évszázados átverés

Gondolatok az emberiség, és a magyarság helyzetéről, lehetséges megoldások, a válságok megelőzéséről, felszámolásáról, az Isteni igazságosság fontosságáról. Amit a médiák elhallgatnak, tájékoztatás a körülöttünk történő dolgokról... Az ellentétek, és igazságtalanságok felszámolásáért dolgozom, együtt, minden jó szándékú emberrel. Végkifejletben győzni fogunk, győznünk kell, mint a pozsonyi csatában, mert nin cs más alternatívánk.

Friss topikok

  • Hungarica: " A mélybe csak a tested merült el,csak ő tűnt el a föld alatt ,de lényed lényege ezer felé szóró... (2014.02.16. 18:01) Sok legyet egy csapásra…
  • katolnai: Ha mindennel nem is értek egyet írásodban, de sok igazságot megfogalmaztál: kár, h pont azok nem o... (2013.11.08. 06:46) Mi bajuk a zsidóknak Horthy-val?
  • Vállalkozz: Tibi Atya mindenképpen tudja, hiszen nemrég futott el mellett nagyon meggyőző tempó fölénnyel: www... (2013.08.01. 00:53) Orbán a legnépszerűbb politikus…
  • nemhívő: ....a "jobbik" soha nem fog kormányra kerülni.... Legfőképpen azért, ...mert eszük ágában sincsen... (2012.12.01. 20:02) A be(nyalós)hódoló egységfront…
  • cgitar: Az kiabál akinek a háza ég! Kár volt magyarázkodni ! (2012.11.27. 23:15) Visít a kisebbség.

Amit még tudni lehet

2012.02.03. 06:01 | béla lászló | Szólj hozzá!

 Amit még tudni lehet

    Korábban írtam, egy lehetőségről, amit arra az esetre dolgoznak ki, ha Magyarország kilép, vagy kizárják az EU.-ból. Azt mondják, az EU.-n kívül is van, sőt. a kis országok polgárai számára, jobb, nyugodtabb, biztonságosabb élet.

Van jövőkép, szabadság, emberi jogok. Van védelem a tisztességtelenséggel, hazugsággal, a csalásalapú erőfölény kialakításával szemben.

  Hosszú, és keserves, megannyi szenvedéssel eltöltött idő kellett, mire a gonosz kialakította ezt a hatalmat a fél világ felett. Most felbátorodott, és az egészet akarja.

  Rajtunk, gondolkodó embereken áll, megtesszük e önmagunkért azokat a lépéseket, melyeket a jövőnk érdekében tennünk kell, vagy gyávaságból, kényelemszeretetből, elfogadjuk a kegyelemkenyeret, amit még adnak nekünk, ameddig egyáltalán hajlandók. Napról-napra szervezik a lehetőséget, hogy egy mozdulattal elzárhassák az emberiség életének csapját, mi pedig önként, és dalolva adjuk ehhez eszközeinket, munkánkat és szavazatunkat.

   Lehet, hogy minket, kívülálló nemzeteket is úgy kell kihajtani a rabságukból, ahogy annak idején őket hajtották ki Egyiptomból?

Ha ránk is negyven év pusztai bolyongás várna, az is jobb lenne, mint birka módra vonulni a nyaktiló alá. Nem vár ránk negyven nehéz év.

Amilyen évszázados aknamunkával született, ez az elnyomó rendszer, olyan szempillantás alatt zúzható szét. Egyetlen kérdésre kell őszintén, igaz választ adni:

Melyik a barát, és melyik az ellenség?

Azt híresztelik az érdekükben hazudozók, ha lerázva az igájukat, kilépünk az unióból, nem lesz szövetségesünk. Ez akkora hazugság, hogy már-már a hihető kategória. Aki hazugság akadémián professzor, nyugodtan például állíthatná a tanítványok elé. Hazudni hihetően csak úgy lehet, hogy hatalmasat kell hazudni, és azt rengetegszer egybehangzóan el kell mondani. Így a legvadabb hazugságot is el lehet hitetni az emberekkel.

Azt hiszik, és ezerrel híresztelik, olyan hatalmuk van, amivel bármit megtehetnek, bárhol bombázhatnak, bárkit legyilkolhatnak, én pedig hozzáteszem, addig, ameddig áll a hazugságokra épült kártyavár. De ha egy lapot kivisz a szél ebből a kártyavárból, WTC tornyok módjára válik önmaga temetőjévé. Akkora ellenszenvet tudtak kivívni maguknak a világban, hogy bárki, bárhol fordítson hátat nekik, talál néhány ellenséges kormányt. De népet, egyet sem. A népek mindenütt szövetségesek az ellenük folytatott harcban, még a saját országukban is.

  Nem szabad hibázni!

Sokan hibáztak már a történelemben Titusztól Hitlerig. Tanulni kell belőle.

Az emberiség is egy élő szervezet. Ha kórokozó támadja meg, megbetegíti, gyógymódot kell keressen, ha nem akar elpusztulni. A korábbi gyógymódoknak iszonyú mellékhatása, holo-kór következménye volt, amitől máig szenvedünk, de semmi eredménye nem volt.

Szemvillanásban volt mérhető az idő, amennyire meg tudta akasztani a fertőzés terjedését és elhatalmasodását. Nem véletlen fogalmazódott meg egy alapértékként, a Keleteurópai Föderáció gondolatában, hogy ebben semmilyen faji, etnikai megkülönböztetés, kirekesztés nem működhet. Egy-egy nemzetállam parlamentjében, minden kisebbségnek, képviseletet kell biztosítani, számarányának megfelelően. A valódi gyógyszer a tisztességtelen hatalom megteremtésével és visszaélésével szemben a legjobb megoldást találták meg.

Aki, ebben a társadalmi berendezkedésben, közhatalom birtokában, azzal visszaél, vagy országa, nemzete ellen dönt, megbízatása azonnal megszűnik, és büntetésként, egy lemenő, és hat felmenő generációját, a közügyektől el kell tiltani. Az ilyen embernek sem egyenes sem oldalági rokona, hét generáción át, nem választó, és közhivatalra nem választható, és ki nem nevezhető. Isten nem véletlen hirdeti, hogy hetedíziglen feleltek atyáitok bűneiért.

  A barát, és ellenség definíciójára, volt nagyapám barátjának, aki katonaként harcolt az első világháborúban, egy nagyon találó kérdése.  Azt kérdezte nagyapámtól. Ha te lapítasz egy lövészárokban éhezve, száz méterre, a másik oldalon belekényszerített katonával, és tudsz cigarettáért kenyeret csencselni,

amiben a bajtársaid támogatnak, fedeznek, közben, a saját lövészárkodban,  jön egy magas rangú, és a senki földje közepén, mindkettőtöket lelő, ki a barát, és ki az ellenség?

Hasonlóan vetődik fel a kérdés, az unióból a föderációba átlépőkkel kapcsolatban is. A vazallusokat távol tartjuk, de a sorkatonák, a népek, mind a szövetségeseink.

Az Isteni igazságosságot elnyomni, mocskos pénzzel besározni, hazugságokkal elleplezni, csak ideig-óráig lehet. Az idő hosszú volt, de az óra eljött.

Béla László

A bejegyzés trackback címe:

https://magyaratveres.blog.hu/api/trackback/id/tr794055227

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása