évszázados átverés

Gondolatok az emberiség, és a magyarság helyzetéről, lehetséges megoldások, a válságok megelőzéséről, felszámolásáról, az Isteni igazságosság fontosságáról. Amit a médiák elhallgatnak, tájékoztatás a körülöttünk történő dolgokról... Az ellentétek, és igazságtalanságok felszámolásáért dolgozom, együtt, minden jó szándékú emberrel. Végkifejletben győzni fogunk, győznünk kell, mint a pozsonyi csatában, mert nin cs más alternatívánk.

Friss topikok

  • Hungarica: " A mélybe csak a tested merült el,csak ő tűnt el a föld alatt ,de lényed lényege ezer felé szóró... (2014.02.16. 18:01) Sok legyet egy csapásra…
  • katolnai: Ha mindennel nem is értek egyet írásodban, de sok igazságot megfogalmaztál: kár, h pont azok nem o... (2013.11.08. 06:46) Mi bajuk a zsidóknak Horthy-val?
  • Vállalkozz: Tibi Atya mindenképpen tudja, hiszen nemrég futott el mellett nagyon meggyőző tempó fölénnyel: www... (2013.08.01. 00:53) Orbán a legnépszerűbb politikus…
  • nemhívő: ....a "jobbik" soha nem fog kormányra kerülni.... Legfőképpen azért, ...mert eszük ágában sincsen... (2012.12.01. 20:02) A be(nyalós)hódoló egységfront…
  • cgitar: Az kiabál akinek a háza ég! Kár volt magyarázkodni ! (2012.11.27. 23:15) Visít a kisebbség.

Segítenünk kell!

2012.02.14. 23:26 | béla lászló | Szólj hozzá!

 Jól alakulnak a változások, ássa a sírját az EU.

    Már látszik az európai népek feje fölött tornyosuló sötét felhőkőn át, a szabadság Isteni napjának derengő fénye. Minden jó, minden rendben, az előre jelzett forgatókönyv szerint megy. A népek szándéka, akarata megteremti a szabadságot. Már sokkal többen gondolnak arra, milyen szép életünk van az Unió megsemmisülése után. Látni a megsemmisülés jeleit. A jövőt, az embereknél jobban ismerő forrásaink, rég felrajzolták. A mai állapotok bekövetkezését, é pontosan ezt a helyzetet vázolták. Fogy a gonosz ereje, de maradék erejével, kegyetlen pusztításba kezd.

Érzi és tudja, lejárt az ideje, és ez, az embereknek, a hitben élő népeknek köszönhető.

Az univerzum, ha úgy tetszik Isten, azt valósítja meg jövőnkül, amire sokat, és hittel, meggyőződéssel gondolunk. Az emberiség egyre tudatosabb, és egyre nagyobb számban a szabadságra, függetlenségre, gond nélküli életre gondol, és ezért fog, ez bekövetkezni.

Kigyógyultunk a félelmekből.

Elhibázta a gonosz. Olyan sötét intézkedéseket valósított meg a félelemkeltés, és félelemben tartás szándékával, hogy már alig van ember, akinek van mit félteni.

A túlnyomó többség, már pozitívumként értékeli, hogy még meg nem ölték, hogy még fedél van a feje fölött, még megszerzi a családjának a napi élelmet, és nem fél a holnaptól. Egyre kevésbé panaszkodunk, és ez a döntő! Az emberek, már a felemelkedésüket vizualizálják. Akarják, elhiszik, és el is képzelik, napi valóságként élik meg a szabadságot, az Unio, NATO, és IMF. mentes életet.

Ez a döntő! Ettől fogy vészesen a gonosz ereje.

Korábban, a látszat demokrácia fenntartása mellett is, képes volt a gonosz elérni, hogy egy-egy országban, őt feltétlen kiszolgáló kormányok működjenek.

Ehhez, már nincs elég ereje, már képtelen a tudatokat úgy manipulálni, hogy az megnyugtató legyen a számára, mert egyre többet akar. Helyben azt látjuk, hogy eltűnt a politikából az SZDSZ, az MDF, és lassan elmerül az MSZP is. Az emberek átlátják és értékelik a pusztító szándékokat, és elutasítják azokat. Észrevették és értékelték, hogy a legutóbbi választáson, amikor még az MSZP lehetőséget kapott, minden kötelezettség nélkül, becipelte a hátán a kormányba a nyilvánvalóan elutasított SZDSZ-t. Talán épp ez lett az oka, a súlyos hanyatlásának. Ennek ellenére, a sok teremtő pozitív gondolat, ami az emberek fejében ébredt, olyan nyomást jelentett, hogy Gyurcsány sem volt képes, a gonosz elvárásainak teljesen megfelelő irányt tartani, Akkor jött a Bajnai!

Minden választástól függetlenül, „szakértői” kormány címén.

Ezek, a gonosz, utolsó kétségbeesett húzásai. Elsöpörni a földről a népek akaratát, és erőszakkal megvalósítani, valami rémuralmat. Hogy ezt új világrendnek, a mennyei békének, vagy világkormánynak nevezi e, ez egészen mindegy. Ma reggel, kimondottan jót mosolyogtam, amikor kibújt a szög a zsákból. Egy amerikás magyarral készült interjú, az m1-en. Elmondta, hogy sok esetben nem felel meg egy-egy ország kormánya. Aztán, valahogy nem jutott eszébe a gonosz által rendszeresített varázsszó, a „szakértői kormány”, és kényszeredetten kibökte, hogy tulajdonképpen, választások nélküli kormányokra van szükségük. Nálunk ez volt a Bajnai, de látjuk, most a görögöknél ugyanezt csinálták. Olyan kormányt ültettek a nyakukra, aki hajlandó elfogadni a gonosz bármilyen ajánlatát, és addig lesz hatalmon, ameddig ezeket a dolgokat elrendezi. Utána, megpróbálják, ahogy nálunk is megpróbálták, a demokrácia keretei közé visszagyömöszölni a politikát. Ha a néppel sikerül elhitetni, hogy a kivégzésére saját maga ad felhatalmazást, sokkal kisebb ellenállással hajtja giotin alá a nyakát.

Hát nem!!!

Európa nyom egy „mégse” gombot, Nálunk most a Fideszes képviselőkön a figyelem. Megszavazzák e, a nép ellenében az újabb hitelcsomagot, amikor az Orbán féle alkotmány, tételesen tiltja jelen helyzetben újabb hitel felvételét, vagy bármi olyan lépést, ami növelheti az államadósságot.

  Vajon, merik e feltenni egyáltalán szavazásra a kérdést, amikor a felvetés már eleve törvénytelen, mert alkotmányellenes.  Magyar becsületből, soha nem árultuk el a szövetségeseinket, de most mások, olyanokkal kötöttek helyettünk, a mi nevünkben szövetséget, akik szétdarabolták hazánkat, milliókat zártak el a magyar hazától, és százezreket adtak különböző hóhérok kezére.

Ezek mind honfitársaink. Leszármazottaiknak, és az áldozatok emlékének is tartozunk annyival, hogy megőrizzük hazánkat a globális bekebelezéstől, és ezzel, megőrizzük reményeiket, hogy egyszer még ismét magyar földön élhetnek, mert lesz még Magyar Föld.

     Az imf-eu hóhérok, most, látszólag legázolták a történelmi gyökerű görög demokráciát,

Minden képviselőt megfosztottak mandátumától, aki az árulás ellen szavazott.

A legfrissebb híreket, képekkel lásd itt: http://vilaghelyzete.blogspot.com/

Egész Európát ugyanaz a rák emészti. Nem nézhetjük cselekvőképtelenül, amit a görögökkel művelnek.Pillanatokon belül ez lesz a spanyoloknál, az olaszoknál, a románoknál. Az olaszoknál már lecserélték a kormányt. Csak úgy! Hol vannak a nagy szabadságról, demokráciáról beszélő pártjaink? Nem látom a százezres szimpátiatüntetéseket az eu kirendeltség előtt, Görögország, a görög demokrácia támogatására. Hol a demokráciát féltő MSZP? Hol a nemzeti érdekeket névleg támogató Fidesz? Hol a karakánul kiálló jobbik?

„Nincs semmi baj se még, csak a szomszéd háza ég” ahogy a régi nóta mondja?

De! Baj van! Azt mindenki tudja, hogy ha a szomszéd háza ég, akkor pillanatokon belül, a miénk is égni fog.

Muszáj megvárni?

Nem kéne megelőzni?

Kifogyott az erő a fosztogatókból. Már képtelenek manipulálni az embereket.

Rájött az emberiség, hogy ez az út, a megsemmisülésbe vezet. A fosztogatók ezzel mit sem törődnek, inkább halnak meg velünk együtt, mint sem dolgozni kezdenének. Nem hagyhatjuk birka módra, hogy a megsemmisülésbe rántsák a civilizáció bölcsőjét, Európát.

  Már csak a zsaroláshoz van erejük, és csak arra van idejük. Rettegnek az elbukástól, de el kell bukjanak. Képtelenek elkerülni.

Nem mindegy, kit rántanak magukkal. Legjobb, ha senkit.

Magyarországot, a Magyar Kormányt, azzal zsarolják, hogy megfosztják szavazati jogától. Ezzel, kizárnak az unióból. Ám legyen! Nem fog hiányozni.

Nem kellenek az autópályáik, vigyék haza, mi nem kértük. Mi elporoszkálunk a régi útjainkon. Hogy a multik kamionjai nem tudnak végigdöngetni Európán, az nem nagy baj. Mi megtermeljük ami kell, nem halunk éhen.

Vehetünk Irántól olajat, akár terményért, jó cserearánnyal.

Nem kellenek a diktátumaik, sem a megszorításaik, sem ők maguk. El lehet menni. – ahogy a Fletó mondta. a Kárpát-medencéből, nem a magyaroknak kell elmenni!

Nem tudnak megfélemlíteni, mert már nincs mivel. Erre van mindenük kihegyezve. Az erőszak, a Rambó, az  „Amerikai börtönök” és minden filmszemét, ami Hollywoodból árasztja el a világot.

  Ki kell állni a görögökért, mert „vétkesek közt, cinkos aki néma”

A Csehek keményebbek? Kereken visszautasították a szennyszerződés aláírását. Az angolok is. Csak nekik lehet?

És????

Adjunk már egy kicsit magunkra. Addig lépjünk, amíg békében léphetünk, mert ha nem tesszük, ugyanúgy ránk erőszakolják a háborút, mint a görögökre.

Béla László

A bejegyzés trackback címe:

https://magyaratveres.blog.hu/api/trackback/id/tr254107334

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása