évszázados átverés

Gondolatok az emberiség, és a magyarság helyzetéről, lehetséges megoldások, a válságok megelőzéséről, felszámolásáról, az Isteni igazságosság fontosságáról. Amit a médiák elhallgatnak, tájékoztatás a körülöttünk történő dolgokról... Az ellentétek, és igazságtalanságok felszámolásáért dolgozom, együtt, minden jó szándékú emberrel. Végkifejletben győzni fogunk, győznünk kell, mint a pozsonyi csatában, mert nin cs más alternatívánk.

Friss topikok

  • Hungarica: " A mélybe csak a tested merült el,csak ő tűnt el a föld alatt ,de lényed lényege ezer felé szóró... (2014.02.16. 18:01) Sok legyet egy csapásra…
  • katolnai: Ha mindennel nem is értek egyet írásodban, de sok igazságot megfogalmaztál: kár, h pont azok nem o... (2013.11.08. 06:46) Mi bajuk a zsidóknak Horthy-val?
  • Vállalkozz: Tibi Atya mindenképpen tudja, hiszen nemrég futott el mellett nagyon meggyőző tempó fölénnyel: www... (2013.08.01. 00:53) Orbán a legnépszerűbb politikus…
  • nemhívő: ....a "jobbik" soha nem fog kormányra kerülni.... Legfőképpen azért, ...mert eszük ágában sincsen... (2012.12.01. 20:02) A be(nyalós)hódoló egységfront…
  • cgitar: Az kiabál akinek a háza ég! Kár volt magyarázkodni ! (2012.11.27. 23:15) Visít a kisebbség.

A drogozást, állami programokban terjeszteni kell?

2012.02.09. 14:35 | béla lászló | Szólj hozzá!

 

    Terjeszteni kell, mert egyébként, az épeszű magyar fiatalból, soha nem lenne droghasználó, drogfüggő meg végképp nem. Valahogy fel kell zárkóztatni ezt az „elmaradott” társadalmat a globalista multikulti szintjére. Az a fiatal, aki nem drogozik, még a végén gondolkodni, és figyelni kezd. Netán észreveszi, hogy mi zajlik körülötte, miként gyötrik a szüleit, miként próbálják rabszolgaságba, túlköltekezett adóság csapdába hajszolni. Még rájön, hogy a tonnaszám terjesztett tukmáló ingyen újságok, mekkora károkat képesek okozni, és reggelente, mindenkit megelőzve, a kukába suvasztaná őket.

   Szóval, a globalista társadalomban nem szabad gondolkodni. A gondolkodás legintenzívebb akadályozója a drogfogyasztás, tehát ezt állami kényszerrel terjeszteni kell. Szomorú, hogy meg is teszik, gátlástalanul.

Szinte már hallom a kérdést, miről beszél ez a zavart ember? Drogpropaganda állami kényszerrel? Ki írja elő törvénnyel, a magyar fiatal számára, a szigetfesztivál látogatását? Nem kell előírni, elég egy ilyen rendezvényt engedélyezni. Aki odamegy, azt már nem kell törvénnyel kötelezni. Nem kell kapacitálni sem a drogfogyasztásra, sem a „szabad szerelem” elfogadására, mert ezek a fiatalok, sajnos, már keresik a lehetőséget, az alapvető társadalmi elvárások alóli kibúvókra, és egy ilyen fesztivál, tárháza a kibúvóknak.

Itt, teljesen természetes, ha a csóka „betép”, hisz csak jól érzi magát. Semmi kivetni valót nem találnak benne, ha ittasan, a sátor helyett, netán a sátor mellett, közszemlén szeretkeznek. Szóval, oldott a légkör, kiváló a hangulat, de ebben semmilyen állami kényszer nincsen.

Valóban nincs. Itt a drogterjesztés, erkölcszüllesztés, kizárólag önkéntes alapon folyik. De sajnos folyik!

    A kényszer nem itt van. A kényszer az iskolakötelezettségben gyökerezik.

Már hallom a felhorkanást

Talán tanulatlanul kellene maradni a gyermekeinknek?  Dehogy!

Csak-hogy, gyermekeink ismereteinek bővüléséért, összetételéért, valósságáért, a gyermekek erkölcsi tartásáért, azok az iskolák felelősek, ahova jóhiszeműen beíratjuk őket. Ezeknek az iskoláknak a működéséért, oktatott anyagáért viszont azok felelősek, akik a központi tanterveket, a tankönyveket, nevelési irányelveket kiadják és ellenőrzik, röviden, az iskolakötelezettséget előíró állam.

Súlyos felelősség terheli azt a közoktatást, aki hamis ismereteket oktat, vagy valós tényeket elhallgat.

   Szégyen, hogy még mindig a Habsburg Mária-Teréziánál tartunk, a 896 körülire datált magyar honfoglalással, a halász vadász, kulturálatlan ősmagyarok meséjével, amikor a történeti kutatások, régészeti ásatások, már rég feltárták a valós helyzetet, ami merőben más, mint a tananyag tartalma. Úgyszintén nevetséges, de inkább tűrhetetlen, hogy még mindig a finn-ugor nyelveredetet sulykolják, amikor a világ számos idegen kutatója mutatta ki, és publikálta, hogy a magyar nyelv, és rovás, a világ legősibb kommunikációs formái. Rokonságot a szkíta, sumér, és arámi nyelvvel lehet kimutatni. Azzal az arámi nyelvvel, ami jézus anyanyelve volt, amelyen a biblia íródott, és amelyen Árpád beszélt a magyarjaihoz, az állítólagos honfoglalás idején. Gyalázat, hogy a magyar fiatal történelmi tudásában nem kap helyet a 907-es pozsonyi csata.

Mindezeket a hiányosságokat tetézve, bevezették a koedukált oktatást, és emellett, már az óvodától kezdődően, a nemi identitás összemosását célzó intézkedéseket, kötelező erővel. Érthetetlen, hogy még mindig hatással lehetnek a folyamatokra a „Magyar”és Hiller félék, amikor pártjukat, és a hozzá tartozó „alapértékeket” a választók már rég annulálták, elutasították.

   Nagy valószínűséggel, ilyen és hasonló kútfőkből származik a „drog prevenciós felvilágosítás” iskolai programja is. Ezek az irányelvek, oly mélyen beágyazódtak a magyar közéletbe, hogy a fiatalság erkölcsének és egészségének megóvása érdekében, csak radikális intézkedésekkel lesznek eltávolíthatók.

Csak úgy őrizhetjük meg egészséges fiataljainkat a homo szexualitástól, kábítószertől, és egyéb káros, az EU. értékrendjében, sajnos, elfogadott hatásoktól.

Hogy is néz ki, egy ilyen drog prevenciós óra?

  Kíváncsi voltam, beszélgettem hát, néhány fiatallal erről.

Azt mondják, bejön az osztályba egy ismeretlen fazon, és elmondja, hogy ő most, a megelőzés érdekében, a drogokról fog beszélni. Hozzákezdve a mondandójához, részletesen ismerteti a drogok fajtáit, a helyettesítésükre alkalmas szabad forgalomban kapható anyagokat. Szaftosan részletezi, micsoda „élményt” nyújtanak a drogok, miért válik egy ember drogfüggővé, és ez megy negyven percig. A végén, öt percen elmondja, hogy talán nem kéne, de ha mégis „muszáj”, akkor legfeljebb a fű, vagy más „könnyű” drogok.

Mi egy ilyen előadás, ha nem a drogozás burkolt reklámja. Nyíltan, még nem reklámozhatják, mint a „gyógyszereket” a tv-ben. Akkor nem lenne ildomos kergetni. Márpedig ez a cél. Elterjeszteni, mert sok pénz van benne, és kergetni, mert sok becsületes embert lehet általa bűnözővé tenni.

    Megszámlálhatatlan ilyen és hasonló kinövése gyűrűzött be hozzánk a globalizmusnak. Nagyon sürgősen le kell nyesegetni, mielőtt minket is ellep a multikulti gyilkos ingoványa.

Béla László

A bejegyzés trackback címe:

https://magyaratveres.blog.hu/api/trackback/id/tr794084167

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása