évszázados átverés

Gondolatok az emberiség, és a magyarság helyzetéről, lehetséges megoldások, a válságok megelőzéséről, felszámolásáról, az Isteni igazságosság fontosságáról. Amit a médiák elhallgatnak, tájékoztatás a körülöttünk történő dolgokról... Az ellentétek, és igazságtalanságok felszámolásáért dolgozom, együtt, minden jó szándékú emberrel. Végkifejletben győzni fogunk, győznünk kell, mint a pozsonyi csatában, mert nin cs más alternatívánk.

Friss topikok

  • Hungarica: " A mélybe csak a tested merült el,csak ő tűnt el a föld alatt ,de lényed lényege ezer felé szóró... (2014.02.16. 18:01) Sok legyet egy csapásra…
  • katolnai: Ha mindennel nem is értek egyet írásodban, de sok igazságot megfogalmaztál: kár, h pont azok nem o... (2013.11.08. 06:46) Mi bajuk a zsidóknak Horthy-val?
  • Vállalkozz: Tibi Atya mindenképpen tudja, hiszen nemrég futott el mellett nagyon meggyőző tempó fölénnyel: www... (2013.08.01. 00:53) Orbán a legnépszerűbb politikus…
  • nemhívő: ....a "jobbik" soha nem fog kormányra kerülni.... Legfőképpen azért, ...mert eszük ágában sincsen... (2012.12.01. 20:02) A be(nyalós)hódoló egységfront…
  • cgitar: Az kiabál akinek a háza ég! Kár volt magyarázkodni ! (2012.11.27. 23:15) Visít a kisebbség.

Nehéz az átállás.

2012.02.16. 22:42 | béla lászló | Szólj hozzá!

 Nehéz az átállás.

  Korábban írtam, hogy megváltoztam. Elhibáztam a megfogalmazást.

Kétségtelenül szeretnék megváltozni, hogy minél többet tehessek hazánk felemelkedéséért, és minden magyarnak, sőt, minden embernek fontos lenne a váltás. Téves az, az álláspont, miszerint bárki, túl kis pont lenne ahhoz, hogy jelentős változást hozzon létre.

  Azt látni kell, hogy mára, az emberiség három, döntően eltérő részre szakadt.

Van egy nagyon szűk, 1% alatti réteg, aki, - most mindegy, milyen módszerrel – hatalomhoz jutott a földön. Mindenhol, a világ minden részében megtalálható, és ugyancsak mindenütt, a békesség megbontására, hatalmuk, vagyonuk növelésére koncentrálnak. Ezt nem azért teszik, mert bármire szükségük lenne.

Mindenük meg van, mégis, a lehető leg aljasabb, legtöbb indulatot kiváltó módszerekkel dolgoznak. Tudatosan és szándékosan. Képtelenek más magatartás megvalósítására. Őket, az univerzum gonosz oldala kiválasztotta arra, hogy általuk, megszerezze az emberiség feletti korlátlan uralmat. Feladatuk a gyűlölet keltése, az emberek közötti szeretet, pozitív kötődés felszámolása, a családok szétrombolása, az emberiség lelki egyensúlyának, igazságba vetett hitének felszámolása. Mindezt, nem személyes rossz gondolkodásuk okán, de kiválasztottságukból következő elháríthatatlan kényszerből teszik. Manipulált személyiségük miatt, ezt tartják természetesnek. Nekik ez a jó, ez a normális, és nem képesek átlátni, ennek pusztító voltát. Ezért, nem szabad rájuk haragudni.

Természetesen, ők tele vannak haraggal, gyűlölettel, minden más ember irányában, ez a személyiségük alapja, hiszen a rájuk szabott nehéz feladatot, e nélkül, képtelenek lennének végrehajtani.

    Ez nem jelenti, nem jelentheti azt, hogy intézkedéseiket, húzásaikat, ellenintézkedések nélkül kellene elfogadni, csendben tudomásul venni. Ellenkezőleg! Mindent meg kell tenni, rossz intézkedéseik akadályozásáért, a hatalomtól való távoltartásukért, de mindezt, harag, gyűlölet, vagy bármi más, negatív érzelem nélkül. Ez látszólag, kiáltó ellentmondás.

Nehéz megmagyarázni, hogy lehet harag nélkül kirúgni, a gonosz hatalmát szolgáló bírót, hogy ne legyen módja, döntéseivel gyűlöletet ébreszteni önmagával, vagy bárki mással szemben. A harag, a gyűlölet léte, vagy nem léte a sarkalatos kérdés. Ha valaki rendelkezik a karmára vonatkozó ismeretekkel, annak nyilvánvaló a megoldás. Ha kirúgom a rossz oldalra elkötelezett bírót, azzal neki segítek, nem csak az emberiségnek, Az igazság egy(!), mindenki számára. A végső karma értékelésben csak ez dönt. Aki életében gyűlölködik, hatalmaskodik, megaláz másokat, azt a következő életében gyűlölni fogják, alárendelt helyzetbe kerül, lépten-nyomon megalázzák majd, és ez nem valami felsőbbség, hanem az adott intelligencia saját döntése lesz. Az univerzumban, minden létezőnek, meg kell tanulnia, az igazság tiszteletét. Ezt halálunk után, mindannyian kristálytisztán látjuk, és ha életünket, nem az igazság tiszteletében éltük, következő életünkben, olyan karmát fogunk választani, ahol keservesen megtapasztalhatjuk az igazságtalanságot. Ez, az univerzum örök törvénye, ami alól nem mentesít sem vallási, sem faji, sem más hovatartozás.

Némi elkalandozással, ez ma a világot irányító elit. Valószínű, hogy a mai bankár őseit, mai éltükben többször kilakoltatták már, a gyilkosokat, most kivédhetetlenül ölik meg a bűnözők, és a következőkben ismét a gyilkosok lesznek az áldozatok, a hajléktalanok a bankárok, és ez a körforgás, mindaddig így megy, ameddig az adott tudat, fel nem fogja, a gyűlölet, a harag és a bosszú értelmetlenségét. A bibliában több helyen is találunk olyan utalást, amiben Jahve kijelenti, „én egy bosszúálló Isten vagyok”. Az emberiség által tisztelt, számos, istenként definiált entitás közül, Jahve, biztosan nem lehet a világ teremtője, mert a bosszú, csak olyan dolgokat képes teremteni, amik a pusztítást szolgálják, a világ pedig áll, és kőkeményen létezik.

Ezek a kitérők, olyan kivédhetetlenül épülnek be a gondolataim közé, mint a gonosz harcosai a békés emberiség soraiba, de nézzük az eredeti gondolatmenetet, ami szerint, egy százalék alatti, általunk elitnek nevezett ember irányítja ma a világot.

Mi van a többivel?

  További 10-12% akit a gonoszság vezető személyiségei, valamilyen eszközzel a hatalmukba vontak. Ez lehet pénz, ezen át magasabb életszínvonal, ki nem érdemelt társadalmi tekintély, (sztárcsinálók, celebek, stb.) vagy egyszerű ideológiai félrevezetés, agymosás.

A fennmaradó 87-90% a kisemmizett, és a fenntartó része a társadalomnak. Ebbe, a középosztálytól a hajléktalanig, mindenki beletartozik.

Kérdés, melyik réteg mit tesz a mindennapi életben.

Az irányító réteg, kitalálja a legszörnyűbb gazságokat. Meghatározza, hogyan kell elvenni mindenkitől a munkájának eredményét, hol, mikor, mekkora háború legyen, kit kell megölni, és kit kell megvédeni az emberek haragjától. Ezen felül mást nem tesz, mint habzsolja az élet örömeit, élvezi az elnyomottak szenvedését, és vagyonával visszaélve, mindent megszerez magának, amire gusztusa támad. Még több vagyont, szexpartnert, hatalmat, mindezekkel hatalmas karmikus adósságot halmozva a feje fölé. Nem látja, a súlyát nem érzi, neki ez az állapot természetes, ez, az emberi jog. (Stroszkán, és társai)

A 10% a végrehajtó réteg.

Ezek osztják fel, a feladatokat. Ez a réteg az, aki a fő gonoszok által kitalált képtelenségeket, természetesnek álcázva elfogadtatja az emberekkel. Ők tudják megmagyarázni a feketéről, hogy fehér, ők teszik gyakran ellenkezőjét, annak amit hirdetnek. Ez a réteg alkotja azoknak a nemzeteknek a kormányait, amire már a gonoszság kiterjesztette a befolyását. Ezek a kormányok, lefelé egészen a falusi jegyzőkig, a saját embereikből építik fel a hatalmi struktúrát. Ebből a rétegből nevezik ki a rendőri vezetőket, a bírókat és ügyészeket, végrehajtókat, és titkosszolgálatokat. Ezek, a nem könnyű szolgálatukért, gondtalanul élhetnek, akadálytalanul hatalmaskodhatnak, sőt…

   A főgonosz célja, hogy minél több méltánytalan igazságtalan döntés szülessen, mert az ébreszti a legnagyobb és legelszántabb gyűlöletet, ami egytől-egyig a gonoszság erejét növeli. Természetesen, minden testületbe, pozícióba, kerülhetnek jó szándékú emberek, de semmiképp sem a gonosz hatalom akaratából. Van, akit a kinevezésénél alkalmasnak találnak, és csak később válik el, hogy nincs benne elegendő gonoszság, van viszont, akiben eleinte megvan az együttműködésre a szándék, de a tőle elvárt, sőt megkövetelt aljasságtól megundorodik, és önálló útra lép. Például, komolyan veszi a bírói függetlenséget, és szigorúan a törvények értelmében ítélkezik.

Az ilyentől borsózik a háta a hatalomnak.

Miért?

Mert több oldalról egyszerre árt, keresztezi a hatalom szándékát, és szinte nem lehet eltávolítani. Ezzel, semmilyen gyűlöletet nem ébreszt, mert pl. egy ügyben olyan ítélet születik, amit a felek vártak, ezért elégedettek lesznek. Megszünteti a kettős mércét, amit az efféle hatalmak minden szinten alkalmaznak, de bőszen tagadnak. Ezzel akarják demonstrálni az erejüket, - lám, ezt is megtehetik –

Ha akad, aki kontrakarírozza szándékaikat, az a gyengeségükre utal, és ettől megőrülnek.

Sorolhatnám még a példákat oldalakon át, de talán ennyi elég ahhoz, hogy aki akarja, értse, miért nem szabad haragot, gyűlöletet táplálni az efféle hatalmak iránt. Ha gyűlölködöm, az belülről engem pusztít, de szellemi energiája őket erősíti.

Ha mosolyogva verem keresztbe a szándékaikat, azzal legyengítem a negatív hatásukat, nem tudnak eléggé megfelelni a sötét oldal elvárásainak, ezért abból az irányból is csökken a támogatottságuk.

Egyébként!

A gyűlölködő ember boldogtalan, mint ők. Lehet, hogy most sok kedves olvasónak kerekre nyílik a szeme, mitől boldogtalanok, amikor bármit megtehetnek, és mindenük megvan.

Igen, ez a látszat. Egy embernek, egyetlen igazi vagyona van, a becsülete. Aki ezt feláldozza anyagi javakért, hatalomért, vagy más haszontalan dologért, az attól kezdve boldogtalan, mert az ember mindenkinek képes hazudni, csak Istennek, és mivel Isten bennünk él, önmagának nem.

Hallottam én már olyat, hogy a nagyhatalmú milliárdos, könnyes szemmel látta, a hat gyermekével nyomorgó család felhőtlen boldogságát.

A szeretet az, ami hiányzik belőlük. A szeretet mindent pótol, míg a szeretetet nem pótolja semmi.

   Most, a felemelkedés, tudatváltás korát éljük. A kiegyensúlyozatlan, boldogtalan ember, nem képes felemelkedni. Ezért próbálnak mindnyájunkat frusztrálttá tenni, hogy maga az emberiség, úgy egészben, képtelen legyen felemelkedni. Ha ez sikerül, ők nyertek, és még sokáig uralkodhatnak.

Ha nem, és az emberiség boldogan felemelkedik, lemaradnak, hatalmuk megsemmisül, lehetőségeik bezárulnak.

Ezért kell hálát éreznünk az univerzumnak mindazért, amit még nem tudtak tőlünk elvenni, még akkor is, ha csak a puszta életünk maradt. Ezzel megérhetjük, ameddig az ő idejük lejár. Ha nincs bennünk gyűlölet, ez hamar bekövetkezik.

 

Béla László

A bejegyzés trackback címe:

https://magyaratveres.blog.hu/api/trackback/id/tr74120787

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása