évszázados átverés

Gondolatok az emberiség, és a magyarság helyzetéről, lehetséges megoldások, a válságok megelőzéséről, felszámolásáról, az Isteni igazságosság fontosságáról. Amit a médiák elhallgatnak, tájékoztatás a körülöttünk történő dolgokról... Az ellentétek, és igazságtalanságok felszámolásáért dolgozom, együtt, minden jó szándékú emberrel. Végkifejletben győzni fogunk, győznünk kell, mint a pozsonyi csatában, mert nin cs más alternatívánk.

Friss topikok

  • Hungarica: " A mélybe csak a tested merült el,csak ő tűnt el a föld alatt ,de lényed lényege ezer felé szóró... (2014.02.16. 18:01) Sok legyet egy csapásra…
  • katolnai: Ha mindennel nem is értek egyet írásodban, de sok igazságot megfogalmaztál: kár, h pont azok nem o... (2013.11.08. 06:46) Mi bajuk a zsidóknak Horthy-val?
  • Vállalkozz: Tibi Atya mindenképpen tudja, hiszen nemrég futott el mellett nagyon meggyőző tempó fölénnyel: www... (2013.08.01. 00:53) Orbán a legnépszerűbb politikus…
  • nemhívő: ....a "jobbik" soha nem fog kormányra kerülni.... Legfőképpen azért, ...mert eszük ágában sincsen... (2012.12.01. 20:02) A be(nyalós)hódoló egységfront…
  • cgitar: Az kiabál akinek a háza ég! Kár volt magyarázkodni ! (2012.11.27. 23:15) Visít a kisebbség.

Egymásra kenik a sz@rt!

2012.02.06. 11:10 | béla lászló | Szólj hozzá!

 

   Voltaképpen a fene se bánná. Attól sem lesznek büdösebbek, mint, anélkül.

De, hogy a végén, az országgal etetik meg, amit egymásra kentek, ez felháborító, megtorlásért kiáltó becsületsértés.

     Valami bölcs ember, most közreadta, hogy Viktor semmit sem tehetett a MALÉV  kapcsán, mert-hogy elődei kötöttek olyan szerződéseket, melyeknek értelméből ez egyenesen következett.

   Kérdezem én! ki volt az a címzetes hazaáruló, aki belökdöste az országot ebbe az EU.-nak titulált fosztogató bagázsba? Ki volt az, aki átjátszotta egyetlen törvénnyel a magyar pénzt, valutatartalékot, aranyfedezetet és az ország minden vagyonát, az MNB. feletti rendelkezés jogával, az IMF kezére?  És vajon ki volt az, aki a teljhatalma birtokában, a mai napig nem vonta vissza, ezt a hazaáruló törvényt?

Na ki?

Úgy e, hogy mindenki tudja!

És mégis!

Voltaképpen meg is érdemeljük, hogy mindannyian a híd alatt végezzük.

Ha egy egész országnak, egy egész nemzetnek, együtt nem volt annyi, hogy átlássa a fasisztás hazudozás hátterét, és húsz éven át ugyan abból a …kosárból válogasson vezetőket, akkor miért panaszkodnánk.

    Mindenki ismeri a „rózsadombi paktumot” amit a kerekasztal pártjai beseggeltek és alá is írtak, ami szerint kormánypozícióban tilos szóbahozni a kamatos kamatot, tízszeresen is vissza kell fizetni a hiteleket, és mindig fel kell venni újabbakat. A saját húsosfazékért, mindegyik eladta a népét, akinek az életüket, a puszta létüket köszönhették. Hogy lehet, hogy a cseheknek több eszük volt, és bukóval kergettek el, minden megélhetési bűnözőt a kormánytól, aki az előző rendszerben közhivatalt bitorolt, vagy politikai élharcos volt.

Ha nekünk nem volt ennyi, miért ne tetszene, hogy nemzeti kormányunk hogyan dönti romba a gazdaságunkat, hogyan teszi utcára a honfitársainkat.

Ez, természetes következménye a magyarországi választásoknak.

    Jó! A nevesítettek pártját, már kirugdostuk a parlamentből, de a klónjuk, másnap, csak bekerült. Az elvtárs-urak képviselete mit sem változott attól, hogyan nevezzük őket. Attól, hogy valaki nemzeti húrokat penget, még épp olyan intenzitással árulja a hazáját, mint aki a szabadságról papolva hozza az adósrabszolgaságot. Nem nehéz ezt átlátni, de hát, ha nem akarjuk…

    Erre mondja a régi magyar mondás: „Ki milyen virágot szakasztott, olyat szagoljon”.

    Hát akkor, ha büdös is, tessék szépen szagolni.

 

Béla László

A bejegyzés trackback címe:

https://magyaratveres.blog.hu/api/trackback/id/tr34071507

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása