoztatás a körülöttünk történő dolgokról... Az ellentétek, és igazságtalanságok felszámolásáért dolgozom, együtt, minden jó szándékú emberrel. Végkifejletben győzni fogunk, győznünk kell, mint a pozsonyi csatában, mert nin cs más alternatívánk.

Friss topikok

  • Hungarica: " A mélybe csak a tested merült el,csak ő tűnt el a föld alatt ,de lényed lényege ezer felé szóró... (2014.02.16. 18:01) Sok legyet egy csapásra…
  • katolnai: Ha mindennel nem is értek egyet írásodban, de sok igazságot megfogalmaztál: kár, h pont azok nem o... (2013.11.08. 06:46) Mi bajuk a zsidóknak Horthy-val?
  • Vállalkozz: Tibi Atya mindenképpen tudja, hiszen nemrég futott el mellett nagyon meggyőző tempó fölénnyel: www... (2013.08.01. 00:53) Orbán a legnépszerűbb politikus…
  • nemhívő: ....a "jobbik" soha nem fog kormányra kerülni.... Legfőképpen azért, ...mert eszük ágában sincsen... (2012.12.01. 20:02) A be(nyalós)hódoló egységfront…
  • cgitar: Az kiabál akinek a háza ég! Kár volt magyarázkodni ! (2012.11.27. 23:15) Visít a kisebbség.

Budapestet akarják!

2012.01.31. 00:35 | béla lászló | Szólj hozzá!

  Budapestet akarják!

    Nem adjuk! Nem adhatjuk! Őseink öröksége kötelez bennünket, hazánk további pusztításának megakadályozására.

Budapest, a világ egyik legszebb városa, ahol a világ egyik legszebb parlamentje áll, amiben 20 évnél több ideje a világ legnemzetárulóbb kormányai működnek a „mi” akaratunkból. De legalább is ezt akarják velünk elhitetni. Ezért vétkezik minden magyar, aki a választásokat bojkottálja, kényelemből, piti érdekekből, vagy apátiából, hiszen úgysem számít.

De! Nagyon is számít!

Ha a legutóbbi választáson minden jogosult részt vett volna, és legtisztább lelkiismerete szerint szavaz, lehet, hogy ugyanez a társaság alakíthat kormányt, (szerintem ez sem biztos) de hogy kétharmados többsége nem lenne, amivel megcsúfolhatja a magyar törvényhozást, az egészen biztos.

A nemzet ellenségei, egytől egyig ott voltak, a támogatói közül, úgy

hellyel-közzel. Sokan, nemzeti érzéstől vezetve szavaztak, ál-nemzeti politikára.

Már látják, de már késő. Áldozatul estek a szokásos átverésnek.

Most, a fővárosunk a tét!

Az újmagyarok arra pályáznak. Nem lakóhelyként, mert úgy már kisajátították egy részét, hanem örökérvényűen akarják elszakítani. Kitépni az ország testéből, mint Trianonban a Felvidéket, Erdélyt, a Délvidéket, hogy csak nagyjából emlékeztessek.

   A terv, nagyon kidolgozott, nagyon átgondolt, és nagyon aljas. Ilyet, Istenhívő ember nem tudna kitalálni. Erre, csak Jahve népe képes.

Több éve készítik elő a módszeres támadást, és most látják elérkezettnek az időt, a végrehajtáshoz. Előbb, be kellett léptetni az országot az unióba, aztán alá kellett íratni az alkalmas Magyar Kormánnyal, a masztrichti szerződést.

Ezzel nyílt meg az út, Budapest megtámadásához. Ez nem fantázia!

   Aki valamennyire is ismeri a masztrichti szerződést, az tudja hogy van egy pontja, a kormányok biztonságáról, hatalmuk megőrzéséről a legerősebb népi tiltakozás ellenére is, a népharaggal szemben is. Ez a pont arról szól, hogy ha a folyamatos megszorításokra, fosztogatásra kényszerített kormányok ellen, valamelyik tagállam lakossága erőszakos lázadásban tör ki, akkor a szorongatott kormány, mint annak idején Kádár az oroszokat, behívhatja az unió terrorkülönítményét az Euro-Gendfort, hogy leverje a „lázadást”.

  Ez a terrorhadosztály teljes felhatalmazással gyilkolhat, semmilyen jogi, és emberi törvényt nem kell tisztelniük. Semmiért nem vonhatják őket felelősségre.

Egyetlen kötelmük létezik, mint a spártai katonáknak, „ezzel, vagy ezen” (így adták az anyák, csata előtt a pajzsot a fiaik kezébe, mert a győztesek azzal tértek haza, a halottakat azon hozták társaik) győzni kell.

A szerződés, a továbbiakban úgy rendelkezik, hogy amit, ez a terrorkülönítmény elfoglal, épületet, várost, vagy megyét, az többé, nem tartozik az adott nemzetállam területéhez, hanem területen kívüli módon, mint valami követségi ingatlan, az EU. közigazgatása alá tartozik. Itt van az eb sírhantja!

Ha sikerül olyan mértékű aljasságot elkövetni, amit az adott állam lakossága már nem képes lenyelni, és ha kell, erőszakkal is ellenáll, akkor megindulhat a féktelen gyilkolás, ami után megszerezhető a kiszemelt terület.

  Ettől talán nem kell félnünk, mert szerintem, még mindig van annyi összetartás a magyarokban, hogy ha a fővárosunkat ilyen támadás érné, akkor minden magyar, egy emberként kelne a védelmére, és a legvadabb terroristákat is megenné reggelire. De! ha arra gondolok, hogy ez, hány ezer magyar életet követelne, a magyarság legjavából, akkor azt kell mondanom, most kell nagyon észnél lenni.

   Az a sarc, amit a budapestiekre, de leginkább az összes magyarra ki akarnak vetni, havi 10 000 Ft. út-díj formájában, az vérforraló. Ráadásul, mindezt azért, hogy a BKV kiválasztottjainak legyen mit elsikkasztani. Ők is tudják, hogy ez a mi hazánk, a mi városunk, és a mi utunk, tehát semmi jogalapjuk nincs, ezért különdíjat követelni, éppen ezért teszik. Remélik, ez majd kiveri a biztosítékot, és elszabadul az erőszak, az előbb leírt következményekkel.

El kell kerülni az erőszakot!

Legtöbb, amit tehetünk ésszerűen, a polgári engedetlenség. Senki nem veszi meg a tetves matricájukat, mindenki anélkül jár a dolga után. Valószínű, ha megfogja a rendőr, megbírságolja, amit nem szabad befizetni. Talán a rendszámot is leveszi, de ez nem a vég. Ha ezt teszik, és már elég jármú szaladgál rendszám nélkül, körül lehet velük állni a felelősök lakhelye körüli mellékutcákat, hogy ezeknek is, legalább 2-300 métert gyalog kelljen megtenni.

Ez alatt, el lehet mondani a véleményeket a nemzetárulóknak, de az erőszaktól tartózkodni kell.

  Tudom, ez rengeteg önmérsékletet kíván a magyarságtól, de már nem sokáig.

Ebben az esztendőben rúgják az utolsókat. Ez a gonoszok éve. Ezt kell kibekkelni, mert ez alatt zajlanak le, azok a világméretű változások, amik elsöprik a gonoszságot a Földről, és végre békében, és szeretetben élhetünk.

Mentesen az ellenségeskedéstől, az élősködőktől és bajkeverőktől.

Élvezhetjük Isten igazságosságát, és végtelen szeretetét, amivel eltávolítja tőlünk a bajokat.

Béla László

A bejegyzés trackback címe:

https://magyaratveres.blog.hu/api/trackback/id/tr83988757

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása